Iulian Capsali: SĂRBĂTORI "RELIGIOASE"

De Iulian Capsali  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mezinei noastre i s-a schimbat învățătoarea, care era și directoare adjunctă. S-a mutat la altă școală.
Femeie dintr-o bucată, fosta învățătoare nu serba neam halloween-ul. Ba mai mult, dacă picau praznice în timpul săptămânii, cum ar fi acum Sfinții Dimitrie, îi ducea la spovedit și împărtășit - da-i-ar Dumnezeu sănătate!
Nu comenta nimeni, toți părinții erau de acord. 

Noua învățătoare e mai tânără și slabă de înger (superbă expresia românească!). Se pliază mereu pe dorințele părinților. Pe grupul de wapp s-a făcut sondaj de opinie. Rezultatul: toți părinții vor să se serbeze halloween-ul în avans (mâine), că mizeria cade în vacanță. Și cum să se piardă prilejul de a sărbători a doua zi ca importanță din calendarul satanic? - pe care-l găsiți pe net. Trebuie să fim în pas cu lumea, nu?

Nu mai cred că e cazul să precizez că singurul vot negativ era al nevesti-mii. Un singur vot din toată clasa! Mâine nu o vom trimite la școală.

Părerea mea este - cu toată condescendența pentru ambasada "partenerului strategic", care promovează de mulți ani "evenimentul" -, că ar trebui ministerul să interzică mizeria în școlile de stat. Să fie sărbătoare în școlile private. 
Că între Hristos - Fiul lui Dumnezeu și Baraba, chiar și poporul ales l-a preferat, democratic, pe tâlhar.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

UN „CONDENS” EFECTUAT CU UN AVION MILITAR LA MARE:

DOVEZI CHEMTRAILS DE LA ARMATA SUA:

ARTICOL PE ACTIVENEWS

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
 • Andri 27.10.2023 05:10
  Atunci stiti de ce trebuie sa fie razboiul, de ce vor muri multi in acest razboi. Cum zicea un cuvios grec: ca rasa umana, nu mai aducem niciun beneficiu.
  Parinti fara aptitudini de parinti, crescand o noua generatie. Vai de bietii copii…
 • Tabără Octavian-Adrian 27.10.2023 11:07
  Sugerez un război întru Cuvânt:
  http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/halloween/
 • Elina 27.10.2023 12:07
  Parinti imbecili! Majoritatea sunt dintre cei ''caldicei", o categorie numeroasa si greu de urnit in prostia ei. Se vor bine intentionati, evoluati, deschisi, toleranti, cu toata slanina in pod si bucatele unse pe masa. Cunosc specimene si, credeti-ma, cand incepi sa le vorbesti, poti sa vezi momentul in care creierul lor te trece pe silent.
Ultima oră

14:00

PS Ignatie: Curajul nu înseamnă obrăznicie! ”Sunt atâția care fac gălăgie, aroganți, indolenți, vulgari, și toți se ascund sub masca faptului că ei sunt oameni curajoși”

13:53

Condurul și Scatoalca: Lui Zelenski i se pregătește o Înfrângere prezentată ca Victorie

13:30

Claudia Marcu: Roboții pun stăpânire pe Europa. Dictatura inteligenței artificiale - Control absolut al populației

13:20

Cornel Nistorescu: Cine-i Nicu Ștefănuță și de ce?

12:30

Elena Solunca: Când credința devine lucrătoare prin iubire. Gând de Duminică – Vindecarea slugii sutașului

11:30

Un pumn în nas pentru idioții utili cu ”E DOAR CONDENS”. Armata SUA obligată să recunoască oficial pulverizările chemtrails de pesticide toxice, întreprinse fără acordul populației. CUM ARATĂ AVIONELE DE CHEMTRAILS ÎN INTERIOR - FOTO US AIR FORCE

07:00

21 iulie: Sfinții Cuvioși Rafael și Partenie de la Agapia Veche. Sf. Cuv. Simeon și Ioan Pustnicul; Sfântul Proroc Iezechiel

23:00

”Îl rog fierbinte pe Dumnezeu să aibă grijă de România!”. Marele actor Radu Beligan s-a născut la 14 decembrie 1918, ”odată cu România Mare” și de Sf. Mc. Filimon, ocrotitorul artiștilor, și a plecat la Domnul pe 20 iulie 2016, de Sf. Ilie. VIDEO-POVESTE

22:00

Virgiliu Gheorghe: BĂRBĂȚIĂ DUHOVNICEASCĂ

21:19

Părintele Arsenie Papacioc, blândețea și bunătatea întruchipată

20:15

Polițist de frontieră mort subit în baie la 47 de ani

19:44

Pentru cei care se plâng de căldură îmbrăcați sumar vedeți cum a oficiat IPS Teodosie rugăciunile pentru ploaie la 40 de grade Celsius în mijlocului câmpurilor aride din Constanța - FOTO

18:46

Cea mai rușinoasă coadă din istoria Europei (VIDEO)

18:35

20 Iulie: Adrian Păunescu ar fi împlinit 81 de ani. Ascultă cele mai frumoase scrieri ale poetului între care și celebrul Doamne, ocrotește-i pe Români! VIDEO

17:45

20 iulie 1927: Moartea Regelui Ferdinand ”Întregitorul” și urcarea Regelui Mihai pe tronul României