Luminița Arhire: „MUMA LUI LASCONI CEA MICĂ”- DRAMĂ ÎNTR-UN ACT, PE INSTAGRAM ȘI PE ALTE REȚELE

De Luminița Arhire  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


MOTTO: „Mamelor din lumea-ntreagă/ Eu vă dau un singur sfat/ Nu lăsați copii să plângă/ C-ați votat necugetat//  Tristă este căprioara/ Rătăcită-n codrul lat /Dar mai tristă este Oana/ Că mumă-sa a votat!!!” (cântec popular de jale)
...........................................................................
Da, da... că nici nu știți ce drame îngrozitoare se petrec pe Instagram. Uite, Oana Lasconi, bunăoară, a aflat despre maică-sa un adevăr terifiant peste care dânsa nu poate trece, cu niciun chip: Elena Lasconi, primăriță în Câmpulung Muscel,  a votat la REFERENDUMUL PENTRU FAMILIE, și, mai mult decât atât, pentru ca oroarea să fie totală, a votat „DA”!!! Așa ceva... Și a făcut-o fără să spună la nimeni, iar domnișoara Lasconi, cu lacrimi în ochi ne dezvăluie ce se petrece astăzi în sufletul său progresisto-userist, în general, dar și, în special, cum este dânsa afectată în calitate de membră a „acelei comunități”: 

„Nu pot să descriu durerea pe care o simt nu numai ca fiică a ei, însă și ca un membru al ACELEI COMUNITĂȚI. Sunt absolut dezgustată, dezamăgită și șocată. Nu-mi vine să cred că PERSOANA pe care am susținut-o în cariera ei politică s-a dovedit a fi o homofobă. Nu am cuvinte. Nu m-aș fi așteptat la așa ceva niciodată, nu că m-aș fi așteptat ca ea să fi militat vreodată pentru drepturi egale. Nu a părut vreodată pasionată de acest subiect, însă sunt șocată să aud că a votat «DA» pentru modificarea Constituției într-un mod jegos și discriminatoriu. Mă doare sufletul, inima și am palpitații de câteva ore... Această discriminare jegoasă nu are loc la mine în familie și din acest motiv nu o mai susțin pe mama din niciun punct de vedere din acest moment”. (Oana Lasconi, pe INSTAGRAM, 4 noiembrie 2023) 

Ah, întâi eu am crezut că-i vorba de maică-sa, apoi mi-a venit inima la loc aflând că e vorba doar despre „PERSOANA pe care am susținut-o în cariera ei politică” (adică nici măcar PĂRINTE 1, cum ar fi fost corect) ... ci, na! „dăcât” o persoană, acolo... Bine, mai la vale, pe Instagram, am observat că persoana cu idei reprobabile redevine muma lu’ Oana Lasconi:

„Sunt mulțumită să aflu că mama mea nu mai candidează la alegerile europarlamentare. Un homofob în minus în Parlamentul European, este un câștig, INDIFERENT DE COST. Grija mea este în principal față de persoanele +QTBGL din România care suferă din cauza ignoranței și urii”. 

(Eu n-am înțeles ce înseamnă INDIFERENT DE COST și, dacă a înțeles cineva, să-mi explice și mie.) 

Și toată această furtună, într-un lighean de adâncime medie, marca USR, s-a produs deoarece într-un interviu la PRIMA TV, pe 4 noiembrie 2023, Elena Lasconi a spus: 

„...«Eu sunt creștină, sunt ortodoxă și consider că familia este formată dintr-o femeie și un bărbat», a adăugat apoi că a participat la referendumul pentru familia tradițională organizat în 2018 și a votat DA. Și a și detaliat: «Eu nu am nimic împotriva (relațiilor, n.n.) persoanelor de același sex, dar nu văd de ce aș milita pentru căsătoria dintre persoanele de același sex. Nu am nicio problemă cu relațiile lor atât timp cât nu-i afectează pe cei din jur»...”

După această mărturisire, n-o să credeți, dar și-a făcut apariția ca un OZENEU și mult-așteptata (de către persoanele de sex feminin) rangă a lui Drulă, care a făcut halei-hap! și a scos-o pe Lasconi de pe lista europarlamentarilor USR, eliberându-se astfel un loc pe care să se înghesuie, călcându-se pe bătăturile de partid, restul dornicilor să pape salarii, indemnizații, diurne și alte sume dolofane în euroi! 

Inutil să vă spun că povestea de mai sus este o poveste cutremurătoare, care vă poate afecta din punct de vedere emoțional... Domnișoara înlăcrimată (la propriu...) și dezgustată că mumă-sa a votat la referendum, nu mai are demult 15-16 ani, vârstă care ar fi justificat oarecum postarea melodramatică de pe Instagram, ci are 31 de ani. 
 
E o femeie în toată firea. Și zice că „grija ei principală” e pentru comunitatea +QTBGL și că legătura de sânge cu maică-sa nu contează... Iar la 31 de ani, duduia asta e mulțumită de lumea pe care au construit-o „băieții” pentru tânăra generație, distrugând relațiile de familie, pentru a le înlocui cu așa-zisa „toleranță” vecină cu supunerea totală, lume în care afectivitatea se confundă cu atașamentul pentru metodele de reducere a amprentei de carbon și cu iubirea necondiționată pentru „valorile” și „principiile” aplicațiilor din telefonul mobil!   

