La 38 de ani de la Cernobîl, Zelenski se dă de gol

De Adrian Pătrușcă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cu ocazia comemorării catastrofei din 26 aprilie 1986 de la Cernobîl, liderul ucrainean a cerut comunității internaționale să facă presiuni asupra Rusiei pentru a restitui Centrala de la Zaporojie.

Într-un mesaj pe X (Twitter), Zelenski scrie între altele:

„De 785 de zile, teroriștii ruși țin ostatică (sic!) Centrala Nucleară de la Zaporojie. Și este responsabilitatea lumii întregi să facă presiuni asupra Rusiei pentru a garanta că CNZ va fi eliberată și va reveni sub controlul total al Ucrainei, precum și ca toate instalațiile nucleare ucrainene să fie protejate de atacurile rusești.”

Postarea este foarte interesantă: Zelenski recunoaște în premieră că centrala de la Zaporojie se află sub controlul total al rușilor încă de la începutul războiului.

Dar acest lucru echivalează în planul comunicării cu o gafă uriașă.

Deoarece contrazice flagrant acuzațiile pe care el și alți membri ai regimului de la Kiev le-au adus în toți acești ani, anume că rușii sunt cei care atacă în permanență Centrala cu scopul de a provoca o catastrofă nucleară.

De ce ar ataca rușii un obiectiv aflat deja sub controlul lor?

Admițând că ar dori să provoace o catastrofă nucleară, rușilor le-ar fi fost suficient să umble la niște butoane de la pupitrul de comandă, nu să tragă cu rachete și obuze în propriii lor oameni.

Totuși, este o realitate că uzina nucleară de la Zaporojie a fost atacată în repetate rânduri. Cine sunt autorii nu mai este nici un mister.

Zelenski s-a dat singur de gol.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎMPUȘCAREA LUI TRUMP. TRANSMISIE LIVE:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
  • Patriot Roman 26.04.2024 15:02
    QED, Corect!
  • Mars.60 Stefan 26.04.2024 18:37
    Zelensky vrea si el macar "bomba atomica" de la Zaporojie in dotare, cu care sa-i santajeze cand vrea muschii lui pe rusi sau tarile europene sa-i dea vesnic malai "fara numar", dar nemernicii de rusi i-au confiscat "jucaria".
  • Nata 27.04.2024 08:07
    A avut creierul in clocote de la cocaina.
Ultima oră

23:13

Tucker Carlson ridică întrebări serioase cu privire la tentativa de asasinat asupra lui Donald Trump - VIDEO

23:10

Executat în lanțuri: Spiru Blănaru, comandantul luptătorilor anticomuniști din Munții Banatului (16 iulie 1949)

22:50

Episcopul Maramureșului, despre noile canonizări: Va veni vremea canonizării și a unor intelectuali creștini și femei mărturisitoare - VIDEO

22:00

14 iulie 1967 - Săvârșirea marelui poet Tudor Arghezi, fost diacon la Stavropoleos și călugăr la Cernica. Ce poezie a creat pentru Corneliu Zelea Codreanu: FĂT FRUMOS. Ce spunea despre Românul Absolut: Eminescu e sfântul preacurat al versului românesc

21:05

O clinică din Marea Britanie recunoaște că vaccinul experimental recomandat de Vasile Bănescu la Trinitas TV a ucis un tânăr de 26 de ani în 13 zile după ce a fost mințit privind gravitatea riscului generării cheagurilor de sânge

20:06

Pe 16 iulie se împlinesc 970 de ani de la Marea Schisma. Geneza și evoluția Schismei de la 1054 - de Teodor M. Popescu. Despre erezia filioque și ortodoxia isihasmului - Monahul Filotheu și Pr. Bogdan Vlaicu (VIDEO)

19:00

”970 de ani de când Vestul s-a lepădat de Hristos și a devenit eretic”

18:14

Iohannis a promulgat legea: Supraviețuitorii Holocaustului au prioritate la restituirea imobilelor confiscate abuziv în perioada comunistă

17:04

Realegerea președintelui PE: AUR nu a votat-o pe Roberta Metsola – “Pentru proiecte precum Green Deal, achiziția vaccinurilor, certificatele verzi, războiul din Ucraina, conducerea CE trebuie trasă la răspundere, nu premiată cu alte funcții înalte”

15:53

Sorin Roșca Stănescu: Ostașii din fruntea României

15:33

Normalizarea Crimei: Funcția creează Organul și Propaganda Asasinul

15:21

BAROANE

14:41

Bomba lui Năsui. De ce nu a fost Iohannis la recepția de la Summitul NATO

14:09

Viktor Orban: Donald Trump are ”planuri bine întemeiate” pentru discuțiile de pace dintre Rusia și Ucraina

13:28

Un preot catolic din Irlanda a refuzat să împărtășească un ministru pro-avort. Pe când și la noi?