Luminița Arhire: „COMICSARUL” CU BRETON

De Luminița Arhire  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Și a venit EL... A venit însuși „COMICSARUL”... și-a deplasat prețioasele sale fese de la hăt! Bruxelles-ul vieții și a venit la „idioții” Europei, cum atât de frumos i-a numit o publicație obscură din Germania, preluată voluptuos de toată presa din România animată de valorile și principiile vestului! A venit să ne mustre părintește, dar cu fermitate, ca pe niște unii cu mucii la nas, că nu ne-am înțepat cu destul simț al răspunderii și că n-am arătat că „ne pasă”. Iată-l! Thierry „le” Breton, cu bretonul vâlvoi pe frunte... Enjoy it:
 
„Este important să fie votat certificatul electronic, să fie utilizat, pentru că știm că împreună cu vaccinarea și certificatul verde avem cheia pentru a ne asigura supraviețuirea și de asemenea SĂ FIM PARTE pentru ceea e este important pentru noi toți, comunitatea europeană.”
 
Nu, Breton. Nu. Noi nu prea am fost „parte”. Comunitatea aia pe care o invoci, ne-a ținut în fundul clasei, în banca repetenților, și ne-a scos din când în când la tablă numai și numai ca să ne facă de râs... România a fost „repetentul convenabil” ... „prostul util” și-atât.
 
„Știm că aceste două instrumente (obligativitatea Certificatului mă-sii și vaccinarea multilateral dezvoltată, n.n.) funcționează. Este momentul să acționăm. Trebuie să fim uniți în această luptă . Noi suntem cu toții europeni, împărtășim aceleași valori, desigur că avem tradiții diferite, istorii diferite, origini diferite, dar suntem cu toții ființe umane și trebuie să luptăm împotriva pandemiei.”
 
Nu, Breton, nu! Dumneata nu împărtășești aceleași valori cu mine... dumneata împărtășești aceleași valori cu Băsescu, Koveși și Macovei, or valorile alea sunt împotriva mea. Și, drept să-ți spun, după ce te-am auzit vorbind, nu m-ai convins că ești la fel de „ființă umană” ca mine... păreai mai mult angrenaj... sau aparat... sau mașină. Păreai mai mult utilaj, decât om.
 
„Peste 2 miliarde de persoane care au fost vaccinate cu succes pe planetă și nu au existat probleme... Suntem foarte norocoși în Europa pentru faptul că avem VACCINURI SIGURE ȘI EFICIENTE. Acest noroc se datorează unui mare efort și unor mari investiții făcute în Europa. Evident, este și meritul cercetătorilor europeni că am putut să furnizăm rapid aceste vaccinuri FĂRĂ EFECTE SECUNDARE. Am vaccinat miliarde de oameni FĂRĂ EFECTE SECUNDARE și am putut să înțelegem foarte bine că avem un instrument foarte bun pe care trebuie să-l folosim pentru următorul val al pandemiei.”
 
Nu, Breton. Nu. Mulți au fost vaccinați CU PROBLEME SECUNDARE sau chiar PRINCIPALE. Seninătatea cu care afirmi că nu au existat probleme îmi spune mie că ne privești ca pe niște homunculi meșteriți ieri-alaltăieri, lipsiți de creier și înghițind orice minciună sfruntată venind de la o persoană cu bretonul bine dezvoltat și occidental. Care-i „instrumentul foarte bun” din moment ce țări super-vaccinate spun acum că nu mai este suficientă înțeparea cu „instrumentul foarte bun” a 65%-70%-80% din populație, ci trebuie să fie 100% ca să fim „protejați”?
 
„Acest instrument mai restricționează puțin modul în care trăim, dar certificatul și vaccinul constituie instrumentele necesare pentru a putea lupta împotriva virusului. Acestea sunt măsuri pe care trebuie să le luăm acum, când avem un val care se manifestă. România trebuie să ia decizii dificile. Sunt decizii foarte dure. Sunt și alte țări care iau decizii foarte dificile pentru a face față acestui nou val. Aceste măsuri nu vor dura la nesfârșit, dar sunt niște instrumente pe care trebuie să le folosim. Certificatul și vaccinul sunt două instrumente în lupta noastră împotriva virusului. E nevoie de CURAJ POLITIC pentru a implementa aceste măsuri.”
 
Nu, Breton, nu. Felul în care pui dumneata problema nu mai are nimic de-a face cu sănătatea populației, ci cu POLITICA. Deoarece nu mai este vorba despre măsuri sanitare, ci strict politice, Cu alte cuvinte, e vorba de zdrobirea cinică a voinței unor cetățeni. Și de nerăbdarea ta pentru ca aceste măsuri să se ia cât mai repede.
„Sunt foarte mulți oameni în toată Europa care sunt sceptici, dar acum avem experiență, știm cum funcționează vaccinul, știm că NU EXISTĂ EFECTE SECUNDARE și nu este timp să așteptăm.”
 
