Jurnalistul Bogdan Tiberiu Iacob a previzionat în octombrie 2021 Dosarul Vaccinurilor: Afacerea ”56 de milioane”: cine va deconta marele tun al pandemiei?

De Bogdan Tiberiu Iacob  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ARTICOL INPOLITICS DIN 26 OCTOMBRIE 2021:

O declarație de azi a șefului campaniei de vaccinare din România, colonelul Valeriu Gheorghiță, coroborată cu unele mai vechi ale Laurei Kovesi relevă, clar, că în ce privește marele scandal al pandemiei, achiziția de vaccinuri, nu se mai pune problema dacă. Ci doar cînd și cine îl va deconta. Pentru că asistăm la finalul unei povești dubioase care, în mod normal, ar trebui să facă victime la nivelul cel mai înalt.

Să o luăm metodic.

Aflăm azi de la colonelul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare împotriva COVID-19:

”Dacă se păstrează ritmul actual de vaccinare, la sfârșitul acestui an România va depăși 70% din populație imunizată. Asta înseamnă că, în total, până la finalul acestui an am putea avea peste 11,8 milioane de persoane vaccinate cu cel puțin o doză. Acum avem aproximativ 6,5 milioane de persoane”.

În 2016, la bilanțul DNA, șefa de atunci a instituției, Laura Kovesi, vorbea pe larg despre una dintre marile probleme ale României, și anume abuzurile grave în domeniul achizițiilor medicale, un focar imens de corupție de-a lungul anilor.

”Există vulnerabilități care pun în pericol buna funcționare a societății și o corupție generalizată în domeniul achizițiilor publice. Cât timp planificarea unei achiziții publice nu va fi transparentă se va folosi bugetul pentru achiziții supraevaluate. În continuare se vor folosi banii cetățenilor pentru achiziții de aparatură medicală scumpă de la firme de apartament în timp ce spitalele nu pot asigura minime condiții pentru pacienți”, spunea ea.

Pandemia actuală i-ar fi dat mult de lucru Laurei Kovesi. Dar poate se vor ocupa urmașii ei.

Pentru că marea întrebare continuă să rămînă fără un răspuns clar: cine și de ce a dispus achiziționarea unor cantități iraționale de vaccinuri, complet inutile și care vor ajunge la incinerator.

La finele verii, ministerul Sănătății recunoștea oficial, în răspunsul la o interpelare parlamentară, sub semnătura secretarului de stat Levente Vass, că România a contractat pentru anul 2021 o cantitate de 56 de milioane de doze de vaccin.

Pînă atunci, fusesem aburiți de premierul Cîțu că imensa cantitate de 120 de milioane de vaccinuri contractate de România reprezenta, de fapt, cota pe mai mulți ani de aici încolo. Doar că premierul nu a spus și cîți ani, ca să facem o medie. ”Aceste doze sunt comandate, sunt pentru mai mulți ani. De la început s-a știut clar că poate pandemia nu trece în primul an și poate e nevoie de doze pe următorii ani”, afirma el.

Aflînd, însă, că 56 de milioane au fost destinate acestui an doar – vaccinarea debutînd pe 27 decembrie 2020 – încep marile, gravele, întrebări.

Dacă luăm în calcul cele mai exagerate cifre, adică întreaga populație rezidențială a României din acte, adică cca.19 milioane de locuitori, ar rezulta că s-ar putea vaccina fiecare cetățean, adult, copil, bătrîn, cu cîte trei doze. Pentru o vaccinare 100%, adică o utopie.

La 70% populație vaccinată, cota care reprezintă ținta oficială, numărul de doze s-ar apropia de 4,5 de căciulă.

Doar că, aflăm de la Gheorghiță, dacă lucrurile merg la fel de exploziv ca în acest moment, abia ajungem la maxim 12 milioane de vaccinati, pînă la finele anului, cu cel puțin o doză.

Să rotunjim generos cifrele și să dublăm cifra, considerînd că toți cei 12 milioane și-ar face și a doua doză: 24 de milioane de vaccinuri, deci. (Sigur, există și doza a treia la unii vaccinați, dar la fel de bine există și cca.1,2 milioane de vaccinați complet cu o singură doză, în funcție de producător).

O cifră pur imaginară, dar o lăsăm de dragul argumentației.

De la 24 de milioane de doze la 56 de milioane e o distanță imensă, ca de la cer la pămînt. Și asta miroase clar a corupție la nivel înalt.

