Lema și Problema cu mandatul lui Putin: Dacă e Arestare nu e Pace. Dacă e Pace nu e Arestare. Dacă nu e Arestare e de Râs

De Adrian Pătrușcă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mandatul de arestare emis de Tribunalul Penal Internațional de la Haga pe numele lui Vladimir Putin creează probleme legale și logice.

Cea mai mare problemă cu mandatul de arestare al lui Putin este că TPI nu este recunoscut nici în Rusia, nici în SUA, nici în China. Adică de cele mai mari trei puteri ale lumii.

Curtea de la Haga face Justiție pentru Căței.

În aceste condiții, e limpede că mandatul de arestare pe numele lui Putin are mai degrabă scopuri propagandistice decât practice.

Cum și unde ar putea avea loc arestarea liderului de la Kremlin?

Teoretic, ea se poate petrece pe teritoriul oricăreia dintre țările care recunosc autoritatea TPI.

De pildă, pe teritoriul Germaniei.

„L-am aresta pe Putin imediat”, a declarat vajnicul ministrul al Justiției de la Berlin, Marco Buschmann.

Evident, dacă Putin ar binevoi să calce pe pământul Germaniei și să se lase încătușat.

Îndemnând și alte țări care recunosc TPI să facă la fel, Buschmann, citat de Bild, a declarat încântat:

„Acum, Putin se poate simți în siguranță doar în Rusia, probabil. Mă aștept ca TPI să facă imediat apel la Interpol precum și la statele participante și să le ceară punerea în aplicare (a mandatului de arestare).”

Doar că în calea acestui avânt stă o mică piedică.

Germania, alături de Franța, se află în fruntea țărilor occidentale care cer începerea cât mai rapidă a negocierilor de pace în Ucraina.

Premierul german Olaf Scholz, la fel ca și președintele francez Emmanuel Macron, vorbește des la telefon cu Vladimir Putin.

În decembrie, de exemplu, Scholz i-a făcut lui Putin o ofertă de pace pe care rusul a refuzat-o.

Însă, Scholz a declarat că nu descurajează și că va continua să aibă convorbiri cu Putin pentru a pune capăt Războiului din Ucraina.

Cum poți tu, șef de țară civilizată, să stai la discuții cu un urmărit penal internațional pentru crime de război? Și încă despre soluțiile de pace ale războiului pentru care ești acuzat?

Iată cea mai bună dovadă că mandatul de arestare emis de TPI vineri împotriva lui Putin este doar o glumă proastă. O propagandă ieftină din familia celor 7 cancere de la Kremlin.

Iar ministrul Justiției știe perfect acest lucru. Pentru că, după ce și-a debitat poezia belicoasă despre arestarea lui Putin, el a continuat aiuritor:

„Pe de altă parte, potențialele negocieri cu el (Putin) sunt acum posibile doar pe teritoriul Rusiei.”

Cu alte cuvinte, delegațiile de pace ar fi nevoite să vină în Rusia și să negocieze pe terenul lui Putin. Se poate concepe o umilință mai mare pentru Occident?

Da, se poate! Ne explică același ministru german al Justiției:

„Iar dacă Putin ar fi invitat în UE pentru negocieri de pace, el ar trebui exonerat legal de mandatul de arestare.”

În concluzie, cum ar spune colega de guvern a lui Bauschmann, ministra de Externe Annalena Baerbock, mandatul de arestare al lui Putin schimbă situația din Ucraina cu 360 de grade.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Susține ActiveNews
PayPal
Participă prin sprijinirea noastră
la lupta pentru Adevăr!
Buton Donează acum
căci mâine nu se știe ce ne mai așteaptă.
Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
VideoNews

ULTIMELE ZILE - FINAL DAYS - VIDEO TRADUS ÎN ROMÂNĂ:

Arafat judecat pentru cei legați de pat - Remember Plandemia. Dr. Geanina Hagimă despre vaccinare și Marea Resetare - Exclusiv ActiveNews

