Iulian Capsali: TALENTATUL DOMN BĂNESCU

De Iulian Capsali  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


După ce Vasile Bănescu, purtătorul de cuvant al Patriarhului BOR, a spus despre certificatul verde că „are o rațiune intrinsecă de convingere, nu de constrângere”, devine limpede că avem la Patriarhie un reprezentant #rezist, un userist cu morgă religioasă, care intretine focul „plandemiei” acolo sus, insinuat pe Colina Bucuriei (sic!).

Faptul că poate debita asemenea orori poate fi considerat un acces de vioiciune totalitară intrinsecă pentru un intelectual „de dreapta” (cu care este împănat Trinitasul și care fac parte din anturajul dlui V.B.), însă domnul în cauză este preluat de toată presa progresist-globalistă ca fiind cel ce emană ideile Patriarhiei. Nu că ar fi părerea lui personală, care, în fond, paraziteaza (voit?) discursul Bisericii. Mesajele apar ca atare în presa globalistă, G4media, Hoitnews, Libertatea șamd. , ca fiind comunicate provenite din Deal. O confuzie ce nu este firească și nici propice. Voi explica mai departe motivul.

Ieri, 3 decembrie, a apărut și comunicatul instituției, asumat de Cancelaria Sf. Sinod (atenție, NU DE SF. SINOD, aici este vorba de un birou administrativ ce depinde direct de Patriarh), care nu observă nicio virtute în acest act cu damf nazist care poate distruge viața unui om ce nu acceptă o terapie medicală făcută silit.

Cum te poate "convinge" nazipass-ul ca să te faci bine de covid? El este doar un instrument de forțare a vaccinării, iar vaccinatul Bănescu știe, probabil, foarte bine asta.

Revenind la chestiune, comunicatul Cancelariei Sf. Sinod (care exprimă voința Patriarhului BOR) este foarte succint și cere guvernanților ca "să nu introducă obligativitatea certificatului digital UE privind Covid-19 pentru clerici sau credincioși ca o condiție pentru a participa fizic la slujbele religioase". Motivele le puteți citi în comunicat, sunt de bun simț - în principal fiind faptul că "participarea fizică a credincioșilor la slujbe în lăcașurile de cult răspunde unei nevoi esențiale, de hrană spirituală și sănătate pentru suflet".

Nu se poate trece cu vederea faptul că acest comunicat vine DUPĂ declarația foarte tranșantă a IPS Teodosie, făcută cu o zi înainte, din care spicuim:

"Cel care conduce Biserica este Mântuitorul Iisus Hristos. Acesta este un abuz, o imixtiune în treburile Bisericii. Nu trebuie să împărțim lumea în vaccinați și nevaccinați. E prea mare această tendință de dezbinare. Statul are datoria să ne unească, nu să ne dezbine", și "Când un stat vrea să stăpânească cele ale lui Dumnezeu, e semnul limpede că începe statul totalitar".

Până la declarația Arhiepiscopului de Tomis, Patriarhia ieșise în public exclusiv cu declarația smintitoare a lui Vasile Bănescu.

Ca semnatar al scrisorii deschise trimisă ierarhiei BOR, aștept însă un punct de vedere asupra certificatului covid ca instrument de lichidare a libertăților cetățenești și a dizolvării voinței persoanei prin spectrul foamei, adus de faptul că românii vor putea fi dați afară din locurile de muncă.

După Vasile Bănescu, așa vor autoritățile să ne "convingă". Nici vorbă de constrângere. Cine vede altfel exercițiul totalitar al vaccinării forțate, cine "incită public la discreditarea unui act medical (vaccinarea cu serul genic - nota mea) nu doar că nu reprezintă poziția Bisericii din care fac parte, ci se și autodiscreditează moral în societate."

Nu știu dacă Prea Fericitul Patriarh Daniel este conștient că prin vocea purtătorului Său de cuvânt, care are entuziasmul unui premiant cu inimă de userist în noua Cântare a Plandemiei, poate să câștige timp în fața Cezarului implacabil, dar pierde încrederea unui mare segment de credincioși (până acum, peste 60% dintre români nu s-au vaccinat), care sunt intrigați de fervoarea provaccinistă a purtătorului Său de cuvânt.

