LISTA PRINCIPALILOR PSIHOPAȚI AI LUMII. Dr. Damian Baciu oferă sinteza Prof. Psihopatologie și Psihologie, cu doctorat la Sorbona, Dr. MILA ALECKOVIC BATAILLE

De Dr. Damian Baciu  /  

Ilustrație internet: Scenă posibilă din „They Live”, cu Albert Bourla

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. MILA ALECKOVIC BATAILLE: Multă lume gândește că este o întâmplare că indivizi nebuni pot intra în politică. Nu este o întâmplare, este un sistem, este un program, este o școală care a fost constant dezvoltată de-a lungul deceniilor, cel puțin 50 de ani, stare recunoscută cu întârziere.

Totul a fost conceput și realizat în serviciul Globalismului. Toți au fost cu grijă selecționați. Cei care erau bine structurați, în cunoștință de cauză, integri, inteligenți, puternici, care nu puteau fi manipulați, au fost din start excluși. Căutările au fost pentru cei slabi, maleabili.

Teorie: conceptul de Inconștiență, individual sau colectivă, este foarte important, pentru că toată manipularea prin asta se face. Trei elemente principale au fost utilizate și folosite riguros în ultimii 3 ani: observarea experimentală, repetiția și controlul. Strategiile folosite le puteți citi în prima parte a acestui material, disponibilă aici: SUNTEM CONDUȘI DE PSIHOPAȚI? Dr. Damian Baciu traduce poziția Prof. Psihopatologie și Psihologie, cu doctorat la Sorbona, Dr. MILA ALECKOVIC BATAILLE

În continuare, Partea a II-a, tradusă de Dr. Damian Baciu din interviul filmat de la finalul articolului:

Din lista cu exemplificări concrete voi prelua doar ceea ce prezintă interes pentru noi în contextul internațional.

FRANCISCO JAVIER SOLANA:
Înalt funcționat UE, Secretar General NATO la un moment dat, socialist spaniol, afișează, pentru început, o atitudine ostilă față de mașinăria militară NATO. A activat în cadrul unei organizații de stânga din Spania, care a folosit terorismul și asasinatele ca mijloace legitime de luptă politică. Fiind chimist și fizician de formație s-a specializat în producerea de bombe și substanțe explozive folosite împotriva persoanelor inocente, sau a obiectivelor. Primul asasinat marcant a avut loc în 1995. Această grupare de tip revoluționară, teroristă, leninistă, anarhistă era similară cu grupul Baader Meinhof, în Germania, Acțiune Directă în Franța, sau 17 Noiembrie în Grecia. Toți revoluționari teroriști. Solana fabrică bombe, știind că ele vor omorî inocenți. S-a declarat de stânga, la fel ca toți ceilalți, dar, erau doar lupi în blană de oaie, așa cum gen. De Gaulle a spus că toți cei declarați de stânga nu aveau nimic comun cu Stânga, erau niște mincinoși. I se albește dosarul și va ajunge comandantul raidurilor aeriene NATO asupra Iugoslaviei în 1995. Este prezentat spre a exemplifica evoluția unui psihopat: începe prin a produce bombe folosite pentru omorârea oamenilor nevinovați, este contra războiului și este vehement împotriva NATO, ajunge în mecanisme politice importante, apoi devine șeful bombardamentelor aeriene NATO, fiind cel mai potrivit pentru această funcție.

GEORGE BUSH JR.
a fost în capul celei mai mari lovituri militare de stat din lume. A avut rol de marionetă în confruntarea celor mai mari companii petroliere și element în parteneriatul familial de afaceri cu Societatea Bin Laden. Conform mai multor avize medicale de specialitate, era un alcoolic recidivist și epileptic și asta era bine cunoscut. Toți psihiatri americani de marcă știau că întreaga familie Bush era epileptică si alcoolică. Dacă vorbim de alcoolistul recidivant, este o parte a psihopatiei, este complet instabil emotiv, maleabil și face mereu rău altora. Potrivit psihiatrilor curanți, avea puține momente de luciditate în timpul zilei.