Olivia Steer și Florin Chilian despre ActiveNews și Libertatea Presei:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (15)
 • Charles Martel 19.03.2023 14:29
  Titlu aiurea, pace nu are cum sa fie cu fascistii de la kremlin, indiferent ce am face restul lumii....ori e distrus imperiul raului, ori o vom tine din razboi in razboi, doar insusi criminalul sef a zis ca nu su t clare granitele rusiei, mai nou alt nebun din spitalul ala a pretins ca Istanbul a fost a lior...ori vesticii idioti ce neomarxismul lir, dar e clar ca nu poti nicicum sa alegi psihopatii de la Moscova care in toata istoria lor au adus doar crime, violenta si razboaie...doar daca nu ti-ai vandut sufletul diavolului Kitil pt ruble
 • fanincurcalume 19.03.2023 17:56
  Despre care imperiu vorbesti musiu?Imperiu amerloc nu se vede?Sau cel anglo-saxon,ori cel francofon,austro-ungar?
  Care din ele sunt al raului?Doar unu ,sau toate impreuna?
 • Constantin8 19.03.2023 18:17
  Cei de la Moscova nu sunt cu nimic mai buni decat cei de la Kiev.
  As lasa-o mai usor cu "imperiul raului", caci timpul s-ar putea sa arate ca nu este adevarat...cam asa cum generalul american Patton a declarat in 1945 : "We defeated the wrong enemy."
 • Mars.60 Stefan 7649 19.03.2023 19:14
  Poate intelegi si tu ceva din ce se spune CORECT aici, ca mie mi-e foarte greu sa inteleg ce scrii tu daca nu traduci in romana sau mai "mananci" litere:

  Ceea ce îi privește pe TOȚI: Un funcționar de rang înalt ONU dezvăluie secrete întunecate ale ONU

  https://www.kla.tv/_files/video.kla.tv/2023/03/25374/CeeaCeIiPriveACYAIw537ADsTePeT_360p.webm

  În prezent, Organizația Națiunilor Unite este în curs de a introduce Agenda 2030 la nivel mondial. Ea prevede instituirea unui guvern mondial unic cu lideri nealeși. Ceea ce afectează pe toți oamenii, ar trebui să știe toți și să aibă și un cuvânt de spus. Iată de ce un funcționar de rang înalt ONU dezvăluie obiectivele întunecate aleONU.
  https://www.kla.tv/_files/video.kla.tv/2023/03/25374/CeeaCeIiPriveACYAIw537ADsTePeT_360p.webm
 • Augusta ► Mars.60 Stefan 7649 20.03.2023 03:07
  Cu Calin Georgescu eu personal m-am lamurit, dar am ascultat multe clipuri cu el, inca din 2020, am cautat articole mai vechi despre el, i-am pus intrebarea daca e mason pe emailul paginii "premierul nostru", la care nu a raspuns, iar din prelegerile lui am aflat ca se auto-denumeste tehnocrat, adept al dezvoltarii durabile a ONU, agenda 2030. Stiam ce inseamna tehnocratie - calul troian al noii dez-ordini mondiale (de pe situl lui Patrick Wood, https://ro.technocracy.news/stoca/ , specialist in studiul si desconspirarea tehnocratiei), si am tras concluzia : Calin Georgescu este calul troian al noii dez-ordini mondiale, pe care am postat-o peste tot, inclusiv la clipurile cu el.

  Ca să vedeți viclenia acestui individ, exact din spusele lui. Diavolul se află in detalii....vorbeste de rau tehnocrația, iar dumnealui se numește singur tehnocrat, l-am auzit cu urechile mele in clipurile sale, dar se afirma a fi tehnocrat chiar in petiția "Premierul nostru".


  https://www.petitieonline.com/calin_georgescu_prim-ministru
  "Către,

  Parlamentul și Presedinția României

  Subsemnații, semnatari ai prezentei petiții, ne exercităm dreptul de petiționare prevăzut în disp. art.51 din Constituția României și vă solicităm numirea unui prim-ministru tehnocrat, apolitic, în persoana domnului dr.ec.dipl. Călin Georgescu. Totodată, vă solicităm de urgență, demararea Proiectului de Țară "Hrană, apă, energie" conceput de dr. Călin Georgescu. Susținem necesitatea instalarii unui premier independent politic și suntem împotriva marionetelor politice."


