Kompromat ca la manual: Statuia lui Zelenski se prăbușește cu un zgomot infernal de Fiare Vechi

De Adrian Pătrușcă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Monumentul lui Zelenski se clatină tot mai tare pe postamentul înalt. Îl zgâlțâie din toate buloanele tocmai cei care l-au cocoțat acolo.

Idolul nu le mai trebuie. Vițelul de Aur de la Kiev a devenit nu doar incomod și dăunător, ci chiar periculos (vezi Zaporojie).

Am arătat că prăbușirea lui Zelenski este iminentă.

Pentru aceasta, însă, este nevoie mai întâi de o operațiune de dez-idolatrizare. De dezvrăjire.

Înainte de a fi dărâmat, idolului trebuie să i se mutileze imaginea. Să i se smulgă de pe chip poleiala de aur pe care i-a lipit-o propaganda.

Eroului mitic de la Kiev trebuie să i se restituie chipul original, de actoraș jalnic care cânta cu penisul la pian spre amuzamentul mitocanilor.

Zelenski trebuie linșat chiar de publicul idolatru, dezmeticit din adorație și furios că a fost înșelat groaznic. Ca într-un act de reparație istorică.

Adevărații creatori ai monstrului vor sta pitiți în culise asistând la execuția ritualică și rânjind sardonic.

Intrăm în faza finală: colosala mașinărie de propagandă care l-a poleit pe Zelenski a dezvăluit mai întâi că, pe frontul din Ucraina, lucrurile nu stau deloc atât de bine pe cât tot ea spunea.

Că armata ucraineană este dezorganizată și prost dotată (în ciuda zecilor de miliarde de dolari cheltuiți de Occident), că nimeni nu știe de fapt unde ajung armele occidentale și că regimul corupt de la Kiev s-ar umple de bani din contrabanda cu armele primite ca ajutoare.

În faza a doua, mașinăria de propagandă a arătat că sancțiunile împotriva Rusiei nu doar că nu funcționează și nu slăbesc regimul lui Putin, ci se întorc ca un bumerang prost lansat, devastând economiile occidentale.

https://www.activenews.ro/opinii/Goarnele-anunta-Schimbarea-de-Macaz-in-Ucraina-175375

Faza a treia este rezervată demolării propriu-zise a idolului Zelenski. Ea a fost împărțită în două părți.

(Trebuie precizat aici că liderul de la Kiev nu are nici pe departe viclenia diabolică pe care tot mașinăria de propagandă i-a atribuit-o: omul este prostuț și, odată lăsat din brațe, cade în toate gropile spre care e împins.)

Prima parte a etapei a treia a fost rezervată distrugerii imaginii lui Zelenski în Occident. Pictorialul din Vogue, în care el și nevastă-sa postau ca niște vedete de cinema, în timp ce țara le era răvășită de război, a fost o capcană devastatoare.

Mesajul era evident și pentru un chior: Idolul de la Kiev este de fapt un cabotin. Adulatul Occidentului este doar un ahtiat de celebritate. Un războinic de mucava cu sclipici de Hollywood.

Distrugerea lui Zelenski acasă la el era însă o operațiune de Kompromat mult mai dificilă. Era nevoie de ceva care să zgâlțâie zdravăn opinia publică ucraineană.

Raportul exploziv al Amnesty International, în care regimul de la Kiev era acuzat de crime împotriva poporului său, a pregătit terenul pentru Lovitura de Grație.

Astfel, i s-a aranjat ahtiatului de popularitate de la Kiev un interviu de nerefuzat în Washington Post. Interviu în care Zelenski este împins să se laude cu abilitatea sa de politician, capabil să ia mari decizii istorice, oricât de dureroase ar părea ele pentru omul momentului.

El recunoaște că primise de la CIA toate informațiile care dovedeau că invazia rusă va avea loc. Inclusiv directorul CIA, William Burns a făcut o vizită la Kiev, în ianuarie, pentru a-l convinge.

