

Ministrul de Externe ucrainean a anunțat că țara sa nu acceptă nici una din condițiile esențiale puse de Moscova și de Washington pentru o reglementare pașnică a conflictului.
Într-un interviu publicat luni dimineața de agenția de presă RBC-Ucraina, Andrii Sibiha, șeful diplomației ucrainene, a enumerat „lucrurile fundamentale care sunt ne-negociabile și intangibile” din punctul de vedere al regimului de la Kiev.
Iată-le, așa cum apar în interviu:
„Primul – integritatea teritorială și suveranitatea Ucrainei. Ucraina nu va recunoaște niciodată teritoriile ocupate [de Rusia].
„Al doilea – nici o țară nu are drept de veto asupra alegerii poporului ucrainean, asupra alegerii Ucrainei de a participa la anumite alianțe – Uniunea Europeană sau NATO.
„Al treilea – nu poate exista nici o restricție privind capacitatea de apărare a Ucrainei, nici o restricție privind puterea armatei noastre, capacitățile noastre [militare]”.
Or, două dintre condițiile fundamentale puse de Moscova (și acceptate se pare de Washington) pentru instaurarea păcii sunt că teritoriile ocupate în război rămân definitiv anexate și că Ucraina nu trebuie să adere la NATO.
De altfel, aderarea la NATO a fost și principalul motiv al invaziei ruse din februarie 2022.
Al treilea principiu, despre care ministrul de Externe de la Kiev spune că nu este negociabil, îl reprezintă capacitățile militare ale Ucrainei.
Este limpede că Moscova nu va accepta o pace urmată de o campanie de înarmare a Ucrainei de către Occident, după ce – așa cum au recunoscut Angela Merkel și François Hollande – acordurile de la Minsk au avut tocmai rolul de a adormi vigilența Rusiei pentru a înarma Ucraina.
O altă declarație a lui Sibiha menită să torpileze nu doar pacea, dar chiar și un acord de încetare a focului, este că Ucraina – și nu o terță parte - este cea care trebuie să aibă rolul decisiv în supravegherea și monitorizarea modului în care este respectat armistițiul.
Cu alte cuvinte, regimul Zelenski să fie deopotrivă și jucător și arbitru.
Iată exact cuvintele ministrului de Externe ucrainean:
„Avem cu adevărat nevoie de un mecanism eficient pentru un control obiectiv. Cel mai probabil, acesta ar trebui să includă și o componentă internațională.
„Întrebarea aici este cine poate efectua o astfel de monitorizare, deoarece există fără îndoială o componentă națională – acest lucru nu se poate întâmpla fără noi, deoarece are loc pe teritoriul nostru.
„Prin urmare, Ucraina este partea decisivă în supravegherea și monitorizarea încetării focului.”
Pentru ca în pline negocieri cu Washingtonul să faci asemenea afirmații incendiare, care practic aruncă în aer procesul de pace, trebuie să te bazezi pe ceva.
Pe ce se bazează Zelenski?
Ne-o spune Sibiha: pe sprijinul total al UE+Marea Britanie, care trebuie să privească Ucraina ca element cheie al securității europene.
„Vă atrag atenția asupra faptului că partea europeană a salutat imediat, colectiv, acordurile de la Jeddah (...). De asemenea, am văzut sprijin pentru președintele Zelenski din partea marii majorități a liderilor europeni.
„Revenind la acțiunile concrete, mi se pare că ne aflăm acum într-o etapă geopolitică atât de dinamică, în care Europa realizează din ce în ce mai mult necesitatea de a-și asuma responsabilitatea pentru propria securitate. (...)
„Și aici Ucraina poate juca de asemenea unul din rolurile cheie în construirea arhitecturii noastre de securitate comună, deoarece, așa cum spun mereu: securitatea Ucrainei și securitatea Europei sunt inseparabile.”
Un rol esențial pentru punerea în aplicare a acestui principiu îl vor reprezenta trupele europene trimise în Ucraina, mai spune ministrul.
