Iulian Capsali: Transplantul de organe înseamnă hăcuirea unui om care este viu încă

De Iulian Capsali  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


NU VĂ TEMEȚI!
 
Transplantul de organe înseamnă hăcuirea unui om care este viu încă. Este o mare minciună că se face de la un mort. Organele unui mort nu sunt viabile! "Moartea" cerebrală nu este o moarte efectivă, sunt cazuri în care pacienții și-au revenit. E dovedit însă că pot înțelege ce li se întâmplă, chiar dacă funcțiile neurologice sunt căzute.

Singurul transplant de organe dezirabil este acela al unei rude sau prieten care donează de bună voie un rinichi sau o parte din ficat, grefă de piele etc, pentru salvarea celui în suferință.
 
Faptul că s-a dezvoltat o întreagă industrie criminală, inclusiv în zonele de conflict, unde prizonierii sănătoși sunt deposedați de organe (inimă, plămâni, ochi șamd), arată doar lăcomia unui sistem medical care are ca principal scop profitul cu orice preț, medicina fiind adresată din ce în ce mai mult doar celor bogați.

Vedeți ce se întâmplă în Occident, unde o operație simplă a devenit prohibită pentru un om "de rând", și vorbim de clasa medie.

Ca o concluzie, cei care atacă un preot care a sfătuit părinții să nu-și măcelărească copilul de fapt au această viziune mecanicistă asupra vieții, complet străină de Învățătura Evangheliei și a  Sfinților Părinți, în care corpul e văzut ca un depozit de "piese" demontabile, care pot fi luate, inclusiv cu forța, unui muribund.

Nu vă lăsați influențați de demonia lumii și învățați cu toții că, indiferent de vârstă, omul poate fi luat de Dumnezeu. Moartea e o Taină. Iisus Hristos - Dumnezeul nostru, ne-a arătat calea spre Înviere.

Nu prin prelungirea cu orice preț a vieții ne putem mântui, iar El ne ia pe toți când avem starea duhovnicească cea mai bună sau când vede că nu se mai poate face nimic.

Forțarea prelungirii vieții, inclusiv prin uciderea altuia, acoperiți fiind de "știință" (care am văzut unde ne-a dus pe toți în ultimii ani) e de la diavol, nu va fi niciodată o viziune creștină. Toți vom muri - asta este singura certitudine pe care o avem. Să fim pregătiți duhovnicește cu sufletul care e Veșnic, nu cu "piese" de schimb ale altor muritori. Trupul este Templul Duhului Sfânt, iar cel curățat de păcate ne va fi dat la Parusie. 

Cei care instrumentalizează cazul bietului tânăr a cărui familie a refuzat să-i fie ciopârțit trupul sunt aceiași dușmani ai Bisericii, nu e nimic nou. Noi trebuie să ne ridicăm și să apărăm doar Adevărul, fiind conștienți că suntem contra duhului acestei lumi, deci vom fi din ce în ce mai puțini.

Însă Hristos ne îndeamnă mereu în Evanghelii să ne bucurăm și să nu ne temem!
 
Citiți și NU EXISTĂ ”MOARTE CEREBRALĂ”! Copilul din Suceava pe care presa ticăloșită vrea să-l ucidă și ”Eroii în Alb” să-l tranșeze poate să-și revină în orice clipă, la fel ca micuțul de 3 ani din Botoșani care s-a trezit miraculos din comă chiar ieri. DOVEZI
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎMPUȘCAREA LUI TRUMP. TRANSMISIE LIVE:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
 • IC XC NI KA 16.09.2023 19:20
  Despre ce vorbim noi aici?!

  Despre o T A I N Ă!
  Da, moartea este o taină.

  Deci, cu tot cu așa-zisa moarte cerebrală cu tot, tot nu ține vrăjeala ..medicilor.

  “Moartea, in calitate de separare a sufletului de trup, ramane o t a i n ă. N i m e n i nu va putea spune cu precizie ca separarea aceasta coincide cu moartea cerebrala;
  p o a t e sa coincida, p o a t e sa preceada sau
  p o a t e sa urmeze morții cerebrale.”