Care ori vorbește în nume propriu, ca particular, dar care nu mai are legături contractuale cu Patriarhia BOR, ori este portavocea Patriarhului României, și atunci P.F. Daniel își asumă total derapajele totalitare ale progresistului „de dreapta” Vasile Bănescu.

Aici, și mai ales în aceste timpuri, nu merg ambiguitățile șerpuitoare cu iz de strategie orientală, genul "O mie și una de nopți".

Mai ales că însuși Mântuitorul ne cere, în Sfânta Evanghelie după Matei (cap.5; 37) ca să avem o linie fermă în conduită: "Ci cuvântul vostru să fie: Ceea ce este da, da; și ceea ce este nu, nu; iar ce e mai mult decât acestea, de la cel rău este."

În decembrie 1989, când încă nu se uscase sângele din piețele unde tinerii strigaseră „Vom muri și vom fi LIBERI!”, Ieromonahul Daniel Ciobotea lua parte la constituirea ”Grupului de reflecție pentru înnoirea Bisericii”, alături de alți clerici și laici care nu fuseseră expuși colaborării cu regimul comunist.

După cum declara T. Baconschi, probabil cel mai tânăr membru la acea vreme, grupul „își propunea să contribuie, moderat și realist, la primenirea necesară a ierarhiei”, iar consecința directă a presiunilor din interiorul Bisericii, coroborate cu cele din societate, au dus la prima demisie a unui Patriarh din istoria țării: vrednicul de pomenire Patriarh Teoctist s-a retras la Mănăstirea Sinaia.

I se reproșa tocmai o prea mare obediență față de regim într-o perioada în care Ceaușescu își construia soclul și edificiile faraonice pe model asiatic, iar distrugerile din București, unde a dispărut în aproximativ doi ani o treime din orașul istoric, au afectat zeci de biserici, unele de o importantă deosebită. Trebuie menționat imediat faptul că lăcășuri sfinte de talia ctitoriei voievodale a Mavrocordatilor, Mănăstirea Văcărești, sau splendida biserică Enei de lângă Arhitectură, fuseseră demolate deja de furia oarbă a lui Ceaușescu, absolut gratuită dpdv edilitar, în timpul Patriarhului Iustin, și anunțau demența urbanicidă care a ras probabil cel mai pitoresc cartier al Bucureștiului, Uranus și prelungirea spre Unirii, unde se găseau Așezămintele Brâncovenești, și actuala Piață Alba Iulia, împreună cu alte zeci de biserici, printre care celebra ctitorie a lui Matei Basarab, biserica Sf. Vineri.

Dar nu despre Preafericitul Teoctist vreau să vorbesc, cel care a condus apoi corabia pe valurile furtunii tranziției și și-a luat asupra sa, mucenicește, tot răul aruncat în spatele BOR, ci despre maximalismul moral cu care a fost judecat acesta, inclusiv de acest grup.

Or, nu aș vrea să cred că, la un moment dat, vom avea un alt grup care să judece, în oglindă, modul în care Patriarhul Daniel încearcă să acomodeze Biserica la o tiranie – biomedicală - cu mult, infinit mai perfidă decât comunismul.

Dumnezeu să dea putere de mărturisire Patriarhului Bisericii noastre, în acest ceas de cumpănă, în care terorismul medical - cu o componentă demonică evidentă, închipuind grija față de semeni - se insinuează în toată lumea această, într-un grăbit zenit eshatologic.

Se întâmplă, de fapt, ceea ce au prevăzut mucenicii din închisorile comuniste inclusiv în scrieri și în mărturii orale, ei fiind stâlpi ai Bisericii profetice și mărturisitoare, chiar dacă nu sunt trecuți încă, din considerente corect politice, în sinaxare.

Lipsită de aceste dimensiuni (profetică și mărturisitoare), BOR poate să supraviețuiască ca instituție umană, dar prețul va fi acela al deșertificării duhovnicești, iar Biserica va trebui să supraviețuiască în catacombe, așa cum a mai facut-o, promisiunea Domnului fiind limpede: „Porțile iadului nu o vor birui” (Matei - 16;18)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNewsTV

CÂT PROTEJEAZĂ PFIZER DE COVID? 0,84%!

