Lovitură pentru SUA: China a reușit să împace Iranul și Arabia Saudită – Reconciliere istorică între Șiiți și Sunniți – America tot mai izolată

De Adrian Pătrușcă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Iranul și Arabia Saudită au convenit să își reia relațiile diplomatice în cadrul unui acord intermediat de China, subminând planurile Washingtonului de a crea un front unit în Orientul Mijlociu împotriva Teheranului.

Pe fondultensiunilor tot mai mari dintre Iran pe de o parte și Israel și Statele Unite pe de alta, China a reușit să dea o mare lovitură diplomatică: a intermediat un acord istoric între Iran și Arabia Saudită.

Teheranul și Riadul, exponentele celor două mari curente islamice rivale – șiit și sunnit - au stabilit vineri să își reia relațiile diplomatice și să își redeschidă ambasadele, după ani de tensiuni, scrie AP.

Acest lucru poate pune capăt sângerosului război din Yemen, care durează de ani buni și în care Iranul și Arabia Saudită s-au înfruntat până acum prin interpuși.

Dar probabil cel mai important efect al acordului de vineri este palma pe care o primesc Statele Unite în Orientul Mijlociu, unde își văd zădărnicite planurile de a crea un front unit împotriva Iranului.

Până la venirea lui Joe Biden la Casa Albă, Arabia Saudită era considerată o aliată fidelă a Statelor Unite. Iar Iranul era dușmanul de moarte al saudiților.

Războiul din Ucraina și criza energetică pe care a declanșat-o au schimbat radical datele problemei.

Washingtonul a scăpat frâiele în Orientul Mijlociu.

În luna iulie, anul trecut, Joe Biden a fost umilit de saudiți: le-a cerut să își folosească toată influența pe care o au în cadrul OPEC pentru a mări producția de petrol. Și implicit a scădea prețul acestuia.

Arabia Saudită a procedat însă exact pe dos. De conivență cu Rusia și cu celelalte state arabe, a redus producția de petrol a OPEC.

China a profitat de slăbiciunea americană și pare să fi preluat ea rolul pe care Statele Unite îl jucau la Riad și în Orientul Mijlociu.

În asemenea măsură încât hegemonia petrodolarului este amenințată de petroyuan.

Iar, ca urmare a sancțiunilor, marile fluxuri de petrol ale lumii sunt controlate acum de Rusia și China.

Lovitura diplomatică dată de Beijing, prin restabilirea relațiilor diplomatice dintre Teheran și Riad, nu face decât să sporească acțiunile chineze în regiune.

După retragerea catastrofală din Afganistan, după ce – prin acțiunile sale în Ucraina – a împins Rusia în brațele Chinei, acum Statele Unite sunt pe punctul de a vedea cum li se topește influența în Orientul Mijlociu.

Ca soldățelul de plumb al lui Andersen

Lumea se schimbă sub ochii noștri cu o viteză uluitoare. Și, în Noua Ordine, America pare tot mai izolată.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (8)
  • Radu Comsuta 10.03.2023 20:57
    Asta și meritau.
    SUA devine o fiară tot mai izolată și încolțită. Prin urmare periculoasă în primul rând pentru micii ei "aliați" (vorba vine, că mai mult sunt uneltele lor cu statut de colonie). Unii dintre ăia suntem noi. Foarte probabil SUA își va folosii aliații ca pe o carte aruncată într-un joc cu miză "totul sau nimic". Ca să-și scape pielea pe sacrificiul altora.
    Dar Dumnezeu și Maica Domnului nu ne-au părăsit niciodată și nu cred că o vor face nici acum când situația se prezintă tragic.
  • Dorin Georgescu 11.03.2023 14:01
    Singura noastră salvare ar fi ca SUA , reprezentată de vasalul Johanus , să ne arunce în război. Atunci , poate, poporul ăsta s-ar trezi .
  • Patriot Roman ► Dorin Georgescu 11.03.2023 14:19
    Salvarea asta in care te arunca cineva in razboi e dementza pura! Nu e salvare! E nimicirea unui popor! Rusia e superputtere nucleara, daca intram in razboiul altora disparem ca popor ! Daca vrei asa salvare mergi in Ukraina voluntar la razboi! Ce judecata stramba pot avea unii!
  • Mars.60 Stefan 7649 10.03.2023 21:10
    CUTREMURE EXPLOZIVE, CONDUCTE ȘI ARMAGHEDON:
    DISPERAREA TOT MAI MARE A CABALEI STATULUI PROFUND
    Articol de Robert David Steele

    https://robertdavidsteele.com/exploding-earthquakes-pipelines-and-armageddon-the-deep-state-cabals-growing-desperate/