„În ceea ce privește detaliile: da, aflăm deja în mod clar lista țărilor pregătite să își desfășoare trupele ca elemente eficiente importante ale viitorului sistem de garanții de securitate.
„Așadar, suntem deja în stadiul de a discuta detaliile. Detaliile sunt geografia, cantitatea și mandatul. Sâmbătă a avut loc un summit al acestei coaliții, cu participarea președintelui Zelenski.”
Observați un element crucial și îngrijorător: ministrul de Externe ucrainean nu vorbește de „trupe de menținere a păcii” ci de „trupe de garantare a securității”. Ucrainei, evident. Un discurs identic cu cel al lui Macron sau Starmer.
Ceea ce înseamnă probabilitatea foarte mare a unor ciocniri directe cu forțele ruse. De altfel, Kremlinul a și declarat că trupele străine vor fi privite ca „ținte legitime”.
Urmează o întrebare-cheie și un răspuns-cheie. Iată-le:
„- Prietenii noștri europeni care sunt interesați să își trimită contingentele – vor fi ei pregătiți să facă acest lucru fără aprobarea, asistența, sprijinul americanilor?
„- Cred că sprijinul americanilor este extrem, extrem de important. Avem nevoie de America, avem nevoie de implicarea americană și de conducerea americană.”
Așadar, sprijinul american este „extrem, extrem de important”, dar NU esențial.
Un răspuns în perfect acord cu presiunile făcute de liderii francez și britanic de a prelua frâiele războiului din mâinile americanilor și a-l purta mai departe pe cont propriu.
Din păcate, nu știm cât de implicată este România în acest periculos joc cu focul. Dar lovitura de stat cu blagoslovire europeană și atitudinea de slugă a regimului interimar de la București ne dă o idee.
Din păcate, asta nu e tot.
Colac peste pupăză: Zelenski a promulgat tot luni o lege care îi dă dreptul să trimită trupe ucrainene pe teritoriul altor state, pentru „asigurarea securității și apărării naționale, respingerea și descurajarea agresiunii armate împotriva Ucrainei, protejarea suveranității și integrității sale teritoriale”.
Aceasta este o veritabilă bombă cu napalm!
Adică, nu doar că România este pe punctul de a trimite trupe în Ucraina să o apere, înainte de semnarea unui acord de pace - deci, în plin război!
Dar, România riscă să se pricopsească cu trupe ucrainene, care să desfășoare misiuni de război împotriva rușilor de pe teritoriul țării noastre!
Ceea ce ar transforma România întreagă în „țintă legitimă” pentru Putin.
Acum e clar de ce candidatul care dorea PACE a fost interzis?
Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.
The Ukraine War Prophecies, Caucasus and Turkey are Next - The EndTimes Part 42
https://southfront.press/russian-sustainable-peace-vs-ukrainian-temporary-ceasefire/
După ce Kiev-ul și Washington-ul au fost de acord cu un regim temporar de încetare a focului, un reprezentant al SUA s-a grăbit spre Moscova pentru a plasa mingea în terenul rușilor. Președintele Vladimir Putin a avut discuții cu Steven Witkoff, dar nu au fost dezvăluite detalii ale negocierilor. Americanul a declarat că are un optimism rezervat cu privire la un posibil regim de încetare a focului în Ucraina.
De notat că Putin i-a dat telefon lui Mohammed bin Salman, prințul moștenitor al coroanei în Arabia Saudită, care este mediator în negocierile privind conflictul din Ucraina.
Pentru a sublinia din nou poziția rusă, Putin a ținut o conferință de presă împreună cu omologul său bielorus, Lukashenko. Putin a declarat că Moscova este de acord cu propunerile de a înceta ostilitățile, dar regimul de încetare a focului ar trebui să conducă la o pace pe termen lung și să elimine cauzele crizei. Rusia caută o pace sustenabilă, nu o încetare temporară a focului. Nu este nevoie de pași care imită acțiunile pașnice.
Ucrainienii ar fi trebuit să oprească focul cu mult timp în urmă și să se așeze la masa negocierilor. În condițiile în care Kiev-ul se întoarce la negocieri la 3 ani după înțelegerea subminată de la Istanbul, trebuie să înțeleagă că situația s-a schimbat, inclusiv pe câmpul de luptă.