Nu, Breton, nu. Nu pot să scriu pe românește ce „merde” cred eu că mănânci în timp ce rostești cele de mai sus, dar mirosul care se împrăștie din frazele dumitale este inconfundabil. Ce drac de experiență ai dumneata după un an de la începerea vaccinării? Și ce mâncărimi ai în degete de nu mai poți aștepta?
 
„De multe ori, nevaccinarea populația într-un procentaj mare stă în calea redresării economice a unei țări. Poate că pentru oameni unele măsuri sunt dureroase, însă sunt necesare pentru redresare. De aceea, trebuie să fim solidari. Avem aceste două instrumente la îndemână și trebuie să le folosim. Noi suntem aici să vă ajutăm și să sprijinim România, dar și celelalte țări din Europa. Pentru noi, România este foarte importantă și joacă UN ROL IMPORTANT în aceste eforturi.”
 
Nu, Breton, nu. Noi niciodată n-am fost importanți pentru voi decât ca furnizori de sparangheliști, de badante și de materii prime, precum și ca piață de desfacere pentru orice... Și-acum ne cereți solidaritate?
 
Crezi că e nevoie de „curaj politic pentru a implementa aceste măsuri”? Ca să vezi... De la mine se vede exact invers: e nevoie de CURAJ POLITIC PENTRU A RESPINGE CU LUCIDITATE ACESTE MĂSURI și mai e nevoie DE BĂRBAȚI DE STAT CĂRORA SĂ NU LE TREMURE NĂDRAGII ori de câte ori vine vreun bretonat din vest, al cărui salariu baban noi îl plătim, să ne-nvețe, ca pe idioții Europei, valorile occidentale!!!
....................................................................................................
 
P.S. Toate extrasele sunt din conferința de presă a lui Thierry Breton, comisar european, aflat la București pe 18 noiembrie 2021.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, dialog cu Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, monahul Filotheu Bălan și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Sfintelor Paști:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (9)
 • Costana 20.11.2021 11:24
  Maaarș, băăă, 'napoi de unde ai venit ici șa
 • Gheorghe Virgil Alexandrescu 20.11.2021 11:34
  Comisarul fugi dracului înapoi de unde ai venit.Lasa idioții Europei sa decidă singuri pentru ei.De unde pana unde te amesteci tu și alți mafioți în treburile interne ale României?De când va pasa vouă de poporul roman haimanalelor?Poate este timpul sa-si vadă fiecare de tara lui, poate este timpul ca aceasta uniune sa dispară.Si asa este benefica numai pentru unii iar alții sunt luați de prosti.
 • Cristache 20.11.2021 11:52
  Urmare vizitei la Bucuresti a comisarului Breton, primul ministru demis l-a demis pe presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului. Cum isi permisese acest romanas sa ordone controlul soldat cu amenzi si inchideri a magazinelor CORA, Auchan, Maga Image s a. - hiper marche-uri occidentale -, ce vindeau romanilor produse de proasta calitate, in conditii higienice deplorabile. Pe acelasi motiv intervenise si ambasadorul Frantei la Bucuresti pe langa marionetele din conducerea Romaniei.
 • Gina Lola Brigida 20.11.2021 13:34
  Să folosească acele instrumente ca să-și pieptene bretonul ciufulit, cărunt și plin de mătreață!
 • OMAGA 20.11.2021 14:16
  Nu stiu cum sunt altii, dar eu m-am saturat sa ne dea europenii din vest lectii, sa ne puna la punct si sa ne spuna ce trebuie sa facem noi in tara noastra.
 • Orizont 20.11.2021 14:48
  https://evadare.ro/externe/europa-vaccinata-a-devenit-epicentrul-pandemiei-si-al-militariei/
 • Cotco-emy 20.11.2021 17:01
  Ba ,,desteptule,, cu breton de la Bruxell ce esti: din ,,prostii,, si ,,idiotii Europei,, nu ne-ati scos,tu, si presa aservită vouă,diavolilor,din strainatate si din tara,stiti ceva? NU NE PASA de otravă voastră,injectati-va voi,treaba voastră,NU VREM ,,libertatea,, voastră pe bilet de voie,pe nazzi pass,pt ca suntem deja liberi baa,ia lasati-ne pe noi in ,,prostia,, noastră!! Am primit libertatea si liberul arbitru de la Dumnezeu nostru,Dulcele Hristos,Împăratul si Mântuitorul nostru,in DAR,gratis la nastere.Cine sunteți voi,diavolilor,sa va permiteți să ne luati noua libertatea,liberul arbitru si drepturile?? Cu ce drept faceti asa ceva??
 • Barba-albastra 20.11.2021 17:24
  Cred ca noi si polonezii ar trebui sa intoarcem spatele acestei adunaturi de destepti care folosesc natiunile de mana a doua doar ca sa le ia bogatiile si sa ne traga de urechi cand nu ne facem temele! Daca ii luam si pe bulgari, iaca se fac 3 natiuni importante care vor clatina uniunea asta de fatada. Sa se duca naibii la el papițoiul asta si sa faca ore de dirigentie la el in tara! Sa-si vada de injectatii lui! Sa ne lase pe noi, astia neinstruiti sa actionam ca prostii, cum vrem noi! Chiar ca ... marș!
 • Rusi 22.11.2021 09:47
  Un patruped jegos.
 1. Manuela Hărăbor spulberă filmul lui Ciprian Mega, ”21 de rubini”: ”O mizerie neo-marxistă. Mă întreb de ce nu apare în film cel care a tăiat și a spânzurat în ultimii ani în interiorul BOR-ului și care încă nu a fost înlăturat, respectiv Vasile Bănescu”