VIDEO TERIBIL ADRESAT PREȘEDINTELUI BIDEN:

Bill Gates a zis că vrea să depopuleze lumea prin vaccinuri. VERIFICAT ACTIVENEWS

Mitingul pentru Libertate de la Washington: BILL GATES - LOCK HIM UP - ÎNCHIDEȚI-L!

ActiveNews, primul portal românesc de știri pe https://rumble.com/c/ActiveNews

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (22)
 • MILI 04.12.2021 20:00
  A băgat buticul în borcanul cu miere.
 • Unul oarecare 04.12.2021 20:33
  Asta e când purtătorul de cuvânt e purtător de vaccin.
  A zis bine Becali că vaccinarea e lepădare... adică crezi mai mult in sistem, decât în Dumnezeu.
 • LibertateavinedeSus 04.12.2021 21:11
  Sa ne rugam pentru arhierei și Dumnezeu le va da curajul mărturisirii sau va ridica alții în locul celor santajabili sau fricoși, nu toți au stofa de martir. Sunt oameni și ei, au slăbiciuni ca și noi, au nevoie de rugăciunile noastre și de dialog cu poporul.
 • alex888 04.12.2021 22:32
  Bine zici, ptr cei care au cãzut trebuie sã ne rugãm,…
 • Razvan Adrian 04.12.2021 22:15
  Ia de aici taranule purtator de cuvinte cu vaccinurile tale: https://m.ok.ru/video/2969042094787
 • aspenter2002 04.12.2021 23:05
  Următorul pas este sa darâme crucile de pe biserici.
 • Alex TG 05.12.2021 18:26
  Pai asta incepe deja sa faca UE. Nu vor sa ne desfinteze Craciunul? Dar nu numai Craciunul, Vor sa distruga sistematic toate valorile crestine.. Asta mai mult ca sigur face parte din planul lor de a diminua forta religiei si a face o religie unica la care ei stabilesc regulile. De multe ori s-a spus ca asta este un punct important pe agenda lor.

  Inventeaza UE tot felul de lucruri incredibile. Cica daca spui "Craciun fericit!" jignesti pe altii de alta religie. Nimic mai fals. Diferite religii convietuiesc de sute de ani fara nici o problema. Eu nu ma simt cu nimic jignit ca un cunoscut de alta religie are o sarbatoare cand eu nu am.
  Dar daca se pune problema asa, atunci va rog sa imi explicati cum se poate ca la aprinderea luminilor de Hanukkah, in Romania (majoritar ortodoxa), participa Ciolacu si premierul Ciuca, alaturi de ambasadorul Israelului? Festivitate transmisa pe toate posturile de televiziune. Pai ar trebui ca noi romanii sa ne simtim jigniti?
  Mergeti in lumea araba si incercati acolo sa ii convingeti sa isi abandoneze simbolurile lor religioase si sa isi schimbe vocabularul ca sa nu ii jigneasca pe altii. Pai aia te omoara cu pietre instantaneu..
 • Lykon 05.12.2021 00:00
  Realitatea trista este ca biserica crestina e scindata, are fracturi mari. Nu de azi, de ieri, si nu doar aici la noi, ci pretutindeni. Apocalipsa Sfantului Ioan se deschide chiar cu asta -- o "analiza" a starii bisericilor crestine.
  Polarizarea societatii, faramitarea identitara, babilonia domina epoca tuturor "post-urilor" -- post-industriala, post-moderna, post-adevar ... Era oarecum inevitabil ca aceasta stare sa nu se reverse si in biserica.
  Pacat ca domnul Banescu este purtator de cuvant in numele intregii comunitati, ofensand astfel un principiu fundamental -- liberul arbitru. Asa ajung sa ma intreb -- cu ce poate oare puterea politica santaja biserica? Ori a fost o alegere liber-consimtita?!
 • roman ortodox 05.12.2021 00:54
  VASILE BANESCU TREBUIE DEMIS DE URGENTA! PANA NU E PREA TARZIU. DANSUL NU E PREOT. SA FIE PUS UN PREOT IN ACEASTA FUNCTIE .. VASILE SI-A BATUT JOC DESTUL DE NOI.
 • Agentul Termic 06.12.2021 07:30
  Exact! De pildă, părintele Constantin Necula (https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/preotul-necula-a-crede-ca-vaccinul-e-o-incalcare-a-unei-dogme-e-periculos-in-mana-lui-dumnezeu-stau-si-astfel-de-vaccinuri-1431629)