Kiev-ul încearcă să joace un joc de aparentă noblețe, în timp ce armata lor împrăștiată nu are de ales decât să se retragă de pe toate liniile frontului, iar unitățile lor din regiunea Kursk sunt blocate. Trupele ruse au preluat controlul întregii zone din jurul Sudza. Soldații ucrainieni nu mai au fortărețe pentru a se apăra, și sunt nevoiți să se retragă de pe pământul rusesc sub foc greu.
Pozițiile ucrainiene nu sunt mai bune în Donbass. Ritmul înaintării ruse rămâne înalt în direcția Donetsk-ului de Sud. Încercările ucrainiene de a contraataca în apropiere de Pokrovsk nu au dus la rezultate. Trupele ruse se apropie de Seversk și înconjoară Kupiansk pe un front larg. Operațiunile ofensive ruse au reînceput în zona de sud a regiunii Zaporozhie și pe frontul din Kharkiv. Ucraina așteaptă de asemenea un asalt rus în regiunea de graniță Sumi după ce s-au încheiat operațiunile de curățare în Kursk.
Moscova înțelege clar că armistițiul de 30 de zile va fi folosit doar ca o perioadă de odihnă pentru armata ucrainiană. Kiev-ul spera să folosească această perioadă pentru a obține mai multe arme și pentru a intensifica mobilizarea aflată în desfășurare.
De asemenea, se pune și problema cum va fi controlată implementarea unui regim de încetare a focului. Desigur, partea rusă se opune desfășurării oricăror forțe vestice pe teritoriul ucrainian, în timp ce instituțiile internaționale (inclusiv OSCE, IEAE și chiar ONU) se discreditează singure ori și-au confirmat neputința totală.
În timp ce Zelensky e cu nasul pe sus, făcând o scenă la casa Albă și căciulindu-se pentru o încetare a focului după ce armata lui a fost distrusă și întreaga țară a fost vândută, poziția Moscovei rămâne dură. Rusia este pregătită să continue operațiunile militare, fiind deschisă la dialog constructiv care urmărește o pace sustenabilă, fără să-și sacrifice interesele și securitatea.
https://southfront.press/kiev-forces-left-loads-of-western-weapons-while-fleeing-kursk-photos-videos/
Forțele Kiev-ului au lăsat în urmă tone de arme produse în occident - unele avariate, altele complet distruse - în timp ce fugeau din regiunea Kursk a Rusiei.
Clipuri video și fotografii publicate pe rețele de socializare sau postate de agențiile de presă după începutul ultimei ofensive rusești în Kursk (la începutul lui martie) au arătat multe din aceste arme, care includ cel puțin două tancuri principale de luptă de producție americană tip M1A1SA Abrams (fotografii în articol). Printre echipamentele capturate se numără și două vehicule de luptă pentru suport infanterie de producție americană, tip M2A2 Bradley, două vehicule pentru transport infanterie tip M1126 Stryker (inclusiv unul distrus complet), și două transportoare blindate pentru personal, tip M113. De asemenea, cel puțin trei tunuri de artilerie de producție americană (tip M777, cu calibru de 155 mm) au fost de asemenea abandonate, împreună cu o cantitate de obuze. Filmările din articol mai arată și un vehicul de luptă pentru infanterie de producție suedeză, tip CV90, un transportor blindat de personal de producție franceză, tip VAB, un transportor blindat de personal de producție australiană, tip Bushmaster, precum și un
vehicul blindat pentru desfășurare de poduri, de producție germană (tip Biber).
Forțele Kiev-ului au invadat regiunea rusă Kursk în data de 6 august anul trecut, bazându-se în principal pe arme de producție vestică și pe mercenari străini. Armata rusă a oprit atacul ucrainian în câteva zile, simultan cu continuarea operațiunilor ofensive în direcția Donetsk și în alte direcții.
