Judecător Adriana Stoicescu: IMPOSTURA E POLITICĂ DE STAT

De Adriana Stoicescu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


E noul slogan al planetei, dominata si condusa de parveniti.

Inceputa sub comunisti, continuata dupa revolutie si adusa pe culmi de neimaginat in zilele noastre, impostura ne ucide lent, dar sigur.

Comunistii au distrus elita romaneasca, inlocuind-o cu prostia cu origine sanatoasa.

Capabili doar de ura, punand mana pe putere, au desavarsit opera de exterminare, promovand imbecilitatea si rautatea, prostia si nesimtirea.

Au instaurat teroarea impotriva frumosului si decentei, a credintei si bunului simt.

A cartii.

Invatamantul a avut, totusi, ceva scapari, astfel reusind sa produca oameni de valoare, educati, si cu bun simt, primit, desigur, din familie.

Cititul era, oricum, cea mai accesibila distractie, alaturi de teatru si filarmonica, asa ca, ce sa vezi, decreteii au avut parte de educatie adevarata.

Aruncata, desigur, la ghena, dupa revolutie, cand "noi muncim, noi nu gandim” a facut furori.

Revolutia a insemnat, aparent, ruperea de comunism, dar, in fapt, a consfintit perpetuarea urii fata de cultura si educatie, fata de munca cinstita, fata de valorile autentice.

E greu de inteles ce se doreste, ce molima ciudata cuprinde tara asta, cand vezi ce se intampla in invatamant.

Cand iti dai seama ca am pornit pe drumul invers al lui Darwin, fiind, de pe acum, clar ca ne intoarcem la stadiul de maimuta.

O tara ce i-a dat pe Cioran si Titulescu, pe Enescu si Eminescu, se chinuie sa ascunda cifrele dezastrului, ce releva gradul de imbecilizare a unei natii candva decente.

Devenim o tara de analfabeti ce rad in soare, precum macaralele de altadata, fericiti ca sunt tampi, dar pot sa infulece un hamburgher de plastic si sa se adape la izvorul de apa neagra cu bule si zahar.

Devenim, pe zi ce trece, scalvii nevoilor primare, multumiti ca avem ce manca, fericite ca ne putem mari buzele ca sa punem mana pe vreun bastan cu bani, excitati la maxim de oferta petrecerilor cu spuma de pe litoralul romanesc.

Avem milioane de doctori in de toate, care nu stiu sa foloseasca cratima si mai trantesc o virgula intre subiect si predicat; avem experti in fizica cuantica si preparat covrigi deopotriva, guru informationali, formatori de opinie care nu stiu sa citeasca.

Avem sute de talambi care ne dau lectii despre tot si despre orice, iar multimea se uita in gurile lor, sperand sa descopere Sfantul Graal al noii lumi.

Prostia e comoda, iar cei ce ne vor prosti stiu asta.

Prostia iti da iluzia ca esti fericit, ca totul este placere, ca viata este o zbenguiala vesela si fara responsabilitate.

Caci impostorii care au cheitele au inteles de mult timp ca, tinandu-ne prosti, ne pot transforma in masa de manevra.

Iar noi ne complacem sa stam in apa noastra calduta, pentru ca avem paine si circ.

Si totusi, in lumea asta imbecilizanta, exista mici luminite, precum studentii mei, care vin, ori de cate ori pot, sa povestim despre spete si dosare, despre ce inseamna sa fii OM nu doar judecator, despre credinta si despre viata.

Pentru copiii astia merita sa vorbim si sa luptam, sa urlam impotriva prostiei care ne ucide lent.

N.B. Text scris aseara, tarziu, in afara orelor de program, spre linistea sufleteasca a mai marilor ce ne conduc spre noi culmi de civilizatie si progres.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
  • aspenter2002 25.05.2022 17:46
    Tertipurile globaliștilor,care oricum au lumea la picioare pt. că sunt miliardari-dar nu le ajunge,dovedesc din nou învățătura biblică despre ispitirea lui Iisus. 'Închină-te mie și toată lumea asta va fi a ta!'.
  • Gligor 25.05.2022 19:51
    Apreciez acest "strigat", judecator Adriana Stoicescu, ca pe o rugaciune.
  • Dumitru Lazar 26.05.2022 08:48
    Fiind parte a sistemului corupt si putred nu ma poate convinge , nici atunci cind , prin absurd si-ar da demisia .
  • Constantin-Alexandru Vasiliu ► Dumitru Lazar 26.05.2022 12:30
    Hristos a Inviat!

    Intrebare: stiti ce i-a indemnat Iisus pe cei care se pregateau sa o ucida cu pietre pe femeia surprinsa in pacat?
    Alta intrebare: cine este acea femeie si ce reprezinta ea pentru Crestinismul Ortodox?
    (Intrebarile sunt valabile si pentru Domnul Dragos Radu!)

    Intrebarile nu au nici-o legatura du Doamna Judecator, ci sunt doar pentru un eventual declic! In sufletul dumneavoastra!