În ciuda tuturor dovezilor prezentate de americani, Zelenski a continuat să minimalizeze pericolul unei invazii ruse. Motivul este halucinant: ar fi provocat panică și fuga compatrioților din țară, având drept consecință o pagubă economică (!) uriașă:

„Dacă am fi comunicat acest lucru... atunci aș fi pierdut 7 miliarde de dolari pe lună din octombrie trecut, iar în momentul în care rușii ar fi atacat, ne-ar fi cucerit în trei zile.”

(Remarcați diferența de persoană: NOI am fi comunicat – EU aș fi pierdut...)

Ce dezvăluie Zelenski este devastator pentru propria persoană: recunoaște că și-a sacrificat compatrioții de dragul economiei și al orgoliului SĂU.

După ce a lansat bomba interviului marți, Washington Post o și detonează, ca să fie sigur că vorbele lui Zelenski sunt percepute în toată monstruozitatea lor.

Drept care ziarul american publică joi un articol-capac în care disecă dezvăluirea liderului de la Kiev și valul de indignare pe care l-a provocat în Ucraina.

Articolul pare redactat după manualul de propagandă, fiind din acest punct de vedere o lecție a modului cum pot fi manipulați cititorii cu informații reale, dar punând accentele potrivite.

(Eterna obsesie pentru simboluri a Păpușarilor: Zelenski este executat chiar cu arma care l-a făcut mare – propaganda.)

*

Încă de la primele cuvinte, textul îl altoiește la gioale pe Zelenski, pentru a nu exista nici un dubiu care este rostul articolului.

„Până săptămâna aceasta, ucrainenii păreau să îl vadă pe președintele Volodimir Zelenski ca pe un om fără reproș, un erou național care a rămas la Kiev în ciuda riscului pentru securitatea sa națională pentru a-și conduce țara împotriva trupelor rusești invadatoare.”

(Concluzia evidentă a acestei prime fraze este că Zelenski NU este NICI fără reproș, NICI erou național...)

„Declarațiile pe care le-a făcut la Washington Post pentru a justifica de ce nu le-a prezentat ucrainenilor informațiile repetate ale SUA că Rusia avea intenția să invadeze au spart acest balon, provocând un val de critici publice fără precedent de la începutul războiului.”

(Remarcați că aura de erou a lui Z este comparată cu un „balon” – adică umflată artificial. Plus expresia „fără precedent” care caracterizează „valul de critici”. De acum,„precedentul” a fost creat – calea pentru critici este deschisă.)

„Oameni de rând au postat mesaje despre experiențele haosului și bejaniei de după invazie, pentru care erau nepregătiți, și descriu cum ar fi avut mai multe opțiuni dacă ar fi știut ce urmează.”

(„Oamenii de rând” amintesc flagrant de „oamenii muncii” indignați, evocați negreșit în toate execuțiile publice comuniste. Școala de propagandă sovietică nu se dezminte...)

„Figuri publice și universitari au scris mesaje critice aspre pe Facebook despre decizia lui (Z) de a minimaliza riscurile invaziei, afirmând că el poartă cel puțin o parte din răspundere pentru atrocitățile care au urmat.”

(„Figuri publice și universitari”, nu doar „oameni de rând” – adică indignarea este răspândită în TOT poporul. „Cel puțin o parte de răspundere” sugerează că Z ar putea să poarte TOATĂ răspunderea. Iar cuvântul „răspundere” sugerează automat ideea de „TRAGERE la răspundere”...)

După ce rezumă în câteva rânduri ideea principală a interviului – DE CE Zelenski nu a spus adevărul poporului – articolul din Washington Post continuă pe același ton de rechizitoriu stalinist:

„Numeroși ucraineni nu au acceptat faptul că Zelenski a acordat prioritate sănătății economiei în locul binelui lor și au afirmat că multe vieți ar fi fost salvate dacă guvernul ar fi pregătit în mod adecvat populația pentru război.”

