Iulian Capsali: PITICII EROICI

De Iulian Capsali  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Lumea e în plină schimbare. Războiul pe care îl duce SUA și Occidentul Colectiv împotriva Rusiei în Ucraina e deja pierdut. Așa cum era previzibil, Rusia nu este dispusă să se trezească cu rachete NATO la graniță, așa cum nici SUA nu a permis asta în Criza Rachetelor din Cuba din 1962, când a amenințat, pe bună dreptate, cu riposta nucleară.

Davosul și ridicolii Harari și Schwab nu mai sunt băgați în seamă decât de Johannis și Ciolacu, iar lava sexomarxistă care vrea să distrugă civilizația creștină începe să fie stinsă de urina cetățenească.
Dar ce e mai grav pentru establishmentul globalist, Trump e pe cale să câștige alegerile din acest an. Asta dacă nu va fi asasinat.

Tot ce se mai poate face - iar acest gând dement începe să prindă contur mai ales după conflictul din Gaza, în care se dorește cu orice preț implicarea Iranului - este un război mondial care ar face ca lumea să se ducă de râpă total. Ar fi victoria supremă și momentul de cotitură în care îndrăciții ar putea aduce, pe ruinele fumegânde ale lumii creștine, Antihristul la putere.

În context, ce se întâmplă pe meridian local?


Marii Trădători se zbat să facă din România, la comanda corporatocrației davosiene în degringoladă, o cârpă ucraineană bună de șters rachetele Kinjal. Ne distrug agricultura, Delta, șoselele, pun pe tavă în folosință gratuită inclusiv portul Constanța și vor transformarea țării într-un hub militar care să deservească țara care ne este cea mai ostilă dintre vecini, care distruge sistematic elementul românesc, școlile și bisericile care țin limba străvechii minorități istorice.

Politica externă a României este făcută de acefali globaliști cu stele, care execută militărește tot ce li se transmite în plic. Johannis este un inexistent cu retard sever în ceea ce privește dragostea de țară. Să nu ne facem iluzii, un individ rudimentar, care a vândut copii de români și a închis librăria "Mihai Eminescu" din Sibiu chiar de ziua Poetului, asta după ce a luat casa prin fraudă dovedită ulterior în justiție, detestă acest popor și are că unic scop bunăstarea personală. A fost plantat la vârful statului tocmai pentru că e complet lipsit de însușiri.

Elitele antihristice, după ce au pus două popoare cu istorie și credință comună să se decimeze, acum ar dori să șteargă de pe hartă încă un popor, de data asta unul plămădit ortodox - românii. Iar pentru aceasta folosesc nu numai gurile de canal fetid din presă, care și-au dat măsura în plandemie, dar și mediul academic.

Un anume profesor Valentin Naumescu, un alt globalist din pepiniera universitară clujeană, fost membru în partidul fantomă PLUS al veșnicei speranțe Cioloș, face apologia războiului Occidentului Colectiv asupra celor care nu sunt parte a democrației occidentale, a statelor cu conduceri "iliberale" și "autocrate" (în principiu, țările BRICS).

Într-un articol publicat pe platforma Contributors pe 21 ian a.c., intitulat "Război mondial sau pace nedreaptă", ipochimenul face afirmații tulburătoare. Citez:

"Să nu ne facem iluzii, războaiele nu sunt ușoare, nu se termină repede și mulți vor muri iar lumea nouă va trebui reconstruită, după 4-5 ani, pe ruinele celei vechi, de către supraviețuitori. Dar uneori ajungi la concluzia că trebuie să porți acel război, indiferent cât de lung și de greu ar fi, pentru a da o șansă generațiilor viitoare. Istoria este limpede în acest sens. Războiul nu este niciodată o alegere fericită, dar… Nici pacea nedreaptă nu este bună, nu doar pentru că cine o acceptă va trăi tot restul vieții cu povara lașității și rușinii de a fi fost un căcăcios în momentele decisive (...)".

Acum ce să zic, uitați-vă la fața bucălată a profesorului Naumescu, care cred că ar face eforturi până la infarct să care numai 5 km o mitralieră de companie și care nu o fi făcut nici 5 min. de instrucție armată. Fața lui în formă de pară, de gurmand onctuos, cu lucirea de grăsime facială specifică tipului constituțional picnic, genul care își suge degetele de sos după ce rupe măiestrit copanul de pui, nu îl împiedică să facă apologia unui război mondial în care să ne moară copiii.