Ofensiva finală a rușilor în Kursk a fost accelerată pe 6 martie anul curent. În timpul unei vizite efectuate în data de 12 martie într-un centru de comandă din regiunea Kursk, președintele Vladimir Putin a ordonat armatei ruse să ”elibereze complet” regiunea. Chiar în ziua următoare, orașul-cheie Sudzha a fost eliberat de trupele ruse.
Până la data de 13 martie, forțele Kiev-ului s-au retras în mare parte din regiunea Kursk, cu excepția localităților Guyevo, Gornal, Oleshnya și Gogolevka.
Aventura eșuată a ucrainienilor în Kursk s-a dovedit extrem de costisitoare pentru regimul de la Kiev. Într-o ședință operativă din data de 14 martie, Ministerul Rus al Apărării a dezvăluit că 67.410 trupe ucrainiene au fost neutralizate de la începutul bătăliei în regiune. Ministerul a mai dezvăluit că forțele ucrainiene au mai pierdut și 392 tancuri, 316 vehicule de luptă pentru infanterie, 283 transportoare de personal blindate, 2198 vehicule de luptă blindate, 2433 vehicule motorizate, 553 guri de artilerie, 52 lansatoare multiple de rachete (inclusiv 13 de producție americană, tip HIMARS), 26 lansatoare de rachete anti-aeriene, un sistem anti-aerian autopropulsat, 10 vehicule de încărcare și transport, 120 stații de război electronic, 16 radare de luptă pentru contracararea artileriei, 10 radare pentru apărare aeriană, 56 sisteme de inginerie (inclusiv 23 vehicule de neutralizare a obstacolelor), un vehicul deminor tip UR-77, 5 vehicule pentru desfășurarea de poduri militare, un vehicul ingineresc de recunoaștere, 15 vehicule blindate de recuperare, și un vehicul tip post mobil de comandă.
Perfect. Pacea în colonia fostei nații chemată România nu are ce căuta! Românii sunt ca și NIMIC!
Deci, la războiul altora băeți! Fără nădejde fiindcă dădurăm șut în turul SUA și scuiparăm pișându-ne (cum se spune la Paris) pe gardul rușilor care nu prea aveau gânduri de expansiune amenințătoare decât în capul paranoicilor fumați și afumați.
CCR va valida războiul!
https://southfront.press/algeria-received-first-su-35s-from-russia/
Algeria a primit de la Rusia primele 4 avioane tip SU-35S de generație 4.5 pentru superioritate aeriană, și au început să le folosească. Filmări care arată acest avion de luptă au fost postate pe contul de x al canalului Algerian Star Ship, care tratează dezvoltările militare din Algeria. Se pare că filmările au fost făcute aproape de baza aeriană Oum Bouaghi, aflată în nordul țării.
Informațiile disponibile arată că aceste 4 avioane SU-35S au fost inițial fabricate pentru Egipt, care a plasat o comandă de 24 de astfel de avioane în 2018, dar apoi s-a retras din acord datorită presiunilor economice și politice exercitate de Statele Unite. În trecut, se spunea că aceste avioane ar fi urmat să fie livrate Iran-ului, care a devenit a doua țară ce achiziționează astfel de aeronave, după China.
Nu au existat știri despre o înțelegere între Rusia și Algeria cu privire la avioanele SU-35S. Totuși, Algeria e cunoscută pentru faptul că ține secrete achizițiile ei militare.
Avioanele de luptă SU-35S au fost dezvoltate de Biroul de Proiectare Sukhoi, fiind concepute să poată lupta cu toate tipurile de ținte aeriene, atât în bătălii de proximitate, cât și în bătălii de întindere. De asemenea, sunt capabile să atace ținte aflate la sol și pe suprafața mării, inclusiv ținte protejate de apărarea aeriană sau aflate departe în spatele liniei frontului.
Una din principalele caracteristici ale avionului SU-35S este sistemul multiplu Irbis-E, un sistem radar hibrid și pasiv de scanare electronică, care poate detecta și monitoriza până la 30 de ținte aeriene simultan, pe o rază de până la 350 de kilometri, și poate ataca până la 8 dintre acestea.
