Klaus Iohannis anunță înăsprirea restricțiilor, impunerea certificatului Covid, noi închideri în case pentru nevaccinați, pe care îi face vinovați și responsabili pentru suferința semenilor

De Părău Vlad  /  

Foto: GSP.ro

Foto: GSP.ro

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele republicii, Klaus Iohannis, a susținut marți o declarație de presă în care a enumerat cifre apocaliptice, a anunțat înăsprirea restricțiilor, i-a îndemnat la vaccinare pe „dragii de români”, iar pe ceilalți, i-a făcut vinovați, iresponsabili, conspiraționiști, răspânditori de știri false și oameni cu imaginație bogată - spunând că efectele adverse ale „vaccinurilor” Covid nu există decât în imaginația unora. Faptul că România nu dispune de un sistem coerent de raportare și documentare a acestora, precum VAERS, nu înseamnă că reacțiile adverse nu există.

Totodată, Klaus Iohannis a cerut Parlamentului adoptarea de urgență a „certificatelor verzi” și noi restricții de mobilitate sau interacțiune umană (un nou lockdown?).

Având în vedere că președintele comite fake news aproape la fiecare frază, pentru obiectivarea discursului vom face note în paranteză: 

„Am decis să convoc mâine o ședință cu toți responsabilii guvernamentali implicați în gestionarea pandemiei (guvernul este DEMIS și are puteri limitate, n.r.), pentru instituirea unor măsuri clare, restrictive, singurele care mai pot diminua în acest moment răspândirea infectărilor (la fel ni s-a spus și în martie 2020, fără rezultat - infectările au crescut oricum, n.r.).

Este o perioadă a suferinței, o dramă națională de proporții teribile. Nu avem însă altă opțiune decât să o depășim. Prioritatea zero este în acest moment salvarea vieții semenilor noștri, protejarea sănătății celor vulnerabili și a celor bolnavi, pe care asistența medicală îi poate ajuta să depășească cu bine această maladie. Orice alte teme trec în plan secund. Nimic, nimic nu este mai presus (nici chiar democrația, Constituția, drepturile omului?, n.r.) de viață și trebuie să facem tot ce este omenește posibil, chiar și în ceasul al XII-lea, pentru a o proteja (și cei care refuză vaccinarea nu fac decât să își protejeze viața de reacțiile adverse invalidante sau letale, n.r.). 

Zi de zi, chiar în aceste momente, medicii și personalul medical din spitalele noastre (pe care politicienii guvernului și parlamentului „meu” îi șantajează să părăsească sistemul dacă nu se vaccinează, n.r.) duc o luptă epuizantă pentru viață. Dar nici sistemele medicale din țări cu o infrastructură medicală dezvoltată (câte spitale noi a inaugurat regimul Iohannis de la Colectiv până în prezent?, n.r.) nu pot face față unui număr atât de mare de îmbolnăviri (câți dintre cei care fac Covid îl fac de pe urma „vaccinului” Covid?, n.r.). Este motivul pentru care am solicitat ajutor extern (la sistemele medicale ale țărilor care nu pot face față la ele acasă?, n.r.) și suntem recunoscători tuturor statelor care ne vin în sprijin.

Dragi români, vaccinarea este singura soluție (chiar singura? de tratamente și medicamente n-ați auzit?, n.r.) care vedem că funcționează în toate statele în care pandemia a fost semnificativ redusă prin vaccinarea populației în proporție covârșitoare (așa ca în Marea Britanie și Israel, unde procentul uriaș al vaccinaților s-a regăsit în procentul uriaș al infectaților cu varianta Delta?, n.r.). 

Este, în același timp, și argumentul suprem (eșecul „imunizării” prin serurile Covid e argumentul suprem? Jenant!, n.r.) împotriva tuturor celor care, contestând - cu premeditare sau din ignoranță - vaccinurile sunt indirect responsabili și vinovați de suferința semenilor (așa ca cei care impun vaccinarea cu ARNm?, n.r.) pe care, chipurile, încearcă să-i salveze de efecte secundare adverse imaginare („imaginare” ca sutele de mii raportate de VAERS și Eudra Vigilance?).