(Dacă acuzațiile de până acum nu erau suficient de clare, Z este făcut acum direct răspunzător pentru CRIME împotriva propriului popor...)

Lungul șir al indignaților este deschis de o femeie, redactor șef la un site de știri ucrainean, care se declară „ofensată personal” de explicațiile lui Zelenski.

Și mesajele celor oripilați curg, curg, înșirate cu minuție sadică de Washington Post.

Le puteți citi singuri în original. Eu mă voi mulțumi să decupez fragmentele cele mai devastatoare la nivel subliminal pentru Zelenski, subliniind cuvintele cheie:

„Sincer, MI S-A ZBURLIT PĂRUL ÎN CAP când am citit ce a spus (Z) despre evacuare. Cum este posibil ca o persoană care ARE PE CONȘTIINȚĂ Mariupolul, Bucea și Hersonul să spună că o evacuare ar fi scufundat țara?”...

„NU A VRUT să pregătească țara de război pentru că I-A FOST FRICĂ SĂ NU PIARDĂ PUTEREA.”...

Neavertizarea civililor care trăiau în zonele amenințate de invazie, COPII, BĂTRÂNI, INFIRMI,„nu este o gafă, nici o eroare, nici o neînțelegere nefericită, nici o greșeală de calcul strategic – ESTE O CRIMĂ”...

(Nicăieri, nici cea mai mică sugestie că aceste mesaje ar putea aparține mașinii de propagandă rusești, trolilor...)

Pentru a păstra aparențele de echidistanță, dând astfel mai mare credibilitate atacului la Zelenski, Washington citează și câteva mesaje care – chipurile – îl apără pe liderul de la Kiev.

În realitate, ele au rolul să îl îngroape și mai mult: acuzând populația că nu a înțeles singură ce trebuia să îi comunice președintele țării, astfel de mesaje au rolul de a asmuți și mai mult furia împotriva lui Zelenki.

Iată:

„Toți cei care nu și-au făcut bagajele după ce au citit știrile despre rapoartele serviciilor de informații americane nu au NICI UN DREPT să pretindă că nu au fost informați.”

Sau:

„Cu toții am știut și am înțeles că vine războiul. Nici o declarație a lui Zelenski nu ar fi schimbat nimic semnificativ.”

*

ÎnJandarmul și Extratereștrii, invadatorii dintr-o altă galaxie, care aveau capacitatea de a lua chipurile oamenilor, infiltrându-se în cercurile de putere, sunt atacați de jandarmii conduși de Cruchot / de Funés cu niște tulumbe cu apă.

Făcuți ciuciulete, extratereștrii – cât erau ei de dotați cu puteri ieșite din comun – ruginesc. În câteva secunde, super-atleții încep să meargă poticnit și să își lase pe drum, căzute cu zgomot, câte o mână sau un picior.

În final, din extratereștri rămân doar niște mormane de fier vechi.

La Kiev, statuia Eroului se prăbușește într-un tămbălău infernal de tingiri și burlane ruginite.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

GIORGIA MELONI: NU SUNTEM NUMERE! SUNTEM PERSOANE ȘI TREBUIE SĂ NE PĂSTRĂM IDENTITATEA! Mă cheamă Giorgia, sunt femeie, mamă, italiancă, creștină!

CONSIMȚĂMÂNT NEINFORMAT - DOCUMENTAR TRADUS ÎN ROMÂNĂ:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (7)
 • Alfredo 19.08.2022 16:42
  Rotschild, Schwab, Soros & Co au renuntat sa sustina puiutul lor hollywudist european??
 • Tat ala 19.08.2022 17:14
  Cancelarul Germaniei, Olaf Scholz, simțind mânia oamenilor din Neuruppin, a huiduit și a zguduit: „Trădător mincinos! Pleacă!” Se aude strigându-se

  https://www.youtube.com/watch?v=nAMSufmJVMs
 • Mihai_T 19.08.2022 18:08
  Discurs al lui Putin la Conferința de Securitate de la Moscova (16 august 2022)

  http://en.kremlin.ru/events/president/transcripts/69166  Doamnelor și domnilor,
  Stimați invitați din străinătate,