Adică un cacăcios tipic, care probabil a fost ținta bullying-ului în școală și primea lovituri constante în dorsalul generos, acum vrea să-și consume frustrările prin proiecția scelerată a unui (ultim) mare război mondial la care România să fie în avangardă.

Dar acest domn Goe care - vai!- școlește tineri în universitatea clujeană, nu se oprește aici. Învârte săbiuța de lemn, ca să priceapă toate mamițele că vrea răzbel cu orice preț:

"Noile administrații, guverne și majorități parlamentare din spațiul euro-atlantic vor avea sarcina istorică de a contura răspunsul Occidentului la agresiunile în desfășurare sau viitoare ale Axei Răului, care nu vor înceta de la sine, fără a li se da satisfacție (totală sau parțială) sau fără a fi zdrobite militar."

E limpede, nu-i așa, că alternativă nu există. Democrație sau moarte!
Goe Naumescu juisează în oglindă cu săbiuța înfiptă în imaginea hidrei mărunte de sub buric.

În loc să încercăm să găsim soluții instituționale la problemele care se deschid într-un moment de cotitură al istoriei, în care problema cea mai arzătoare este faptul că România ar avea șansa împlinirii Unirii cu Basarabia (R.M.) și scoaterea acestui teritoriu românesc din zona gri, de tampon la marginea Europei, la care va fi condamnată la pachet cu un stat în derivă - Ucraina -, precum și gestionarea valului suveranist care va schimba paradigma politică în SUA și Europa, suntem martori siderați la falimentul ideatic al unor infantili cu ridicolă morgă academică, în tandem cu o clasă politică minoră, decerebrată, manevrată de servicii globaliste trădătoare.

O țară în care singura idee vânturată în aceste momente axiale de către "elitele" politice și academice este aceea a unui război mondial, este o țară bolnavă.


Pe cine ar trebui să urmăm?

Pronia divină și instinctul național sper să salveze de mancurtizarea globalistă un neam care ar trebui să aibă un destin de prim rang într-o criză mondială care este, în primul rând, una spirituală.

România are încă resurse care pot ranforsa pe flanc o civilizație europeană (post creștină) letargică.