  Sau părintele Visarion Alexa (https://www.activenews.ro/opinii/Iulian-Capsali-%E2%80%9ESFINTENIA-VACCINULUI-GENOCIDUL-PORNOGRAFIA-FRICII-SI-REPRESIUNEA-170383)
 • Valter COJMAN 05.12.2021 08:24
  Cate zeci de mii de euro a primit?
 • Christinne Radu 05.12.2021 13:15
  https://twitter.com/RevengeBunny/status/1467269698932727810?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%
  5Etweetembed%7Ctwterm%5E1467269698932727810%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_
  &ref_url=https%3A%2F%2Fdavidicke.com%2F2021%2F12%2F05%2Fsos-from-australia-we-need-help%2F
 • Christinne Radu 05.12.2021 13:15
  https://davidicke.com/2021/12/05/new-zealand-apartheid-has-begun/
 • Christinne Radu 05.12.2021 13:16
  https://davidicke.com/2021/12/05/dr-david-martin-who-they-are-the-names-and-faces-of-the-people-who-are-killing-humanity/
 • Christinne Radu 05.12.2021 13:17
  https://www.activistpost.com/2021/12/astroworld-open-your-eyes-to-a-whole-new-wicked-universe.html
 • Christinne Radu 05.12.2021 13:19
  https://davidicke.com/2021/12/05/un-taking-down-private-websites-ice-age-farmer/

  https://dailyexpose.uk/2021/12/04/deaths-male-children-up-54-percent-since-covid-vaccination/

  https://dailyexpose.uk/2021/12/05/all-covid-vaccine-deaths-and-disabilities-in-children-caused-by-6-percent-of-batches/
 • Christinne Radu 05.12.2021 13:20
  https://www.youtube.com/watch?v=3CwT4ueCIys
 • Lykon 05.12.2021 13:53
  "Ratiunea" intru "convingere" iar nu de constrangere suna al naibii de fals. Imi aduce aminte de povestile tatalui meu din anii stalinismului. Cu un aer ironic rostea un slogan drag activistilor vremii. Cica, "Daca nu stii, te invatam; daca nu poti, te ajutam; daca nu vrei, te obligam."(?!) Sincer, nu stiu exact daca ultima vorba era "obligam." Sigur ceva similar. Poate careva dintre voi stie mai bine. Chestia asta insa cu "convingerea" este in acelasi spirit, suna mizerabil, fals binevoitor si foarte "neconvingator." Ca persoane publice in functii importante mint azi asa cum respira a devenit aproape fapt banal, dar sa vezi astfel un purtator de cuvant al Bisericii este descalificant, revoltator.
  Asa cum spuneam altundeva, sistemul sanitar a devenit noaua Inchizitie (la fel "stiinta" oficiala) iar reprezentantii sai oficiali, preotii sai, care apara, rationalizeaza si musamalizeaza minciuna si crima. Cand pretinzi ca nu exista nicio alta alternativa la boala covida decat vaccinarea pe viata si celelalte masuri draconice, inclusiv falimentarea economiei si a societatii, a educatiei tinerilor ceva miroase putred pana in maduva. Ceva e stricat in capetele lor.
  Domnu' Banescu, nu puteti servi doi stapani! Pe unul se pare ca deja l-ati tradat...
 • Agentul Termic 05.12.2021 15:14
  Cu Bănescu treaba era clară încă de pe vremea când activenews îl prezenta ca pe un mare luptător împotriva neomarxismului.
  Talentatul domn Capsali a făcut ca discuția să fie despre Bănescu, când trebuia să fie despre gesturile recente ale Patriarhului. De pildă, despre această avertizare adresată PS Ambrozie, dar și indirect, altor ierarhi precum ÎPS Teodosie: „Vă solicităm, Înaltpreasfinția Voastră, să evitați exprimările publice referitoare la subiecte politice și medicale pentru care clericii nu sunt calificați”
  https://cdn.g4media.ro/wp-content/uploads/2021/10/Scrisoare-Patriarhul-Daniel.pdf
 • Lykon 05.12.2021 14:12
  Intrebare colaterala pt dl Capsali:
  Este cumva titlul articolului o aluzie discreta la personajul din filmul (ori cartea omonima) -- "The Talented Mr. Ripley"?