    Imediat după fiascoul balonului din weekendul trecut, care, retrospectiv, pare a fi mai degrabă o operațiune de psihoterapie americană decât o operațiune de spionaj chineză, a fost folosit pentru a distrage atenția publicului de la eșecurile grosolane ale lui Biden cu granița deschisă, de la prăbușirea economiei naționale și de la oboseala SUA de a da totul pe față într-o cauză pierdută în Ucraina, așa că, în ultimele trei zile, avioanele de luptă americane au tras rachete în fiecare zi pentru a doborî, una după alta, obiecte aeriene neidentificate care zboară în spațiul aerian al Americii de Nord. Care sunt șansele ca, înainte de marele balon de weekendul trecut, SUA să nu fi doborât niciodată vreun vehicul spațial neidentificat care să zboare deasupra SUA de când nava spațială a ET-urilor doborâtă lângă Roswell, New Mexico, în 1947, cu mult timp în urmă?

    Dar acum sunt trei zile la rând în care obiecte aeriene ciudate au fost doborâte, una în Alaska, una în teritoriul canadian Yukon și cea mai recentă duminică în Michigan, deasupra lacului Huron. În timp ce Casa Albă tocmai a anunțat o nouă echipă inter-agenții pentru a face față afluxului brusc de fenomene aeriene neidentificate (UAP) "invadatoare", aceasta și Pentagonul au fost extrem de vagi și au evitat să păstreze tăcerea cu privire la informații și la adevărul probabil, ceea ce, desigur, prin designul consecvent, alimentează speculațiile sălbatice ale așa-numitelor "teorii ale conspirației".". Mulți dintre noi nu pot să nu concluzioneze că toate acestea ar putea fi doar o psihoterapie continuă pentru a evita socotelile care se apropie. Alții avertizează că se apropie un steag fals EMP, dând vina pe China sau Rusia.

    La urma urmei, faptul că Seymour Hersh a dezvăluit faptul că SUA a eliminat gazoductele Nord Stream către Germania și probabilitatea că SUA tocmai a pedepsit Turcia cu arma cu energie dirijată HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program), care a ucis până în prezent peste 35.000 de oameni nevinovați, sunt alte crime care demonstrează că Washingtonul este disperat să evite să plătească pentru ele. Ascunderea acestui adevăr întunecat și urât de lume despre modul în care guvernul Statelor Unite, prins acum în mod constant acționând în mod criminal ca națiune paria necinstită a lumii, urmând cu sârguință ordinele stăpânilor săi din linia de sânge, este pură disperare pentru a ascunde și, în cele din urmă, pentru a acoperi răul pur satanic din spatele litaniei de crime non-stop, sordide și de neconceput ale elitelor împotriva umanității și a copiilor. Gravitatea acestui adevăr urât nu mai poate fi ascunsă, evitându-se faptul că ei desfășoară un genocid împotriva întregii rase umane, acum în plină desfășurare și ajungând aproape de masa critică chiar și în rândul așa-numiților normaliști.

    Această dezvăluire a împăraților luciferieni dezbrăcați și fără haine pare să se intensifice, atât de frenetic, cât și de rătăcirea frenetică a câinelui, de rătăcirea de mână, în special pentru a se sustrage furiei tot mai mari care câștigă tracțiune acum, din cauza tuturor acestor dezvăluiri publice care incriminează controlorii vinovați din linia de sânge responsabili pentru holocaustul vaccinurilor și pentru lumea care se clatină pe marginea prăpastiei Armaghedonului nuclear. Decât să fie demascați pe deplin, urmăriți ulterior și condamnați la moarte pentru nesfârșitele lor crime, elitele conducătoare încearcă să scape cu frenezie de justiția karmică prin uciderea a 90-95% dintre noi mai întâi. Ne aflăm în mijlocul unei numărători inversate a veacurilor în acest război apocaliptic de sfârșit de joc între bine și rău, Dumnezeu și Lucifer, adevăr și înșelăciune, viață și moarte. Noi, Poporul, vom învinge, deoarece adevărul îi pune pe fugă pe dușmanii noștri cunoscuți, în ciuda ritualurilor satanice afișate în față, recent, la Grammy și Super Bowl. Se pare că valul pare să se întoarcă, procurorul general al Elveției fiind pe punctul de a-l urmări în justiție pe președintele în exercițiu al Elveției, Alain Berset, iar familia regală thailandeză, în calitate de șef de stat, se îndreaptă acum împotriva Pfizer pentru că a băgat-o pe prințesă în comă. Liniile de sânge Rothschild-Rockefeller-nobilimea regală neagră din Europa știu că s-a terminat și că domnia lor milenară de teroare asupra umanității se apropie în sfârșit de sfârșit.

