Judecătoarea Mădălina Elena Dârdeci a fost jefuită la benzinărie

De Mădălina Elena Dârdeci  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În primul rând, VĂ MULȚUMESC TUTUROR pentru grija arătată…

Sunt bine, doar puțin zdruncinată, dar voi fi bine. Pentru cei care nu știți ce s-a întâmplat, am fost jefuită în această dimineață la benzinărie. M-am adunat, mâinile încă îmi tremurau, eram amețită și sincer cred că am fost în stare de șoc.

Banii mei dispăruseră.

Am sunat la poliție, au fost fantastici și au cerut asistență medicală, deoarece tensiunea mea era mare, mare de tot.

Poliția m-a întrebat dacă știu cine a făcut-o și le-am spus: „Da, a fost pompa numărul 2”.

PS: Acesta este un pamflet și trebuie citit și înțeles ca atare.

* * *

România, mereu surprinzătoare

Pamflet amar

Când statul încasează sume mari de bani din prețul majorat al combustibililor, atunci statul nu are niciun interes să adopte măsuri care sa determine scăderea prețului acestora!

Când statul aloca 250 lei la doua luni cetățenilor săraci și se laudă cu asta, atunci statul acela este un stat falimentar.

Când niste inși cocoțați in funcții își permit sa amenințe judecătorii și fac un titlu de glorie din faptul că urmăresc actul de justiție, de la intrarea în instanțe și pana la finalizarea acestuia, si nu li se întâmplă nimic, atunci statul este o dictatură!

Fiecare drept fundamental cedat, este un drept pierdut definitiv!
Luați aminte, că iar ne vom trezi cu securitatea "în pat".

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Vlad Țăranu, elevul prigonit pentru Basarabia, la ActiveNews:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
  • aspenter2002 23.06.2022 23:46
    Ne transformăm iar din haiducii lui 170 de cai, în haiducii lui 1-7 cai.
  • OMAGA 24.06.2022 08:03
    Nu incerc sa minimizez trauma dvs, dar si noi suntem jefuiti zilnic de statul mafiot in magazine, benzinarii, anaf, etc. Si banii nostri tot la hoti ajung, e drept, in mod oficial, cu bon.
Ultima oră

20:20

CJ Hopkins: Miliția Gândirii, în acțiune - Congresul pentru Palestina, organizat la Berlin, epicentrul “democrației” europeane, a fost suprimat de ”Poliția pentru Combaterea Urii!”

19:30

Un profesor le scrie colegilor săi de la liceul George Barițiu din Baia Mare: Rușine, Domnilor Profesori! Scuipați-vă de trei ori pe zi. Dați-vă pumni! Dați-vă cu capul de pereți, doar s-o îndura Dumnezeu să vă dea un grăunte de minte. PENTRU VLAD ȚĂRANU!

18:26

Doliu în lumea muzicii de petrecere: S-a stins din viață Adriana Avramovici, supranumită “Piranda de la Timișoara”

17:41

Eșec?! Nici vorbă: Atacul Iranului este un Semn că s-a schimbat Lumea!

16:52

Sydney: Episcop, cunoscut pentru poziția fermă împotriva vaccinurilor Covid, a fost atacat cu cuțitul în timpul unei slujbe. Incidentul vine după ce sâmbătă a avut loc un alt atac violent cu cuțitul, în care au fost ucise șase persoane - VIDEO

15:55

Valerian Stan: De când sunt încârdășite la guvernare, PSD și PNL s-au dovedit pasive în mod premeditat în a aduce în țară fugarii condamnați pentru fapte grave de corupție

15:22

Sfidarea românilor la Carei. Primarul udemerist Kovacs menține inscripția cu strofa din imnul Ungariei în fața primăriei

14:21

Johnson & Johnson continuă să lanseze pe piață produse cu impact nociv asupra sănătății copiilor. După pudra de talc cancerigenă și după șamponul de păr pentru bebeluși contaminat cu azbest, a lansat siropul mortal, pentru piața din Africa

14:00

Mărturia celebrului medic cardiolog Aseem Malhotra, fost vaccinist, ștearsă de YouTube: Tatăl meu a murit în urma unui atac de cord pentru că AMBULANȚELE ÎNTÂRZIAU DELIBERAT în astfel de cazuri. Testimony delivered in the Helsinski District Court - ENG

13:20

Cutremur în lumea interlopă: Costel Corduneanu, zis Ștefan cel Mare al Moldovei, s-a stins din viață la numai 54 de ani

13:00

Capturile Conspiraționiste ale Zilei. Lemne de foc doar pentru dulăi

12:30

Zoe Dantes: Când te întorci din morți!

11:20

”Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte”. Israelul promite să se răzbune după atacul Iranului

11:05

Dronele iraniene lansate sâmbătă seara au fost doborâte și de avioanele Typhoon staționate în România

09:30

Sute de mii de japonezi au ieșit în stradă împotriva Tratatului OMS privind pandemiile - VIDEO