  Vă urez bun-venit la ediția a zecea a Conferinței de la Moscova pe Probleme de Securitate Internațională. În ultima decadă, acest forum reprezentativ a devenit o platformă semnificativă pentru a discuta cele mai presante probleme politico-militare.
  Astăzi, o asemenea discuție este în mod particular pertinentă. Situația din lume se schimbă în mod dinamic, și începe să prindă contur o ordine mondială multipolară. Un număr din ce în ce mai mare de țări și popoare aleg drumul unei dezvoltări libere și suverane, bazată pe propria lor identitate distinctă, pe tradițiile și valorile lor.
  Acestor procese obiective li se opune elita globalistă din Vest, care provoacă haos, aprinde conflicte vechi și noi, și urmărește așa-numita politică de blocare, care de fapt se referă la subminarea oricărei opțiuni alternative pentru dezvoltarea suveranității. Astfel, ei fac tot ce pot pentru a păstra hegemonia și puterea care le scapă din mâini; încearcă să mențină țările și popoarele în ghearele a ceea ce practic este o ordine neocolonială. Hegemonia lor înseamnă stagnare pentru restul lumii și pentru întreaga civilizație; înseamnă obscurantism, anularea culturii, și totalitarism neoliberal.
  Ei se folosesc de toate pârghiile. Statele Unite și țările lor vasale interferează grosolan în afacerile interne ale statelor suverane, prin orchestrarea de provocări, organizarea de lovituri de stat, sau stârnirea de războaie civile. Prin amenințări, șantaj și presiune, încearcă să forțeze statele independente să se supună voinței lor și să respecte niște reguli care le sunt străine. Acest lucru este făcut cu un singur scop, acela de a conserva dominația lor, modelul vechi de secole care le permite să spolieze țările. Dar un astfel de model nu poate fi conservat decât prin forță.
  De aceea Vestul colectiv - așa-numitul Vest colectiv - în mod deliberat subminează sistemul european de securitate și forjează mereu noi alianțe militare. NATO se târăște înspre Est și își construiește infrastructura militară. Printre alte lucruri, desfășoară sisteme de apărare cu rachete și întărește capacitățile de atac ale forțelor ofensive. Acest lucru este atribuit în mod ipocrit nevoii de a întări securitatea în Europa, dar de fapt are loc opusul. Mai mult: propunerile privind măsuri reciproce de securitate, pe care Rusia le-a adus în discuție în decembrie anul trecut, au fost din nou ignorate.
  Ei au nevoie de conflicte pentru a-și păstra hegemonia. Acesta e motivul pentru care au condamnat poporul ucrainian la a fi folosit pe post de carne de tun. Au implementat proiectul anti-Rusia și s-au uitat în altă parte în timp ce în Ucraina era diseminată ideologia neo-nazistă. S-au uitat în cealaltă direcție când rezidenți din Donbass erau uciși în casele lor, și au continuat să facă livrări puternice de arme - inclusiv arme grele - pentru a fi folosite de regimul de la Kiev, lucru în care persistă și acum.
  În aceste condiții, am luat decizia de a efectua o operațiune militară specială în Ucraina, o decizie care este total în conformitate cu Carta Națiunilor Unite. A fost precizat clar că scopurile acestei operațiuni sunt de a asigura securitatea Rusiei și a cetățenilor săi, și de a proteja rezidenții din Donbass de genocid.
  Situația din Ucraina arată că Statele Unite încearcă să prelungească acest conflict. Acționează la fel și în alte părți, alimentând conflictul potențial din Asia, Africa și America latină. E un lucru cunoscut de toți că SUA au făcut recent încă o încercare deliberată de a alimenta conflictul și de a crea probleme în Asia-Pacific. Escapada SUA în Taiwan nu este doar călătoria unui politician iresponsabil, ci parte din strategia deliberată a SUA, proiectată să destabilizeze situația și să semene haos în regiune și în lume. Este o demonstrație îndrăzneață de lipsă de respect pentru alte țări și angajamentele lor internaționale. Vedem această vizită ca o provocare planificată în detaliu.