Acest avion de luptă poate transporta o varietate de arme avansate, inclusiv rachete aer-aer tip R-37, rachete de croazieră pentru atac la sol de tip Kh-59, rachete antiradiație tip Kh-58, și rachete antinavă tip Kh-35.
Aceste avioane SU-35S vor întări capacitatea de luptă a Aviației Algeriene, care este deja considerată una din cele mai bune de Africa de Nord.
Se estimează că acest avion va servi ca soluție intermediară până Algeria va finaliza o înțelegere cu Rusia cu privire la livrarea de avioane SU-57 de generația a 5-a. Algeria a arătat interes pentru achiziția unei variante de export a acestui avion încă din 2021.
Dupa ,,...securitatea Ucrainei și securitatea Europei sunt inseparabile”, va urma distrugerea Ucrainei si distrugerea Europei sunt inseparabile.
Incep sa se adevereasca, din nefericire, cuvintele Parintelui Elpidie, ca Europa se va duce peste Rusia, iar Rusia va riposta si va distruge tot ce ii va sta in cale. Iar indemnul Parintelui Elpidie era ca noi, romanii, sa ne rugam Bunului Dumnezeu sa dea intelepciune conducatorilor nostri ca Romania sa nu fie cu niciuna dintre parti, nici cu NATO, dar nici cu Rusia. Pentru ca este raul mai mic in aceasta situatie. Daca vei fi cu SUA (dar acum se pare ca este vorba despre UE), rusii ne vor calca in picioare. Asemenea, daca vei fi cu Rusia, NATO/UE iti vor face foarte mult rau. Sa-i lasam pe rusi sa treaca prin tara si sa nu ne opunem, limitand astfel distrugerile, altfel ...
https://ortodoxinfo.ro/2022/01/31/parintele-elpidie-catre-romani-toti-romanii-sa-se-roage-salveaza-tara-noastra-romania-si-pe-noi-romania-sa-fie-neutra-in-razboiul-rusia-nato/
Pentru ceilalți.. “atunci când nedreptatea și-a ajuns culmea” scrie ce va urma - undeva prin Ghidul de Supra(-)viețuire pe la Iezechiel cap. 21 - fix că-i va “da în mâna oamenilor barbari, făuritori ai distrugerii.”
Mai trebuie văzut ce profețea și Cuviosul Gherontie de la Tismana, cel nebun pentru Hristos (1934-2018) ref. cutremur mare ce va veni peste noi tocmai pentru a împiedica intrarea noastră în război..
Doamne, miluiește.
Saddam Hussein n-avea voie arme chimice (nu că le-ar fi avut), etc, etc
Iranul trebuie căutat la nucleare, etc, etc
Da' nu cumva Ucraina să fie monitorizată la ouă de alții. Te pomeni că preia rolul de nou jandarm mondial (sic!). Mă tot întrebam cum va fi dezmembrată. Văd că se cere insistent. Colhoz pentru faliții de europeni măturați până și din Africa. Care conform planurilor apuse speră că le va veni la bucată Ucraina, Russia, China, Luna, Marte și cea mai urma, numa' unii să asude și alții să culeagă. Vai de voi "cărturari și farisei"... completați restul că este plină evanghelia.
Încă odată o repet, probabil Bruxelul crede că are o mână lungă înfiptă în guernul României, dar problema e că și Ungaria, care e mai aproape și anti-Bruxel, pro-Putin are un contingent destul de mare de reprezentanți în puncte cheie ale conducerii, inclusiv în servicii. Prin urmare urmare România se va rupe de Ucraina sprijinită de Marea Britanie, și UE și mă tem că se va alipi la blocul estic desprinzându-se definitiv de UE. Vor pierde absolut tot controlul asupra guvernului și al României în general. Ce vor mai face atunci?