 2. Premierul Slovaciei a fost împușcat de un progresist - transportat de urgență la spital - FOTO/VIDEO. Robert Fico s-a exprimat adeseori împotriva Ucrainei lui Zelenski și a războiului susținut de NATO și a respins Tratatul OMS și ”Circul Covid”. UPDATE

 3. Pr. Călin Sămărghițan: ”21 de rubini” al lui Ciprian Mega

 4. Filmul lui Ciprian Mega, apărat cu năduf de NEPOMENITORI, schismaticii anti-BOR. Ce cred simplii ortodocși: Filmul este o interferență a zonelor demonice. Un preot nu ar trebui să fie regizor. Trebuie să aleagă: Dumnezeu sau Mamona?

 5. Noua Ordine Mondială: Marea ofensivă din septembrie (I) - Accelerarea Agendei 2030

 6. Scandal monstru la Eurovision. Reprezentanta ”non-binară” a Irlandei a făcut un show satanist care i-a pus pe fugă chiar și pe fani

 7. Cel mai controversat și discutat film al momentului: 21 DE RUBINI - VIDEO INTEGRAL

 8. Elena Dulgheru: ”21 de rubini” - tabloul social este dominat de nedreptate, din care cu greu se străvede o firidă de speranță și de har izbăvitor

 9. Parlamentarii germani propun ca dronele rusești să fie doborâte de pe teritoriul României

 10. Politicianul german homosexual Martin Neumaier s-a filmat cum linge toaletele publice și se unge cu fecale pe față - VIDEO Bizar

Ultima oră

23:03

Un palestinian creștin-ortodox oferă detalii despre calvarul pe care îl îndură creștinii din Gaza - “Există o intenție clară de anihilare a poporului palestinian” - VIDEO

22:33

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, dialog cu Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, monahul Filotheu Bălan și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Sfintelor Paști, semnificația sărbătorii Învierii, manifestările lui Hristos cel Înviat – VIDEO LIVE

22:19

DNA, primele precizări despre dosarul care l-ar viza pe Nicușor Dan. Reacția primarului Capitalei

21:02

Scrisoare spre știința prim-ministrului Marcel Ciolacu și către ministra Învățământului Ligia Deca - Despre rectorul plagiator Dan Marcel Iliescu de la Universitatea Ovidius din Constanța

20:32

Focuri de armă la granița României cu Ucraina: Un bărbat care încerca să treacă ilegal granița către România a fost împușcat în cap

19:38

Dr. Ana Mihalcea prezintă o descoperire a doctoriței Geanina Hagimă: Un document oficial al SUA - “Armele biologice reprezentate de bacterii modificate genetic producătoare de amiloid pot explica cheagurile imense” la injectați

17:35

Cum se simte Florin Piersic. Ce mesaj a transmis marele actor prin medici - “O să spună lucrurile pe care nu le-a spus până acum”

15:45

Vladimir Putin susține că Rusia nu a refuzat niciodată să negocieze cu Ucraina: ”Au aruncat acordurile noastre la coșul de gunoi”

14:57

De ce un Guvern Mondial ar fi Sfârșitul Lumii

14:25

Parteneriat Opoziția: Dincolo de aparențe – conflictul din Ucraina

13:18

Președintele Slovaciei: Robert Fico a scăpat de moarte "la mustață"

12:42

Declarația comună a președinților Federației Ruse și Republicii Populare Chineze

10:37

Proprietarii de vehicule electrice spun că mașinile lor îi îmbolnăvesc - o șoferiță susține că Tesla i-a provocat sângerări nazale, dureri corporale și căderea părului

10:21

Caravana Patrioți în Europa, organizată de AUR pentru prezentarea candidaților la alegerile din 9 iunie, a ajuns, joi, în Alba Iulia

09:14

Israelul anunță că trimite trupe suplimentare în Rafah și intensifică operațiunile militare