    Să ne uităm cu atenție la ultima crimă a lui Lucifer. Cutremurele catastrofale din Turcia au început să lovească luni, 6 ianuarie, la ora 4:17 dimineața, în sud-estul Turciei, mai întâi puternicul cutremur de 7,8 de-a lungul unui front activ de 62 de mile care implică ambele ramuri ale faliei nordice și sudice din Anatolia, care se întind spre sud până la orașul Alep, din nordul Siriei, devastat de război. Zguduitura violentă a distrus complet nenumărate clădiri și, potrivit șefului de ajutor de urgență al ONU, se așteaptă ca bilanțul victimelor să depășească 56.000 de persoane în regiune. Președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, l-a numit "dezastrul secolului, care a afectat 13,5 milioane de persoane". Replici puternice, câteva minute și câteva ore mai târziu, au avut magnitudinea de 6,7 și, respectiv, 7,5 grade, cutremurul cel mai mare de după cutremur fiind localizat la 130 de kilometri nord de primul epicentru de 7,8 grade, în total dărâmând multe mii de clădiri deja slăbite și puternic avariate, alături de alte victime mortale în fiecare zi, prinse neajutorate sub o întindere de moloz și dărâmături.

    Națiuni precum China și organizații internaționale precum Crucea Roșie au îndemnat SUA să renunțe la sancțiunile economice împotriva Siriei, care pun bariere birocratice în calea furnizării de ajutor umanitar rapid poporului sirian care suferă de aproape un deceniu din cauza războiului creat de SUA. Pe lângă sancțiunile nedrepte ale SUA și cei nouă ani de război care au devastat poporul sirian, SUA continuă să fure în mod criminal peste 80% din petrolul sirian.

    Camerele de luat vederi cu câteva momente înainte și în timpul cutremurului de 7,8 grade au surprins flash-uri ale unui cer albastru ciudat, pe care International Business Times de marți, 7 februarie, le prezintă ca fiind dovezi plauzibile că seismul ar fi putut fi cauzat de faimoasa armă HAARP (High-frequency Active Auroral Research Program), legată direct de războiul meteorologic ca una dintre numeroasele arme cu energie directă (DEW). Armele neurologice, armele sonice, armele electromagnetice (sau EMF) și armele cu puls electromagnetic sau EMP (posibilul simulacru al balonului de spionaj al Chinei) sunt toate diferite tipuri de arme DEW și aproape toate rămân tehnologii strict secrete, ascunse de la cunoștința publicului în mare parte în scopuri demonice. O evaluare rapidă a modului în care aderarea Turciei la NATO se estompează rapid, deoarece relațiile cu SUA și Occidentul în ultimul an au devenit din ce în ce mai tensionate, națiunea islamică apropiindu-se tot mai mult de Rusia, acționând ca un arbitru-dealmaker care permite exporturile de cereale din Ucraina prin cooperarea cu Putin.

    "Reținerea" NATO de către președintele turc Recep Tayyip Erdogan a Suediei și Finlandei se bazează pe ceea ce Erdogan numește laxismul națiunilor nordice în ceea ce privește abordarea teroriștilor kurzi care folosesc țările lor ca refugiu sigur, mai exact refuzul lor de a "extrăda teroriștii". Obstrucția majoră a Turciei care blochează expansiunea NATO, cauzată de singura națiune musulmană din NATO, enervează cu siguranță SUA/NATO/UE și întregul bloc occidental. De asemenea, Turcia, la fel ca Iranul, Arabia Saudită, Egiptul și Algeria, se numără printre numărul tot mai mare de națiuni islamice care solicită aderarea rapidă la alianța economică multipolară BRICS a dușmanilor SUA, Rusia și China, care se mișcă pentru a-și stabili propria monedă bazată pe standardul aurului, respingând în mod sfidător dolarul american muribund ca monedă de rezervă internațională.

