Iulian Capsali: REALISM POLITIC. Geopoliticianul John Mearsheimer confirmă acum un articol publicat în urmă cu un an de ActiveNews

De Iulian Capsali  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sigur că te simți măgulit când un profesor ca John Mearsheimer, unul dintre cei mai mari geopoliticieni ai lumii și un adept al realismului politic (realpolitik), îți confirmă luna trecută un articol din ActiveNews de acum un an.

Video extras din emisiunea lui Marius Tucă cu prof. Valentin Stan, mai sus. Articolul din AN -Lumea unipolară a trecut în neființă”.

Deși vedem cu toții în ce direcție merge distrugerea morală și economică a civilizației creștine precum și dorința diabolică de mondializare a conflictelor din Ucraina și Israel, mă rog la Dumnezeu ca fraza din finalul articolului să nu se adeverească vreodată.

Mai ales sper ca factorii de decizie interni să nu facă jocurile unor marionete scelerate ca Biden, Macron, Donald Tusk, Ursula von der Leyen șamd, care se joacă de-a napoleonii pe seama popoarelor Europei.

Fraza la care fac referire:

„(...) Ce s-a reușit prin conflictul din Ucraina?

Să rupă Rusia de Germania/Europa și să o trimită direct în brațele Chinei, cu tot cu resurse. (...)

China va conduce ulterior toată lumea, fără să mai aibă contracandidați. Iată cum vom ajunge pe calea scurtă la o lume unipolară.

Deci singura soluție - finală - ar fi un război nuclear cu Rusia. Sau o nouă pandemie cu un virus mult mai letal, scos rapid din laboratoare.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎMPUȘCAREA LUI TRUMP. TRANSMISIE LIVE:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
  • viorel craciun 08.04.2024 13:53
    Alaturi de aceste comentarii si articolul mai sus precizat , poate cel mai important " posibil " conflict dorit atat de Israel , NATO si E.C , va fi sau nu va fi ( dar se pare ca va fi sub alte forme decat cea directa dorita militar , adica CONFLICTUL DIN OREINTUL MIJLOCIU : IRAN VERSUS NATO . De ce , fiindca si acolo CHINA isi va castiga dreptul ei privind relatia atat cu IRAN cat si separata cu ISRAEL , iar asa cum s-a demonstrat rezultatul CONFLICTULUI UKRAINA /RUSIA cu spararea GERMANIEI SI A E.C de RUSIA , castigatoare fiind CHINA , pe aceeasi " simulare " se incerca noul conflict din zona ORIENT MIJLOCIU . DE CE ? Simplu AMERICA are datorii imense la CHINA si se incerca " ACHITAREA LOR " prin conflicte zonale unde afacerea este " MILITARA " urmand afacerea economica din spate a CHINEI , pe investitii zonale , refacere , etc , etc . UN NOU PLAN MARSHALL " de data acesta cu doi actori " AMERICA MILITARA SI CHINA FINANCIARA " Ramane de vazut daca si se va finaliza la fel ca "OPERATIUNEA COVID 1 " fiindca urmeaza OPERATIUNEA COVID 2 in paralel cu asa zisul nou plan MARSHALL CHINEZO-AMERICAN . Vom vedea .
Ultima oră

17:33

Shannen Doherty, starul din Beverly Hills, a murit la doar 53 de ani

17:32

Fotograful Evan Vucci, omul potrivit, la locul potrivit

16:10

Cei mai importanți ideri mondiali au exprimat solidaritate după tentativa de asasinare a lui Trump

16:01

Doi ani de la Experimentul Philadelphia: Atacul asupra lui Trump a deschis vraiște Porțile Iadului

15:59

Profitând de haosul din America, rușii au început să atace Ucraina cu bombe de trei tone

15:39

Rapperul Wiz Khalifa și-a aprins joint-ul în fața copiilor, la Costinești. VIDEO de la festivalul de drogăngeală Beach, Please!

15:31

De-a prinsa pe cocoțate cu ANI

15:25

OVIDIU PAPADIMA – o Flacără a „GÂNDIRII” românești

15:06

Adrian Onciu: Autorii morali ai tentativei de asasinat

14:15

Rusia, reacție tăioasă la tentativa de asasinat a lui Donald Trump: Mai bine ați finanța poliția americană cu banii pe care îi trimiteți în Ucraina

13:25

Zelenski se declară ”îngrozit” de atentatul împotriva lui Donald Trump

12:35

Conducerea Secret Service, chemată să dea explicații în Parlament după tentativa de asasinat asupra lui Trump

12:13

Un susținător al lui Trump spune că a avertizat Serviciile Secrete despre prezența unui bărbat înarmat cu câteva minute înainte de atac: ”De ce nu l-au scos de pe scenă?”

12:01

Biden condamnă tentativa de asasinat asupra lui Trump și îndeamnă la unitate

07:00

Mefistonescu