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


 1. OPRIȚI URGENT VACCINAREA COPIILOR! Citiți și DAȚI MAI DEPARTE! Apel GRAV către Ministerul Sănătății, cadrele medicale, părinți, educatori și întreaga societate civilă. Rugămintea Federației Organizațiilor Ortodoxe PRO VITA din ROMÂNIA

 2. Washington: Cel mai mare marș din pandemie împotriva ordinelor de vaccinare obligatorie impuse de Administrația Biden și a pașapoartelor de vaccinare. VIDEO

 3. Camionagiii au blocat intrarea în vama americană dinspre Canada, după ce ordinele de vaccinare obligatorie ale Administrației Biden au început să condiționeze intrarea pe teritoriul SUA. Se pregătește un mare protest sâmbătă la Ottawa

 4. Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală ale Australian Open de jucătoarea Alizé Cornet. Românca nu era în formă, vorbea singură și se plângea că nu poate să respire. Nu știe Djokovici ce-a pierdut nevaccinându-se!

 5. Un pilot care a devenit victimă a vaccinului COVID rupe tăcerea: Am fost naiv, a fost cea mai mare greșeală pe care am făcut-o vreodată. Voi plăti pentru ea tot restul vieții mele. VIDEO

 6. Cuplul de lesbiene judecat pentru uciderea fetiței uneia dintre ele a fost condamnat la închisoare. Ancheta continuă, privind modul în care au răspuns poliția și serviciile sociale la sesizările familiei înainte de producerea tragicului eveniment

 7. TESTUL COVID NEGATIV AL ÎPS TEODOSIE. Ierarhul va sluji Sfânta Liturghie la adresa de carantinare, fără public, dar în comuniune cu credincioșii prin Internet

 8. Pr. Dr. Sofian Costea: Noua persecuție la adresa Înaltpreasfințitului Teodosie. Din nefericire, se reconfirmă faptul că, în România, logica elementară este plasată în carantină

 9. Ce ar fi dacă... COȘMARUL lui Orwell este deja AICI și noi NU îl putem vedea?

 10. VIDEO TERIBIL! AVERTISMENT PENTRU PĂRINȚI: Dacă vi se îmbolnăvește copilul de la vaccinul COVID, veți trăi un coșmar și veți fi pe cont propriu. Mărturia mamei unei adolescente care a rămas invalidă și cu multiple suferințe după vaccinul Pfizer

 1. SONDAJELE ActiveNews: APOSTOLII vs INTOXICATORII. Vă invităm să VOTAȚI AICI! ULTIMA ZI DE VOT!

 2. Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală ale Australian Open de jucătoarea Alizé Cornet. Românca nu era în formă, vorbea singură și se plângea că nu poate să respire. Nu știe Djokovici ce-a pierdut nevaccinându-se!

 3. A spus Bill Gates că vrea să reducă populația planetei prin vaccinuri și avorturi „dacă facem o treabă nemaipomenit de bună”? VERIFICAT ACTIVENEWS

 4. MOARTE SUBITĂ: Cosmin Cristian Viașu a decedat la doar 45 de ani în urma unui infarct. Senatorul USR era vaccinat și, totodată, un fervent susținător al campaniei de vaccinare. Dacă vaccinul i-a grăbit sfârșitul, familia poate să mulțumească Partidului

 5. Djokovic și Semnul: Cum poate fi ZĂDĂRNICITĂ Noua Ordine Mondială - Povestea celui de-Al Treilea Avorton al Iadului

 6. Ultimele zile ale Cultului Covidian... ATENȚIE: Când vraja se destramă, Sectele Morții încearcă să tragă toată lumea în prăpastie