REGELE BELGIEI: a fost capul unei întregi rețele de pedofilie cu participare regală multiplă, Anglia, Belgia, Olanda... A fost scăpat de Justiție prin condamnarea mărunților din afacere. Șantajat prin dosarul lui, a slujit marea mașinărie globalistă.

PRINȚUL ANDREW: șeful perfidei Albion, a fost cel mai apropiat colaborator al lui Jeffrey Epstein în abisul sexual al fetelor din țările sărace ale Europei de Est.

CUPLUL CLINTON: a ajuns la putere după mai multe asasinate. Profil psihopatologic fixat pe stadiul psihosexual oral precoce și imatur. Bine cunoscut de Servicii de la început. Un travesti cunoscut, adora să se îmbrace în femeie. Pervers psihosexual foarte ușor de manipulat. Nu profilul psihologic ne interesează, în general, ci faptul că acesta a fost folosit de Pentagon în războiul din Balcani. A executat programul armat.

NICOLAS SARKOZY: cel mai inteligent dintre toți aceștia, tânăr avocat, bogat și ambițios. Mama evreică emigrată în Franța, tatăl nazist german cu complex nazisto-evreiesc. Fragil, complexat de talia mică pe care încerca s-o ascundă prin tertipuri puerile (Napoleon, Putin au avut și ei aceeași talie). A fost folosit pentru introducerea Franței în NATO, pentru care a plătit USA tone de aur.

BIDEN: este de domeniul gerontologiei, Alzheimer, va părăsi scena în curând. Despre fiu nu prea multe, are profil asemănător cu J.Epștein.

TRUDEAU: în fond un travestit, structură adolescentină imatură, face proiecție tot timpul (este un mecanism de apărare psihologică, se întâlnește la paranoici și proiectează pe ceilalți caracteristici pe care nu le recunosc a le avea ei înșiși). Este cel pe care l-ați văzut că-și lipește gene false. Este un adolescent neevoluat, este în același registru cu Macron, Zelensky, o marionetă.

MACRON: dorință excesivă de seducere, de a demonstra cât de extraordinar este. Oscilează între stilul prieten și aroganță dură, mai ales înspre cei slabi sau săraci. Alternanță bruscă caracteristică celor cu schizofrenie; bază Oedip, isteric și avar, avid de putere, ca și Trudeau a rămas adolescentin, nu are nicio convingere, nu crede în nimic, este pe drumul sigur al psihopatiei, lucrează pentru propriul egoism. Un psihiatru italian, Adriano Sagatori îl caracterizează în felul următor: ”perversul care nu-l consideră pe celălalt ca atare, ci doar ca o utilitate sau un obiect pe care-l poate utiliza sau distruge, dacă are chef”. Este „sindromul hubis”, nebunia grandomanului. Se încadrează în definiția psihopatului: se servește totdeauna de ceilalți. Ceilalți sunt doar mijloace, le folosește apoi le aruncă (utilitarismul). Trebuie precizat că nu este vorba de utilitarismul machiavelic, în care caz utilitarismul servește Statul; în cazul psihopaților utilitarismul este pentru propria persoană, propriul interes.

CAPITOLUL DE LUCRURI GRAVE:

BILL GATES. Triunghiul GATES, CIA, EPSTEIN, este deja confirmat. Epstein este deja mort, dar spiritul lui este prezent și de acesta vom vorbi, pentru că este un mod de viață, o procedură, o strategie a marilor centre informative, de putere. Acest triunghi este foarte important pentru că include o familie: Bill Gates, A.Fauci, Davos, K.Schwab și CIA și câteva Servicii din Orientul Apropiat. Este clar că Bill Gates este un psihopat, dar nu numai atât, el are și o parte delirantă. Am făcut precizarea că psihozele afective sunt boli ale emoției care se tratează și psihopatiile care nu se tratează, sunt malformații de caracter în care nu există etică, morală, ego. Un diagnostic care să le cuprindă pe ambele, este foarte rar, se poate să apară și în cazul lui Gates este ceea ce s-a întâmplat. Este un psihopat pentru că nu are sentimentul de culpabilitate, nu are conștiință, nu are niciun regret, nu are nicio rușine. Recent a declarat că fiica nu s-a ”vaccinat” și nici el nu a vrut ca ea s-o facă, dar insistă ca toți ceilalți să se injecteze. Este un psihopat adevărat și dur, care se crede rasă superioară, iar ceilalți sunt suboameni. În diagnosticul lui este și o latură delirantă, care se întâlnește rar la psihopați, pentru că ei sunt aproape mereu premeditativi, calculați, ei fac conștient lucrurile. La expertiză se spune că au acționat în plină cunoștință de cauză, deci trebuie judecați. În teorie psihopații sunt trimiși la închisoare, nu la spital. B.G este câteodată într-un delir exacerbat: îi vedem expresia feței care arată că se află în alta parte, complet detașat, pe alta planetă, are un delir de omniputere psihotică, complet detașat de realitate, este un megaloman. Aș spune ca are sindromul Nero, total capabil să incendieze Roma și apoi să danseze și să cânte. Aș putea spune că este un necrofil, un om extaziat în fața morții, vorbește frecvent de moarte, de reducerea populației cu 15% și de oameni inutili. Îi strălucesc ochii când vorbește de falsele vaccinuri,, de hrana cu viermi, sau de negarea rasei umane. El cu familia sunt rasa superioară, vaccinurile sunt pentru cei considerați șobolani. Același lucru pentru Albert Burla și celălalt idiot, Tedros. Psihopați compleți și duri, sadici, nu se ascund, este una din trăsăturile lor. B.G este un criminal în serie, ca și ceilalți are o ”structură anală” (doar iau, nu dau nimic), avară; el ia, nu dă nimic și-și face figură de filantrop, dar trebuie știut că nu a dat nimic, nimănui, niciodată, în mod gratuit, nici chiar copiilor. Totul a fost pe bani. Nu trebuie să uităm că a fost un prieten al lui Ebstein, pe care l-a vizitat de 27 de ori. Este o sinteză a psihopatului dur și pur, cu o componentă delirantă, pentru că pierde câteodată contactul cu realitatea. Este un pion Davos, este un pion BigPharma, este un pion al Cartelului Bancar, este un pion al complexului militaro-industrial american, aceeași familie, CENTRUL RĂULUI.