Vaccinurile anti-Covid sunt sigure și eficiente (o demonstrează cei infectați după vaccinare, ba chiar spitalizați sau morți de Covid!, n.r.), la fel cum și formele severe și decesele cauzate de această boală (cu mortalitate sub 0,002%, n.r.) sunt reale și dramatice (decesele pacienților netratați de boli cronice sau neoperați de urgență din cauza Covidului nu sunt la fel de reale și dramatice?, n.r.).     

Conspirațiile și teoriile fake news fac extrem de mult rău celor încurajați să refuze tocmai soluția care le-ar putea salva viața (fake news face președintele și platforma RO-vaccinare, noi doar încurajăm informarea obiectivă -argumente și pro și contra - și libertate de alegere, n.r.).

În același timp, pentru a opri acest val pandemic foarte agresiv sunt necesare măsuri urgente care să stopeze transmisia comunitară intensă și este nevoie de ele acum, fie că vorbim de certificatul verde, adoptat în regim de urgență de către Parlament (Senatul va trata acest subiect abia mâine, nu cumva dați un ordin parlamentului, încălcând separația puterilor în stat?), sau de alte măsuri capabile să reducă pe termen scurt mobilitatea și interacțiunea umană (alt lockdown? altă stare de urgență?, n.r.). Nu trebuie să mai pierdem nici o clipă în a le asuma și pune în aplicare (cine s-o facă, guvernul demis? iarăși dați ordine parlamentului?, n.r.), indierent cât de nepopulare ar părea (nu popularitatea, ci democrația este în joc, n.r.). Orice zi pierdută sau de ezitare poate avea efecte dramatice pentru noi toți, ca societate (așa este, suspendarea președintelui trebuie declanșată urgent, n.r.).

Dragi români, știu că este foarte greu, dar nu vă pierdeți speranța! Istoria națiuni noastre greu încercate stă mărturie (nu cumva îndrăzniți să comparați pandemia cu instaurarea comunismului sau cu războaiele mondiale?, n.r.) că atunci când am fost solidari am trecut cu bine peste cele mai cumplite încercări (solidari am fost și în primăvara anului 2020, dar nu ați respectat nici o singură promisiune din cele pentru care ne-ați cerut sacrificii, n.r.). O putem face și acum!

Vaccinați-vă! Purtați mască! Evitați aglomerațiile! Păstarați distanța socială cât mai mult timp posibil! (ușor de spus de către unul care stă doar în palate, în 5-6 case și în mașina de protocol, n.r.)

Suntem în al XII-lea ceas! (sunteți în al XII-lea ceas înainte de suspendare) Să ne protejăm și să salvăm viețile celor apropiați! (asta facem din 2020, timp în care regimul Iohannis n-a salvat viața nimănui, ba chiar a favorizat prin incompetență pierderea de vieți chiar și în spitale n.r.). Vă mulțumesc și vă doresc multă sănătate tuturor” (noi ne dorim să fim lăsați să ne purtăm singuri de grijă, n.r.).

Acesta este, pe scurt, discursul președintelui Klaus Iohannis. Un discurs răstit, în care a ridicat tonul, i-a certat și i-a culpabilizat pe români, a gesticulat mult și defazat față de textul citit de pe prompter și a făcut 3 întreruperi teatrale pentru a-și aranja masca „astfel încât să acopere nasul și gura”.
 
Un amănunt demn de remarcat, deși ne-am obișnuit deja, este că alocuțiunea președintelui nu a fost transmisă pe pagina lui de Facebook, ci pe pagina Guvernului României. Pentru cei atenți la detalii, nimic altceva decât încă o confirmare despre cine conduce, de fapt, guvernul și despre depășirea atribuțiilor președintelui, despre concentrarea puterii într-o singură mână, despre (ne)respectarea Constituției. VIDEO:
 