    Este o pură coincidență faptul că msn.com al lui Bill Gates a publicat titlul "Turcia încă întârzie aderarea la NATO a Suediei și Finlandei" cu o zi înainte de cutremurul de 7,8 grade din Turcia cu anomalia sa albastră intermitentă? Articolul jurnalistului incisiv Peter Koenig din Global Research din data de 9 februarie enumeră 15 motive geopolitice pentru care Imperiul Minciunii al SUA are o toporișcă de tocat împotriva Turciei, membră înstrăinată a NATO. Decizia guvernului de la Ankara de a închide accesul la Marea Neagră prin strâmtorile Bosfor și Dardanele chiar și pentru navele de război ale marinei americane, odată ce a început incursiunea rusă în Ucraina în februarie 2022, a fost încă o pastilă amară pe care hegemonia americană, care se crede înfumurată, a trebuit să o înghită. Încă o anomalie - ambasadele din Turcia conduse de Statele Unite din cauza unei presupuse "amenințări teroriste" au alertat următorii aliați occidentali să se închidă cu o săptămână înainte, pe 27 ianuarie 2023 - Olanda, Elveția, Suedia, Marea Britanie, Germania, Belgia, Franța și Italia. În plus, în urmă cu câteva decenii, prezența navei de război americane USS Nitze ancorată în apropiere de Istanbul, în largul Mării Marmara, și apoi cutremurul de 7,4 grade din ziua următoare, la 17 august 1999, au atras suspiciuni anterioare că SUA au aprins fitilul HAARP împotriva Turciei. Toate aceste anomalii cumulative și resentimentele recent acumulate oferă Statelor Unite atât cel mai mare motiv, cât și cele mai multe mijloace pentru ca cabala Deep State să dorească implicit să pedepsească Turcia și adversarul de lungă durată, Siria (de asemenea aliată cu Rusia și China), cu această ultimă aplicație a tehnologiei cu microunde a armelor cu energie dirijată.

    Corabia răutăcioasă, răzbunătoare, care se scufundă, a SUA unipolare a avut de-a lungul timpului un istoric notoriu de pedepsire brutală a națiunilor percepute ca sfidând cu îndrăzneală imperiul american prin schimbarea regimului, asasinarea și/sau invazia națiunilor vizate. În ultimii ani, SUA au recurs din ce în ce mai mult la alte mijloace tehnologice mult mai subtile și ascunse pentru a pedepsi națiunile pentru un comportament perceput ca fiind rău, prin desfășurarea de arme cu energie dirijată, cum ar fi HAARP, care creează dezastre nenaturale care pot rămâne nedetectabile, dar care trimit totuși un mesaj clar și implicit victimelor sale.

    Se pare că nebunii neoconservatori din DC ar putea fi din nou la datorie, comițând acte malefice disperate care, de data aceasta, s-ar putea să nu mai fie atât de ușor de ascuns sub preș pentru a trece neobservate. După ce în trecut au fost prinși în mai multe rânduri folosind această tehnologie militară extrem de secretă, controversată și puternic distructivă, în prezent apar tot mai multe suspiciuni și anomalii inexplicabile care sugerează cu tărie că cutremurele devastatoare de săptămâna trecută din Turcia și Siria sunt, probabil, HAARP la lucru încă o dată. Odată cu aflarea adevărului definitiv despre gazoductul Nord Steam, grație legendarului jurnalist Seymour Hersh, care dovedește că SUA s-au angajat într-un act terorist de război împotriva aliatului său occidental de lungă durată, Germania, pare să iasă la iveală și adevărul despre această ultimă catastrofă umană de joasă speță a SUA, săvârșită de mâna diabolică responsabilă pentru jab-ul cu arme biologice care ucide milioane de oameni din întreaga lume. Genocidul este o crimă împotriva umanității, la fel ca și ascunderea lașă sub acoperirea greu de detectat a dezastrelor nenaturale care ucid victime nevinovate din Turcia și Siria ca o altă armă geopolitică de distrugere în masă. Adevărul suprem iese deja la iveală, iar cei vinovați vor plăti în cele din urmă.