  [...] Un alt merit al cărții lui R. F. Kenndy, Jr., este că ne face să rămânem vigilenți. Odată ce am văzut documentate în carte fărădelegile complexului industrial-medical, ale celui mediatic și ale tehnocrației „digitale”, [...] - CALIN GEORGESCU
  DAR EL VA VENI CU TEHNOCRATIA IN TOATE DOMENIILE, ca premier.
  AUR, desi pare a fi cu noi, neamul romanesc, il are ca si cal troian tehnocrat intru dezvoltarea "durabila" a satanicei ONU, pe acest mason Calin Georgescu, care va duce inainte agenda noii ordini mondiale. Mai documentati-va. Eu am semnat petitia "premierulnostru" dupa care am ascultat discursurile ulterioare, in care afirma obiectivul dezvoltarii asa-zis durabile prin tehnocratie; adica exact agenda 2030 a satanicei ONU. Am fost pacalita de acest individ, dar nu pentru mult timp...si am retras semnatura din petitie.
 • Carbid 19.03.2023 16:17
  Tribunalul e penal! Asta e singura concluzie care se poate trage!
 • Radu Comsuta 20.03.2023 21:48
  Corect. E mai penal decât prevede legea!
 • Petronius 19.03.2023 17:27
  Un fapt pozitiv , este acela ca sunt invitati la T.V acesti generali si ministrii secretari de stat ,sa vada toata lumea ce petarde expirate avem .
  Se plingeau ieri pe toate posturile ca : au “pisat” rusii drona americana .
  Care este realitatea ?,conform colonelului Macgregor (USA) : drona de spionaj , a plecat din Ro.,si-a oprit transponderele pt a nu mai putea fi detectata (ca trece granita sa filmeze) , rusii au detectat-o si au scufundat-o .
  Eu ma intreb : pe cind trimitem o drona cu munitie ca sa-I atacam ???
  Incet si sigur ,acesti nefolositori mincatori de bani , vor atrage nenorocirea asupra tarii noastre .
  Dormiti linistiti , guvernul lucreaza pentru voi .
  Cautare pe Bitchute

  Judge Napolitano Interviews Colonel Macgregor March 15, 2023
 • travelbee 19.03.2023 17:29
  Deciziile Curții Penale Internaționale (CPI) cu privire la arestarea președintelui Vladimir Putin și a consilierului prezidențial pentru drepturile copilului, Maria Lvova-Belova, sunt nesemnificative pentru Rusia. Pe lângă acuzațiile absurde, ilogice care le sunt aduse celor două personalități pentru evacuarea copiilor ucraineni din teritoriile în care au loc ostilitățile, hotărârile luate de CPI sunt NULE din punct de vedere juridic, Federația Rusă nedeținând posibilitatea de a răspunde în fața unei asemenea instanțe deoarece NU este parte a Statutului de la Roma. Așa cum competența acesteia nu-i recunoscută nici în China, India, Israel, Iran, Ucraina, Statele Unite și alte țări.

  De altfel, aceeași CPI a decis, acum ceva vreme, să investigheze crimele de război ale soldaților americani în Afganistan. Numai că, s-a cam... răzgândit, pentru că SUA nu au dorit să furnizeze probe și pentru că au început să amenințe în mod tradițional cu sancțiuni. În mai puțin de trei ore, presa a scris despre decizia tuturor celor de la Haga de a NU se implica în treburile americane din Afganistan. În felul acesta, și-a dovedit „independența”, nu numai obediența și inutilitatea!!!

  Pe de altă parte, după „mandatele” așa-numitei CPI, toate relațiile Rusiei cu UE ar trebui întrerupte, toți diplomații europeni ar trebui să părăsească Moscova, toate legăturile comerciale și economice ar trebui să fie încheiate. Dorește Bruxellesul un astfel de deznodământ? Nu cumva, fiindcă le-a plăcut atât de mult să se antreneze cu Miloșevici, salariile fiind uriașe, călătoriile de afaceri desfășurându-se la hotelurile cele mai bune, au început acum să latre la poarta greșită? Pentru că până și unul de grădiniță știe, că Forțele Armate ale Ucrainei (mai precis, forțele naziste ale Ucrainei) și-au organizat fortificațiile în clădiri rezidențiale, ascunzându-se în spatele civililor pe care i-a folosit ca scuturi umane. În fond, CPI nu face parte din structurile oficiale ale ONU, și nici nu trebuie confundată cu Curtea Internațională de Justiție.
  Oricum ar fi, întreaga tevatură demonstrează ce reprezintă cu adevărat sistemul juridic european: ambalaj de bomboane.
 • Mars.60 Stefan 7649 19.03.2023 17:37
  Cutremurul din Turcia – catastrofă naturală sau demonstrație de forță militară?