  Deci ..cu această ocazia poate Patriarhia revizuiește concluzia.

  https://patriarhia.ro/transplantul-de-organe-1451.html

  Doamne, miluiește.


  PS Toți vom muri - asta este singura certitudine pe care o avem” și taxele :)) spunea Benjamin Franklin.. că pe el îl interesau banii de fapt ..și pe noi ne interesează sa nu ne temem .. deci mai și glumim.
 • Tabără Octavian-Adrian 16.09.2023 20:27
  Adaug un link pentru clarificarea temei: https://patermihail.wordpress.com/2023/09/15/conceptia-crestina-despre-transplant/
 • adria 16.09.2023 20:33
  Ce s-a mai făcut în cazul sărmanului suflet din Gura Bustei, Vaslui, racolat la sfârșitul lunii trecute de către un taximetrist, și găsit ulterior aruncat ca pe o zdreanță, cu organele prelevate ? Tăcere mormântală ? Este aceeași mafie care se ocupă de traficul de persoane și droguri, mână în mână cu autoritățile ?
  https://www.activenews.ro/stiri/Un-barbat-din-Vaslui-racolat-de-catre-un-taximetrist-si-dus-sa-munceasca-la-o-stana-din-judetul-Ialomita-gasit-fara-organe-la-cateva-zile-dupa-angajare-184180
Ultima oră

23:13

Tucker Carlson ridică întrebări serioase cu privire la tentativa de asasinat asupra lui Donald Trump - VIDEO

23:10

Executat în lanțuri: Spiru Blănaru, comandantul luptătorilor anticomuniști din Munții Banatului (16 iulie 1949)

22:50

Episcopul Maramureșului, despre noile canonizări: Va veni vremea canonizării și a unor intelectuali creștini și femei mărturisitoare - VIDEO

22:00

14 iulie 1967 - Săvârșirea marelui poet Tudor Arghezi, fost diacon la Stavropoleos și călugăr la Cernica. Ce poezie a creat pentru Corneliu Zelea Codreanu: FĂT FRUMOS. Ce spunea despre Românul Absolut: Eminescu e sfântul preacurat al versului românesc

21:05

O clinică din Marea Britanie recunoaște că vaccinul experimental recomandat de Vasile Bănescu la Trinitas TV a ucis un tânăr de 26 de ani în 13 zile după ce a fost mințit privind gravitatea riscului generării cheagurilor de sânge

20:06

Pe 16 iulie se împlinesc 970 de ani de la Marea Schisma. Geneza și evoluția Schismei de la 1054 - de Teodor M. Popescu. Despre erezia filioque și ortodoxia isihasmului - Monahul Filotheu și Pr. Bogdan Vlaicu (VIDEO)

19:00

”970 de ani de când Vestul s-a lepădat de Hristos și a devenit eretic”

18:14

Iohannis a promulgat legea: Supraviețuitorii Holocaustului au prioritate la restituirea imobilelor confiscate abuziv în perioada comunistă

17:04

Realegerea președintelui PE: AUR nu a votat-o pe Roberta Metsola – “Pentru proiecte precum Green Deal, achiziția vaccinurilor, certificatele verzi, războiul din Ucraina, conducerea CE trebuie trasă la răspundere, nu premiată cu alte funcții înalte”

15:53

Sorin Roșca Stănescu: Ostașii din fruntea României

15:33

Normalizarea Crimei: Funcția creează Organul și Propaganda Asasinul

15:21

BAROANE

14:41

Bomba lui Năsui. De ce nu a fost Iohannis la recepția de la Summitul NATO

14:09

Viktor Orban: Donald Trump are ”planuri bine întemeiate” pentru discuțiile de pace dintre Rusia și Ucraina

13:28

Un preot catolic din Irlanda a refuzat să împărtășească un ministru pro-avort. Pe când și la noi?