    O scurtă trecere în revistă istorică a acestei tehnologii de armament cu microunde utilizate în trecut conferă mai multă credibilitate plauzibilității unui atac HAARP al SUA asupra Turciei. Transmițătorul secret HAARP situat în apropiere de Gakona, Alaska, a fost adus pentru prima dată în atenția publicului într-o carte populară și controversată din 1995, intitulată Angels Don't Play This HAARP: Advances in Tesla Technology, scrisă de Nick Begich II. Timp de ani de zile, HAARP a fost privit ca o instalație probabil unică în felul ei, de mare putere, aflată sub ordine militare strict secrete, dar în 2015 a devenit oficial un centru de cercetare pentru Universitatea din Alaska la Fairbanks, dublându-se ca muzeu de PR, încercând să se descotorosească de pielea sa până la refuz, trecând drept o simplă instalație benignă de cercetare în domeniul științei radio. Dintr-un articol al lui Lew Rockwell pe care l-am scris în luna septembrie a aceluiași an 2015, intitulat "Noul război al dezastrelor nenaturale: Moartea prin cutremure, tsunami și vulcani":

    În 1958, armata americană a anunțat un succes timpuriu în ceea ce privește modificarea vremii prin emiterea de raze electromagnetice puternice în atmosferă pentru a încălzi ionosfera (stratul cel mai exterior al atmosferei noastre, care se întinde de la 30 la 600 de mile deasupra pământului), ca precursor al infamului HAARP din Alaska și acum răspândit și în alte părți.

    În prezent, se pare că o mulțime de astfel de arme militare de război sunt împrăștiate în jurul planetei în Norvegia, Rusia, Puerto Rico, precum și HAARP-uri mobile plutitoare folosite oriunde pe Pământ pentru a genera, după bunul plac, cantități incredibile de căldură în stratul nostru atmosferic cel mai înalt, apoi ricoșează în mod diabolic înapoi la suprafața Pământului ca o armă globalistă ultrapotentă, în mare parte nedetectabilă, pentru a crea dezastre îngrozitoare, care sunt apoi etichetate în mod înșelător ca fiind efecte ale calului troian al schimbărilor climatice.

    Editorul Global Research, cercetătorul și autorul Michel Chossudovsky a scris pe larg despre această tehnologie periculoasă de armament militar, afirmând, de asemenea, că:

    HAARP are capacitatea de a declanșa inundații, uragane, secete și cutremure.

    Din articolul lui Michel din septembrie 2004, intitulat "The Ultimate Weapon of Mass Destruction: "Owning the Weather" for Military Use":

    O analiză a declarațiilor emise de Forțele Aeriene indică ceva de neconceput: manipularea secretă a modelelor meteorologice, a comunicațiilor și a sistemelor de energie electrică ca armă de război global.

    Astfel, se poate vedea cu ușurință cum cel mai devastator cutremur din Turcia din ultimul secol, produs luni, nu a durat mult timp pentru ca ravagiile războiului HAARP să iasă la suprafață, punând sub semnul întrebării probabilitatea ca acest așa-zis dezastru natural să nu fi fost deloc un act natural al lui Dumnezeu, ci un alt dezastru luciferic nenatural comis de cabala Deep State controlată de mafia khazariană.

    La urma urmei, există o preponderență a dovezilor care indică faptul că cutremurul de 7,0 grade din Haiti din 2010, a cărui a 13-a aniversare a avut loc pe 12 ianuarie, a fost provocat de mâna omului, împreună cu cutremurul din Japonia din 11 martie 2011 de la Fukushima, printre altele, ambele fiind rezultatul diabolic al energiei directe refractate a sistemului de arme HAARP, puternic ionizate din ionosferă, sub formă de raze de căldură super-intensificate, care au vizat anumite falii extrem de vulnerabile de pe pământ pentru a provoca astfel de cutremure puternice. Aceste două dezastre probabil provocate de om au dus la pierderi masive de vieți omenești și de habitate - 300.000 de haitieni morți în cea mai săracă națiune din emisfera vestică a Pământului. Reamintim că secretarul de stat al SUA, Hillary, l-a trimis pe Bill în Haiti pentru a se ocupa de ajutorul umanitar în cadrul Fundației lor Clinton și, ca niște bandiți, au plecat cu 2 miliarde de dolari mai bogați furând de la cea mai nevoiașă populație de pe pământ în 2010. F. William Engdahl a demascat vulturii care au pus ochii pe zăcămintele îmbogățite de petrol din Haiti atunci când a avut loc cutremurul. Complotul se îngroașă atunci când, la scurt timp după cutremur, Clinton a salvat-o pe Laura Silsby, prinsă în flagrant în timp ce încerca să scoată din țară copii haitieni la scurt timp după marele cutremur. Pedofilii Clinton au legături strânse cu familia Rothschild, precum și cu operațiunea israeliană de trafic de copii Epstein-Maxwell, și sunt, de asemenea, legați atât de scandalurile sexuale cu copii Pizzagate, cât și de NXIVM, deoarece Rothschild sunt stăpânii marionete ai familiei Clinton.

