Iulian Capsali: FLORIN PIERSIC - O VICTIMĂ A CRIZEI MEDICINEI

De Iulian Capsali  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cazul Florin Piersic, un "tezaur" național, arată - a câta oară? - falimentul sistemului de sănătate din România, incapacitatea de a aborda pluridisciplinar un pacient. Poți să mori cu zile, plimbat între mai multe spitale.

O rușine fără margini, dar de care nu răspunde nimeni. Un sistem falimentar care se perpetuează precum stafilococii din secții.

Fața hâdă și imbecilitatea Sistemului și a celor care-l girează s-a văzut limpede în plandemie, când oamenii au fost omorâți prin aplicarea decerebrată a unor proceduri criminale (Remdesivir, oxigen, spitalizarea forțată a "asimptomaticilor", vaccinare cu ser mARN șamd) de care, de asemenea, nu răspunde nimeni.

În plandemie, spitalele au fost abatoare umane.

Pacienții cu urgențe majore (accidente grave, ulcer perforat, infarct șamd) au murit din cauză că medicii nu i-au operat, nefiind "testați covid".

Zeci de mii de bolnavi de cancer nu au mai putut face tratamente în spitale, aceasta grăbindu-le moartea.
Spitale ultraspecializate ca Foișor au fost confiscate la ordinul lui Arafat (care nu este singurul vinovat, dar care nu a fost nici măcar clintit din funcții), pacienții scoși noaptea, abia operați, și mutați în spitale oarecare. Evident, spitalul nu a putut fi folosit întrucât nu avea medici specializați în boli infecțioase. Dar a pierdut licența de grefă osoasă, unică în Estul Europei.

În acest timp, Colegiul Medicilor condus de marele profesor Daniel Coriu, se războia cu puținii medici ce au denunțat această crimă în masă. Adică cu puținii medici care judecă cu propriul lor cap și nu se consideră niște zeități intangibile care au drept de viață și de moarte asupra pacienților. Cei care nu se ascund în spatele procedurilor dictate extern. Cei care au denunțat cea mai mare minciună mondială, moșită de "elitele" mesianice davosiene în perspectiva imediată a unei Mari Resetări, atunci când ni se va lua tot, inclusiv viața, dar vom fi fericiți.

Concluzia mea este că un procent majoritar din medici sunt spălați pe creier în facultăți, funcțiile cognitive fiind obliterate din cauza unui sistem de învățământ care le ucide capacitatea de a reacționa critic la comenzi. Nu mai au puterea de a judeca cu propria lor rațiune; au devenit roboți AI. Și vor fi înlocuiți de aceștia în curând.

Dacă un medic, profesor universitar, prodecan și prorector la o facultate de medicină, expert în genetică (sic!), face campanie publică la vaccinarea cu ser mARN (specialitatea lui, până la urmă) și moare subit la 47 de ani (unul dintre zecile de milioane de morți la nivel mondial), te întrebi ce au învățat studenții de la el. Nu vor reacționa identic într-o situație similară?

Mai este de discutat faptul că medicii au devenit agenți de vânzări ai BigPharma, beneficiarii sponsorizărilor generoase ale acestor molohi mondiali care își vând produsele criminale pe mii de miliarde de euro.

Dacă modul de a face medicină nu se schimbă iar omul ca întreg nu va fi repus în centrul preocupărilor acesteia în locul "bolii", oamenii vor căuta soluții, ca în plandemie, pe cont propriu. Așa cum am făcut și eu precum și mulți alții.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (6)
 • Tic 18.05.2024 16:05
  Soluții există!
 • georg xanthu 18.05.2024 17:31
  solutii nu existä,altfel se puneau in practicä,solutiile sunt oamenii,iar oamenii au cedat la micile beneficii materiale,si au incälcat principiile.Medicina este ceva märet,este un simbol al omului,dar omul care bagä in buzunar 20 dolari de vaccin,este golit de omenie,de principii,de juräminte,..cine i Arafat..?! ,un sträin in tarä sträinä,un läträu
  bucuros de un os mai mare,..ce ministru avem,care in ascuns,nu tine seama de poporul säu,si tine legäturi pe ascuns cu OMS,institutie evreiascä,iar religia a fost mereu cauza räzboaielor.
 • Vlad.Tepes 18.05.2024 18:18
  Intrebarile care ramine sint:
  De ce spitalul MILITAR din Cluj a asteptat 2(doua)saptamini, 14 zile, pina a intreprins ceva in cazul Piersic ?
  De asemenea, de ce Piersic s-a dus la Spitalul Militar ? A fost sfatuit, e militar, mai fusese acolo etc .
  Daca memoria nu ma inseala si Vadim a murit la spitalul militar din Bucuresti, dar in cazul acestuia exista un ofiter superior in familie, Tudor Marcu.
  Pe mine ma rod si nu-mi dau pace intrebarile de mai sus.
 • Mihai_T 18.05.2024 20:31
  Dac[ Vadim a fost dus la Spitalul Militar, este pentru că era colonel în rezervă al Armatei Române. Pentur el asta era mai important decât că era șef de partid, parlamentar, scriitor.
 • INJECTIA FINALA 18.05.2024 20:20
  Medicilor borfași, lași, ucigași