E o profeție a părintelui Arsenie care de trei ani o tot văd că tinde să se împlinească. Până la urmă, Domnul știe cum e bine...
https://odysee.com/@KARLIEGE:1/Manu-Rothschild--et-qq-réflexions-:3
ZELENSKI ACHÈTE UNE DES PLUS GRANDES BANQUES PRIVÉES DE FRANCE
https://odysee.com/@ledroitmoral:a/ZELENSKI-ACHÈTE-UNE-DES-PLUS-GRANDES-BANQUES-PRIVÉES-DE-FRANCE:2
ZELENSKI CUMPĂRĂ UNA DINTRE CELE MAI MARI BĂNCI PRIVATE DIN FRANȚA PENTRU 1,2 MILIARDE DE EURO !
TOATE GESTIONATE DE FAMILIA ROTHSCHILD !!!
DECI, OMULE! EXPLICĂ!!!
Cu câteva săptămâni înainte de întâlnirea sa cu Trump, Zelenski a folosit compania sa offshore Maltex Multicapital Corp
pentru a cumpăra una dintre cele mai mari bănci private de investiții din Franța, Milleis Banque, pentru 1,2 miliarde de euro.
Tranzacția a fost gestionată de Rothschild & Co, o companie de investiții deținută de familia Rothschild.
Poate Macron să dea explicații?
Bună ziua, popor francez!
Mergeți la război...
CÂND VĂ SPUN CĂ TOTUL ESTE INTERCONECTAT ȘI CĂ NE IAU PE TOȚI DE PROȘTI!
(La noi in Romania, ambasada Frantei lui Macron se implica direct,
Macron personal se amesteca fara jena, pe fatza, in alegerile din Romania si reuseste
sa contracareze orice actiune politica contrara intereselor familiilor Rotschild sau Soros in Romania.
Se stie de mult timp de ce bogatie de resurse dispune Romania, iar interesul miliardarilor evrei in zona e pe masura.)
Milleis Banque este a treia cea mai mare entitate din domeniul gestionării patrimoniului din Franța, cu active în valoare de 13 miliarde de euro
și, după cum am aflat recent, la începutul lunii februarie a fost achiziționată de Maltex Multicapital Corp.
Maltex Multicapital Corp este o societate cu legături strânse cu președintele Ucrainei, Volodymyr Zelensky.
Aceasta este înregistrată în Insulele Virgine Britanice și se află chiar în inima imperiului offshore al lui Zelensky, după cum a raportat
OCCRP - Organized Crime and Corruption Reporting Project. Documentele arată că, înainte de a fi ales,
președinte Zelensky a donat participația sa la Maltex partenerului său de afaceri Serhiy Shefir, care a fost numit ulterior
primul asistent al președintelui. În ciuda renunțării la acțiunile sale, a fost încheiat un acord care ar fi permis Maltex
să continue să plătească dividende soției lui Zelensky.
Chantal Lory este președinte al Consiliului de administrație al Milleis Banque.
Ea este bine cunoscută pentru sprijinul acordat Ucrainei. Ea a lucrat anterior ca președinte al Consiliului de administrație al La Banque Postale,
una dintre bancile care și-au exprimat solidaritatea cu Ucraina în 2022. Nu este obișnuit ca băncile să își exprime în mod direct sprijinul pentru una dintre părți
într-un conflict militar.
Millei Banque, după 7 ani de rezultate negative, a afișat în sfârșit un rezultat net pozitiv
pentru exercițiul său financiar 2023 și a început să caute un cumpărător în 2024, potrivit Agefi.fr.
Achiziția de către Maltex Multicapital Corp. a avut loc la începutul lunii februarie 2025, prețul fiind estimat între
1,1 miliarde și 1,25 miliarde euro. Un raport special, solicitat de Maltex, indică faptul că Millei Banque gestionează active în valoare de 13 miliarde euro și
are aproximativ 70000 de clienți. Este demn de remarcat faptul că, o companie care a fost mandatată să găsească un cumpărător pentru Millei Banque este
Rothschild & Co. Aceeași companie în care Emmanuel Macron a intrat în 2008. El a lucrat pentru Rothschild timp de 4 ani, câștigând
2,9 milioane de euro și a primit porecla de „Mozart al finanțelor” pentru rolul său de consilier al Nestle cu privire la achiziția Pfizer Nutrition în valoare de 9 miliarde de euro în 2012.