JEFFREY EPSTEIN: un om, nu prost, destul de inteligent, calculat, profesor de matematica, foarte pervers și sadic, cu pulsiuni libidinale foarte accentuate, abuza de femei, de mai multe ori pe zi (cortex frontal diminuat), a început să-și procure fete în timpul războiului din Kosovo, racolând pe o arie extinsă: Serbia, România, Bulgaria, Macedonia, Muntenegru, Cehia, Slovacia, Rusia, Ucraina și pe care le aduna în ”lagărul de concentrare” din insula Saint James, proprietate personală. A servit cauza globaliștilor financiari, de război, sau ale Serviciilor din Orientul Mijlociu. De ce Epstein este important? Pentru că servea la compromiterea celor vizați. Epstein, Bill Gates, CIA, C-XIX, războiul din Ucraina, strâns legate, au fost toate la un loc, un program. Epstein nu mai este, dar mentalitatea a rămas, vor apare alți epsteini care vor face același lucru: alegem persoanele, alegem perverșii, îi utilizăm și facem dosare tuturor în lume, bogați, care au putere, capete încoronate, etc. Este o metodă veche, utilizată de servicii și atâta timp cât vor exista perverși și psihopați, va exista și metoda de compromitere a indivizilor de la putere, după o agendă stabilită. Trebuie provocat un război, trebuie distrusă o bancă, trebuie impus ceva unei țări, guvern, cap încoronat, etc... avem dosarele necesare. Epstein este important pentru că este imaginea torționarului, cel mai patologic aspect din toate posibile, cauza tuturor crimelor și RĂULUI din această lume. De ce oamenii devin torționari? Ei nu sunt de fond criminali, dar se supun ordinelor crude, inumane, care-i împing la torturi, la crime. Sunt cei care l-au menținut pe Hitler la putere, cei care au păstrat Inchiziția, stalinismul și toate dictaturile din lume (notă personală: Experimentul Pitești, Țurcanu). Sunt victime care se transformă în călăi. Au suportat actele unor torționari și apoi le iau locul, extind răul și crima. Epstein devine miliardar, plecând de la nimic, este un simplu profesor de matematică. Este racolat de Servicii, primește bani și se dedă la acte de compromitere ale unor personaje politice. Se îmbogățește rapid fără să facă nimic. Se ocupă de racolat fete care vin în număr mare din țări sărace și le cazează în barăci, toate împreună, strict supravegheate de către gardieni zi și noapte , fără să știe ce se va întâmpla cu ele. Sunt bine îmbrăcate și alimentate, dar sunt totuși într-un lagăr de concentrare și stau în barăci, nu în case, nu în hotel, ci în barăci. Nu uitați că Epstein este acum miliardar. Nu au voie să se împrietenească între ele și dacă două devin mai apropiate, sunt imediat separate. Vin și pleacă prin rotație continuă. Sunt violate de 3-4 ori pe zi, cele care au încercat să evadeze înot nu au avut nicio șansă. Epstein care a fost prin ascendenți, o victimă a lagărelor de concentrare, reproduce același lucru, chiar dacă a fost folosit pentru a înlesni prostituția, chiar dacă era extrem de bogat și putea să facă totul la alt nivel, el a ales și a folosit întreg repertoriul lagărelor de concentrare. Psihologia Epstein este mentalitatea ”kapo nazist”: psihopatul va reproduce RĂUL, va reproduce tortura, va reproduce crima. Dacă îți este amenințată viața și devii un kapo, se mai poate înțelege, dar dacă nu este cazul și devii totuși un kapo, ești cu siguranță un criminal psihopat. Epstein a fost în legătură cu Gates, BigPharma, afacerea C-XIX, Davos, Great Reset, pentru reducerea populației. Ei sunt într-adevăr genocidari, criminali în serie. Și victimele suntem NOI.

SCHWAB, BOURLA, FAUCI, sunt criminali în serie.


ANTHONI FAUCI a început a fi criminal în serie în anii 80, când a impus în America tratamentul cu AZT pentru SIDA, scurtând viața bolnavilor la maxim 6 luni. Deja atunci el a început reducerea populației, aplicând programul Malthus, fiind complet în cunoștință de cauză. Tot timpul a fost conștient de faptele lui, știa că omoară oameni, nu are niciun sentiment față de ceilalți, nu are regrete, nu are rușine, nu are sentimentul de vinovăție, este o structură anală; este un pur și dur nazist, un criminal în serie. Are mentalitatea unui psihopat pur și dur, fără delir, este cel mai bun exemplu; își aduce foarte bine aminte de tot ce a făcut, chiar dacă declară în Senat că u-și aduce aminte, este foarte lucid, este tot timpul în realitate și conștiență. Această creatură trebuie judecată mai devreme sau mai târziu!

ALBERT BOURLA (un veterinar) nu este prea departe de Fauci, a știut de la început că ”vaccinul” nu împiedică transmiterea, boala, pentru că nici nu a fost conceput pentru asta, l-a făcut pentru a-l testa pe oameni și o declară fără pic de emoție, impasibil.

URSULA VON DER LEYEN, o femeie avidă de putere, răzbunătoare, narcisista, egoistă, coruptă, isterică, nu prea inteligentă și nu merită prea multă atenție.

CARACTERISTICELE PROFILULUI PSIHOPAT utilizat pentru aservirea oamenilor, pentru a continua cu agenda globalistă, pentru a genera războaie, a jecmănii oamenii cu ajutorul băncilor, pentru experimente genetice direct pe cobai umani, pentru reducerea populației, pentru alimentație cu gândaci și viermi... și toate acestea pentru simplul motiv că ADUC PROFIT: structuri anale, sadici, fără emoții, destul de inteligenți, fără empatie, fără regrete, fără ego, fără conștiință morala, criminali în serie.
SPIRITUL EPSTEIN va continua fiind spiritul globalismului genocidar contra noastră.

