LUAȚI-L PE ARAFAT! Av. Elena Radu: FALSUL șef al DSU continuă să ofere informații false despre numirea lui. Șeful DSU trebuie sa fie secretar de stat al MAI și este numit prin decizie a Prim-ministrului. Și nu este.

De Av. Elena Radu  /  

MAI, „LUAȚI-L DE AICI” PE ARAFAT!

MAI, „LUAȚI-L DE AICI” PE ARAFAT!

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Domnul Arafat este supărat tare, susținând ca are cineva ceva cu el și ca sunt fake news-uri că nu l-a numit nimeni șef la DSU.

Și o luă dânsul pe repede înainte și se apuca sa posteze dovada suprema: un ordin al MAI (captura foto mai jos).

Numai ca ordinul ala nu prea are nicio treaba cu OUG nr. 1/2014.

Prin OUG nr. 1 din 29 ianuarie 2014 (neconstitutionala, de altfel, ca incalca multe articole din Constituție și art 115 alin 4 - ca nu era nicio urgenta și art 115 alin 6 - ca afectează instituții fundamentale ale statului) s-a înființat DSU.

La art. 1 alin 2 din OUG nr 1/2014 se prevede:

„Departamentul este condus de un secretar de stat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, NUMIT PRIN DECIZIE a Prim-ministrului.”

Deci, șeful DSU trebuie sa fie secretar de stat al MAI și este numit prin decizie a Prim-ministrului.

În aceeași zi în care a fost adoptata OUG nr. 1/2014, respectiv la data de 29 ianuarie 2014, d-l Arafat:

- a fost eliberat din funcția de secretar de stat al Ministerului Sănătății (prin decizia nr. 19 a Prim-ministrului)

- a fost numit în funcția de secretar de stat al MAI (prin decizia nr. 20 a Prim-ministrului), NEFIIND numit șef al DSU.

În aceeași OUG nr. 1/2014, la art II alin 1 se prevede

"În scopul coordonării activităților privind organizarea, funcționarea și finanțarea Sistemului național de asistență medicală de urgență și de prim ajutor calificat, precum și a serviciilor profesioniste pentru situații de urgență se înființează Comisia interministerială pentru suport tehnic."

Dl. Arafat, ca secretar de stat, a fost numit președinte al Comisiei interministeriale pentru suport tehnic, prin decizia nr. 129 din 24 martie 2014 a Prim- Ministrului.

Nu exista nicio decizie a prim-ministrului publicata în Monitorul Oficial prin care sa fi fost numit dl Arafat șef al DSU.

Dovada ca nu exista deloc o astfel de decizie (chiar nepublicata în Monitorul Oficial) sta faptul ca dl Arafat a postat un ordin al MAI (prin care oricum nu este numit șef al DSU).

Oricum, persoana competenta sa îl numească șef la DSU era prim-ministrul, conform art. 1 alin 2 din OUG nr. 1/2014.

Drept urmare, nimeni nu are nimic cu dl Arafat, numai ca nu exista vreun act de numire ca șef al DSU, dansul victimizandu-se degeaba.

PS: Curtea de Apel Alba Iulia, în dosarul Monei Petruț deja a dat o Hotarare in acest sens.

Citiți: DE CE ARAFAT E ILEGAL ȘEFUL DSU. Curtea de Apel Alba Iulia a venit cu clarificări după bomba de azi prin care se constată că COMANDANTUL VACCINIST a semnat în fals toate deciziile PANDEMIEI. Posibile Capete de Acuzare, conform cititorilor ActiveNews

Captură Arafat:

 

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
  • DanielaBMED 30.03.2022 13:15
    Ei iaca, ce avem cu dansul...?? S-a...”omis”.... Dar nu-i tarziu sa-l numeasca azi-maine actualul prim-ministru. Ca sa-si intre in drepturi depline, pe care nu le-a avut dar nu stia nimeni : nici el si nici primii- ministri care s-au tot perindat de atunci. Romanii inghit multe nemestecate. :(
  • Ada_Dor 31.03.2022 15:04
    Iaca CV-ul, vedeți și NATO, OMS și muuulte alte informații despre....... https://www.mai.gov.ro/wp-content/uploads/2021/10/CV-Raed-Arafat-Romana-2021.pdf
  • Rusi 31.03.2022 17:55
    Arafat trebuie sa raspunda penal.
Ultima oră

23:00

Ilinca și George Simion au un băiețel. Soția liderului AUR a născut azi, 24 aprilie 2024 - ”Mulțumesc, m-ai făcut bogat: tată de băiat!”

22:45

25 aprilie: Sfântul Apostol și Evanghelist Marcu; Sfântul Cuvios Vasile de la Poiana Mărului

21:39

Vrancea: Un polițist de la Penitenciarul Focșani de 43 de ani, găsit fără suflare la pământ într-o benzinărie. Botoșani: Un apreciat artist s-a stins din viață ”fulgerător” la doar 40 de ani: AVC

20:35

Marian Dumitru: ANTI-ROMÂNISMUL CA PROIECT DE ȚARĂ: După Valeriu Gafencu, Mircea Vulcănescu și Octavian Goga, acum a venit și rândul lui Mircea Eliade să fie "anulat", la Radio France Internațional (RFI)

19:40

Încălzirea globală, următoarea mare înșelătorie

18:20

Eduard Dumitrache: Părintele Ciprian Mega, aseară la Moscova

17:35

”Praful Saharian” - ”Teoria Conspirației”: ”Scoateți magneții. Puneți întrebări!” De ce autoritățile nu oferă nici o explicație despre compușii particulelor de pe cuprinsul României? Au murit ”experții” DSP? VIDEO

16:31

Syria TV: SIE refuză să comenteze știrea despre întâlnirea directorului cu președintele Al-Assad

15:53

Mihai Gheorghiu: Pitești 2024

15:30

Homo Blănosus: Marea Resetare se transformă în Desen Animat

15:05

În sfârșit o veste bună! 83% dintre suedezi doresc să folosească banii cash, în ciuda ultra-tehnologizării. Peste 6000 de persoane au primit deja implanturi de microcipuri în mâini pentru a le folosi la plățile fără numerar

14:15

Imaginile apocaliptice ale zilei - Atena, măturată de praful saharian

13:54

La Iași "praful saharian" a devenit argilă. Video de la Silviu Gurlui

13:43

Cristian Niculescu: Cine analizează praful saharian, totuși?

12:00

Av. Peter Costea: Domnule Cioloș, avortul nu înseamnă „îngrijire medicală”!