  Este clar că prin aceste acțiuni elitele globaliste din Vest încearcă - printre alte lucruri - să distragă atenția propriilor cetățeni de la probleme socio-economice presante, precum scăderea catastrofală a standardului de viață, șomajul, sărăcia, și dezindustrializarea. Ei vor să arunce vina pentru propriile lor eșecuri asupra altor țări - în speță Rusia și China - care își apără punctul de vedere și proiectează o politică de dezvoltare suverană, fără să se supună diktatului elitelor supra-naționale.
  De asemenea, vedem că Vestul colectiv încearcă să extindă sistemul lor de bloc militar în regiunea Asia-Pacific, cum a făcut cu NATO în Europa. În acest scop, creează uniuni politico-militare agresive, precum AUKUS și altele.
  Este evident că este posibil să fie reduse tensiunile din lume, să depășim amenințările și riscurile politico-militare, să îmbunătățim încrederea între țări și să asigurăm dezvoltarea lor sustenabilă printr-o întărire radicală a sistemului contemporan al lumii multipolare.
  Reiterez că era lumii unipolare devine un lucru al trecutului. Îndiferent cât de puternic se agață beneficiarii modelului globalist de situația familiară a lucrurilor, conceptul de lume unipolară este condamnat la dispariție. Schimbările istorice în plan geoolitic merg într-o direcție total diferită.
  Desigur, această conferință este o dovadă importantă a proceselor obiective care duc la formarea unei lumi multipolare, aducând la un loc reprezentanți din multe țări, care doresc să discute chestiuni de securitate de pe picior de egalitate și să aibe un dialog care ține cont de interesele tuturor părților, fără excepție.
  Vreau să subliniez că lumea multipolară, bazată pe dreptul internațional și relații mai juste între țări, deschide noi oportunități pentru a contracara amenințările comune - precum conflictele regionale și proliferarea armelor de distrugere în masă, terorismul și infracțiunile în zona cibernetică. Toate aceste schimbări sunt globale, și prin urmare ar fi imposibil să le depășlim fără să combinăm efortul și potențialul tuturor statelor.
  Ca și până acum, Rusia va participa în mod activ și hotărât la astfel de eforturi comune coordonate; împreună cu aliații, partenerii și oamenii care gândesc la fel, Rusia va îmbunătăți mecanismele existente ale securității internaționale și va crea unele noi; de asemenea, Rusia va întări în mod consistent forțele armate naționale și alte structuri de securitate, furnizându-le arme și echipamente militare avansate. Federația Rusă se va asigura că protejează pe aliații ei și interesele sale naționale. Țara noastră va lua și alte măsuri pentru a edifica o lume mai democratică, unde drepturile tuturor popoarelor, diversitatea culturală și civilizațională sunt garantate.
  Trebuie să refacem respectul pentru dreptul internațional, pentru normele și principiile fundamentale ale acestuia. Și - desigur - este important să promovăm asemenea agenții universale și acceptate pe scară largă, precum Națiunile Unite și alte platforme internaționale de dialog. Consiliul de Securitate al ONU și Adunarea Generală a ONU, așa cum s-a intenționat inițial, se presupune că servesc ca unelte eficiente pentru reducerea tensiunilor internaționale și prevenirea conflictelor, precum și pentru a facilita procurarea de securitate statornică și bunăstare pentru țări și popoare.
  În concluzie, doresc să mulțumesc organizatorilor conferinței pentru munca puternică de pregătire pe care au desfășurat-o, și doresc tuturor participanților să aibe discuții substanțiale.
  Sunt sigur că forumul va continua să aibe o contribuție semnificativă la întărirea păcii și stabilității pe planeta noastră, și că va facilita dezvoltarea de parteneriate și dialog constructiv.
  Vă mulțumesc pentru atenție.