De aici, cîteva întrebări:

Cine, cum și cu ce argumente a rezervat asemenea cantitate doar pentru anul 2021?

Cine va plăti pentru dozele care se vor ”reporta” anilor următori, în condițiile în care vaccinurile au, totuși, perioade relativ scurte de valabilitate, cu toate ”prelungirile” operate de guvern?

Cît de repede se va transforma dosarul in rem deschis de DNA în scandalul achizițiilor medicale din pandemie în dosar in personam?

Bogdan Tiberiu IACOB / INPOLITICS

Nota Redacției ActiveNews: Și Referatul DNA pentru Afacerea Vaccinurilor, din noiembrie 2023, perpetuează o confuzie. În realitate, numarul dozelor este mult mai mare. Conform prospectului serului Pfizer, dintr-un flacon (greșit denumit doză în Referatul DNA) se administrează 5 doze de „vaccin”, respectiv potrivit prospectului Moderna, dintr-o fiolă se administrează 10 doze de „vaccin” ARNm.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Înmormântarea Părintele nostru Justin Pârvu

Primul film documentar despre Mihai Eminescu

Mihai Eminescu - Marturie despre mine însumi

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
  • Wolf Edmond 29.11.2023 21:03
    Dar scopul pentru care s-a realizat excrocheria?
    intox we trust spune:
    29 NOV. 2023 LA 19:16
    Covid spider web proteins. Ce sa fie? Un altfel de razboi. Kevin McKernan, a descoperit că unele vaccinuri conțin aproximativ o treime de ADN. În timp ce efectele ARNm ar putea fi limitate la 8-12 luni, ADN-ul poate influența nucleul celulei ani de zile, de acolo sintagma, fabrica/router ambulant ARNm și proteine spike. Ar explica pandemia de afecțiuni inflamatorii, convulsii, morti misterioase si inexplicabile. Realizarea unor cantități mari de copii exacte ale unei secvențe de ARN este foarte dificilă. ADN-ul este mult mai ușor de copiat cu înaltă fidelitate. Soluție: (transcriere inversă) se introduce acea „copie” ADN în bacterii, se hrănesc bacteriile și te uiti cum se înmulțesc ,,aparatele de copiat” de la sine. Asa au introdus ARNm-urile în nanoparticulele lipidice.. doar că în unele cazuri nu au filtrat ADN-urile care apoi au ,,contaminat” injecțiile. Manipularea genetică este un lucru. Recoltarea genetică și o bază de date genetică este un alt lucru. Tatăl Annastaciei Palaszczuk, Premier al Queensland, Australia, Henry Palaszczuk, este șeful unei organizații de stocare și secvențiere a datelor genetice. E o cumetrie planetara de coruptie si sociopatie eugenica. Un războiul biogenetic, ca de ex. ,,ștergerea” unui anumit grup genetic fără a ridica suspiciuni. Eugenie 3.0³. Neural Lace este un mesh de nanoparticule de oxid/trioxid de grafen care se autoasamblează (morgellons?), dezvoltate de Fundația CIA Harvard Wyss, Klaus Schwab, DARPA și Mossad. Neural Lace este o proto-bio aplicație de interfață BCI Brain care funcționează împreună cu Neural Link. Neural Lace amplifică undele cerebrale, iar Neural Link este conectat cu rețeaua terestra de comunicatii și Starlink. Precursori ai Neural Lace sau ceva similar ori mult mai avansat, au fost probabil distribuiți în programul Global Vaccination, iar Elon Musk și Bill Gates știu asta. Semeni de-ai noștri, o simt în pielea și mintea lor.
    Preluat de pe https://www.cotidianul.ro/colaborare-romarm-si-israelienii-de-la-elbit-systems-la-moreni/
  1. Dispărută de la Crăciun, Prințesa Kate, lovită de cancer la 42 de ani, și-a făcut prima reapariție - VIDEO

  2. Pentru prima oară de la începutul războiului, Putin și-a prezentat condițiile de pace cu Ucraina

  3. O știre care lipsește cu desăvârșire din întreaga mass-media: ”Opriți Genocidul! - Miting și Marș la București pentru eliberarea Palestinei de sub ocupația Israelului” - VIDEO

