Luminița Arhire: DAN TEODORESCU PREFERĂ SPAȚIILE MICI, CUM AR FI BAIA... DAR N-ARE APĂ CALDĂ!

De Luminița Arhire  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


dă uichend și dă mare supărare...

MOTTO: „Duminică votez ineditul. Duminică votez grandiosul. Duminică votez spectaculosul. Votez apa caldă.” (Dan Teodorescu, solist al trupei TAXI și influencer pentru ezitanții din campania electorală pentru locale, București, 25 septembrie 2020)

......................................................................................
Zburară alegerile locale 2020, apoi „Trecu o zi, trecură trei/ Și iarăși, noaptea, vine...” în timp ce în apartamentul său din Pantelimon, înfiorat că minunea pentru care a votat cu sete se află în plină desfășurare, înfofolit în halat de baie plușat, Dan al nostru exultă:

„Atenție, Pantelimon: e apă fierbinte. Repet, că știu că nu sunteți obișnuiți să citiți așa ceva: e apă fierbinte. M-am spălat o oră jumate, peste tot, că vreau să fiu cât de cât curat de Crăciun.” (Dan Teodorescu, pe pagina sa de FACEBOOK, 25 noiembrie 2020)

Că doar n-a făcut el degeaba propagandă, alături de alți influenceri titani ai gândirii ca Oana Pellea, Tudor Chirilă, Marius Manole și Mihai Călin pentru Nicușor, „mesagerul apei calde”, pe al cărui afiș de campanie scria așa:

„Imaginează-ți ziua de luni 20 octombrie 2020. A câștigat Nicușor Dan. Vei putea să faci duș*. (*Dacă nu înțelegi acest mesaj, înseamnă că nu stai în București. Ca Firea, ups.)”

Influencerul nostru are 35 391 de urmăritori... bănuiesc că sunt destui bucureșteni printre ei, ca să nu mai spun de cetățeni care stau în cartierul Pantelimon. La îndemnul lui, aceștia au dat buzna în secțiile de votare, mai ales că Dan îi mustrase, pentru indolența și neangajarea lor, cu niște frumoase hiperbole, parabole și metafore neaoșe, cât să le plesnească obrazul nesimțiților, pe 27 septembrie 2020:

„Ești din București și te piși pe el de vot. Chiar n-are rost să-ți pierzi timpul, mai ales într-o zi atât de frumoasă. Zi frumoasă în continuare și ține minte: dacă vom fi în același că...at încă 4 ani, să știi că nu e de la Firea, e de la votul tău. Când te piși pe vot, votul se ca...ă pe tine.” (am biiiip-uit! puțin textul, dar sper să înțelegeți ideea centrală, n.n.)

În aceeași zi, pentru ca lucrurile să fie clare, au urmat mesajele mobilizatoare:

„Cu gândul la Roald Amundsen, la Edmund Hillary, la Neil Armstrong, la toți cei care au avut curajul de a visa și puterea de a crede în visele lor, mă duc să votez apa caldă.”

și:

„Când trăiești în mileniul trei și vrei apă caldă, aer curat și trafic decent, se cheamă că ai niște pretenții de bun-simț. Am votat bunul-simț.”

...iar către miezul nopții:

„Later edit: a ieșit APA CALDĂ.”

Numai că Dan Teodorescu, deși român, se pare că nu știe proverbul „în România nicio minune nu ține mai mult de trei zile, până se sparge țeava”. Ei, ca urmare și țeava în care Nicușor a pompat, entuziast, o scurtă perioadă după alegeri, de bucurie că s-a ales Primar sau General, că nici el nu mai știe ce anume s-a ales, a făcut pac! Și, deoarece țeava a făcut pac!... și apoi iarăși pac! pac! și Dan Teodorescu s-a alăturat celorlalți dezamăgiți celebri, recte Oana Pellea, Tudor Chirilă, Marius Manole, Mihai Călin&Co., cei care au făcut de asemenea și fără perdea propagandă pentru a se alege „apa caldă” cu părul vâlvoi și deștu-n nas.