  Râd și dracii de voi,
  Medici goi
  De onoare, de știință
  De artă
  De orice omenie
  Inima voastră, o porcărie
  Viața voastră, pură ticăloșie

  Ahtiați după bani și avere
  Slugi big pharma, gunoi
  Purtați un teribil război
  Celor mai slabi dintre noi

  Ați putea, dac-ați vrea, medici falși și lași
  Să părăsiți tagma de ucigași
  Să denunțați , în gura mare,
  Uciderea noastră prin înțepare

  Să faceți prevenție, nu tratare
  Cu droguri chimice, îngrozitoare
  În facultăți, învățați lucruri barbare
  Pe care le aplicați fără îndurare
  Fără milă, fără empatie
  Doar vouă bine să vă fie

  N'ati învățat ce este sănătatea
  Ați făcut din boală specialitatea
  Bănoasă , puturoasă
  Moartea vă pândește
  Și pe voi, cu'a ei coasă

  V'auzim pe diverse canale
  Mințind cu nerușinare
  Specialiști în manipulare
  Ca Elvira de la Trinitas, marea putoare

  Din fericire, avem câțiva doctori buni
  Care fac cinste vitejilor străbuni
  Si'au dat eroic silința
  Să salveze degrabă ființa
  În pericol de moarte, găurită
  De arafați plănuită, gâtuită

  Ei sunt onoarea medicinei Române
  Gloria lor niciodată n'apune
  Surori și frați salvatori,
  Strălucesc ca veșnicii sori!
 • Christinne Radu 18.05.2024 22:36
  https://www.dailymail.co.uk/news/article-13432661/colin-smith-secret-trials-cheaper-chimpanzees-hiv-contaminated-blood-scandal.html
Ultima oră

00:00

A fost odată o fată frumoasă... și vaccinată: Anca Molnar

23:25

În ziua de Înălțarea Domnului, bucureștenii s-au rugat în Piața Universității pentru victimele mineriadelor și eroii neamului

23:01

Cel mai rapid windsurfer din Marea Britanie, Farrel O'Shea, a murit subit în urma unui stop cardiac, la scurt timp după ce a doborât un alt record de viteză

22:34

Merck a folosit un adjuvant pe bază de aluminiu foarte puternic în studiile clinice pentru vaccinul Gardasil HPV, fără a informa participanții

21:30

Zoe Dantes: Bucurați-vă! Hristos se înalță!

20:03

New York-ul lansează tehnologia de identificare digitală mobilă, în urma adoptării noii legi privind ID-ul digital online – smartphone-urile devin portofele digitale, care stochează cărți de credit, documente de identitate și chiar cheile mașinii

18:54

George Simion și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale - “Am supraviețuit primei confruntări, avem noi corpuri de armată cu care atacăm bandiții Sistemului. Următoarea bătălie este pe 15 septembrie!”

17:04

După eșecul de la europarlamentare, Germania lasă Ucraina cu ochii în soare: Scholz nu mai trimite sistem Patriot

16:15

Luminița Arhire: DESPRE STABILITATE ȘI ALTE ALEA

15:39

Comandor (r) Ștefan Popa: EROISMUL IUBIRII ȘI AL JERTFEI DEPLINE

14:45

G7 va acorda 50 de miliarde de dolari pentru Ucraina din activele înghețate ale Rusiei

13:58

Adrian Onciu: Liderii de sacrificiu din G7 contabilizează pagubele ”propagandei rusești”

12:33

Sorin Roșca Stănescu: Marcel Ciolacu sau succesul cu picioare de lut

12:25

Controlul informațiilor și Cenzura: Suntem victimele unei Lovituri de Stat militare !

12:09

Argentinienii vor să-l dea jos pe Milei după doar 6 luni de mandat prezidențial. Ciocniri violente între protestatari și forțele de ordine pe străzile din Buenos Aires