  4. 16 iunie: 11 ani de la trecerea la Domnul a sfântului Părinte Justin Pârvu de la Mănăstirea Petru Vodă. ”Vor veni vremuri în care numai cei ce vor simți harul lui Dumnezeu vor putea distinge binele de rău. Cu mintea omenească va fi cu neputință de ales”

  5. A fost odată o fată frumoasă... și vaccinată: Anca Molnar

  6. 135 de ani de la asasinarea lui Mihai Eminescu. MARTOR OCULAR: ”Mâna îmi era plină de sânge”. Eminescu a cântat “Deșteaptă-te, Române!” cu câteva clipe înainte de a muri și a strigat ”România liberată!” când a fost internat

  7. Prăznuirea Voievodului Ortodoxiei Românești, Părintele Justin de la Petru Vodă - 11 ani de la înveșnicire. FOTO-REPORTAJ și OMAGIU VIDEO

  8. Mama tuturor Teoriilor Conspirației validată de "Știință": "EI sunt printre NOI" – Între Mântuitorul Cosmic și Putiniștii Galactici

  9. Mărturia medicului care a primit creierul lui Eminescu: Mutilarea și profanarea moaștelor acestui martir nu a fost românească. Prof. Constantin Barbu: Eminescu a fost ucis pentru Transilvania și credința ortodoxă. DOCUMENTE: Interogatoriul și Autopsia

  10. 30 DE ANI de ZIUA și o anchetă celebră: LIICHEANU

Ultima oră

01:10

16 iunie: 11 ani de la trecerea la Domnul a sfântului Părinte Justin Pârvu de la Mănăstirea Petru Vodă. ”Vor veni vremuri în care numai cei ce vor simți harul lui Dumnezeu vor putea distinge binele de rău. Cu mintea omenească va fi cu neputință de ales”

00:30

16 iunie: Sfântul Ierarh Martir Neofit Cretanul, Mitropolitul Țării Românești; Sf. Ier. Tihon, Episcopul Amatundei; Sf. Sfințit Mc. Marcu, Episcopul Apoloniadei

23:45

Dispărută de la Crăciun, Prințesa Kate, lovită de cancer la 42 de ani, și-a făcut prima reapariție - VIDEO

23:28

Prăznuirea Voievodului Ortodoxiei Românești, Părintele Justin de la Petru Vodă - 11 ani de la înveșnicire. FOTO-REPORTAJ și OMAGIU VIDEO

23:10

Pr. Ioan Istrati: Despre Eminescu nu poți gândi decât în două cu lacrimi

22:35

O știre care lipsește cu desăvârșire din întreaga mass-media: ”Opriți Genocidul! - Miting și Marș la București pentru eliberarea Palestinei de sub ocupația Israelului” - VIDEO

22:00

ADEVĂRUL DESPRE ROMÂNUL ABSOLUT: MIHAI EMINESCU - MĂRTURIE DESPRE MINE ÎNSUMI. Mărturisesc: Vladimir Beliș, Dimitrie Vatamaniuc, Ion Filipciuc, Theodor Codreanu, Nae Georgescu, Ilie Bădescu, Mihai Ungheanu, PF Patriarh Teoctist

21:30

O zi întreagă de manifestări omagiale pentru Eminescu în Arhiepiscopia Tomisului - VIDEO

21:00

OPERA POLITICĂ a Românului Absolut, disponibilă tuturor online într-un portal unic: Mihai-Eminescu.Ro. Academia Română și NeamUnit oferă și aplicația gratuită Mihai Eminescu - Întreaga Operă

20:20

Istoria celor patru fotografii cunoscute ale lui Eminescu și primul film documentar despre Românul Absolut, realizat în 1914. GALERIE FOTO / VIDEO

19:45

George Simion: "Am luat decizia de a candida pentru funcția de Președinte al României!"

19:19

Pentru prima oară de la începutul războiului, Putin și-a prezentat condițiile de pace cu Ucraina

18:00

30 DE ANI de ZIUA și o anchetă celebră: LIICHEANU

17:00

Prof. Ilie Bădescu: 15-16 Iunie – Ziua nașterii în Cer a Dreptului Eminescu. ”De din vale de Rovine/ Grăim, Doamnă, către Tine…”

16:00

Moarte subită în fotbal la doar 26 de ani: Matija Sarkic, portarul naționalei Muntenegrului. Tot azi, a murit la 54 de ani, "după o scurtă boală", Kevin Campbell, fost atacant pentru Arsenal