JURMA scapă "TURMA". Luminița Arhire: PĂZEA, CĂ VINE!

De Luminița Arhire  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


MOTTO: „Astăzi (3 august 2023) am fost invitat să vorbesc la televiziunile Realitatea, Prima și B1 despre NOUL VAL PANDEMIC și Long COVID. Aplaud faptul că televiziunile și presa încep să acorde atenție acestui subiect pe care autoritățile se străduiesc din greu să îl ignore. Fără presiune publică nu se mai întâmplă nimic în România lucrului bine făcut.”
 
(Octavian Jurma, expertolog și specialistolog, „zvoner”, „răspândac” și panicolog, pe pagina lui de FACEBOOK. Să avem încredere în știință!)
........................................................................
Uneori, stau așa și mă gândesc la suferințele bravului Octavian Jurma din perioadele de „relaș” între două valuri epidemice... Căci, din nefericire, nesimțitul ăsta de COVID 19 o mai și taie din România, când și când, și face asta, fatalitate! tocmai când e Jurma Octavian pe val și-l caută toate televiziunile de știri ca să le mai prezinte câte-un grafic de mare precizie izvorât din inteligența lui iscoditoare!

Că Jurma al nostru e orientat politic după USR precum acul busolei după nord, no problem, man! se întâmplă! deși, să știți, el este extrem de obiectiv în aprecieri. Adică, dacă zice Jurma că Dominic Samuel Fritz (cu precizarea firească, USR -în paranteză- ca să nu credem noi cumva că Fritz este de la PSD), primarul Timișoarei, e un lider de toată stima, el spune asta deoarece nu poate ascunde un adevăr atât de evident, iar nicidecum pentru că dânsul a fost sau este „supleant al reprezentantului primarului Dominic Fritz în Consiliul de Administrație al spitalului de Boli Infecțioase «Victor Babeș» din Timișoara”. Ia să luăm aminte:

„O atitudine corectă de lider informat și implicat activ în lupta împotriva COVID-19 este cea a primarului Timișoarei, Dominic Samuel Fritz (USR). În fața evidenței situației curente dar și a prognozei pentru evoluția din următoarele săptămâni, acesta a solicitat (dar a fost refuzat) carantina zonală. Chiar dacă implicarea prioritară a primarului în bătălia cu pandemia de COVID-19 nu i-a lăsat timp de campanie electorală și tăieri de panglică, USR a avut și beneficii electorale în Timișoara. USR nu a pierdut voturi în Timiș de la locale la generale, încă o dovadă că rezolvarea crizei de COVID-19 în timp util ar fi fost răsplătită cu o prezență crescută la vot. În schimb neglijarea sănătății oamenilor a fost pedepsită printr-un boicot masiv al tuturor partidelor la alegeri.” (12 decembrie 2020, pe pagina de FACBOOK a lui Octavian Jurma)

Deci, boicot PENTRU TOATE PARTIDELE... dar ați reținut, mă gândesc: „USR nu a pierdut voturi în Timiș de la locale la generale...”

Asta era în 2020. Ei, cetățeni, și de-atunci COVID 19 a curs valuri-valuri, ca șampania, în cercetările omului de știință (că așa se prezintă dânsul pe pagina sa de FACEBOOK) Octavian Jurma. Iar acum pa-ram-pam-pam!, slavă Domnului! se întâmplă din nou: „Vine VALU'/ Îmi ia calu'/ Îmi ia scroafa din coteț...” și mi-l aduce în schimb pe Jurma, mai fresh ca oricând, pe placa lui de surf, escaladând VALUL și dându-ne „indicății” în fiecare zi pe ce post de televiziune îl putem găsi prezentând grafice și viitoare nenorociri (DIGI 24, B1 TV, REALITATEA PLUS, astea...). Deoarece COVIDUL este starea lui de spirit și mediul lui de cultură propice. Cât timp mai avem COVID, domnul Jurma înflorește în fereastra televiziunilor noastre, încrezător în steaua lui! Și de ce n-ar fi așa, din moment ce presa ni-l zugrăvește astfel:

„...Cercetătorul Octavian Jurma, cel care a făcut PREDICȚII DOVEDITE CORECTE ale evoluției epidemiei, a explicat într-un interviu pentru GÂNDUL.RO că eficiența și specificitatea vaccinului anti-COVID-19 «SUNT ENORME» (!!!!!, n.n.), precizând că pandemia de COVID-19 ar putea fi eradicată până în toamnă (oooo!!!, ce te-ai fi făcut, maestre, dacă ai fi avut dreptate și se eradica până-n toamna lui 2020 pandemia, din ce ți-ai mai fi hrănit narcisismul enorm? n.n.) cu condiția să fie respectat planul de vaccinare.” (GÂNDUL. ro, 10 decembrie 2020)

Și-acum să vă reamintesc despre cine este vorba, potrivit propriei sale descrieri:

„...Sunt medic doctor,(...) dar nu sunt clinician sau medic de laborator”, „...Sunt om de știință -dar nu sunt «cercetător științific» în sensul administrativ (!!!, n.n.) al cuvântului”, „...Studiez pandemia dar nu sunt epidemiolog și nici expert în sănătate publică”, „...Folosesc metode statistice și algoritmice dar nu sunt bio-statistician”, „...Am predat 2 ani ca asistent universitar în SUA dar nu sunt profesor” și, în fine „de fapt nu am nici o specializare medicală formală și nici un titlu academic sau administrativ în România!!!” (RENAȘTEREA BĂNĂȚEANĂ.ro., 22 martie 2021, care citează chiar precizările lui Octavian Jurma de pe pagina sa de FACEBOOK)

Așadar, ascultați-l pe Octavian Jurma care nu e nimic, după cum vă mărturisește mai sus, dar cu toate astea e un OM DE ȘTIINȚĂ ce pe toate le știe! Arătați că vă pasă, cetățeni!
........................................................................................
P.S. M-am întrebat în 2021 și mă întreb și acum... din ce anume trăiește neprețuitul domn Jurma? REPUBLICA. ro ne informează că ar fi „referent de specialitate în cadrul Centrului de Cercetări Socio-Umane, UVVGA (Universitatea de Vest «Vasile Goldiș» Arad).” Am intrat pe grila de salarizare pentru acest tip de activitate... vreo 5 000 de lei brut, adică vreo 3 000 de lei net (cel puțin așa era în 2021...)... Aida-de! Așa un competent și cu un așa salariu prăpădit
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
  • Tabără Octavian-Adrian 05.08.2023 21:18
    Nu bag în seama "idiotii utili", nulitatile morale.
  • Mirela Monica 06.08.2023 12:01
    ...
  1. În ce limbă bate "inima României" la Jocurile Olimpice de la Paris? – Fără pic de respect pentru "Team Romania"

  2. SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

  3. Clipul sinistru cu repetițiile pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024: Ritual ocult satanist și programare predictivă - VIDEO

  4. Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

  5. ”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

  6. Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

  7. BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

  8. UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

  9. ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

  10. Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

Ultima oră

08:00

27 iulie: Sfântul Mare Mucenic și Tămăduitor Pantelimon, ocrotitorul medicilor cinstiți și fără de arginți

23:30

SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

23:00

Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

22:00

MĂRTURISITORII: Cum a plecat la Domnul sfântul neomartir Constantin Oprișan (26 iulie 1959). MĂRTURII

21:00

Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

19:30

UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

18:47

Fapte, informații, date și... cifre: Dan Cristian Turturică, PDG al TVR, și-a mărit salariul brut la 42.000 lei/luna (5000 EURO NET)

17:55

BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

16:40

”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

15:44

Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

14:45

Mihai Tîrnoveanu: Viktor Orban și-a început descălecarea în România în uniforma de husar a criminalilor de români

13:50

ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

13:31

Jocurile sunt făcute: Obama o sprijină pe Kamala (VIDEO)

12:23

e-Factura B2C: Fiecare român ar putea avea un cod pentru cumpărături

12:05

Jocuri Olimpice incendiare - Franța acuză: "Atac masiv pentru paralizarea Căilor Ferate"