Dar nu este nimic de mirare... prăpastia dintre generații se cască nepăsătoare și se adâncește în fiecare zi. De altfel, revista UNICA, o revistă „pentru femei”, din câte mi se pare, descrie, pe 12 iunie 2018, asemănarea dintre Elena Lasconi și fiica sa, Oana Lasconi, așa: 

„Iată că ceea ce mai puțin cunoaștem despre ea (despre Elena Lasconi, n.n.) este faptul că are o fiică în vârstă de 25 de ani care îi calcă pe urme, însă ÎNTR-UN DOMENIU CU TOTUL ȘI CU TOTUL DIFERIT (!!!, trăiască jurnalistele din patria noastră, care ne spun că fiica face exact ce face și mama, „dăcât” că face cu totul altceva!!!, n.n.)

Ei, și citind eu asta, am zis că suntem exact, dar exaaaact... ca în bancul cu măgarul lui Vasile, adică: 
Gheorghe s-a dus la zoo să vadă și el animale noi.Când s-a întors acasă, Ion l-a întrebat:

-Mă, Gheo’ da’ ce animale ai văzut tu la zoo?
 
-Mă…Am văzut o zebră.
 
-Și cum arată aia?
 
-No, știi tu măgarul lui Vasile?
 
-Da, mă... 
 
-Seamănă perfect  cu el, numai că are dungi albe și negre peste tot... 
 
-Ni... și ce ai mai văzut?
 
-Mă… Am văzut o girafă.
 
-O girafă... Și cum arată aia?
 
- No, știi tu măgarul lui Vasile?
 
-Da, mă... 
 
-Ei, e exact ca măgarul lu’ Vasile, da’ cu un gât de patru metri...  
 
-Și ce alte animale ai mai văzut?
 
-Mă… Păi, am văzut un hipopotam.
 
-Și cum arată ăla ?
 
-No, știi tu măgarul lui Vasile?
 
-Da, mă, îl știu…
 
-Ei bine, hipopotamul nu arată deloc, da’ deloooc... ca măgarul lu’ Vasile” 

Și atunci, fiind lămuriți, cred că nu trebuie să mai căutăm vreo subtilitate în telenovela „Lasconi & daughter”...
 
Citiți și Adevărata față a USR: În aplauzele ”familistei” Clotilde Armand și reclamată de fiica ei, „mamă lesbiană”, Elena Lasconi zboară de pe lista europarlamentarelor din motive de ”homofobie”, pentru că ar fi votat DA la Referendumul pentru Familie - VIDEO
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
  • Radu Comsuta 06.11.2023 16:52
    Pare a fi o dramoletă progresist-useristă pusă la cale de toți actanții implicați pentru niște scopuri ascunse pe care le știu doar ei și nu le bănuiește nimeni. Ceva în genul unei telenovele cu Greta Thunberg cu ceva animozități în familie. Doar că Greta a avut întotdeauna familia de partea ei.

    Oana a fost ceva mai originală. A venit cu ceva nou. Dramă în familie. Cu așa vederi ultra-progresiste, la trecerea din această lume a mamei sale, probabil că Oana nu-și va plânge ”persoana”. Va fi ca în bancul ăla cu Jean și Jeana. Adică, ”nu mai plânge Oana, plânsul e o formă/ Măta nu e moartă/ Măta se transformă...”

    Știam bancul cu măgarul lui Vasile doar că în loc de hipopotam era crocodilul. Dar în rest același.

    PS: Dragă Luminița îți mulțumesc că mi-ai înseninat ziua. Articolele tale scrise cu umor și inteligență sunt întotdeauna binevenite pentru a ne ridica moralul într-o lume zugrăvită în culori negre, apocaliptice. :)
  • Radu Comsuta 07.11.2023 19:23
    Cu o mică corecție. ”Mă-ta” are cratimă.
  • Mihail Telbis 06.11.2023 16:58
    Asa incepe. Urmatoarea treapta este ca toti cei care sunt de acord cu familia traditionala sa fie dati afara de la locul de munca, amendati, despuiat de drepturi, bagati la puscarie si chiar omorati. Ma gandesc cum vor incerca ei sa-l convinga pe Dumnezeu ca trebuia sa creeze doi Adami sau doua Eve la judecata de apoi? Ca doar este discriminare ingrozitoare ceea ce El a facut.
  1. În ce limbă bate "inima României" la Jocurile Olimpice de la Paris? – Fără pic de respect pentru "Team Romania"

  2. SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

  3. Clipul sinistru cu repetițiile pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024: Ritual ocult satanist și programare predictivă - VIDEO

  4. Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

  5. ”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

  6. Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

  7. BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

  8. UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

  9. ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

  10. Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

Ultima oră

23:30

SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

23:00

Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

22:00

MĂRTURISITORII: Cum a plecat la Domnul sfântul neomartir Constantin Oprișan (26 iulie 1959). MĂRTURII

21:00

Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

19:30

UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

18:47

Fapte, informații, date și... cifre: Dan Cristian Turturică, PDG al TVR, și-a mărit salariul brut la 42.000 lei/luna (5000 EURO NET)

17:55

BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

16:40

”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

15:44

Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

14:45

Mihai Tîrnoveanu: Viktor Orban și-a început descălecarea în România în uniforma de husar a criminalilor de români

13:50

ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

13:31

Jocurile sunt făcute: Obama o sprijină pe Kamala (VIDEO)

12:23

e-Factura B2C: Fiecare român ar putea avea un cod pentru cumpărături

12:05

Jocuri Olimpice incendiare - Franța acuză: "Atac masiv pentru paralizarea Căilor Ferate"

11:35

Carmen Iohannis, ținută de 5.000 de euro, la Paris - FOTO