    La un an după Haiti, la 45 de mile est de coasta japoneză a avut loc un cutremur submarin cu magnitudinea de 9,1 care s-a transformat în tsunami și care a provocat 80 de replici puternice de 6 sau mai mult, inclusiv cutremure de 7,4, 7,9 și 7,7, tot pe 11 martie. Aceste cutremure provocate de om au creat tsunami-ul care a rupt violent cea mai mare centrală nucleară din Japonia, provocând pagube atât de mari și scurgeri ale containerelor de răcire, încât și în prezent, după o duzină de ani, aceasta continuă să polueze radioactivitatea în Oceanul Pacific. Toate acestea reprezintă mâna operaționalizată a mafiei khazare la lucru.

    Dacă luăm în considerare ultimele cutremure puternice din Turcia în contextul mai larg în care rasa umană trece în prezent printr-un genocid de mega-crize proiectate, provocate în mod deliberat de aceleași elite globale, care se manifestă astăzi ca ultimele tragedii fără precedent cu vieți omenești pe tabla de șah geopolitică a Deep State, se parcurge în mod diabolic întreaga gamă de malevolență nemaiîntâlnită până acum pe acest pământ, în decursul celor 5 sau 6.000 de ani de istorie înregistrată. Graba spre Armaghedon în Ucraina este, de asemenea, o cursă pentru a acoperi trilioanele pierdute de liniile de sânge în "terenul lor de joacă al diavolilor". Toată această nebunie face perfect logic faptul că această cabală infestată de pedofili se clatină acum din cauza supraexpunerii și implode în mod nechibzuit. Deși bestia se năpustește cu cruzime încercând să doboare întreaga umanitate înainte de propriul sfârșit, nu va reuși.

    Sursa: https://thegovernmentrag.com/articles/exploding-earthquakes-pipelines-and-armageddon-the-deep-state-cabals-growing-desperate/
  • Patriot Roman 10.03.2023 23:26
    Cutremurul care a lovit Fukushima Daichi a fost din cauza ca Japonia nu vroia sa cedeze controlul financiar al tarii catre banci vesteuropene si americane.Un reporter a aflat asta de la un ministru japonez fiind apoi certat de alt politician pt. acel interviu. Zicea ca a fost amenintat cu o masina de produs cutremure.Ambasadorul rus din Turcia a fost ucis pt. ca rusii l-au avertizat pe Erdogan de lovitura de stat militara ce i se pregatea,scapand in ultimele min.de asasinare. Toata dezordinea/migratia creata de ei din Siria, Afghanistan,Iraq,Iran,Pakistan.India trebuia sa ajunga-n Europa daca Erdogan era eliminat! Europa ar fi fost coplesita.Asa numa Turcia are pe teritoriul ei vreo 6 mil. de sirieni.Si da cutremurul din Tr. a fost pedeapsa pt. independenta lui Erdogan, care mai are inca de trecut niste hopuri -alegerile din 14 mai 2023.Unde opozitia e finantata ca si in Ungaria de marele licurici cu bani f.multi.
  • Mars.60 Stefan 7649 ► Patriot Roman 11.03.2023 13:46
    De acord. Foarte buna completarea.
    Multumesc!
  • Orizont 10.03.2023 21:53
    https://www.stiripesurse.ro/oc-pe-piata-bancara-din-sua-svb-una-dintre-cele-mai-mari-banci-a-fost-inchisa-dupa-ce-s-a-prabusit-la-bursa_2827200.html

    https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/news-nation/update-biggest-bank-failure-since-2008-as-regulators-shut-down-silicon-valley-bank

