Iulian Capsali: STAREA NAȚIUNII. Plandemia a nenorocit economic România, iar soluția noului PSD - Ciolacu este mărirea TVA-ului la produsele tradiționale românești, la prăjituri și la apartamentele pentru tineri

De Iulian Capsali  /  

Foto: Cortex-film/Shutterstock / Epoch Times

Foto: Cortex-film/Shutterstock / Epoch Times

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


STAREA NAȚIUNII

România a plătit 2 miliarde de euro pentru serul eficient și sigur, pregătim 6,5 miliarde de dolari pentru 48 de avioane F35 după ce am cheltuit 1 miliard pentru o escadrilă de F16 vechi de 40 de ani. Cumpărăm două submarine franceze pentru circa 2 miliarde de euro, dăruim multe miliarde pentru subvenționarea firmelor din energie (OMV, în special) și multe miliarde Ucrainei, țară ostilă elementului românesc; plătim bani de la buget pentru mizerii propagandistice despre Sfântul Ardealului - Arsenie Boca, dar de gaura de la buget și în general, de tot dezastrul național este vinovată "corupția" din BOR și faptul că la pangare, precum și în piețe, nu se dă bon fiscal pentru lumânări și legătura de leuștean.

Datoria publică a României a fost de 712 mld. lei în a­pri­lie 2023, dublă față de cât era la final de 2019, mai ales din cauza guvernelor Orban și a criminalului economic Cîțu, căruia damnarea memoriei nu i-ar fi suficientă pentru distrugerea financiar-economică a țării. Sper ca PNL-ul să se ducă în neființă la alegeri.

Avem cei mai mulți agenți ai serviciilor secrete raportat la numărul de locuitori și cele mai mari bugete din tot NATO. Practic, economia și politicul sunt în mâna juntei securiste care conduce Țara și care protejează interesele marilor corporații, veghează la distrugerea firmelor pe care nu le controlează și implicit a capitalului autohton.

Rețelele de trafic de droguri și de carne vie, care fac enorm de mulți bani cu prețul nenorocirii tinerilor și a fetelor răpite și trimise cu forța afară, la produs, proliferează cu sprijin din poliție, procuratură și, evident, servicii.

Plandemia a nenorocit economic România, iar soluția noului PSD - Ciolacu este mărirea TVA-ului la produsele tradiționale românești, la prăjituri și la apartamentele pentru tineri.

Cam așa arată prioritățile guvernanților și a celor care-i manevrează, în acest moment.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎMPUȘCAREA LUI TRUMP. TRANSMISIE LIVE:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
  • Orizont 28.09.2023 19:57
    Haita de paraziti e disperata dupa bani .. Imaginati-va cat de grava este situatia daca vin cu astfel de mizerii in prag de alegeri.. De aici si strangerea latului securisto-bancar impotriva banilor lichiz ! Scroafele de la centru anunta limitarea si mai drastica a platilor cash si a retragerilor in numerar la DOAR 1000 Lei /zi . Urmatoarul pas va fi impunerea fortata a portofelului electronic pe fondul unui Colaps Economic (de laborator) ...
Ultima oră

23:13

Tucker Carlson ridică întrebări serioase cu privire la tentativa de asasinat asupra lui Donald Trump - VIDEO

23:10

Executat în lanțuri: Spiru Blănaru, comandantul luptătorilor anticomuniști din Munții Banatului (16 iulie 1949)

22:50

Episcopul Maramureșului, despre noile canonizări: Va veni vremea canonizării și a unor intelectuali creștini și femei mărturisitoare - VIDEO

22:00

14 iulie 1967 - Săvârșirea marelui poet Tudor Arghezi, fost diacon la Stavropoleos și călugăr la Cernica. Ce poezie a creat pentru Corneliu Zelea Codreanu: FĂT FRUMOS. Ce spunea despre Românul Absolut: Eminescu e sfântul preacurat al versului românesc

21:05

O clinică din Marea Britanie recunoaște că vaccinul experimental recomandat de Vasile Bănescu la Trinitas TV a ucis un tânăr de 26 de ani în 13 zile după ce a fost mințit privind gravitatea riscului generării cheagurilor de sânge

20:06

Pe 16 iulie se împlinesc 970 de ani de la Marea Schisma. Geneza și evoluția Schismei de la 1054 - de Teodor M. Popescu. Despre erezia filioque și ortodoxia isihasmului - Monahul Filotheu și Pr. Bogdan Vlaicu (VIDEO)

19:00

”970 de ani de când Vestul s-a lepădat de Hristos și a devenit eretic”

18:14

Iohannis a promulgat legea: Supraviețuitorii Holocaustului au prioritate la restituirea imobilelor confiscate abuziv în perioada comunistă

17:04

Realegerea președintelui PE: AUR nu a votat-o pe Roberta Metsola – “Pentru proiecte precum Green Deal, achiziția vaccinurilor, certificatele verzi, războiul din Ucraina, conducerea CE trebuie trasă la răspundere, nu premiată cu alte funcții înalte”

15:53

Sorin Roșca Stănescu: Ostașii din fruntea României

15:33

Normalizarea Crimei: Funcția creează Organul și Propaganda Asasinul

15:21

BAROANE

14:41

Bomba lui Năsui. De ce nu a fost Iohannis la recepția de la Summitul NATO

14:09

Viktor Orban: Donald Trump are ”planuri bine întemeiate” pentru discuțiile de pace dintre Rusia și Ucraina

13:28

Un preot catolic din Irlanda a refuzat să împărtășească un ministru pro-avort. Pe când și la noi?