  https://www.kla.tv/index.php?a=showlanguage&lang=ro&id=25434&date=2023-03-16

  Cutremurul devastator din 6 februarie 2023 din sud-estul Turciei și nordul Siriei a atins o amploare șocantă a distrugerilor. Dar ceea ce mulți oameni acceptă cu neputință ca pe o lovitură inevitabilă a sorții sau ca fiind "dată de Dumnezeu", ridică întrebări care trebuie clarificate la o examinare mai atentă.
 • Patriot Roman 19.03.2023 19:49
  Turcia are sateliti acum. Turcii pot vedea daca in momentul cutremurului deasupra zonei unde a fost cutremurul in ionosfera ce temp. a fost. Daca a fost temperatura ridicata,anormal de calda, fierbinte asta inseamna ca cutremurul nu a fost natural ci a fost provocat! De cine a fost provocat ,afla ei ca sint mare putere militara si economica.Au si spionaj puternic. Nu-i pling eu..
 • kostas.ro1608 19.03.2023 17:57
  E simplu. In final vor "aresta" una dintre dublele lui putin, il vor judeca si arunca in inchisoare. Intre timp adevaratul putin va trai foarte discret si ferit de ochii lumii intr-unul din vastele lui domenii. Iar rusia va fi preluata de urmatorul Tzar care este probabil deja cunoscut initiatilor. Masele de prosti vor aplauda sau injura frenetic (dupa caz).
 • 7:3-4 19.03.2023 19:07
  Ca sa vezi coincidenta : Jens Stoltenberg, în prezent, șeful NATO, a fost director al Alianței Globale pentru Vaccinuri și Imunizare (GAVI) Bill Gates din 2002 până în 2005. Iată-l pe panel cu deputatul Andrew Mitchell.

  https://pbs.twimg.com/media/Frl-ayxXwAAg3sn?format=jpg&name=small
 • Tic 19.03.2023 20:11
  Sunt toți într-o cumetrie malefica. Secretarul de stat al ministrului economiei german, Habeck, este o fosta angajata a Blackrock! (sau încă o mai fi, cine știe) și nu e singura. Prin guvernele omenirii mișună de astfel de gândaci scârboși, care trebuie sa pregătească preluarea puterii și a instituțiilor de către bolșevicii globalisti!
  Asta a fost țelul lor răspicat zis în 1917:victoria revoluției comuniste mondiale!
  De aceea și crizele financiare care trebuie sa ducă la implementarea "noilor" bani virtuali, care nu implica răspunderea lor, dar ne vor face pe noi, sclavii lor, dependenti de ei. Totul pe baza unei himere ambalata în minciună!
 • Floreas 19.03.2023 21:17
  Isi face veacul pe ‘Activenews’ o sarla cu nume frantuzit , plin de venin, demn urmas al varanului ctp care , bagator in orice subiect indiferent de continutul articolului el o tina langa cu marota rusilor criminali. Uneori mai avanseaza niste opinii aparent neutre dar mirosul urat de imbarligator se simte!
  Nu se stie daca este un individ sau un intreg pluton in spatele lui dar, echipat cu ochelari de cal nu vede decat intr-o singura directie pentru care a fost platit.
  Desi multi postaci il simt si ii dau peste nas, uneori mai subtil, alteori mai brutal sarla continua misiunea ca sa imbarlige si sa-si imprastie veninul.
Ultima oră

13:24

Sindicatele din Educație, din nou în stradă. Protest cu 20.000 de persoane și marș în București

12:38

"Cinci milioane de dolari pentru un Biden, cinci milioane de dolari pentru celălalt Biden". Presa din SUA confirmă implicarea președintelui într-o schemă de mită

11:58

Rușii au distrus primul tanc german Leopard 2 (VIDEO)

11:45

Sfidarea continuă! Arhitectul maghiar care a proiectat reabilitarea străzii Kogălniceanu din Cluj NU a ținut cont de solicitarea primăriei ca grupul statuar Școala Ardeleană să fie amplasat pe soclu

10:44

Zoe Dantes: În numele Fiului!

09:41

Alianța Familiilor din România: Solicităm voluntari pentru Luna Identității Creștine

09:29

Iulian Capsali: TREI PROBLEME ȘI CÂTEVA IDEI

09:21

Mihai Tîrnoveanu: Sâmbătă 10 iunie și vineri 16 iunie, pomenirea Părintelui Justin Pârvu la Mănăstirea Petru Vodă!

08:47

Pușcării pentru copii! Au apărut sistemele de recunoaștere facială, la o școală din Capitală

23:30

8 iunie 1967: Trecerea la Domnul a Otiliei Cazimir, poeta care a încântat generații întregi de copii. O furnică duce-n spate Un grăunte jumătate...

22:17

Banca Reglementelor Internaționale va folosi IA pentru a monitoriza tranzacțiile bancare globale - Instaurarea unei societăți fără numerar

21:25

OMS plănuiește „simularea” unei noi pandemii

20:35

Bijuteria românilor bucovineni din Boianul canadian, Biserica Maicii Domnului, distrusă de un incendiu. FOTO / VIDEO și cu Biserica originară din Boianul românesc din nordul Bucovinei pomenit de Eminescu în Doină

19:48

Adrian Pintea: În șa, drept, imposibil de uitat

19:18

Zice lumea: Marea contra-ofensivă a Ucrainei a început