Totul este să avem curaj să vedem dincolo de propunerile smintite ale unor bolnavi de nanism intelectual.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎMPUȘCAREA LUI TRUMP. TRANSMISIE LIVE:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (9)
 • Gogu de la băcănie 26.01.2024 09:59
  împotriva neomarxismului globalist avem antidot, din lagărul comunisto-kaghebist unde vrea să ne arunce domnul Capsali nu știu dacă mai ieșim vreodată.
 • Tic 26.01.2024 11:12
  Care este antidotul împotriva neomarxismului?Nu sunt fețe ale aceleiași monede ,nu-i aceeași Marie cu altă pălărie ,comunismul cu neobolsevismul?KGB-ist,CIA-ist,Mosad-ist ,etc.,nici o deosebire ,căci toate servesc la sclavizarea noastră,sunt doar instrumente ale parazitilor cu ifose de elite!Este aceeași bomboana otrăvită,doar cu alt staniol.
 • CoRin 26.01.2024 10:55
  Singura noastră șansă este rezistenta! Rezistenta în Rugăciune în primul rand. Rugăciunea ii arde și ii face sa turbeze de neputință... Apoi, contactul cu cei se ostenesc în mănăstirile fără de drumuri asfaltate, încă întregi și curate. Si nu în ultimul rand, sa ne pregătim pentru rezistenta în codrii și pustietăți...Pe pământ, cum, oamenii astea fără de chipul lui Dumnezeu, uneltele nerostitului au puterea cea mai mare...Dar le va venii și lor rândul la Judecata...
 • Titi Manea 26.01.2024 11:10
  "Așa cum era previzibil, Rusia nu este dispusă să se trezească cu rachete NATO la graniță, așa cum nici SUA nu a permis asta în Criza Rachetelor din Cuba din 1962, când a amenințat, pe bună dreptate, cu riposta nucleară."
  De fapt tara agresoare a fost tot SUA care a instalat rachete nucleare in Turcia. Hrusciov a cerut americanilor sa le ia din Turcia, iar Kennedy a spus ca le demonteaza dar acest lucru nu s-a intamplat. Prin urmare, URSS a inceput transferul de arme nucleare in Cuba. Asa a inceput criza din 1962.
  Dupa retragerea rachetelor din Cuba, si SUA si-au retras rachetele din Turcia.
  vezi link-ul urmator: https://historia.ro/sectiune/general/la-un-pas-de-razboi-nuclear-berlin-si-cuba-583831.html
 • Simplu-Mihai 27.01.2024 00:58
  Foarte corect,însă dacă oaia este îndopată cu slava ' merica,atunci desigur istorie este doar un moft și putem debita inepții fără număr,neh?
  De fapt dacă am avea oameni de stat (nu lepre fără carte,caracter și sânge-n ,,instalație") atunci poate am realiza că decât un prieten golănuț din alt cartier,cam căcăcios în momente , sensibile- vezi Korea,Vietnam,Afghanistan- ar fi de preferat să conștientizăm că avem un vecin pe care ar fi bine, să nu-i dăm cu barosul peste unghii!
  Altfel ,Ahile Biluță,ăsta poate să meargă din partea mea direct în prima linie și să ne demonstreze cât de mult iubește glia strămoșească! Nu m-ar mira să-l vedem depășind recordul la 100m plat,la prima rafală cântată de noile orgi ale lui Stalin!
  Bine că s-a scos armata...
 • Tic 26.01.2024 11:25
  Manca-l-ar mama de Goitza!Cred că ăsta nu știe nici sa meargă pe jos!Vrei razbel drăguță?Vrei bătaie adevărată?E destul sa treci printre-o zonă mai deocheata ,seara.Sau sa faci naveta pe anumite rute cu trenul sau cu rata de pe vremuri.
 • Floreas 26.01.2024 19:09
  Pana sa citesc articolul, ipochimenul din poza nu-mi spunea nimic!
  Il vedeam ca o combinatie intre piticul Boc batut in cap, figura tampa a lui Saftoiu , detasarea regala a trabucelului sau fata falcoasa a politrucului cretin de academia stefan gheorghiu.
  A tunat si i-a pus in functii de ghidonare a tinerilor!
 • Tic 27.01.2024 10:43
  Am mai avut astfel de ipochimeni in facultate,dar radeam de ei si ne vedeam de treaba noastră.
 • Simplu-Mihai ► Tic 27.01.2024 14:28
  Dl. TIC,mă tem că aici e greșeala societății de azi,în timp ce- i privim cu condescență și le zâmbim,nenorociții acestui gen de moluscă s-au înfiltrat până-n măduva oaselor,iar acum trag cu tunurile progresismului din toate pozițiile,fie că vorbim de mediul academic( unde au penetrat inițial) fie mediul nivelurilor de fortă coercitiva fie politicul care contează
  Desigur este doar o opinie,dar viața m-a învățat că dacă las răul să mă înconjoare problemele se vor rezolva mai greu.
Ultima oră

19:43

Istoria Neamului ale Țasta din Vădastra (XXV): Pățania unchiului Gheorghe și a tușei Zica cu patul conjungal în noaptea nunții

19:38

Iulian Capsali: GLOBALISMUL ESTE MOARTE

19:32

Luminița Arhire: PARTENERUL STRATEGIC ÎN CAMPANIE PREZIDENȚIALĂ- FAZA PE ATENTATE

17:33

Shannen Doherty, starul din Beverly Hills, a murit la doar 53 de ani

17:32

Fotograful Evan Vucci, omul potrivit, la locul potrivit

16:10

Cei mai importanți ideri mondiali au exprimat solidaritate după tentativa de asasinare a lui Trump

16:01

Doi ani de la Experimentul Philadelphia: Atacul asupra lui Trump a deschis vraiște Porțile Iadului

15:59

Profitând de haosul din America, rușii au început să atace Ucraina cu bombe de trei tone

15:39

Rapperul Wiz Khalifa și-a aprins joint-ul în fața copiilor, la Costinești. VIDEO de la festivalul de drogăngeală Beach, Please!

15:31

De-a prinsa pe cocoțate cu ANI

15:25

OVIDIU PAPADIMA – o Flacără a „GÂNDIRII” românești

15:06

Adrian Onciu: Autorii morali ai tentativei de asasinat

14:15

Rusia, reacție tăioasă la tentativa de asasinat a lui Donald Trump: Mai bine ați finanța poliția americană cu banii pe care îi trimiteți în Ucraina

13:25

Zelenski se declară ”îngrozit” de atentatul împotriva lui Donald Trump

12:35

Conducerea Secret Service, chemată să dea explicații în Parlament după tentativa de asasinat asupra lui Trump