Luminița Arhire: CONTRAOFENSIVA DE PRIMĂVARĂ A PLOȘNIȚELOR

De Luminița Arhire  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


MOTTO: „...Oamenii legii încearcă să găsească ȘI CADAVRUL dar ȘI MOTIVELE care au dus la această crimă!” (o duduie reporteriță de teren, pentru ROMÂNIA TV. ro)
.........................................................................................
Am senzația că trăim plenar în bancul în care învățătoarea îi întreabă pe copii dacă simt că le lipsește ceva și ce anume și-ar dori să aibă... Unul se plânge că i-ar lipsi niște ghetuțe noi, altul zice că i-ar lipsi un echipament de sport iar următorul chestionat spune că i-ar lipsi un ghiozdan mai încăpător... numai Bulă afirmă că lui nu-i mai trebuie nimic, că are de toate. Învățătoarea, intrigată, îl descoase: „Cum, măi Bulă, tu ești mulțumit, nu-ți lipsește nimic?”... „Da, doamnă... până aseară, ce-i drept, nu era așa... Însă aseară a venit soră-mea acasă cu ochii umflați de plâns și ne-a zis că a rămas gravidă... Iar tata a exclamat: «Asta ne mai lipsea!» Așa că acum avem de toate...”

Ei, și la noi, la fel... ploșnițe nu aveam în magazinele de mobilă, că în rest... Ploșnițe, da? Adică acele insecte simpatice, care nu se văd niciodată ziua dar noaptea sunt niște parașutiste de excepție deoarece se urcă pe tavan și-și dau drumul de-acolo, cu multă precizie, în patul victimei. Cel mai interesant este că sunt aproape indestructibile. Adică, dacă nu găsesc papa-bun prin preajmă, se fac ca niște foițe cenușii și dormitează până simt mirosul de sânge. Poate dura și câțiva ani. Dacă însă se simte din nou un damf de gazdă în apropiere, se deșteaptă brusc și-și savurează cina pe întuneric.

Un reporteraș TV, bine informat, ne spune cu un aer doct că nu-i mare scofală... înțepătura de ploșniță nu-i periculoasă... De te și miri de ce anume încearcă oamenii de atâta amar de vreme să scape de ele, din moment ce sunt așa de prietenoase și nu provoacă decât un mic deranj.

Una peste alta, da! sunt ploșnițe la IKEA... dar, hei! nu vă temeți! Ele sunt doar în „zona de depozitare recuzită” și vor fi aspru pedepsite de conducerea magazinului dacă ies de-acolo și intră în zona produselor de mobilier oferite spre vânzare. Nici un pericol, așadar! Iată răspunsul conducerii IKEA Pallady după semnalarea problemei și aterizarea acesteia în presă:

„La IKEA România, sănătatea și siguranța clienților și a colegilor noștri sunt o prioritate pentru noi. În ceea ce privește subiectul legat de prezența unor ploșnițe în cadrul magazinului IKEA Pallady, am inițiat imediat o investigație internă și în prezent analizăm circumstanțele legate de acest potențial incident. Din informațiile preliminare, zona posibil afectată este cea de depozitare recuzită a magazinului și nu s-au extins în zona comercială a magazinului sau în produsele de larg consum, destinate publicului. În funcție de rezultatele investigației, vom începe să implementăm imediat toate măsurile necesare pentru a rezolva problemele identificate.”

Așa că fiți liniștiți, cetățeni! Ca să o citez pe reporterița de teren de la ROMÂNIA TV, conducerea IKEA Pallady încearcă să găsească ploșnițele, dar și motivul care le-a determinat să se pripășească în „zona de depozitare recuzită”... În acest scop, un angajat al magazinului a fost închis peste noapte în sectorul respectiv, ca să se poată observa dacă simpaticele insecte îl mănâncă de tot sau mai rămâne ceva din el până dimineața! Ploșnițele care, eventual, ar fi prinse luând parte la festin, vor fi duse în biroul directorului și li se va cere, sub amenințarea unor sancțiuni grave, să facă declarații complete cu privire la „scopul și durata vizitei” în magazinul IKEA! Apoi, împreună cu suratele lor, vor fi somate să părăsească, în ordine și fără scandal, incinta!
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
  • Rusi 05.02.2024 18:10
    IKEA este din Suedia. In Suedia au ajuns foarte multi emigranti care ar putea fii purtatori de plosnite.
Ultima oră

16:00

Un nou partid la orizont? Petru Romoșan: An electoral ciudat: anul independenților

15:40

OMS, ”profund îngrijorată” de răspândirea gripei aviare la oameni, după ce o persoană din Texas s-a infectat. Din 800 de cazuri înregistrate, jumătate ar fi fost mortale. NOUA PLANDEMIE?

15:15

Adrian Onciu, OPOZIȚIA: A doua diversiune ”suveranistă” pentru propulsarea lui Geoană la Cotroceni

14:40

PSD era să cadă din lac în drogat. Marcel Ciolacu: Negoiță să stea pe sectorul lui

13:42

Un renumit medic malaezian și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid în perioada pandemiei: ”Vă rog să mă iertați. Sunt incapabil să vă ajut financiar, dar vă pot oferi sfaturi medicale”

13:41

Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

11:40

Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Si care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”

11:15

Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

10:29

Descoperire uluitoare: Manuscrise ale lui Emil Cioran, niciodată publicate, aduse la București. 100.000 de euro, prețul de pornire a licitației

10:08

Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

09:53

La Dubai a plouat într-o zi cât într-un an. Cele mai abundente precipitații din ultimii 75 de ani - VIDEO

09:42

Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

08:30

Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

08:28

Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

08:00

19 aprilie: Sfântul Cuvios Ioan de la Lavra Veche; Sfântul Sfințit Mucenic Pafnutie