Rămâne neclar dacă președintele Franței a jucat vreun rol în achiziționarea Millei Banque. Achiziția băncii franceze de către o companie afiliată
președintelui Zelensky a avut loc cu doar câteva săptămâni înainte de Casa Albă care a avertizat că Volodymyr Zelensky ar trebui sa
„plece în Franța” și să lase un nou lider să conducă Ucraina. Experții din industrie spun că achiziția Millei Banque lasa întrebări cu privire la
potențialele schimbări pe care noii proprietari le vor implementa în continuare.
https://odysee.com/@ledroitmoral:a/ZELENSKI-ACHÈTE-UNE-DES-PLUS-GRANDES-BANQUES-PRIVÉES-DE-FRANCE:2
2. Oare cei aproximativ 3500 de dilimani inteleg ca clipocindu-si telefoanele la manifestatia de sambata, au trimis mesajul: "Zele te iubim, / Pentru tine si murim!" ?
Vom avea economie de razboi,rechiziții,confiscări,măriri de impozite,rationalizări de orice fel,plus armata vecinului in casă,ca să ne apere de ruși!!!!
De fapt acest pct 5 este cam o vrǎjealǎ, a fost pus doar așa, la mișto, demult, ca sǎ se simtǎ bine europenii în timpul rǎzboiului rece cǎ dacǎ se lasǎ cu bǎtaie între SUA și URSS, statele NATO vor fi sprijinite de americani. Ceea ce este la mintea lui Gâgǎ, fiindcǎ oricum rǎzboiul s-ar fi desfǎșurat pe teritoriul Europei, unde altundeva?
Oricum, pesemne cǎ nu se va întâmpla nimic. Zelenski nu-și permite sǎ opreascǎ rǎzboiul fiindcǎ în secunda urmǎtoare ar deveni cǎutat chiar de ucrainieni și ar pǎți ca Mussolini. Rǎzboinicii de Playstation din UE gen Macron, Keir, Pistorius, Kalas etc trebuie sǎ-și trateze frustrǎrile și vor caftealǎ, Ursula și ceilalți slugoi din UE trebuie sǎ facǎ planul de vânzǎri de armament ordonat de elite, dar nimeni nu are capacitatea de a purta un rǎzboi, în afarǎ de SUA. Iar Trump nu prea mai vrea sǎ continue campania de cucerire a Rusiei începutǎ de predecesorii sǎi, fiindcǎ își dǎ seama cǎ nu poți învinge o putere nuclearǎ precum Rusia.
Deci distracția continuǎ pânǎ când americanii vor elibera ringul de dans de toți amețiții. Fiindcǎ muzica deja au cam oprit-o ca sǎ le dea semnalul sǎ plece acasǎ.
Asta ni se pregătește în vederea războiului din Ukraina. Planul numit „Uniunea de Economii și Investiții” care nu este altceva decât o escrocherie la nivel Uniune Europeană prin care populația va fi lăsată fără economiile din bănci.
Acest plan este conceput ca și planul din pandemie pentru binele nostru, oameni simpli, care nu știm în ce să ne investim economiile și el vizează banii noștri depuși în bancă în depozite la termen care depozite reprezintă peste 60% din banii populației europene aflați în bănci. Nu se referă la banii aflați în fonduri de investiții.
Statul, prin intermediul băncilor, va indica cetățenilor în ce să-și investească banii aflați în depozite la termen. Indicațiile vor viza marile fabrici de armament și tehnică militară din UE. Accepți indicația, semnezi că ești de acord și investești în grupul german Rheinmetal spre exemplu, atunci ești un bun cetățean european, un bun patriot și ca atare vei continua să te bucuri de toate drepturile, la fel cum se bucurau vaccinații în pandemie.
