LUMINILE CARE ADUC BEZNA DE CRĂCIUN. Târguri interzise copiilor

De Anca Radu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Articol apărut inițial în Decembrie 2021 și republicat în seria Remember Plandemia:
 
Primăriile anunță rând pe rând că anul acesta târgurile de Crăciun de prin orașe vor fi dedicate exclusiv rasei superioare, care acceptă să-și redobândească doză cu doză, pe bilet de voie, drepturile și libertățile pierdute pentru „două săptămâni pe canapea”.
 
Problema cea mai profundă nu e cine ia o asemenea decizie, ci mai degrabă cine se bucură de ea. Ce fel de oameni sunt cei care își pot trage fie și o bucurie superficială, cum e plimbatul prin centrul orașului iluminat și amenajat de Crăciun, dintr-o asemenea mizerie de factură nazistă? Ce fel de Crăciun o fi în sufletele lor? Am impresia că acolo nu e Crăciun pentru ei niciodată.
 
Singura categorie de cetățeni care suferă sincer ca urmare a unei astfel de abordări din partea autorităților sunt copiii. Să nu-i uitați niciodată nici pe cei care provoacă deliberat nefericirea copiilor voștri, nici pe cei care se bucură de pe urma ei.
 
Vorbim despre niște copii care deja au trecut prin aproape doi ani de izolare – tot ce le mai lipsea era un Crăciun în care să fie împărțiți pe rase de rang diferit. Acestea sunt lucruri care nu se vor mai șterge niciodată din mintea lor și acestea sunt bazele de la care pornește societatea viitorului pe care-l reprezintă copiii voștri.
 
Dincolo de becurile festive oferite de primărie sub formă de lumină rece, Crăciunul, în esența lui creștină, este despre bucuria întâmpinării Mântuitorului, trimis pe pământ să dea o nouă față lumii, una mai curată, spălând mizeria și degradarea spirituală a omenirii – mesajul unor astfel de gesturi naziste este cea mai bună dovadă că are de ce să mai vină o dată.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Monahul Filotheu – Cuviosul Arhim. Justin Pârvu și Sfinții Primului Sinod Ecumenic

România – Ukraina 3-0

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
  • Rusi 20.11.2021 11:39
    Numai cei vaccinati,adica arienii, pot veni in târgurile de Crăciun.
Ultima oră

00:30

20 iunie: Sfântul Sfințit Mucenic Metodie, Episcopul Patarelor, Sfântul Ierarh Calist, Patriarhul Constantinopolului

23:49

AUR și-a decis calea în Parlamentul European: Europarlamentarii români vor activa în tabăra Giorgiei Meloni, care devine un jucător cheie în Europa

23:10

Studiu în Frontiers in Immunology: Persoanele “vaccinate” Covid testate pozitiv au un risc mult mai mare să moară decât cele nevaccinate

22:44

EXECUȚIA soților Rosenberg - 19 iunie 1953

21:33

Starea de Libertate: “Vreți RAZBOI? ÎL VEȚI AVEA CU NOI!” - Documentele de transmis urgent guvernanților pentru a-i împiedica să adopte un proiect de OUG care va arunca România într-un război devastator în care nu avem ce căuta - VIDEO

20:10

La Festivalul Mondial de Poezie „Mihai Eminescu“, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, i-a conferit Medalia de Aur Dionysius Exiguus poetului Knut Ødegård, Președintele Academiei Norvegiene de Literatură - FOTO

19:02

Conferință organizată de ASCOR Timișoara - Biofizicianul Virgiliu Gheorghe: “Efectele stresului pentru sănătatea biologică, psihologică și duhovnicească a omului contemporan”

17:43

Revoltător: Câțiva tineri cu icoane au fost ridicați și amendați de jandarmeria LGBT din Cluj pentru că protestau pașnic față de marșul “mândriei” homosexuale. George Simion: “Mai ai voie să fii creștin în România?”

15:36

Gestul teatral al lui Duda și Al III-lea Război Mondial

15:30

Armata Română nu vrea să trimită sistemul Patriot către Ucraina

13:50

Interviul care a trecut neobservat în presă. Aleksandar Vucic: ”Europa va fi în război în cel mult trei sau patru luni. Ne verificăm stocurile de petrol, făină și zahăr”

13:33

Bombă pe scena politică din Franța! Macron ar putea activa articolul 16

12:21

România preia comanda NATO în Marea Mediterană

12:07

Istoria Neamului ale Țasta de la Vădastra (XV): "Copereți-o, fi a dlacu, copereți-o!" - Apariția chiloților în sat

12:06

Dan Bittman la ”Pe Drept Cuvânt”: Nu aveam de niciunele, dar nu renunțam la visele noastre. Nu renunțăm la luptă! Merită să mori pentru libertate! - VIDEO