    https://www.zerohedge.com/markets/silicon-valley-bank-crashes-65-halted-pending-news
  • viorel craciun 11.03.2023 16:08
    Un comentariu cum rar vezi in ROMANIA , stirista , mediatica , referitor la propaganda " agentiilor de media " mai bine sau mai prost platii de la " SUCURSALA CNN - ROMANIA , " recte ANTENA 3 , cu alte posturi nationale , de " stiri " , poate ar fii bine pentru acesti " stiristi " sa mediatizeze media tv , acest comentariu si chiar sa il invite pe acest autor la celebrele " talk-show " cu " saracii mediatorii invitatii ca la scoala generala comunista " , adica " nu este asa ca gaiana face oua ? raspuns : da , domnul mediator in cauza , face cate doriti d-voastra " Pacat de tot circul mediatic asa zis " PRO-DEMOCRATIE AMERICANA INFANTILA " Revenind la comentariul in cauza care este foarte bine fundamentat exista poate o mica intrebare , de fapt cine castiga din acest " asa-zis " conflict Ukraina cu ramificatii acum geo-politice Orientul -Mijlociu , recte Iran , Turcia , Israel , etc ? Daca te uiti la evenimente , americanii pierd pas cu pas , peste tot , daca te uiti la scenarii , chinezii , rusii , castiga pas cu pas , dar oare asa sa fie ? sau este numai o " schema internationala economica noua " unde cel care pierde pe fata castiga " banii pe la spate " si toata lumea este multumita in talciocul international politic , mai putin pariticipantii mici la " loteria democratica internationala a banului " . Oare sa fie ca la " CARITAS " PE VREMURI CU LOZINCA " DORMITI LINISTITI NOI AVEM GRIJA DE BANII D-VOASTRA " si am vazut cum au avut grija . Ne intrebam si noii ca " simplii cetatenii mai turmentati sau mai putin turmentati ca in Caragiale " adica " NOI CU CINE VOTAM COANE FANICA ?" Cu respect pentru autorul articolului in cauza , pacat ca sunt atat de putini analisti reali ca pers.in cauza si totodata ca jurnalistul editor al acestui articol .
Ultima oră

12:18

Conferința interactivă ”Stop tratatului pandemic OMS: motivații medicale și juridice” la Cluj-Napoca. Invitați: Anca Nițulescu, Geanina Hagimă, Carmen Oțelea, Marina-Ioana Alexandru, Gabriel Marin, Elena Radu

11:59

Ptiu, drace! Joe Biden își face semnul Crucii la un miting pro-avort (VIDEO)

11:52

Presa nu mai ține pasul cu victoriie lui Trump

10:48

Gelu Voican Voiculescu și Petre Roman, la Parchetul General în dosarul Mineriadei. Ion Iliescu va fi audiat acasă

10:41

Politico: SUA au trimis în secret ATACMS cu rază lungă în Ucraina – iar Kievul le-a folosit

09:34

Inepția Zilei. Beatrice Mahler: Masca nu ne ajută la praful saharian. ”Este foarte fin”. Dar în cazul COVID, un virus invizibil, ne-a ajutat, nu?

09:01

”Războiul” antenelor 5G continuă în Brașov. Problema a ajuns în plenul Consiliului Local

08:48

Expoziție de lenjerie intimă, deschisă într-o biserică catolică din Veneția

23:00

Ilinca și George Simion au un băiețel. Soția liderului AUR a născut azi, 24 aprilie 2024 - ”Mulțumesc, m-ai făcut bogat: tată de băiat!”

22:45

25 aprilie: Sfântul Apostol și Evanghelist Marcu; Sfântul Cuvios Vasile de la Poiana Mărului

21:39

Vrancea: Un polițist de la Penitenciarul Focșani de 43 de ani, găsit fără suflare la pământ într-o benzinărie. Botoșani: Un apreciat artist s-a stins din viață ”fulgerător” la doar 40 de ani: AVC

20:35

Marian Dumitru: ANTI-ROMÂNISMUL CA PROIECT DE ȚARĂ: După Valeriu Gafencu, Mircea Vulcănescu și Octavian Goga, acum a venit și rândul lui Mircea Eliade să fie "anulat", la Radio France Internațional (RFI)

19:40

Încălzirea globală, următoarea mare înșelătorie

18:20

Eduard Dumitrache: Părintele Ciprian Mega, aseară la Moscova

17:35

”Praful Saharian” - ”Teoria Conspirației”: ”Scoateți magneții. Puneți întrebări!” De ce autoritățile nu oferă nici o explicație despre compușii particulelor de pe cuprinsul României? Au murit ”experții” DSP? VIDEO