Iulian Capsali: VOCEA UNUI COPIL

De Iulian Capsali  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nu mai pot scrie frecvent despre masacrul din Gaza, care a continuat neabătut și în ultimele zile. Pur și simplu, imaginile de acolo sunt devastatoare pentru orice om care are un strop de empatie. Pentru anumiți sociopați sau neoprotestanții care și-au făcut vițel de aur din acest stat, motiv de satisfacție sau cel mult de tăcere absolută. 

Din câte văd, se dorește o purificare etnică, procedeu care a mai fost pus în practică când au fost puse bazele statului Israel cu forța armelor (găsiți mărturii în recentul documentar israelian "Masacrul de la Tantura", prezentat la festivalul de la Sundance, tradus în lb. română), dar nivelul la care este adus acest genocid acum, în plină eră a "Drepturilor Omului", este absolut revoltător. 

Că guvernul Netanyahu acționează ca un grup mafiot inclusiv cu instanțele internaționale a reieșit zilele trecute, când în The Guardian a fost scos la iveală faptul că l-au trimis pe șeful Mossad până de curând, Yossy Cohen, ca să o amenințe pe procuroarea șefă a Curții Penale Internaționale, Fatou Bensouda, care se pregătea să deschidă o anchetă oficială cu privire la presupuse crime de război și crime împotriva umanității din teritoriile palestiniene ocupate. Era anul 2021. Pentru că situația de acolo e gravă nu de acum, când a ajuns la paroxism. 

Cohen i-a transmis procuroarei șefe în întâlnirile directe,  citez: „Ar trebui să ne ajuți și să ne lași să avem grijă de tine. Nu vrei să te bagi în lucruri care ar putea compromite securitatea ta sau a familiei tale.”

Deci asta nu o spune Al Capone unui gangster incomod dintr-o familie rivală, ci șeful Mossad procurorului șef al CPI.  Evident că au umblat și puțin la familie cu șantajul și au "obținut transcrieri ale unor discuții secrete ale soțului ei", cum au susținut două surse. 

Succesorul lui Bensouda la funcția de procuror-șef al CPI, Karim Khan, avocat britanic specializat în dreptul penal internațional și dreptul internațional al drepturilor omului, a anunțat deja că "va cere un mandat de arestare pentru premierul israelian Benjamin Netanyahu, în legătură cu acțiunile țării sale în războiul din Gaza".

Bref, astăzi suntem încă în Ziua Internațională a Copilului. După cum probabil unii dintre dumneavoastră știu,  peste 15.000 de copii au fost uciși în operațiunea armată din Fâșia Gaza începută în octombrie anul trecut. 

Numele lor sunt citite cu voce tare de voluntarii convocați de către inițiativa "Să le aducem un omagiu copiilor din Gaza", în centrul Berlinului, în fața monumentului Victimelor Războiului și Dictaturilor. Acțiunea se întâmplă chiar acum, când scriu aceste rânduri, și se va încheia, conform Agerpres, la miezul nopții, după 14 ore de citire neîntreruptă a numelor și vârstei acestor victime inocente. 

Titlul acestei postări este și titlul melodiei compuse de legendarul Eric Clapton la sfârșitul anului trecut, când numărul de victime nu ajunsese la cifra halucinantă de acum. La 31 octombrie muriseră, în doar trei săptămâni de bombardamente israeliene, mai mulți copii palestinieni decât toți copiii morți într-un an întreg în toate conflictele militare active din restul lumii - 3.457 de suflete. Repet, cifra copiilor uciși până astăzi este de peste 15.000...

Pentru curajul acestui mare artist care a semnalat crimele în masă din Gaza, atacat în presa mainstream ca "antisemit și conspiraționist", vă rog să ascultați acest lamento orchestral, fără cuvinte. Imaginile - amplificate între timp de mai multe ori de realitatea de la fața locului - deși sunt alese ca să poată fi acceptate de algoritmii YouTube, arată un chip al suferinței greu de îndurat.

Video AICI
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

UN „CONDENS” EFECTUAT CU UN AVION MILITAR LA MARE:

DOVEZI CHEMTRAILS DE LA ARMATA SUA:

ARTICOL PE ACTIVENEWS

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (0)
Ultima oră

11:30

Un pumn în nas pentru idioții utili cu ”E DOAR CONDENS”. Armata SUA obligată să recunoască oficial pulverizările chemtrails de pesticide toxice, întreprinse fără acordul populației. CUM ARATĂ AVIONELE DE CHEMTRAILS ÎN INTERIOR - FOTO US AIR FORCE

07:00

21 iulie: Sfinții Cuvioși Rafael și Partenie de la Agapia Veche. Sf. Cuv. Simeon și Ioan Pustnicul; Sfântul Proroc Iezechiel

23:00

”Îl rog fierbinte pe Dumnezeu să aibă grijă de România!”. Marele actor Radu Beligan s-a născut la 14 decembrie 1918, ”odată cu România Mare” și de Sf. Mc. Filimon, ocrotitorul artiștilor, și a plecat la Domnul pe 20 iulie 2016, de Sf. Ilie. VIDEO-POVESTE

22:00

Virgiliu Gheorghe: BĂRBĂȚIĂ DUHOVNICEASCĂ

21:19

Părintele Arsenie Papacioc, blândețea și bunătatea întruchipată

20:15

Polițist de frontieră mort subit în baie la 47 de ani

19:44

Pentru cei care se plâng de căldură îmbrăcați sumar vedeți cum a oficiat IPS Teodosie rugăciunile pentru ploaie la 40 de grade Celsius în mijlocului câmpurilor aride din Constanța - FOTO

18:46

Cea mai rușinoasă coadă din istoria Europei (VIDEO)

18:35

20 Iulie: Adrian Păunescu ar fi împlinit 81 de ani. Ascultă cele mai frumoase scrieri ale poetului între care și celebrul Doamne, ocrotește-i pe Români! VIDEO

17:45

20 iulie 1927: Moartea Regelui Ferdinand ”Întregitorul” și urcarea Regelui Mihai pe tronul României

16:30

Mănăstirea Petru Vodă: Comunicat despre Diana Iovanovici Șoșoacă

15:16

”Regele fițelor” găsit mort în casă fără urme de violență

15:00

Pandemia informatică globală - Bill Gates și Microsoft aruncă lumea în haos

14:32

Comandor (r) dr. Ștefan Popa: Preotul și pilotul – doi slujitori ai cerului. 20 IULIE - PRAZNICUL PROROCULUI ILIE. ZIUA AVIAȚIEI ROMÂNE ȘI A FORȚELOR AERIENE

14:05

Homosexualul Kristoff Lajos de la Mentor în Romania prins în flagrant în timp ce viola un minor de 14 ani. A fost săltăt de Poliție din sectorul 4 al Capitalei