Luminița Arhire: ALINIEREA STELELOR

De Luminița Arhire  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


MOTTO: „În exercitarea atribuțiilor de primar, Armand Clotilde Marie Brigitte a semnat dispozițiile prin care s-a numit pe sine manager al proiectului «Îmbunătățirea capacității administrative locale privind dezvoltarea, implementarea și promovarea măsurilor anticorupție» finanțat din fonduri europene și care au produs un folos material pentru sine în cuantum de 18.720 Lei, încălcând astfel prevederile art. 70, art. 71 și art. 76 din Legea nr. 161/2003”, arată Agenția Națională de Integritate. Potrivit ANI, «cele 5 dispoziții semnate reprezintă numirea în funcția de manager de proiect, precum și majorarea indemnizației lunare, cu până la 30%». Dispoziția prin care s-a autonumit manager de proiect a fost semnată pe 18 februarie 2022, de atunci Clotilde Armand exercitând simultan funcția de primar al Sectorului 1 și funcția remunerată de manager de proiect, nerespectând astfel dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. k) din Legea nr. 161/2003, mai arată Agenția de Integritate.” (DIGI 24, 11 martie 2024)
 
....................................................................................

Sigur că doctorul Cătălin Cîrstoiu nu este cel mai șarmant pretendent la mâna gingașă a capitalei, dar ceea ce se face astăzi cu acest om este, din punctul meu de vedere, și revoltător, și incorect, și indecent.

Niște țațe, autodeclarate „jurnaliști”, își pun poalele în cap pe subiectul Cîrstoiu și ne arată ce au ei mai de preț sub fustele-nfoiate. Rețeta e veche, dar funcționează: se ia un om care are o carieră și un așa-numit „parcurs profesional” cel puțin onorabil, un om pe care niște neica-nimeni de politicieni l-au băgat într-un rahat spunându-i că-i prăjitură și, fără îndoială, rugându-l cu cerul și pământul să accepte căci, dacă acceptă, ei îl vor sprijini din toate puterile, după care, când omul a spus „Fie!”, i-au arătat degetul mijlociu orientat vertical și elegant în sus, așa că acum toată lumea își șterge acum picioarele pe doctor ca pe preșulețul de la intrare!

Negăsindu-i alte păcate mai consistente, doctorul este terfelit, seară de seară, de deontologii patriei, că de ce? de ce, mă? ai operat „la stat” și a trimis apoi pacientul „la privat” pentru ca să-i scoată ațele și să mai arunci o privire, ca să fie totul în regulă... Niște unii cu mutre lungi și studiate, îi distrug imaginea cu tenacitate, pe toate canalele de știri. Printre campionii la „ghilotinarea din picioare” se află ANTENA 3 CNN (susținătoare a lui Piedone) care s-a înscris în coloana inchizitorilor și-l foarfecă pe doctor seară de seară... Asta deși Mircea Badea, singurul de-acolo care a avut cu-adevărat nevoie de specialistul Cîrstoiu, nu a avut decât vorbe elogioase de spus despre el. Iar oamenii politici care l-au băgat în balta asta puturoasă se dau, elegant, cu cururile cele sensibile la gard... că să facă doctorul conferință de presă și să zică el dacă are ceva de zis!

Conflicte de interese, incompatibilități... e plină România de ele... c-așa-i legea. Poate să fie soția cât de bună din punct de vedere profesional, dacă soțul e șef, ea n-are voie să urce în ierarhie că atunci ține-te reclamații ale unora care „doresc să-și păstreze anonimatul”.

Dovada supremă a vinovăției doctorului, prezentată de ANTENA 3, este o chitanță din 2022. Dumneavoastră, cetățeni, păstrați oare, în mod frecvent, chitanțe de acum doi ani? Ei bine, pacientul nostru a păstrat-o!!! Operat de doctorul Cîrstoiu „la stat” și cu urmărirea evoluției post-operatorii „la privat”. Pacientul scoate acum „beletul” și i-l dă peste nas doctorului. Na, mă! Sper ca ANTENA 3 CNN să aducă și „artileria grea”, pe Emanuel Ungureanu, în platou, ca să-l facă temeinic tăiței pe doctor, în direct și la o oră de vârf.

În acest timp, doamna Clotilda, își vede liniștită de campania electorală în calitatea sa de „inculpată”, fără ca nimeni s-o mai deranjeze. Iar Nicușor Dan, cu pleata-i suficient de bogată cât să-i ascundă toate bubele din cap, jubilează și dânsul. Căci interesele susținătorilor celor doi se împletesc de astă dată superb cu interesele susținătorilor de Piedoni. Stelele s-au aliniat în modul cel mai fericit. Adică, se pare că pe toți epoleții s-au aliniat stelele.

Și uite-așa, povestea de succes a Bucureștiului userist merge mai departe.

P.S. O să-mi spuneți că, dacă era deștept, doctorul nu se băga în așa ceva. Este adevărat. Numai că aceasta este o postare despre ipocrizie crasă, iresponsabilitate a liderilor politici, cinism la nivel înalt și desigur, interese scârboase, iar nu despre ceea ce nu ar fi trebuit să facă doctorul Cîrstoiu.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

IMNUL CARPATIN-FĂGĂRĂȘENILOR - Ion Gavrilă Ogoranu (+1 mai 2006):

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
  • Just Talented 19.04.2024 23:03
    " ce stai așa că o sărăkie" :))))) ți a zis o bine ăla. Dacă nu l ai ascultat pe Chioru' ...acu te au măscărit alții care s și mai lacheți decât tine
  • kostas.ro1608 20.04.2024 09:20
    Doctorul in cauza mi se pare foarte mic. Si la propriu si la figurat. Asa se-ntampla cand omul nu-si cunoaste limitele si lungul nasului si isi doreste si mai multe functii si putere. Dintr-un doctor, poate respectat (nu stiu sigur), acum a ajuns ciuca batailor de joc din media si nu numai.
  • georg xanthu 20.04.2024 12:25
    s au aliniat stelele demult.O tarä avem si asta plinä de plosnite cu grad,numai poti face ordine in acest marasm
    de ticälosi rämasi dupä comunism.N avem exceptii,numai turnätori,neamuri proaste in jurnalism si uniforme in spatele social.Biata populatie se sufocä ,este sufocataä de statul paralel cu oamenii lui care ne apärä de noi insine.
Ultima oră

11:30

Johnson & Johnson intenționează să plătească 6,5 miliarde de dolari pentru a soluționa toate procesele de cancer legate de talc

10:40

Un oficial CIA acuză că Donald Trump e ”deținut de nenorociții de ruși” și dezvăluie că Mike Pompeo și personalul său i-au ascuns informații când era președinte

09:55

Turcia suspendă orice formă de comerț cu Israelul din cauza tragediei umanitare din Gaza

09:20

Macron nu a renunțat la visul napoleonic. Vrea în continuare să trimită trupe NATO în Ucraina pentru a proteja Moldova și România

08:57

Moscova expune echipamentele militare NATO capturate pe front

08:50

Ion Cristoiu: Rusia a câștigat deja războiul cu Occidentul!

01:00

Pr. Ioan Istrati: Noaptea asta Hristos stă singur în temniță, rugându-Se pentru cei care Îl vor omorî

00:30

3 mai: Sfântul Cuvios Irodion de la Lainici, numit și ”Luceafărul de la Lainici”. Sfântul Mucenic Timotei și soția sa, Mavra

23:54

Maica Ecaterina Fermo – “Pagini de Jurnal”, o nouă carte editată la Mănăstirea Paltin Petru-Vodă - Despre convertirea de la iudaism la Ortodoxie, renunțarea la actorie și intrarea sa în mănăstire

23:46

Emisiune Sky News despre cazul tragic al unui britanic care a dat in judecata AstraZeneca, după ce a rămas cu leziuni cerebrale grave în urma vaccinului Covid: ”Nu voi mai fi niciodată la fel”. Serul experimental a fost lăudat și la Trinitas TV - VIDEO

23:31

Pr. Dan Bădulescu: TIMPUL și JOIA MARE. ”Cinei Tale celei de taină, astăzi, Fiul lui Dumnezeu, părtaș mă primește, că nu voi spune vrăjmașilor Tăi taina Ta, nici sărutare Îți voi da ca Iuda...” - VIDEO

23:17

Corupția și mafia homosexuală din BOR și Sistem, expuse la Realitatea Plus. Postul TV difuzează controversatul film ”21 de Rubini” chiar a doua zi de Paști

22:59

Fetiță de 8 ani, moarte subită în mijlocul străzii chiar de ziua ei

22:20

Nepotul unui manelist din România a murit de cancer la doar 9 ani

22:00

Care este semnificația spălării picioarelor Apostolilor, de către Însuși Iisus Hristos Mântuitorul nostru, înaintea Cinei cele de Taină. Ne lămurește IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului - EMISIUNE Radio Dobrogea