Iulian Capsali: NU TRAGEȚI CU TUNUL DUPĂ MUȘTE! Bănescu gândește ca Solomon

De Iulian Capsali  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Poate că voi fi în răspăr cu mulți prieteni de-ai mei, dar consider comunicatul Arhiepiscopiei Sibiului ca fiind neavenit.

Să mă explic: Știm cu toții (noi, creștinii, evident) foarte bine propensiunile antiortodoxe ale lui Solomon. Evident, filmul nu este un documentar, chiar venit din partea unui om ostil Bisericii dar care are o oarecare onestitate intelectuală, ci o vomă propagandistică. Plătită generos din bani publici, dar de când cultura a fost confiscată de globaliști (de stânga sau de dreapta), nu ne mai miră nimic.

Însă nu era treaba unei instituții de anvergura BOR să ceară interzicerea acestui "film" (care este și foarte prost făcut, evident). Asta nu face decât să crească interesul - care era foarte scăzut, din datele pe care le am - față de acest rebut propagandistic. Era treaba laicatului să discute despre această producție, dar nu este treaba BOR să ceară cenzura filmelor. Pentru că, la ce se pricep progresiștii cel mai bine este să se victimizeze. Intră în fișa postului pe care îl învață la seminariile de tip Open Society (Soros).

Or, comunicatul Arhiepiscopiei exact asta le-a servit.

Ceea ce trebuia făcut, dar nu o să o facă dintr-un motiv simplu, că gândește în mare măsură la fel, era un comunicat al Patriarhiei ticluit de tristul Bănescu, în limba lui dilematic-lemnoasă.

Atât și nimic mai mult; în niciun caz o cerere de cenzurare. Care servește o nesperată gură de aer unui documentar grotesc precum regizorul.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎMPUȘCAREA LUI TRUMP. TRANSMISIE LIVE:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
  • Elina 28.09.2023 17:03
    Ba eu cred ca trebuia facut ceva! Foarte bine ca au reactionat! Presa satanista oricum promoveaza porcaria de "film", cu sau fara impotrivirea bisericii. E bine ca s-a luat atitudine. Nu toata lumea este informata. Nu toti stiu ce este cu mizeria aia. Asa cel putin, lucrurile sunt clare
Ultima oră

23:13

Tucker Carlson ridică întrebări serioase cu privire la tentativa de asasinat asupra lui Donald Trump - VIDEO

23:10

Executat în lanțuri: Spiru Blănaru, comandantul luptătorilor anticomuniști din Munții Banatului (16 iulie 1949)

22:50

Episcopul Maramureșului, despre noile canonizări: Va veni vremea canonizării și a unor intelectuali creștini și femei mărturisitoare - VIDEO

22:00

14 iulie 1967 - Săvârșirea marelui poet Tudor Arghezi, fost diacon la Stavropoleos și călugăr la Cernica. Ce poezie a creat pentru Corneliu Zelea Codreanu: FĂT FRUMOS. Ce spunea despre Românul Absolut: Eminescu e sfântul preacurat al versului românesc

21:05

O clinică din Marea Britanie recunoaște că vaccinul experimental recomandat de Vasile Bănescu la Trinitas TV a ucis un tânăr de 26 de ani în 13 zile după ce a fost mințit privind gravitatea riscului generării cheagurilor de sânge

20:06

Pe 16 iulie se împlinesc 970 de ani de la Marea Schisma. Geneza și evoluția Schismei de la 1054 - de Teodor M. Popescu. Despre erezia filioque și ortodoxia isihasmului - Monahul Filotheu și Pr. Bogdan Vlaicu (VIDEO)

19:00

”970 de ani de când Vestul s-a lepădat de Hristos și a devenit eretic”

18:14

Iohannis a promulgat legea: Supraviețuitorii Holocaustului au prioritate la restituirea imobilelor confiscate abuziv în perioada comunistă

17:04

Realegerea președintelui PE: AUR nu a votat-o pe Roberta Metsola – “Pentru proiecte precum Green Deal, achiziția vaccinurilor, certificatele verzi, războiul din Ucraina, conducerea CE trebuie trasă la răspundere, nu premiată cu alte funcții înalte”

15:53

Sorin Roșca Stănescu: Ostașii din fruntea României

15:33

Normalizarea Crimei: Funcția creează Organul și Propaganda Asasinul

15:21

BAROANE

14:41

Bomba lui Năsui. De ce nu a fost Iohannis la recepția de la Summitul NATO

14:09

Viktor Orban: Donald Trump are ”planuri bine întemeiate” pentru discuțiile de pace dintre Rusia și Ucraina

13:28

Un preot catolic din Irlanda a refuzat să împărtășească un ministru pro-avort. Pe când și la noi?