Iulian Capsali: CU SAU FĂRĂ GUȘĂ?

De Iulian Capsali  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nu îmi place Cosmin Gușă din varii motive ce țin de trecutul politic băsist. Nu l-am cruțat în acei ani și l-am denunțat ca om al Sistemului. Lipsa de simpatie cred că este reciprocă: deși a fost o persoană din anturajul lui care m-a invitat la emisiunile moderate de acesta, înainte de plandemie, chestiunea nu s-a concretizat.

În plandemie nici atât, deși eram pe aceeași baricadă. Nu am absolut nicio problemă cu asta, doar am creionat contextul.

Pentru că îmi este foarte greu să pricep incoerența jocului din AUR, unde o persoană cu notorietate ca dumnealui este preferat sau nu în funcție de cine vorbește, ori președintele Simion, ori vicepreședintele Lulea.

Cel din urmă vrea musai un candidat de care nu a auzit nimeni niciodată. Dpdv strict pragmatic, dat fiind că AUR este într-o poziție slabă la alegerile locale, este de neînțeles cum ar putea fi preferat un nume necunoscut în fața unuia notoriu, care s-a poziționat clar pro-suveranitate în ultimii ani.

Mai mult, în urma discuțiilor între George Simion și Cosmin Gușă, făcute publice de cel din urmă, reieșea că au bătut palma pe subiect.

Dată fiind urgența alegerilor și lucrătura comasării acestora, care pun AUR într-o poziție dezavantajoasă, cred că acest tip de bâlbâială nu este permisă.

Dacă centrul decizional este divizat și incoerent, rezultatele partidului în aceste alegeri vor avea de suferit.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

UN „CONDENS” EFECTUAT CU UN AVION MILITAR LA MARE:

DOVEZI CHEMTRAILS DE LA ARMATA SUA:

ARTICOL PE ACTIVENEWS

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
 • Muad'dib 06.04.2024 18:44
  Pîîîrț! Ce-i în gușă, și'n căpușă.
 • Thermidor 06.04.2024 19:21
  Gusa e suveranist cu voie de la Securitate. In perioada 2016-2018, cand in Romania se contura un curent suveranist, to'asu' gradu' Gusa il linsa mediatic pe Dragnea si canta ode Cucuvelei sorosiste de la DNA. Nu ca Dragnea n-ar fi fost si el opozitie controlata...
  Daca vrea un candidat bun la Primarie, AUR l-ar putea sprijini pe Valerian Stan, care e un om de o calitate rara si un patriot.
  Percep acest articol ca pe al doilea demers (cel putin) neinspirat al dlui Capsali, dupa atitudinea ambigua fata de Mihai Sora.
 • Patriot Roman 06.04.2024 22:06
  Dupa ce a lucrat cu Gușă, în PDL,Băsescu n-a mai vrut sa auda de el. Apoi a venit rîndul lui adrian nascase sa fie tradat de Gușă. Adica gușă e notoriu ca schimba taberele,trece repede dintr-un partid in altul, adica de la PD la opozanții lor PSD..Notoriu în tradari politice? sau cum? Pe lista de europarlamentare are AUR niște persoane...Care nu s-au remarcat cu nimic pîna azi, adica sa faca cv pt.România! De exp. -Ramona Bruynsels soție de banker strain, fosta pe listele varanului de la antene pîna acum la diverse alegeri, și alții care nu merita sa fie pe acea lista.Ce a facut aceasta dna pt. țara noastra pîna acum? Căci notorie e..
 • tomac 07.04.2024 04:11
  Traseism, tgraseism , traseism = Politica partidelor în Romania. O să avem parte tot de ”ai noștri” dar cu altă culoare de bască. Până la urmă a identificat cineva un partid DECENT cu care să votăm și noi anul acesta ?
  Deocamdată avem parte de securiști care se bat pe locuri eligibile peste tot, dar programe și proiecte pentru Româmia nu prezintă mimeni . Probabil o să votez cu Uniunea tătarilor sau cea a lipovenilor.
  De răul cel mai mic m-am săturat , securiștii să mai stea și pe la casele lor de data asta. Sincer vreau un partid care să pună bețe în roate acestui UE (nenatural) care ne-a impus o pandemie și acum un răzbel în Ucraina...
  Intersul românilor trebuie să fie pus pe primul plan , din păcate asistăm la spectacolul cămășilor rupte de dragul României. Avem mulți ”eroi” pe micile ecrane sau pe site-uri , dar ce ne lipsește sunt politicienii care au ceva de spus cu adevărat.
Ultima oră

14:00

PS Ignatie: Curajul nu înseamnă obrăznicie! ”Sunt atâția care fac gălăgie, aroganți, indolenți, vulgari, și toți se ascund sub masca faptului că ei sunt oameni curajoși”

13:53

Condurul și Scatoalca: Lui Zelenski i se pregătește o Înfrângere prezentată ca Victorie

13:30

Claudia Marcu: Roboții pun stăpânire pe Europa. Dictatura inteligenței artificiale - Control absolut al populației

13:20

Cornel Nistorescu: Cine-i Nicu Ștefănuță și de ce?

12:30

Elena Solunca: Când credința devine lucrătoare prin iubire. Gând de Duminică – Vindecarea slugii sutașului

11:30

Un pumn în nas pentru idioții utili cu ”E DOAR CONDENS”. Armata SUA obligată să recunoască oficial pulverizările chemtrails de pesticide toxice, întreprinse fără acordul populației. CUM ARATĂ AVIONELE DE CHEMTRAILS ÎN INTERIOR - FOTO US AIR FORCE

07:00

21 iulie: Sfinții Cuvioși Rafael și Partenie de la Agapia Veche. Sf. Cuv. Simeon și Ioan Pustnicul; Sfântul Proroc Iezechiel

23:00

”Îl rog fierbinte pe Dumnezeu să aibă grijă de România!”. Marele actor Radu Beligan s-a născut la 14 decembrie 1918, ”odată cu România Mare” și de Sf. Mc. Filimon, ocrotitorul artiștilor, și a plecat la Domnul pe 20 iulie 2016, de Sf. Ilie. VIDEO-POVESTE

22:00

Virgiliu Gheorghe: BĂRBĂȚIĂ DUHOVNICEASCĂ

21:19

Părintele Arsenie Papacioc, blândețea și bunătatea întruchipată

20:15

Polițist de frontieră mort subit în baie la 47 de ani

19:44

Pentru cei care se plâng de căldură îmbrăcați sumar vedeți cum a oficiat IPS Teodosie rugăciunile pentru ploaie la 40 de grade Celsius în mijlocului câmpurilor aride din Constanța - FOTO

18:46

Cea mai rușinoasă coadă din istoria Europei (VIDEO)

18:35

20 Iulie: Adrian Păunescu ar fi împlinit 81 de ani. Ascultă cele mai frumoase scrieri ale poetului între care și celebrul Doamne, ocrotește-i pe Români! VIDEO

17:45

20 iulie 1927: Moartea Regelui Ferdinand ”Întregitorul” și urcarea Regelui Mihai pe tronul României