    Aruncati cu noroi intr-o persoana pe care nu o cunoasteti si nici nu sunteti fata in fata cu aceasta, pentru ca ea sa se poata apara! Aduceti macar un exemplu de dosar sau situatie juridica in care Magistratul Adriana Stoicescu v-a adus un prejudiciu!!! Unul!

    Si va mai propun un exercitiu de imaginatie: cam cum credeti ca ar fi aratat Romania daca in cadrul acestui sistem "putred si corupt" nu ar fi existat si oameni de inalta calitate morala si profesionala ca doamna judecator?
    Si care, se poate vedea"din prima" ca stapaneste Limba Romana, mai bine decat Domniile Voastre.

    Iar daca in tara noastra, justitia functioneaza asa cum stim, este in primul rand vina noastra, a tuturor!
    Pentru ca am continuat acel mod criminal de a gandi si actiona, conform caruia legea este o bariera, peste care trec dulaii, pe sub care trec potaile si in fata careia, doar prostii se opresc!

    Sa ma iertati, dar chiar nu am putut rabda!
    Gandul cel bun, fratilor! Gandul cel bun!
    Doamne ajuta!
  • Tic 25.05.2022 22:46
    Ah, cum doare strigatul dumneavoastră, doamna judecător Stoicescu. Ce speranțe am avut în decembrie '89 când ne bucuram ca vom scăpa de impostorii din universități, de "profesorii" cu pretenții și apucături de toape, ca vom putea avea parte doar de calitate, de bun simt, de competenta, fără ideologie care sa tina loc acesteia, ca vom scăpa de neamurile proaste care în sfârșit vor fi puse la punct! Eram tineri, tare tineri și naivi. Am avut parte de profesori de calitate, de învățători adevărați (in mare parte) care au știut sa ne transmită și sentimentul de responsabilitate fata de noi înșine și fata de societate, sa ne facă sa pricepem ca nu ajunge sa ai o diploma pt a fi întreg. Eu cel puțin asa am înțeles. Și mare parte din generația mea. Ce rușine era sa fi ignorant! Cu impostura am făcut cunoștință în facultate și a fost trist! Dar am avut parte și de oameni adevărați! Acum văzând toate cele subliniate de dvs și adunând ceva experiență putem încerca care pe unde suntem sa plantam sămânța bună, cum putem. Dvs cu studenții, noi cu copiii noștrii.
    Dar într-adevăr e păcat ca fibra poporului meu s-a subțiat, distrusa fiind de impostura.
Ultima oră

21:50

Care este ultima dorință a lui Celine Dion – artista măcinată de o boală cruntă, depistată în 2022, s-a destăinuit fanilor

19:47

Canada: Un oficial din Alberta dezvăluie că “aproape toate” incendiile din provincie din acest an au fost provocate de om, nu de “schimbările climatice” - VIDEO

19:26

Moldova va implementa votul prin corespondență. Alte țări care pot introduce acest tip de vot

18:16

Bomba silențioasă a lui Rafila: OMS anunță azi că ”tocmai a semnat cu România Strategia de Cooperare 2024 - 2030”. REACȚII

17:25

Un fotbalist de primă ligă, de 29 de ani, a anunțat că se retrage: A dat în judecată Pfizer și consideră că vaccinul Covid are legătură cu vătămările sale - “se află într-un calvar medical”

16:45

Procuratura a clasat dosarul penal deschis împotriva lui Mihai Tîrnoveanu. Revista Profesionistă a Presei

15:16

S-a stins Nicolae (Nic) Iliescu, publicist la Ziarul Național

14:31

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății, condamnată la 3 ani și șase luni cu executare de Tribunalul Cluj

13:35

Noul comunism cu față climatică. Analiză înspăimântătoare a documentelor UE realizată de Prof. dr. av. Gheorghe Piperea și Arina Vasilescu, de la Piperea & Asociații: UNIUNEA EUROPEANĂ, CARBONUL ȘI NOI

12:44

Ce făcea Ceaușescu în ziua în care s-a născut Bănescu, 2.06.'66? Document în atenția CNSAS: PROCES VERBAL

12:02

La 38 de ani de la Cernobîl, Zelenski se dă de gol

12:00

Zece noi studii detaliază riscurile pentru sănătate ale tehnologiei 5G. Radiațiile telefoanelor mobile. Analiză realizată de Dr. Joseph Mercola (ENG/VIDEO/PDF)

11:56

Pr. Viorel Cojocaru: Patriarhia Română si Patriarhia Moscovei: dialoguri diplomatice nefinalizate referitor la teritoriul canonic dintre Prut și Nistru. Odiseea Mitropoliei Basarabiei în anii independenței de stat a Republicii Moldova

11:05

Xi Jinping îi înfige un cuțit în spate lui Putin. 4.000 de drone și sisteme antiaeriene chinezești vor ajunge în dotarea Ucrainei

10:33

REACȚIUNEA: Dorel Vișan, Mare Maestru cu grad 33 și jumătate al Ordinului Masonic Umaniterra din Cluj (FOTO/VIDEO)