CUI SĂ ACORZI ASTĂZI ÎNCREDERE ÎN ACEASTĂ LUME CONTAMINATĂ, CU EUROPEENI FĂRĂ SPIRUALITATE?

VIDEO:

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Susține ActiveNews
PayPal
Participă prin sprijinirea noastră
la lupta pentru Adevăr!
Buton Donează acum
căci mâine nu se știe ce ne mai așteaptă.
Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

Marius Pieleanu: „Dacă mor 10.000 de oameni dintr-un milion de la vaccin e un vaccin valid”. La 20.000.000 - populația României, dacă mor 200.000 e de bine. Știința... idioțeniei criminale:

Trump vorbește. Valabil și la noi

Ion Cristoiu ne sare în ajutor: „Excelentul site ActiveNews are nevoie de sprijin financiar”. MULȚUMIM!

PUTEȚI SĂ DONAȚI CU PAYPAL, CARD SAU DIRECT ÎN CONTUL NOSTRU, AICI

 

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (16)
 • Leonesse 31.01.2023 23:00
  Bravo activenews! Intrati intr-adevar in miezul problemei si dezvaluiti intunecatii! E bine asa!..
 • Benediction 31.01.2023 23:56
  Demonii aceștia întruchipați în oameni au ajuns în cele mai înalte sfere de influiență și sunt foarte agresivi... ei știu totuși că timpul lor aici este limitat și vor pieri, au întins prea mult coarda, Dumnezeu nu va lăsa niciodată să câștige răul. Nu vă pierdeți speranța și credința fraților, nu mai au mult!
 • RomeoB 01.02.2023 07:33
  Personal nu cred ca JEFFREY EPSTEIN este mort. Este mort in acte, dar e de presupus ca traieste undeva pe o insula unde are tot ce-i trebuie. Stie cineva unde e ingropsat ? Religia nu-i permitea sa fie incinerat.
 • lita 01.02.2023 07:45
  Ați uitat de școala de cadre globaliste ( Global Leaders for Tomorrow vezi si aici: https://wikispooks.com/wiki/WEF/Global_Leaders_for_Tomorrow ) a celor care hotărăsc soarta omenirii la Davos.
 • Ioan Dan 01.02.2023 09:20
  Ce părere aveți de Diana Șosoaca? Este bună de ministru al Justiției sau e prea justițiara? Observ că ActiveNews evita orice referire la faptele și inițiativele ei parlamentare și extra-parlamentare.
 • Adisor 01.02.2023 10:31
  Ce va mai place sa fugiti dupa fentele unora si altora. Ma gandeam ca aici oamenii nu mai sunt asa adormiti.
 • Nick Cohen 07.02.2023 11:19
  Eu o consider un geniu politic , un om sincer devotat poporului . Este ultima sansa a poporului roman de a exista .Daca Diana va fi asasinata , ca asa circula zvonurile ca forte interne si externe vor sa o lichideze , s-a terminat cu romanii .Vor ajunge distrusi ca ukrainienii.
 • lita 01.02.2023 12:26
  Ce spune ChatGPT ( OpenAI ) despre ActiveNews: „ActiveNews este o publicație online din România, care se concentrează pe stiri și dezbateri de actualitate. Ea a fost fondată în 2002 și a crescut rapid ca popularitate, devenind una dintre cele mai citite site-uri de stiri din România.

  ActiveNews se concentrează pe mai multe domenii, cum ar fi știri politice, sociale, economice și culturale. Publicația oferă, de asemenea, conținut video și audio, precum și sectiuni dedicate sportului și divertismentului.

  ActiveNews este recunoscută pentru abordarea sa independentă și obiectivă a subiectelor, precum și pentru capacitatea sa de a oferi perspectiva sa unică asupra evenimentelor și problemelor sociale.

  Cu toate acestea, publicația a fost criticată de unii pentru apropierea sa de anumite partide politice și pentru abordarea sa parțială a unor subiecte. De asemenea, unii au acuzat-o de a promova anumite puncte de vedere politice sau sociale, în defavoarea obiectivității jurnalistice.