 7. Daniel Bejan: Prostia 1 vs. prostia 2

 8. Marea Resetare merge înainte cum s-a stabilit. Agenda de la Davos și înfrățirea „elitelor”: Ce ne pregătesc pentru 2022 Klaus Schwab, Ursula von der Leyen, Anthony Fauci, Bill Gates, Stéphane Bancel (ModeRNA), Christine Lagarde, Xi Jinping și alții

 9. No-Vak OUT de la Australian Open. Sârbul Djokovic a pierdut apelul și va fi EXPULZAT. Miza procesului kafkian: nerecunoașterea IMUNITĂȚII NATURALE și umilirea celui care a devenit un erou al mișcării mondiale anti-vaccinare

 10. BOMBĂ PLANETARĂ. TEORIA CONSPIRAȚIEI este REALITATE: Virusul SARS-COV-2 a fost conceput în laboratoarele Wuhan cu finanțare din SUA asigurată prin dr. Fauci. DOCUMENTE MILITARE secrete ale Agenției speciale DARPA a SUA publicate de Project Veritas

Ultima oră

00:00

25 ianuarie: Sfântul Ierarh Grigorie Teologul

23:40

Camionagiii au blocat intrarea în vama americană dinspre Canada, după ce ordinele de vaccinare obligatorie ale Administrației Biden au început să condiționeze intrarea pe teritoriul SUA. Se pregătește un mare protest sâmbătă la Ottawa

23:10

Cuplul de lesbiene judecat pentru uciderea fetiței uneia dintre ele a fost condamnat la închisoare. Ancheta continuă, privind modul în care au răspuns poliția și serviciile sociale la sesizările familiei înainte de producerea tragicului eveniment

23:00

Washington: Cel mai mare marș din pandemie împotriva ordinelor de vaccinare obligatorie impuse de Administrația Biden și a pașapoartelor de vaccinare. VIDEO

22:10

Pr. Dr. Sofian Costea: Noua persecuție la adresa Înaltpreasfințitului Teodosie. Din nefericire, se reconfirmă faptul că, în România, logica elementară este plasată în carantină

21:30

TESTUL COVID NEGATIV AL ÎPS TEODOSIE. Ierarhul va sluji Sfânta Liturghie la adresa de carantinare, fără public, dar în comuniune cu credincioșii prin Internet

20:30

Mihai Târnoveanu de la Calea Neamului a sărbătorit Ziua Unirii alături de românii din Sfântu Gheorghe și județul Covasna

19:50

Un pilot care a devenit victimă a vaccinului COVID rupe tăcerea: Am fost naiv, a fost cea mai mare greșeală pe care am făcut-o vreodată. Voi plăti pentru ea tot restul vieții mele. VIDEO

19:00

OPRIȚI URGENT VACCINAREA COPIILOR! Citiți și DAȚI MAI DEPARTE! Apel GRAV către Ministerul Sănătății, cadrele medicale, părinți, educatori și întreaga societate civilă. Rugămintea Federației Organizațiilor Ortodoxe PRO VITA din ROMÂNIA

17:35

Jurnalistul Valeriu Cațer din Chișinău a murit la doar 49 de ani. Oficial, de ciroză. Ziaristul era dublu vaccinat cu Pfizer

16:30

VIDEO TERIBIL! AVERTISMENT PENTRU PĂRINȚI: Dacă vi se îmbolnăvește copilul de la vaccinul COVID, veți trăi un coșmar și veți fi pe cont propriu. Mărturia mamei unei adolescente care a rămas invalidă și cu multiple suferințe după vaccinul Pfizer

15:35

Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală ale Australian Open de jucătoarea Alizé Cornet. Românca nu era în formă, vorbea singură și se plângea că nu poate să respire. Nu știe Djokovici ce-a pierdut nevaccinându-se!

14:34

Ce ar fi dacă... COȘMARUL lui Orwell este deja AICI și noi NU îl putem vedea?

14:18

De ziua Unirii, George Simion și-a luat doza. De cerneală!

14:00

ILEGAL! IPS TEODOSIE batjocorit de Poliția din Constanța de Ziua Unirii. Prof Constantin Barbu: Sfinția Voastră le dați un mileniu de Istorie și ei vă amendează. Asta e problema lor, că nu sunteți vaccinat! Conferința România, vechea vatră a Europei