 
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (15)
  • ioansperling 19.10.2021 22:32
    "atunci când am fost solidari am trecut cu bine peste cele mai cumplite încercări"
    Exemplu?
    Al doilea razboi mondial!
    "Noi" am trecut ca supusi iar sașii ca membrii SS! Unde a fost solidaritatea? Nu exista asa ceva , nu exista NOI care sa te includa si pe tine Johannis si Arafat si cum naiba va mai cheamă pe toți, ca parcă au murit toti românii!
  • Loda 19.10.2021 22:46
    Sa-l "vaccineze" Dumnezeu cu ce merita,ptr.ca aceasta creatura spurcata,infecta si satanista NU s-a injectst cu NIMIC! Cautati :prosteala vaccinarii presedintelui"pe burebista2012.blodspot.com si va veti elucida cum s-au injectat Joian si Parțu.
  • A.C. 20.10.2021 03:36
    Cu tot respectul, cred ca ati scris gresit, cred ca e bloGspot, nu bloDspot.
  • Filipan Daniel Marius 19.10.2021 22:48
    O sa-mi apar libertatea . Chiar si fizic, sunt OM nu permit nimainui sa-mi restranga drepturi si libertati in numele unui asa-zis pericol !
  • Codreanu 19.10.2021 23:02
    In atentia jurnalistilor Activenews: sugerez formarea unei baze de date deschisa publicului (se poate deschide o rubrica chiar pe pagina Activenews) cu toate cazurile (cumulate) de imbolnaviri si decese a celor vaccinati si nevacinati, unde cititorii(cel putin cititorii activenews) se pot informa si convinge de existenta mortii in urma vaccinarii si dupa vaccinare (cazurile relatatte sa aiba acceptul membrilor familiei ,, articol scris cu acceptul familiei”)......relatarea cazurilor de deces sau abuzuri medicale are un impact redus asupra cititorilor deoarece cazurile apar ca fiind singulare, dispersate in diferite articole de-a lungul timpului ...cu siguranta un alt impact ar avea informatia asupra cititorului sa gaseasca 100/1000 sau 10000 de cazuri in acelasi loc.

    Felicitari pentru munca depusa in campania de informare a populatiei.

    Doamne ajuta
  • adria 20.10.2021 00:42
    Piaza-rea a românilor, un Kissinger clonat este acest preș cu care am fost pricopsiți. Nu vi se pare ciudat că imediat după plimbarea lui de lux la New York (19 septembrie 2021), a crescut brusc numărul de cazuri și de decese în România în timp ce la scară mondială numărul lor este în cădere liberă ?? (graficele la zi sunt aici: https://www.worldometers.info/coronavirus/)
  • Arcas 20.10.2021 08:57
    Scenariul, pentru noi, acum, este acesta și tovarășul J își joacă rolul!
  • Alin_ 20.10.2021 02:01
    Draga D-le Johannis, eu unul nu cred ca D-ta te-ai vaccinat... ; precum poti vedea si D-ta in filmarea de la acest link ( https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=vX7IXdS7rWg ), la minutul 3:00 se vede clar ca asistenta nu a tras vaccinul in seringa -> garnitura neagra a pistonului seringii, nu se misca.
    Deci, seringa putin deschisa in prealabil, a introdus-o in sticla cu vaccin, apoi nu a tras de pistonul seringii (se vede clar la minutul 3:00 ca, garnitura neagra nu se misca, dupa care a venit si ti-a facut D-le Johannis, o injectie cu aer de Bucuresti !
    Draga D-le Johannis, poporul Roman are „filing-ul” lui ; nu poate fi prostit chiar asa...

    Ti s-a pus acum strechea sa ne ameninti cu tot felul de represalii, pentru ca nu vrem sa ne vaccinam.
    Nu ne vaccinam, pentru ca nu avem incredere in vaccin.
    Noi avem incredere in Dumnezeu.
    Cei nevaccinati care mor, MOR IN SPITALE !!! ; datorita darniciei personalului medical in a-i intuba si oxigena intratat de mult incat nici sufletul nu poate sa le iese pana nu se gata butelia de oxigen.
    Bine ca nu le baga heliu, caci ar urca cu tot cu trup la cer.
    Pe o cunostinta o dureau picioarele si nu mai putea sa mearga (de batrante, 83 ani), a sunat la ambulanta (care a venit „urland ca un leu, cautand pe cine sa inghita”). Dupa trei zile l-au adus inapoi, insa nu acasa, ci direct la cimitir (cu certificat verde, bineinteles).

