LondonGate: Când lansăm noua variantă COVID?... O să le țâțâie nădragii de frică!

De Adrian Pătrușcă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Apar dovezi tot mai șocante ale faptului că guvernele au manipulat grosolan informațiile legate de COVID pentru a induce teroarea în populație.

Ziarul londonez Daily Telegraph a intrat în posesia a peste 100.000 de mesaje pe WhatsApp pe care membrii guvernului și alți oficiali le-au schimbat între ei în timpul Pandemiei.

Dezvăluirile sunt realmente șocante, chiar și pentru cei care nu s-au lăsat înșelați de discursul oficial.

De pildă, într-unul din mesaje, scris în ianuarie 2021, în timpul celui de-al treilea lockdown britanic, secretarul general al guvernului condus de Boris Johnson îi spunea unui prieten că„factorul frică/vinovăție” este „vital” pentru a „face ca mesajele (către populație) să fie mai puternice”.

Cu o lună înainte, ministrul Sănătății, Matt Hancock, afirma într-un alt mesaj că o nouă variantă a COVID ar putea fi folosită pentru a speria populația și a pregăti terenul pentru un nou lockdown.

Cu două zile înainte, Hancock tocmai fusese informat că se descoperise în regiunea Kent o nouă variantă COVID, care a fost botezată Alpha.

Într-un dialog din 13 decembrie 2020, Damon Poole, unul dintre consilierii de comunicare ai lui Hancock, își avertiza șeful că parlamentarii conservatori „sunt deja furioși în legătură cu ideea”unui nou lockdown și sugera că „am putea arunca pe piață noua variantă” COVID pentru a-i convinge.

Hancock a răspuns încântat de idee:

„O să le țâțâie nădragii de frică la toți cu noua variantă” COVID.

Iar Poole a confirmat:

„Dap, asta va produce o schimbare corespunzătore de comportament.”

Iar Hancock a replicat:

„Când lansăm noua variantă?”  

Pe 19 decembrie, guvernul Johnson anunța interzicerea oricăror manifestații publice de Crăciun și noi restricții drastice pentru populație.

*

Factorul Frică (Fear Factor) a fost folosit intens în Marea Britanie și înainte de Brexit, pentru a speria populația și a o face să voteze împotriva ieșirii din UE la referendumul din vara lui 2016.

O uriașă mașinărie de propagandă s-a pus în funcțiune pentru a băga groaza în britanici: paleta amenințărilor a mers de la faptul că ieșirea din UE îi va lăsa fără sandviciul de la micul dejun până la o colosală criză economică, un atac terorist sau chiar un război nuclear.

Peste câteva luni, Factorul Frică traversa Oceanul: americanii erau speriați că Trump este „omul rușilor”.

Fapt este că acum ne aflăm CU ADEVĂRAT mai aproape ca niciodată în istorie de un război nuclear.

Factorul Frică este folosit din nou – postul de sperietoare, pe care s-au aflat Brexitul, Trump și COVIDUL, a fost luat de Rusia lui Putin – iar printre cei mai activi care stau la butoane este Boris Johnson.

Adică acela care prin restricțiile sale a transformat Marea Britanie într-unul dintre cele mai sinistre lagăre COVID de pe planetă, alături de China, Canada, Australia, Noua Zeelandă, Germania...

Boris Johnson, care acum se află în misiune în SUA pentru a obține și mai multe arme pentru regimul de la Kiev, a fost și cel care a detonat negocierile de pace dintre Rusia și Ucraina și are pe conștiință câteva sute de mii de morți în conflict.

*

În timpul pandemiei ni s-a spus „să ascultăm de experți” și de „știință” și „să ne informăm doar din surse oficiale”.

Se presupune însă că „experții”, „știința”, „sursele oficiale” ar trebui să comunice informațiile nude. Seci.

Nu să le manipuleze pentru a induce anumite sentimente, cum sunt Frica și Vinovăția.

Mai grav este că sentimentele nu au fost folosite pentru a transmite Adevărul.

Frica și Vinovăția au fost Vehicule ale Minciunii

Lockdown-urile nu au oprit creșterea numărului de cazuri, ci le-au făcut să explodeze și au distrus economiile.

Măștile nu au oprit răspândirea bolii, ci au provocat boli respiratorii grave. Și au marcat pe viață copiii.

Vaccinurile nu au fost „sigure și eficiente” ci au omorât oameni. Cu mult mai mult decât Virusul pe care trebuiau să îl combată.

Iar dovezile tot mai numeroase (inclusiv cele de mai sus) arată că Minciuna nu a fost folosită din greșeală. Din neștiință.

 „Așa s-a crezut atunci” este ea însăși cea mai mare dintre toate minciunile Dictaturii COVID.

Dimpotrivă. Minciuna a fost premeditată și sub formă continuată.

Scopul este simplu. Îl dezvăluie cele două sentimente pe care Minciuna Oficială a urmărit să le activeze: Frica și Vinovăția.

Sunt exact sentimentele care îndeamnă la SUPUNERE.

Penultima treaptă înainte de CONTROL și DOMINAȚIE.