  https://cdna.artstation.com/p/assets/images/images/003/870/444/4k/jakub-rozalski-ancients-conceptart-08.jpg
 • Dumitru Lazar 20.08.2022 09:08
  Se vede si tradatorul a. severin in sala ?
 • cristi vlad 19.08.2022 18:52
  Urmează dezvăluiri despre oligarhii ucrainieni și legăturile acestora cu Z (la pachet și averile ascunse în conturile din străinătate ale familiei Z; chiar dacă nu există, ele se pot ușor inventa, eventual și proveniența lor - armament vândut rușilor sau altor țări prietene rușilor). Fac pariu pe-o bere fără alcool că în maxim o lună apar și aceste dezvăluiri.
 • Rusi 22.08.2022 15:18
  Zilele lui Zelenski sunt numarate iar Rotschild, Schwab, Soros vor ramane cu mana goala.
 • Carbid 23.08.2022 11:40
  Niciodată...pe acest Pământ!
  Dincolo vor fi goi absolut în fața tatălui lor...diavolul!

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


Ultima oră

22:30

CAZUL VISARION ALEXA - FIUL MASS MEDIA. Biserica are nevoie de duhovnici și rugători nu de vedete

21:39

Un studiu Oxford confirmă: decese din cauza miocarditei induse de vaccin

20:42

Cazul Visarion Alexa - Între duhul lumii și Duhul lui Dumnezeu

19:35

„Copiilor și nepoților să nu le fie rușine să se numească români”. Execuția învățătorului Ion Pridon din Făgăraș, erou al Rezistenței Armate Anticomuniste - 70 de ani - 27 septembrie 1952

18:36

Un imunolog european de top, expert în vaccinuri, crede că boosterul Covid-19 i-a accelerat dezvoltarea cancerului. STUDIU

18:00

Dacă folosim mașina de spălat noaptea salvăm Europa de Putin? „Mi-a fost foarte rușine pentru că nu am pus, real, umărul la binele comun și la a depăși acest obstacol cu care toți europenii se confruntă.” DILEMELE INFLUENȚĂRILOR

17:10

Marele protopsalt al Catedralei Patriarhale Mihail Bucă la aniversare. ÎNTRU MULȚI ANI!

16:34

Tucker Carlson: În Italia a fost o Revoluție Pașnică. S-ar putea ca în alte țări să fie Insurecții adevărate

15:40

Sabotaj, sau accident? Conducta Nord Stream 2, afectată de o scurgere de gaze în Marea Baltică. FOTO

14:40

Un medic anestezist din SUA a otrăvit săculeții de perfuzie mai multor pacienți. Un doctor a decedat, iar alți 11 pacienți se află în stare gravă. Tribunalul l-ar putea condamna la moarte

13:46

Romania se opune la Bruxelles reducerii efectivelor de vaci pentru a micșora emisiile. Petre Daea pune punctul pe ”i”: Nu suntem de acord cu o reducere atât de drastică

13:00

Combinatul chimic Chimcomplex concediază 400 de angajați ca urmare a creșterii alarmante a prețurilor la energie electrică și gaze naturale

12:30

Vladimir Putin ar putea anunța vineri anexarea la Rusia a teritoriilor ocupate din Ucraina. Astăzi este ultima zi a referendumurilor

11:45

Economistul Mircea Coșea, avertisment sumbru, pe fondul crizei din energie: Se vor închide firme, românii vor deveni șomeri! Este posibil chiar și un lockdown

11:00

Patronul B1TV aruncă bomba: Michael Schmidt, prietenul cel mai apropiat al președintelui Iohannis, e un șantajist filat de Interpol