    Asa ca, draga D-le Johannis, las-o ca macane..
    Astea la care le spui D-ta vaccinuri sigure si eficiente, au omorat foarte multi oameni pe intreaga planeta. Dar evident, „sursele oficiale” nu spun aceste intamplari adevarate, pentru ca iubesc banii manjiti cu sange.
    Ce veti mai plati voi, toti cantatorii si sustinatorii plandemiei, cand v-a veni vremea decontului... (chiar de ati fi voi presedinti, secretari de stat, doctori, asistenti, jurnalisti sau guristi ctp-isti)... !
    Va spun eu voua, ca veti plati pana la ultima picatura de sange varsata ; si pana la ultima lacrima de orfan varsata ; si pana la ultimul suspin de parinte sfasiat de durere !
    Da, fiecare va plati dupa „efortul depus”...
    Mila mie de voi...
    Urlati toti la noi, ca o haita de animale salbatice, pentru ca NU ACCEPTAM SA FIM INJECTATI cu seruri dubioase, despre care sunt marturii ca, contin celule de copii avortati, precum si oxid de grafen si multe alte elemente toxice...
    Oare voi sunteti capetele balaurului din apocalipsa ? ; (caci daca combati cinci sau sase, altii „cresc la loc” sa continue lupta impotriva omenirii) !

    Ne numiti pe noi iresponsabili, desi GUVERNUL si PRODUCATORII aceste seruri, NU-SI ASUMA NICI O RASPUNDERE PENTRU VATAMARI SAU EFECTE ADVERSE !
    De ce suntem ma, iresponsabili ?
    Ce vina am eu ma, ca mergand pe strada, sare carcalacul pe umarul meu si mai apoi sare pe umarul altuia si tot asa...
    Ce vina avem noi, ma, neghiobilor, in acest caz ?
    Vina are acela, sau aceia care l-au produs pe carcalac (fie el virus neidentificat – deci inexistent pana acum, sau chimicale pulverizate) ; deci pe ala, sau pe aia, prindetii ma neghiobilor si cereti-le socoteala ; smulgeti-le unghiile pana va spun ce este si cu ce se combate.
    Nu omorati toti oamenii de pe planeta ca sa opriti plandemia, ma neghiobilor !
    Ca si de s-ar vaccina tot mapamondul, daca nu sunt opriti aia care au facut plandemia, nu rezolvam nimic, pentru ca v-or face alta si alta, pana isi ating scopul.

    De aceea, noi, cei care nu vrem sa ne injectam, suntem convinsi ca cine a facut plandemia are legatura si cu serurile modificatoare genetic.
    V-or veni unii si v-or spune : dar sunt mai multi producatori din tari diferite, cum pot ei sa fie toti vorbiti intre ei pe treaba asta...
    Da, asa este, sunt mai multi producatori ; dar iata ca dupa 2 intepari, urmeaza a 3-a, pentru care au mai ramas doar doi producatori, ambii cu mARN..., deci... ; si este foarte probabil ca la inteparea a 4-a sa ramana doar unul...
    Asa ca..., cine doreste sa inteleaga, poate sa inteleaga...

    Avand in vedere faptul ca, intentioneaza sa nu ne mai lase sa intram in magazine -> deci sa NU MAI PUTEM SA CUMPARAM cele necesare traiului de zi cu zi, precum si faptul ca, doresc sa nu ne mai lase sa lucram nicaieri -> deci, NU MAI PUTEM SA VINDEM lucrul mainilor sau mintilor noastre, FARA A AVEA INJECTAREA, pentru mine rezulta ca, prin acest „vaccin” se incearca a ni se da PECETEA DIAVOLULUI (asa cum este scris in Apocalipsa).
    Totul se petrece cu mare viclenie !

