Judecător Mădălina Afrăsinie: Urmăresc emisiunea Ancăi Alexandrescu. Citesc ActiveNews. Țara în care presa trebuie apărată nu este o democrație, ci este o dictatură! LIBERTATE! JOS CENZURA!

De Mădălina Elena Dârdeci  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nu sunt un fan al doamnei Anca Alexandrescu, dar îi urmăresc emisiunea, chiar dacă, uneori, părerea dânsei nu coincide cu părerea mea.

Când prezintă subiecte cu și despre Judecători, uneori, îmi lasă un gust amar....de ce? Pentru că dânsa ne pune la zid în mod nedrept (în opinia mea), iar noi, Judecătorii, dată fiind obligația de rezervă impusă de Lege , nu putem reacționa...

ActiveNews, citesc știrile de pe site - care nu erau cenzurate pe facebook când fb nu era o temniță...

Vedeți CNA a vrut să înceapă CENZURAREA INTERNETULUI românesc cu ACTIVENEWS. CNA, Jos LABELE de pe Libertatea Presei! DEZVĂLUIREA ZILEI

În 1989 s-a strigat LIBERTATE, JOS CENZURA!

Suntem în anul 2023 și cei care îndrăznesc să vorbească împotriva regimului... li "se pune pumnul în gură"!

După aproape 33 de ani de la Revoluție, unii dintre noi au curajul să strige:

LIBERTATE! JOS CENZURA!

Nu acțiunile abuzive ale instituțiilor mă sperie, ci lipsa de reacție din partea noastră, a celor care nu contăm decât în statistici (deh, sunt alegeri și e nevoie de tovarăși de nădejde pentru locurile calde de la Bruxelles și din România)...

Dar mă îngrozește tăcerea din presă... presa liberă si independentă (atentie: nu toată presa, nu generalizez)... si dacă s-a uitat, și pentru ea s-a murit în 1989.

„Tovarăși, stați la locurilii voastre! Nicule, dă-le 100 de lei la salariu”.

Vă suna cunoscut?

Dictatura este aici și noi vorbim în șoaptă, ca în epoca "de aur", ca să nu trezim autoritățile statului... statul paralel, evident. Care, acum, dupa noua ordine mondiala, se numește "coaliție".

Însă mare atenție!

Când i-au luat pe ei, doar câțiva am vorbit, restul shhhh... să nu muște mâna care îi da de mâncare.

Când ne-au luat și pe noi, cei care am vorbit, restul a tăcut... shhh, mâna încă îi dă de mâncare.

Când vor veni și vor lua "și restul"... nimeni nu va mai fi să pledeze cauza "restului' .... mâna care hrănește, obosește după perioada campaniilor electorale.

Țara în care presa trebuie apărată... nu este o democrație, ci este o dictatură!

LIBERTATE!

JOS CENZURA!

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Vlad Țăranu, elevul prigonit pentru Basarabia, la ActiveNews:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
 • Constantinescu Valentin-Ionut 20.05.2023 15:26
  @ACTIVE NEWS
  AVETI UN TROLL "CRISTIAN 1093"
  GARANTAT MAPN SIGUR NU E TROLL POLITIC DE LA PARLAMENT MAI SAU SRI
  RECUNOSC STILUL CITESC PRESA ONLINE DE 23 ANI...DACA AVETI INDOIELI IN PRIVINTA "STILULUI/PATTERN/MODEL" CITI POSTARILE SI COMENTARIILE DUPA RUMANIAMILITARY....EU LE CITESC DE MULTI ANI....MI SE PARE CA INAINTE BLOG-UL SE NUMEA ALTFEL...AM SI ARTICOLE SALVATE...E USOR DE ADULMECAT CUM SUNT "PROFILATI" ACESTI TILICARI/BIBANI/GUSTERI.
 • Rusi 21.05.2023 17:31
  CNA trebuie desfintat iar membrii ei bagati in puscarie.
Ultima oră

20:20

CJ Hopkins: Miliția Gândirii, în acțiune - Congresul pentru Palestina, organizat la Berlin, epicentrul “democrației” europeane, a fost suprimat de ”Poliția pentru Combaterea Urii!”

19:30

Un profesor le scrie colegilor săi de la liceul George Barițiu din Baia Mare: Rușine, Domnilor Profesori! Scuipați-vă de trei ori pe zi. Dați-vă pumni! Dați-vă cu capul de pereți, doar s-o îndura Dumnezeu să vă dea un grăunte de minte. PENTRU VLAD ȚĂRANU!

18:26

Doliu în lumea muzicii de petrecere: S-a stins din viață Adriana Avramovici, supranumită “Piranda de la Timișoara”

17:41

Eșec?! Nici vorbă: Atacul Iranului este un Semn că s-a schimbat Lumea!

16:52

Sydney: Episcop, cunoscut pentru poziția fermă împotriva vaccinurilor Covid, a fost atacat cu cuțitul în timpul unei slujbe. Incidentul vine după ce sâmbătă a avut loc un alt atac violent cu cuțitul, în care au fost ucise șase persoane - VIDEO

15:55

Valerian Stan: De când sunt încârdășite la guvernare, PSD și PNL s-au dovedit pasive în mod premeditat în a aduce în țară fugarii condamnați pentru fapte grave de corupție

15:22

Sfidarea românilor la Carei. Primarul udemerist Kovacs menține inscripția cu strofa din imnul Ungariei în fața primăriei

14:21

Johnson & Johnson continuă să lanseze pe piață produse cu impact nociv asupra sănătății copiilor. După pudra de talc cancerigenă și după șamponul de păr pentru bebeluși contaminat cu azbest, a lansat siropul mortal, pentru piața din Africa

14:00

Mărturia celebrului medic cardiolog Aseem Malhotra, fost vaccinist, ștearsă de YouTube: Tatăl meu a murit în urma unui atac de cord pentru că AMBULANȚELE ÎNTÂRZIAU DELIBERAT în astfel de cazuri. Testimony delivered in the Helsinski District Court - ENG

13:20

Cutremur în lumea interlopă: Costel Corduneanu, zis Ștefan cel Mare al Moldovei, s-a stins din viață la numai 54 de ani

13:00

Capturile Conspiraționiste ale Zilei. Lemne de foc doar pentru dulăi

12:30

Zoe Dantes: Când te întorci din morți!

11:20

”Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte”. Israelul promite să se răzbune după atacul Iranului

11:05

Dronele iraniene lansate sâmbătă seara au fost doborâte și de avioanele Typhoon staționate în România

09:30

Sute de mii de japonezi au ieșit în stradă împotriva Tratatului OMS privind pandemiile - VIDEO