  În concluzie, ActiveNews este o publicație online importantă și influentă din România, care oferă o gamă largă de știri și dezbateri de actualitate. Cu toate acestea, este important ca cititorii să fie conștienți de perspectiva publicației și să evalueze cu atenție informațiile prezentate, în scopul de a obține o imagine completă și obiectivă a subiectelor.”
 • Orizont 01.02.2023 12:27
  Imaginea de prezentare e nepretuita - Opinia mea este ca nu are doar mesaj simbolic ci se apropie foarte mult de realitatea concreta .
 • Ioan Dan 01.02.2023 15:57
  Adisor&Sfântul Gheorghe
  România este printre puținele state care au oprit vaccinarea obligatorie și certificatul verde la vot în Parlament iar asta se datorează in mare parte Dianei Șosoaca care a dus timp de 3 luni o muncă de lămurire cu parlamentarii pentru ca la vot să pice legea cu doua voturi în plus. A fost singurul politician care ne-a spus pe față să nu ne vaccinam și să nu purtăm mască și de aceea nu a mai fost primită la nici o televiziune decât la Nașul și la Anca Alexandrescu, singurele TV antisistem. Gălăgie a făcut doar George Simion fără a face ceva concret dar a câștigat 500 000 de euro la nunta si a promis că va cumpăra un spital mobil cu ei și e primit la toate televiziunile. Aaaa, ca e mai vocală, e normal la câte abuzuri și hoții a văzut în Parlament și are amenzi de 30 000 de euro. Ce a promis ea și nu a făcut? Voi mergeți după fenta votând cu AUR!
 • Augusta 01.02.2023 20:16
  Adevarat! Si pe Vadim Tudor l-au luat in bascalie si a fost singurul politician care ne arata realitatea pe care mai nimeni nu o credea fiindca aveau impresia ca le spune prea tipat. Clipurile video care circula in online arata clar ca Vadim Tudor a fost un patriot ridiculizat de servicii ca sa nu ajunga la conducerea tarii.
  Diana Sosoaca la fel, este rdicullizata dar e singura care a luat atitudine in parlament impotriva abuzurilor si tiraniei medicale. Prostii care se cred "civilizati" au impresia ca in politica trebuie sa te porti cu manusi. Diplomatia a fost inventata de diavol si este un alt nume pentru minciuna si fatarnicie. Asa ca, zi-le Diana Sosoaca, tradatorilor si hotilor si criminalilor din tara asta, striga-le in fata hotiile, crimele si tradarile!
 • pleistoros 02.02.2023 23:20
  Imi vine sa rad citind aceasta afirmatie referitoare la AUR si la Anca Alexandrescu, dar ma abtin. Vorba aia, dupa razboi multi viteji se-arata.
  Vorbiti cumva de doamna Anca Alexandrescu, aia de la Realitatea TV?....adica televiziunea aia care promova emisiuni "Libere de nevaxxati"? Pana si activenews are articole intregi pe subiect. Dar poate dvs. nu stiti sa cititi deci va inteleg.

  Iar referitor la Simion si AUR, mda...."NU" au facut nimic concret. Absolut nimic.
  "NU" au organizat mitingul din 2 Octombrie 2021.
  "NU" au organizat protestul de la parlament din ziua votului (2 Decembrie 2021) si, la sugestia unui insignifiant,
  "NU" au vizitat pe Rafila si alti cativa tradatori ACASA la ei (pe persoana fizica).

  Voi credeti ca TRADATORII astia nu votau certificatul daca Simion nu-i vizita acasa, pe fiecare in parte? Daca da, sunteti niste habarnisti. Ii durea-n c*r de toata lupta voastra online sau televizata sau de parerile Romanilor.
  Singurul motiv pentru care au dat inapoi a fost ca le-au fost facute pubilce adresele de domiciliu....altfel, era ca-n occident, va vaxxau pe toti.
  Pentru asta ar trebui sa mergeti TOTI nevaxxatii la Biserica si sa va rugati pentru sanatatea acestor patrioti. Toti! pentru ca au fost singurii care nu au tradat.
  Au salvat 8 milioane de Romani de la vaxxare.
  In incheiere, da! si Diana Sosoaca a avut aportul ei pe subiect dar singura era ca un caine care latra la poarta noua....ceva de genul "cainii latra, ursul merge".