Iată în prezent, așadar, expresia acestei dezumflări exprimate, ca de obicei, deosebit de plastic de către Dan Teodorescu, pe pagina lui de FACEBOOK:

„Cineva, nu știu cine, poate cineva de la Elcen, poate cineva de la Termoenergetica, poate cineva de la Primăria Capitalei, poate chiar Nicușor, cineva să mă pupe-n cur. În mod normal n-ar fi o operațiune riscantă, numai că n-am apă caldă de mult timp.” (Dan Teodorescu, 25 noiembrie 2022)

Ei, și odată ajunși aici, eu aș propune, pentru ca acțiunea să se închidă frumos, cu happy end, ca și supăratul Dan Teodorescu să-i pupe-n cur pe toți cei care l-au ascultat și au votat cu „apa caldă” la îndemnul lui. Dar mai ales pe aceia care, exact ca dânsul, nu au apă caldă de multă vreme și nici n-au învățat să mânuiască dibaci cârpușoara euroatlantică pentru a se șterge migălos prin părțile dosnice!
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, dialog cu Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, monahul Filotheu Bălan și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Sfintelor Paști:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
 • EX 27.11.2022 00:57
  Asta e ala cu mu_e psd care se producea in fata haitei care se radea!
 1. Manuela Hărăbor spulberă filmul lui Ciprian Mega, ”21 de rubini”: ”O mizerie neo-marxistă. Mă întreb de ce nu apare în film cel care a tăiat și a spânzurat în ultimii ani în interiorul BOR-ului și care încă nu a fost înlăturat, respectiv Vasile Bănescu”

 2. Premierul Slovaciei a fost împușcat de un progresist - transportat de urgență la spital - FOTO/VIDEO. Robert Fico s-a exprimat adeseori împotriva Ucrainei lui Zelenski și a războiului susținut de NATO și a respins Tratatul OMS și ”Circul Covid”. UPDATE

 3. Filmul lui Ciprian Mega, apărat cu năduf de NEPOMENITORI, schismaticii anti-BOR. Ce cred simplii ortodocși: Filmul este o interferență a zonelor demonice. Un preot nu ar trebui să fie regizor. Trebuie să aleagă: Dumnezeu sau Mamona?

 4. Noua Ordine Mondială: Marea ofensivă din septembrie (I) - Accelerarea Agendei 2030

 5. Pr. Călin Sămărghițan: ”21 de rubini” al lui Ciprian Mega

 6. Politicianul german homosexual Martin Neumaier s-a filmat cum linge toaletele publice și se unge cu fecale pe față - VIDEO Bizar

 7. Scandal monstru la Eurovision. Reprezentanta ”non-binară” a Irlandei a făcut un show satanist care i-a pus pe fugă chiar și pe fani

 8. Cel mai controversat și discutat film al momentului: 21 DE RUBINI - VIDEO INTEGRAL

 9. Elena Dulgheru: ”21 de rubini” - tabloul social este dominat de nedreptate, din care cu greu se străvede o firidă de speranță și de har izbăvitor

 10. Parlamentarii germani propun ca dronele rusești să fie doborâte de pe teritoriul României

Ultima oră

23:03

Un palestinian creștin-ortodox oferă detalii despre calvarul pe care îl îndură creștinii din Gaza - “Există o intenție clară de anihilare a poporului palestinian” - VIDEO

22:33

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, dialog cu Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, monahul Filotheu Bălan și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Sfintelor Paști, semnificația sărbătorii Învierii, manifestările lui Hristos cel Înviat – VIDEO LIVE

22:19

DNA, primele precizări despre dosarul care l-ar viza pe Nicușor Dan. Reacția primarului Capitalei

21:02

Scrisoare spre știința prim-ministrului Marcel Ciolacu și către ministra Învățământului Ligia Deca - Despre rectorul plagiator Dan Marcel Iliescu de la Universitatea Ovidius din Constanța

20:32

Focuri de armă la granița României cu Ucraina: Un bărbat care încerca să treacă ilegal granița către România a fost împușcat în cap

19:38

Dr. Ana Mihalcea prezintă o descoperire a doctoriței Geanina Hagimă: Un document oficial al SUA - “Armele biologice reprezentate de bacterii modificate genetic producătoare de amiloid pot explica cheagurile imense” la injectați

17:35

Cum se simte Florin Piersic. Ce mesaj a transmis marele actor prin medici - “O să spună lucrurile pe care nu le-a spus până acum”

15:45

Vladimir Putin susține că Rusia nu a refuzat niciodată să negocieze cu Ucraina: ”Au aruncat acordurile noastre la coșul de gunoi”

14:57

De ce un Guvern Mondial ar fi Sfârșitul Lumii

14:25

Parteneriat Opoziția: Dincolo de aparențe – conflictul din Ucraina

13:18

Președintele Slovaciei: Robert Fico a scăpat de moarte "la mustață"

12:42

Declarația comună a președinților Federației Ruse și Republicii Populare Chineze

10:37

Proprietarii de vehicule electrice spun că mașinile lor îi îmbolnăvesc - o șoferiță susține că Tesla i-a provocat sângerări nazale, dureri corporale și căderea părului

10:21

Caravana Patrioți în Europa, organizată de AUR pentru prezentarea candidaților la alegerile din 9 iunie, a ajuns, joi, în Alba Iulia

09:14

Israelul anunță că trimite trupe suplimentare în Rafah și intensifică operațiunile militare