    Asa ca, dragi Romani, NU VA INJECTATI !
    Cei care ati luat cele 2 doze, opriti-va ; nu o luati si pe a 3-a (daca va e teama de carcalac, cautati ivermectina).
    Se aude ca v-or fi 7 doze in total ; probabil in fiecare doza se afla cate putin din ceea ce v-a forma la final pecetea diavolului.
    Personal cunosc oameni la care le sta magnetul pe locul intepaturii cu Pfizer. La altii le sta capacul de bere... (rezulta de aici ca sunt avantajati cei care lucreaza in constructii, caci pot sa-si puna pe umar cuiele si suruburile necesare lucrarii)..
    Am mai spus si ma repet : daca ei o pastila care nu e buna, corpul, asa cum l-a creat Dumnezeu, incearca sa neutralizeze toxicitatea acelei pastile si astfel ori faci diaree, ori vomiti, dar pana la urma iti revii si te refaci ; INSA, daca bagi ceva direct in instalatie (adica in sange), corpul nu mai poate lupta cu ce a fost injectat acolo, pentru ca au fost ocolite organele (ficat, etc.) responsabile cu apararea si astfel injectarea ajunge direct la celule, iar daca nu e ce trebuie...., e vai si amar !
    De aceea, nu este bine ca guvernele sa impuna obligativitatea vaccinarii !
    Nu avem nici o certitudine ca aceia care fac vaccinurile, nu pot gresi concentratia sau chiar reteta, sau poate ca cineva cu intentii criminale altereaza continutul vaccinului si astfel datorita OBLIGATIVITATII, va imbolnavi sau poate chiar va omora mii de oameni.


    Nu uitati : doar Mila Domnului !
    Alta nadejde, nu mai este !
  • Mirror 20.10.2021 03:01
    Acum se reediteaza "Colectiv 2.0" sau cum iarăși "a trebuit să moară oameni"...
    De asta aveau nevoie ca să impună certificatul nazist.

    OCTOMBRIE 2015.
    CRIMA CU PREMEDITARE. la Clubul Colectiv- unde Nazi Führer-ul ca să aibă "guvernul meu" a anunțat că "au trebuit să moară oameni"...

    OCTOMBRIE 2021
    - GENOCID - PREMEDITAT
    Crime pe bandă rulantă în secțiile ATI. Deci iarăși " a trebuit să moară oameni" pentru ca același Führer vrea implementarea certificatului nazist...

    Ăștia chiar nu mai au nici o măsură dacă de la o crimă au ajuns deja la genocid național !
  • A.C. 20.10.2021 03:37
    Foarte competent continutul articolului! O, nu, nu Iohannis, ci n.r.!
    Bune comentarii, domnule Parau!
  • scooter 20.10.2021 03:50
    https://youtu.be/jkPFIj-kqdM

    Mărturia unui ieromonah grec după ce s-a vaxinat,ascultați și va îngroziți
  • OMAGA 20.10.2021 09:36
    Mesajul plavanului suna a DISPERARE.
    Sefii lui ii dau suturi in cap pentru felul in care din punctul lor de vedere nu isi face planul la vaxinare.
  • Catalin1972 20.10.2021 11:40
    Sa ne ceara Iohannis sa purtam masca ,e ca si cum ne-ar cere Basescu sa nu consumam alcool ...
    Cu ocazia asta ,am aflat si de ce au crescut cazurile :trebuie implementat urgent certificatul verde :(
  • DANA Q 20.10.2021 16:34
    Daca sasul asta ar avea cat de cat omenie în el,nu ne/ar mai recomanda stupiditatile pe care le debiteaza.Acum,el ar trebui sa/i încurajeze pe romani,spunîndu/le ca va urma ca toti bolnavii (atat nevaccinati cat si cei vaccinati) sa fie tratati,cu medicamente(pe care nu le dau în spitale) tratamente care se folosesc în toate spitalele din lume (de aceea celelalte tari nu au un numar asa de mare de decese pentru ca aceste tratamente vindeca,un fapt demonstrat deja ) ),astfel degrevandu/se în mod considerabil toate ATI/iurile din spitale si mai mult,n/ar mai fi atatea decese, si na/ar mai exista nebunia asta de a speria oamenii Prin aceasta declaratie,el nu face decat sa agraveze situatia,omitînd cu buna stiinta adevarul.Rusine sa/i fie.
  • Rusi 20.10.2021 16:37
    Acest ultim val al pandemiei a fost adusa de paradela gay si congrsul PNL in frunte cu seful lor de gasca, Klaus Iohannis.
  1. Ungaria, sfidare totală în România: Un demnitar ungur s-a plimbat prin Transilvania timp de 3 zile fără să menționeze o singură dată numele României