  PS:
  Rusine celor care au stat in case. Sunteti niste fricosi si niste lasi.
 • Taina Faradelegii ► pleistoros 04.02.2023 13:51
  Propagandistule AUR, crezi că lumea nu știe că sistemul e în spatele vostru prin crearea acestei diversiuni de nou "partid"?
  Pe cine credeți voi că mai prostiți?
  Nici nu veți mai intra în Parlament, nici voi și nici cealaltă diversiune a sistemului numită USR.
  DOUĂ GUNOAIE DE"PARTIDE".
 • antitirani 02.02.2023 12:29
  De fapt, in primul rand, sunt sociopati.
 • miop 05.02.2023 02:04
  Grupul Baderman Kof din Germania (inexistent) o fi acelasi cu grupul Baader Meinhof (real) ? s-ar parea ca informatiile prezentate in articol au fost transmise pe cale orala.
 • ActiveNewsRo 05.02.2023 03:54
  Da, aveți dreptate. Mulțumim pentru corectură!
Ultima oră

22:00

Bill Gates și OMS vor înființarea unui Corp Global de Urgență în sănătatea publică

21:35

Fratele procurorului general CPI, care l-a acuzat pe Putin de "răpirea copiilor", este PEDOFIL

21:03

Planurile lui Soros în 2023: Cum este răspândită agenda radicală a „societății deschise” pe întreg globul. Pași rapizi spre o NOUĂ ORDINE MONDIALĂ

20:30

Legiunea asta care nu vrea să moară - Poetul mărturisitor și psaltul Ilie Tudor, tatăl rapsodului Tudor Gheorghe. 100 de ani de la naștere, 8 ani de la adormirea întru Domnul (3 Martie 1923 - 22 Martie 2015)

19:30

Pronunțarea deciziei în cazul lui Donald Trump, amânată din nou după un raport bombă potrivit căruia procurorul Alvin Bragg, susținut de George Soros, ar fi ascuns probe esențiale

19:05

Marinela Chelaru a ajuns de urgență la spital. Actrița în vârstă de 63 de ani are probleme de sănătate grave

18:40

Luminița Arhire: DEȘTEPTAREA PRESUPUSELOR OI ȘI RENEGAREA SPIRITULUI GREGAR

18:25

Austria va înființa un fond de 30 de milioane de euro pentru a despăgubi victimele vaccinurilor și ale măsurilor draconice din timpul plandemiei COVID. Bucureștiul mut și surd: RAFILA TOT STUDIAZĂ PROBLEMA DE 8 (OPT) LUNI

17:55

Novak Djokovici, reacție virală după ce a ratat turneele din SUA pentru că nu este vaccinat împotriva Covid-19: Demnitatea și integritatea mea sunt mai presus de orice!

17:40

Fostul ministru de Externe Titus Corlățean despre Scandalul Bîstroe: Ucrainenii NU au dat acordul ROMÂNILOR să măsoare, NU au dat acordul VASELOR ROMÂNEȘTI CU APARATURA ROMÂNEASCĂ!

17:15

Sorin Grindeanu acuză Ucraina că trage de timp în Scandalul Bîstroe. Ziarista Velentina Șerbănescu: MAE de la București a devenit o anexă a Kievului

16:40

Lumea sportului, din nou în doliu: Un celebru boxer a decedat subit în timpul antrenamentelor. Acesta avea doar 19 ani

16:25

Acord istoric între Vladimir Putin și Xi Jinping: Este amenințat dolarul american

16:05

Comemorarea martirilor români/aromâni din Balcani și a părintelui Haralambie Balamace, cel care s-a jertfit pentru credința ortodoxă, pentru limba română și pentru românism, la Catedrala Arhiepiscopală Sfinții Apostoli Petru și Pavel din Constanța

16:00

Youtube a cenzurat discursul unui parlamentar britanic despre efectele adverse ale vaccinurilor COVID