Nu ești de acord, continui să ții banii blocați în depozitul la termen sau vrei să-i scoți și nu vrei să semnezi acordul de investiție atunci ești un putinist, un georgist și un egoist care nu vede pericolul rusesc și ca atare drepturile îți vor fi restrânse la fel ca nevaccinaților pe timpul pandemiei. Adică nu-ți va mai funcționa cardul de câte ori vrei tu și vei putea cumpăra doar ce îți dau voie statul și banca. Am citit cu atenție textul documentului care este plin de ambiguități periculoase și care conduc la ceea ce am semnalat mai înainte. Totul seamănă cu o naționalizare mai mult sau mai puțin impusă.
Dacă investiția eșuează și rămâi fără bani, că așa e în război, statul și banca sunt exonerați de răspundere pentru că ai semnat personal acordul prin care îți investești bani. Adică, ca în pandemie când ai semnat acordul pentru a fi vaccinat.
Adăugați la toate astea faptul că din luna octombrie a acestui an Uniunea Europeană va trece în mare grabă la euro digital. Așa, pentru mai mult control.
De altfel domnul Gheorghe Piperea a avertizat asupra a ceea ce am comentat mai sus. Avem linkul mai jos.
https://ortodoxinfo.ro/2025/03/13/statul-va-nationaliza-banii-din-banci-tineti-bine-de-cash/
Asta o stie Johannis care a semnat un ....''parteneriat'' acum 2 ani.
„Primul – integritatea teritorială și suveranitatea Ucrainei. Ucraina nu va recunoaște niciodată teritoriile ocupate [de Rusia].
A zburat puiul cu ata. Sa fie fericiti daca pierd doar teritoriile ocupate acum.
„Al doilea – nici o țară nu are drept de veto asupra alegerii poporului ucrainean, asupra alegerii Ucrainei de a participa la anumite alianțe – Uniunea Europeană sau NATO.
Bravo. Nu au ce cauta nici in ue si nici in nato care oricum nu prea mai conteaza daca usa se retrage.
„Al treilea – nu poate exista nici o restricție privind capacitatea de apărare a Ucrainei, nici o restricție privind puterea armatei noastre, capacitățile noastre [militare]”.
Sa fiti fericiti. O sa muriti de foame langa depozitele de armament.
Inițial, Putin a spus că vrea să apere autoproclamatele republici Donețc și Lugansc. Mai apoi a decretat și anexarea regiunilor Zaporojîie și Herson, deși militar nu a izbutit să le ocupe în întregime. Acum vrea ca Ucraina să se retragă de bună voie din aceste regiuni pe care Rusia n-a fost în stare să le ocupe militar. Singurul motiv pentru care Rusia nu mai cere regiunile Odesa, Nicolaev și Harkov e situația militară. De fapt, anume situația militară e relevantă, nu declarațiile părților. Și nici măcar voința populației din regiunile respective, căci pe vreme de război nu se poate vorbi de voință liber exprimată, iar acolo unde a ajuns oștirea rusească cei mai mulți cetățeni cu simpatii pro-ucrainene au fugit.
"PRIMA NAȚIUNE AFRICANĂ DIN EUROPA
"Planul nu este de a-i ține în viață pe tinerii ucraineni pentru a reconstrui națiunea... pe cine credeți că intenționează să importe în Ucraina pentru a reconstrui țara? Dacă pot să o spun atât de direct, Ucraina va fi prima națiune africană din Europa peste 10-15 ani". -- Raheem Kassam
Șeful Asociației Companiilor pentru Ocuparea Forței de Muncă Internaționale, Vasili Voskoboinik, a apărut la televiziunea de stat în februarie pentru a face presiuni pentru migrația în masă... Vom avea nevoie de 8,2 milioane de lucrători". "Avem o catastrofă demografică. Fie ne încurajăm femeile să aibă mai mulți copii, ceea ce ar dura 18-20 de ani pentru a se reflecta pe piața muncii, fie trebuie să căutăm în mod realist migrația forței de muncă din alte țări", a spus Voskoboinik. El caută să aduca migranții din... Bangladesh, Nepal, India, Africa de Nord și Asia Centrală – în ciuda diferitelor studii care arată că migranții non-occidentali reprezintă o drenare netă masivă a finanțelor publice... "