Iulian Capsali: TERFELIREA UNUI SIMBOL - PR. DR. ȘTEFAN MINDEA

De Iulian Capsali  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Medicul Ștefan Mindea, chirurg de top pe plan mondial, absolvent de Stanford unde a operat și a devenit celebru, are câteva păcate capitale:

¹) a părăsit SUA pentru România, la îndemnul Cuviosului Mărturisitor Iustin Pârvu;

²) este nu doar creștin, ci preot al BOR;

³) apropiat de IPS Teodosie, care este la rândul său vizat de Sistem;

⁴) familist, tată a șase copii;

⁵) a denunțat orice intruziune a statului în actele medicale obligatorii impuse cetățeanului și în plandemie, și anterior acesteia;

⁶) este un OM liber.

Prin urmare, se încearcă macularea lui printr-un pacient, fost milițian, care-l acuză nu doar de malpraxis, dar că nu i-ar fi implantat un dispozitiv biologic importat din SUA, care nu se află în lista CAS (deci nu există, nu?). Motivul este absolut ridicol, pe plan mondial se inventează dispozitive medicale continuu, este imposibil ca CAS să le cunoscă și să le aibă în custodie pe toate.

Acum să ne înțelegem, nu există medic chirurg mare care să aibă o rată de succes de 100%. Se poate întâmpla ca să nu iasă perfect. Se poate ca un pacient, care la imvestigații să fie eligibil, să moară în urma unui stop cardiac sau a unei cauze dificil de depistat inițial. E posibil orice pe masa de operație. Dar să spui despre Dr. Mindea că a făcut o operație fake, în care pacientul a fost păcălit, asta deja e o situație care dă de bănuit că este manipulată de Structuri, iar faptul că presa quality a preluat cazul arată interesul unei anumite zone a statului în discreditarea unui OM cu o vocație dublă, de medic și sacerdot.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

UN „CONDENS” EFECTUAT CU UN AVION MILITAR LA MARE:

DOVEZI CHEMTRAILS DE LA ARMATA SUA:

ARTICOL PE ACTIVENEWS

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
 • oldshatt 08.02.2024 19:14
  "Nu mor caii când vor câinii" este o vorba....
  Cine l-a vazut si auzit macar odata pe parintele dr. Stefan Mindea, nu apleaca urechile la minciunile lepădate de farisei.
  Asa cum afirma aseara si IPS Teodosie, aflarea adevarului e o lupta continua pe care trebuie sa o purtam fiecare si impreuna...
  Doamne ajuta!
 • Passagero 08.02.2024 21:58
  Bătu-v-ar Dumnezeu să vă bată de nemernici, slujitori ai satanei care dati cu pietre in pomii cei roditori, voi nici pe picioare nu meritati sa-l spalati pe Omul asta care face intre voi lucrarea Lui Dumnezeu.
Ultima oră

14:00

PS Ignatie: Curajul nu înseamnă obrăznicie! ”Sunt atâția care fac gălăgie, aroganți, indolenți, vulgari, și toți se ascund sub masca faptului că ei sunt oameni curajoși”

13:53

Condurul și Scatoalca: Lui Zelenski i se pregătește o Înfrângere prezentată ca Victorie

13:30

Claudia Marcu: Roboții pun stăpânire pe Europa. Dictatura inteligenței artificiale - Control absolut al populației

13:20

Cornel Nistorescu: Cine-i Nicu Ștefănuță și de ce?

12:30

Elena Solunca: Când credința devine lucrătoare prin iubire. Gând de Duminică – Vindecarea slugii sutașului

11:30

Un pumn în nas pentru idioții utili cu ”E DOAR CONDENS”. Armata SUA obligată să recunoască oficial pulverizările chemtrails de pesticide toxice, întreprinse fără acordul populației. CUM ARATĂ AVIONELE DE CHEMTRAILS ÎN INTERIOR - FOTO US AIR FORCE

07:00

21 iulie: Sfinții Cuvioși Rafael și Partenie de la Agapia Veche. Sf. Cuv. Simeon și Ioan Pustnicul; Sfântul Proroc Iezechiel

23:00

”Îl rog fierbinte pe Dumnezeu să aibă grijă de România!”. Marele actor Radu Beligan s-a născut la 14 decembrie 1918, ”odată cu România Mare” și de Sf. Mc. Filimon, ocrotitorul artiștilor, și a plecat la Domnul pe 20 iulie 2016, de Sf. Ilie. VIDEO-POVESTE

22:00

Virgiliu Gheorghe: BĂRBĂȚIĂ DUHOVNICEASCĂ

21:19

Părintele Arsenie Papacioc, blândețea și bunătatea întruchipată

20:15

Polițist de frontieră mort subit în baie la 47 de ani

19:44

Pentru cei care se plâng de căldură îmbrăcați sumar vedeți cum a oficiat IPS Teodosie rugăciunile pentru ploaie la 40 de grade Celsius în mijlocului câmpurilor aride din Constanța - FOTO

18:46

Cea mai rușinoasă coadă din istoria Europei (VIDEO)

18:35

20 Iulie: Adrian Păunescu ar fi împlinit 81 de ani. Ascultă cele mai frumoase scrieri ale poetului între care și celebrul Doamne, ocrotește-i pe Români! VIDEO

17:45

20 iulie 1927: Moartea Regelui Ferdinand ”Întregitorul” și urcarea Regelui Mihai pe tronul României