  2. Vești proaste pentru vaccinați: s-a descoperit ingredientul din ARNm care dă cancer și suprimă imunitatea

  3. Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

  4. Un avion F-16 condus de inteligență artificială a efectuat primul test de luptă aeriană în fața unui pilot uman. Cine credeți că a câștigat?

  5. A murit Naomi, celebrul cântăreț transsexual. În cinci zile urma să împlinească 47 de ani

  6. Theo Bratosin, AZnews: “Dacă mizerabilii, ipocriții și deontologii consideră că Părintele Tănase e o țintă care trebuie lovită, trebuie să facem scut în jurul său”

  7. Noi decese ale unor sportivi tineri, în ultimele zile: tânără gimnastă a murit la doar 17 ani, răpusă de o boală fulgerătoare. Tânăr fotbalist din Republica Moldova, de doar 23 de ani, a murit subit pe terenul de fotbal. Alte cazuri de moarte subită

  8. Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Dr. Oana Mihaela Secara, despre tratamentul de detoxifiere de proteinele spike, creșterea ratelor mortalității cauzate de cancer, simptomele long-Covid post-inoculare și Tratatul pandemic al OMS – VIDEO Live

  9. Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

  10. Singura veste bună pentru vaccinați: Există tratament de detoxifiere a proteinelor spike. Ce recomandă Dr. Peter McCullough

Ultima oră

14:56

”Tabula Traiana”, mesajul scris în piatră al Împăratului Traian, rezistă pe malul Dunării de aproape 2.000 de ani

13:05

Vocea lui Guterres a fost în sfârșit auzită. SUA au spus ”NU” aderării Palestinei la ONU

12:40

A murit Naomi, celebrul cântăreț transsexual. În cinci zile urma să împlinească 47 de ani

12:26

Un avion F-16 condus de inteligență artificială a efectuat primul test de luptă aeriană în fața unui pilot uman. Cine credeți că a câștigat?

12:01

Marinar în stare de inconștiență, pe o navă din Sulina

11:43

Candidatul prezidențial Răzvan Constantinescu, în dialog cu bucureștenii, în parcul Herăstrău, ora 15:30

11:34

Ion Cristoiu: Și dacă tot ce s-a întâmplat cu Cătălin Cîrstoiu în ultima vreme ține de o strategie electorală?

08:00

20 aprilie: Sfântul Ierarh Teotim, episcopul daco-roman al Tomisului; Sfântul Anastasie Sinaitul; Sfântul Apostol Zaheu

23:00

Monahul Filotheu Bălan: Elemente istorice și melurgice ale Acatistului Bunei Vestiri. Autorul inițial al Imnului Acatist este pînă astăzi necunoscut

22:30

Theo Bratosin, AZnews: “Dacă mizerabilii, ipocriții și deontologii consideră că Părintele Tănase e o țintă care trebuie lovită, trebuie să facem scut în jurul său”

21:48

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Dr. Oana Mihaela Secara, despre tratamentul de detoxifiere de proteinele spike, creșterea ratelor mortalității cauzate de cancer, simptomele long-Covid post-inoculare și Tratatul pandemic al OMS – VIDEO Live

21:27

Luminița Arhire: ALINIEREA STELELOR

20:55

Noi decese ale unor sportivi tineri, în ultimele zile: tânără gimnastă a murit la doar 17 ani, răpusă de o boală fulgerătoare. Tânăr fotbalist din Republica Moldova, de doar 23 de ani, a murit subit pe terenul de fotbal. Alte cazuri de moarte subită

19:06

Vești proaste pentru vaccinați: s-a descoperit ingredientul din ARNm care dă cancer și suprimă imunitatea

17:04

Scandalos: Parlamentul german a adoptat o lege care permite minorilor să-și schimbe legal sexul o dată pe an