Plandemia COVID și acum Războiul din Ucraina nu sunt altceva decât etapele unui sinistru proces de DRESAJ al POPULAȚIEI.

Omul Nou, dorit de Marea Resetare, se obține, vorba lui Damon Poole, printr-o „schimbare corespunzătoare de comportament”.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
  • Mircea Dragan 06.03.2023 16:10
    '' „să ascultăm de experți” și de „știință” și „să ne informăm doar din surse oficiale”.' Ha ha ha ha ha!
    Ce enormitati. Boris trebuie sa fie tare prost.
    Cum sa ma incred in ''guvernanti'' care erau in stare sa-mi fure si painea de pe masa si sa-i cred ca-s ingrijorati de sanatatea mea si a lu' mamaie?
    Numai un prost putea crede asa ceva, unul cum e COSMIN35!
  • Quo vadis 06.03.2023 22:25
    Exact! Iar Boris Johnson o fie el tare prost, dar e mai mult ticalos, un gunoi putrezit pana in maduva oaselor.
  • Floreas 06.03.2023 20:40
    Englezii n-au si ei o Socola pentru acest dement diabollic?
    Ce descreierati sunt adusi in fruntea perfidului Albion!
  • anthony 07.03.2023 00:32
    Guverne TERORISTE , CRIMINALI care isi extermina natiunile
  1. Vești proaste pentru vaccinați: s-a descoperit ingredientul din ARNm care dă cancer și suprimă imunitatea

  2. Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

  3. Theo Bratosin, AZnews: “Dacă mizerabilii, ipocriții și deontologii consideră că Părintele Tănase e o țintă care trebuie lovită, trebuie să facem scut în jurul său”

  4. Noi decese ale unor sportivi tineri, în ultimele zile: tânără gimnastă a murit la doar 17 ani, răpusă de o boală fulgerătoare. Tânăr fotbalist din Republica Moldova, de doar 23 de ani, a murit subit pe terenul de fotbal. Alte cazuri de moarte subită

  5. Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Dr. Oana Mihaela Secara, despre tratamentul de detoxifiere de proteinele spike, creșterea ratelor mortalității cauzate de cancer, simptomele long-Covid post-inoculare și Tratatul pandemic al OMS – VIDEO Live

  6. Luminița Arhire: ALINIEREA STELELOR

  7. Scandalos: Parlamentul german a adoptat o lege care permite minorilor să-și schimbe legal sexul o dată pe an

  8. OMS, ”profund îngrijorată” de răspândirea gripei aviare la oameni, după ce o persoană din Texas s-a infectat. Din 800 de cazuri înregistrate, jumătate ar fi fost mortale. NOUA PLANDEMIE?

  9. Ungaria, sfidare totală în România: Un demnitar ungur s-a plimbat prin Transilvania timp de 3 zile fără să menționeze o singură dată numele României

  10. Adrian Onciu, OPOZIȚIA: A doua diversiune ”suveranistă” pentru propulsarea lui Geoană la Cotroceni

Ultima oră

23:00

Monahul Filotheu Bălan: Elemente istorice și melurgice ale Acatistului Bunei Vestiri. Autorul inițial al Imnului Acatist este pînă astăzi necunoscut

22:30

Theo Bratosin, AZnews: “Dacă mizerabilii, ipocriții și deontologii consideră că Părintele Tănase e o țintă care trebuie lovită, trebuie să facem scut în jurul său”

21:48

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Dr. Oana Mihaela Secara, despre tratamentul de detoxifiere de proteinele spike, creșterea ratelor mortalității cauzate de cancer, simptomele long-Covid post-inoculare și Tratatul pandemic al OMS – VIDEO Live

21:27

Luminița Arhire: ALINIEREA STELELOR

20:55

Noi decese ale unor sportivi tineri, în ultimele zile: tânără gimnastă a murit la doar 17 ani, răpusă de o boală fulgerătoare. Tânăr fotbalist din Republica Moldova, de doar 23 de ani, a murit subit pe terenul de fotbal. Alte cazuri de moarte subită

19:06

Vești proaste pentru vaccinați: s-a descoperit ingredientul din ARNm care dă cancer și suprimă imunitatea

17:04

Scandalos: Parlamentul german a adoptat o lege care permite minorilor să-și schimbe legal sexul o dată pe an

16:00

Un nou partid la orizont? Petru Romoșan: An electoral ciudat: anul independenților

15:40

OMS, ”profund îngrijorată” de răspândirea gripei aviare la oameni, după ce o persoană din Texas s-a infectat. Din 800 de cazuri înregistrate, jumătate ar fi fost mortale. NOUA PLANDEMIE?

15:15

Adrian Onciu, OPOZIȚIA: A doua diversiune ”suveranistă” pentru propulsarea lui Geoană la Cotroceni

14:40

PSD era să cadă din lac în drogat. Marcel Ciolacu: Negoiță să stea pe sectorul lui

13:42

Un renumit medic malaezian și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid în perioada pandemiei: ”Vă rog să mă iertați. Sunt incapabil să vă ajut financiar, dar vă pot oferi sfaturi medicale”

13:41

Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

11:40

Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Și care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”

11:15

Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste