Lumina stinsă a lui Nelu Tătaru & Co. Chiar știu acești idioți ne-patentați mai multe decât se prefăceau că știu acum un an?

De Av. Gheorghe Piperea  /  

News.ro

News.ro

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cu umorul involuntar care l-a consacrat, ex-ministrul sănătății, Nelu Tătaru, a spus că, „în fazele de început”, se căutau soluții cu lumina stinsă. Adică, experții, specialiștii, „științificii” vieții, elitele înalte ale medicinei bazate pe dovezi, orbecăiau.

Nu se știe cât anume au durat aceste „faze de început”, măcar în mintea dlui Nelu, dar suferințe și fatalități au fost și în acele faze. Au fost și milioane de oameni care au stat la porțile spitalelor, pentru că protocoalele „științifice” i-au considerat ne-urgențe - iar protocoalele acelea, iată, se dovedesc a fi fost făcute orbecăind. Nu o spun eu, o spune dl. Nelu, ex-ministru al sănătății, semnatar al ziselor protocoale.
 
 Au fost și „asimptomatici” sau „pre-simptomatici” care, suspectați fiind că sunt agenți patogeni, deci bombe biologice ambulante, deși nu aveau nicio boală sesizabilă fizic prin ... simptome, au fost băgați în detenție medicală cu săptămânile sau lunile (de aici și frica terifiantă de spital, unul dintre motivele principale pentru care oamenii refuză cu obstinație spitalul, alături de propaganda morții de la tv, care a transformat spitalele, din locuri de alinare și tratament, în lagăre de exterminare). Au fost și victime colaterale - peste 85% dintre bolnavii de cancer au decedat, în cei doi ani pandemici, în perioade mai scurte de un an de la depistarea cancerului, cel mai probabil din lipsă de tratament și din motivul blocării pe termen lung a accesului în spitale, concentrate pe cazurile de c..., tratate, cum spune dl. Nelu, cu lumina stinsă, adică, orbecăind. Și, în tot acest timp, noi am plătit cu regularitate CASS, finanțând cu 15 miliarde de euro anual un sistem de sănătate care a „funcționat” orbecăind. 

Ce nu poate face să credem că acum lumina s-a aprins? Chiar știu acești idioți ne-patentați mai multe decât se prefăceau că știu acum un an? 

Și ce ne face să avem încredere că, dacă s-ar aprinde lumina (cu toate că din ce în ce mai multe studii științifice pe bune arată că întunericul cognitiv este la ordinea zilei), „autoritățile” nu dau cu capul în geamul de la ATI și îl sparg? Pentru că, iată, în luna iunie, dl. Werner și dl. Vasilică declarau la unison că pandemia s-a terminat, fiind învinsă ... de ei. Drept pentru care lumea a plecat cu disperare în ceea ce a considerat ultima vacanță înainte de stingerea luminii. Ultimul concert. Ultimul antold. Ultimul dineu cu proști. Ultimul bal. Și, iată, o altă somitate medicală, dna. ex-ministru Mihăilă, spune cu subiect și predicat că medicamentele nu sunt o soluție ... Care alta o fi soluția, nu știu... Poate imunitatea naturală? Poate ierburile și poțiunile medievale, sfaturile „competente” vracilor/epilatoarelor profund-inghinale?   

Ce ne dă încredere că acum aceiași orbeți, care au distrus democrația, statul de drept, economia, societatea, psihicul individual și colectiv, pe motiv că luptă ei cu pandemia (o „luptă” similară cu wrestlingul mexican, de altfel), orbeți care se vor la butoane în continuare, vor avea soluții pentru valurile V-VI (și câte alte crize vor mai fi fost inventate, ca să poată fura ei, la adăpost de brațul sancționator al legii)? Soluția unică, exclusivă, obligatorie, mana cerească, la care se referă cei doi explicit/implicit, este oare serul experimental al faizei, testat prin fraudă anul trecut (vezi știrea de ieri despre ceea ce s-a întâmplat anul trecut în Texas, înainte de autorizarea de urgență de către FDA)? Imunitatea artificială de turmă? Păi sunt țări UE care au intrat deja în valul V, deși au „acoperire” de turmă de peste 75% - cea mai rușinoasă poziție o are Franța, cu 10 mii de infectări ieri, Franța fiind nu numai o campioană la „imunizare” artificială, ci și primul stat care a legiferat obligativitatea nazipass-ului. Iată ce „eficient” a fost nazipass-ul.... 

Expresia asta e cam tot atât de comică pe cât erau declarațiile referitoare la „platouri”, „zimți/dinți de fierăstrău” sau „grămajoara superbă de grăsime” : Nevoia imediată a oamenilor este să se acționeze cu rapiditate și centrat pe nevoia fiecăruia. 

PS Știu, expresia cu grămăjoara de grăsime nu e proprietatea dlui. Nelu, ci a dlui. Streinu-Cercel, alt mare priceput la orbecăială, dar din partea cealaltă a competenței, aia de „opoziție”.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
  • Orizont 05.11.2021 11:28
    https://trenduri.blogspot.com/2021/11/rezistenta-4-revolta.html
  • NDorin 05.11.2021 12:43
    Lumina lor este intunecimea mintii! Ce este așa de complicat de înțeles că orice ierarhie obedienta nu înseamnă libertate! Turmă de păcăliți, oameni slabi de caracter!
  • DANA Q 06.11.2021 18:39
    Acesti orbeti si idioti ne/patentati care ne/au condamnat la moarte si care o fac în continuare,stiau ,în mod sigur,ca la începutul acestei, asa zise plandemii,protocolul din spitale prevedea tratamente cu Arbidol si Ivermectina care,ulterior s/a scos???De ce si la ordinul cui???Pai,aveau nevoie si înca mai au, de cat mai multi morti.conform dorintelor UE.Acesti tradatori trebuie condamnati la moarte,lucru imperios necesar,daca se vrea eradicarea raului de la radacina. Cat priveste pe acest tataru,cu un IQ de 0 spre 1,dar cu tupeu cat Everest/ul,nu are nici cea mai mica empatie pentru oameni,în special pt. copii.A stiut Dumnezeu de ce nu l/a fericit cu un asemenea dar suprem.
Ultima oră

00:15

29 martie: Sfântul Mucenic Marcu, episcopul Aretuselor și Chiril, diaconul

23:30

28 martie: Sfântul Cuvios Ilarion cel Nou, egumenul Pelechitului, Sf. Irodion, ucenicul Domnului și Sf. Ștefan Mărturisitorul, făcătorul de minuni

23:00

La Mănăstirea Paltin – Petru Vodă, maicile adună plante medicinale și le transformă în leacuri pentru lume. Cum puteți comanda - Reportaj VIDEO excepțional

21:50

A apărut revista „Familia Ortodoxă”, numărul din aprilie - Tema numărului: De ce suntem dezbinați? - FOTO

20:57

Internetul Corpurilor “va duce la dezvoltarea Internetului Creierelor” până în 2050 – studiu RAND Corporation, organizație strâns legată de Comisia Trilaterală – Apariția trans-omului: tehnologiile de augmentare umană

18:38

Certificatul de naștere pe hârtie va fi eliminat în Republica Moldova - se va întocmi doar în format electronic. Noi acte de identitate după model european, cu date biometrice

18:34

Războiul Nebunilor: O bandă de scăpați de la Săpoca încearcă să distrugă Lumea

18:00

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

17:55

NewsMoldova: Constructorii drumurilor Bucovinei mai au o speranță legitimă după ultimul termen din procesul cu Gheorghe Flutur: aceea că Înalta Curte va sancționa graba Curții de Apel Târgu Mureș

17:30

Loreta Popa, un om dedicat primei sale iubiri: CUVÂNTUL! Interviu ActiveNews cu promotoarea Muzeului Național al Literaturii Române: ”Fără acces la educație copiii noștri nu vor mai fi în stare nici să se semneze, dar să citească”

17:12

George Simion: Vom anunța “un bloc comun, democratic”, cu 30 de partide, pentru locale, pentru a bloca actuala coaliție - “Suntem în plină lovitură de stat”

16:54

Luminița Arhire: PUIUL VOPSIT GALBEN-ALBASTRU, CU TREI TRANDAFIRI PE TÂRTIȚĂ

16:00

Prot. Dr. Ioan Lisnic: Personalități marcante din sudul Basarabiei care au votat Unirea cu Patria Mamă-România

15:11

Noi dezvăluiri despre atentatul de la Moscova: Numărul victimelor ar putea fi mult mai mare decât cel anunțat oficial

14:45

Scholz îi face concurență lui Macron: ”Putin trebuie să-și retragă trupele din Ucraina”