Iulian Capsali: CU MOARTEA PRE MOARTE CĂLCÂND. Cu cât Arsenie Boca este atacat mai vârtos din afara, dar și din interiorul Bisericii, cu atât se vădeșește mai mult sfințenia sa

De Iulian Capsali  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cu cât Arsenie Boca este atacat mai vârtos din afara, dar și din interiorul Bisericii, cu atât se vădeșește mai mult sfințenia sa, prin mărturiile celor care s-au învrednicit de minunile mari mijlocite de Cuvios la Dumnezeu.

Este firesc: în Biserica primară păgânii erau uimiți de capacitatea de jertfă a creștinilor. Cu cât prigoana era mai mare și creștinii erau martirizați în masă, cu atât mai mult creștea numărul convertiților, care vedeau în curajul până la sacrificiu al mărturisitorilor pe Cel care era Calea, Adevărul și Viața. 

De remarcat că astăzi, la meridian românesc, urmașii securiștilor, torționarilor și ai ideologilor comuniști, continuă să se lupte cu memoria celor care L-au mărturisit pe Hristos în temnițele unde au fost muceniciți. De ce ar face excepție Cuviosul Arsenie, care băga spaima în securiști în pușcărie fără să-i atingă, fiind băgat într-o cușcă de fier în interiorul unei camere mari ale cărei zăvoare și drugi de fier din ușă zburau la 12 noaptea, deși Părintele era în rugăciune în celălalt colț al acestei colivii metalice.

Părintele Gheorghe Calciu, care la rândul său a fost caterisit, ca și Sfântul Ardealului, în timpul vieții, la presiunea Partidului Comunist și a Securității asupra instituției bisericești, a profețit: O să se bată cu noi și morți, iar noi o să fim alături de voi ca să ne apărați. Și morți, vom izbândi!
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎMPUȘCAREA LUI TRUMP. TRANSMISIE LIVE:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
  • Floreas 02.10.2023 19:55
    Reactia lipsa a Patriarhului la atacurile murdare ale alogenilor nemernici si ale curvelor autohtone ahtiate dupa bani ar avea o explicatie simpla: calcaiul lui Ahile al lui Ciobotea este securistul Banescu!
    Dar Sinodul, de ce nu reactioneaza?
Ultima oră

20:00

Măcelul continuă: Statele Unite reiau livrarea de bombe către Israel

19:43

Istoria Neamului ale Țasta din Vădastra (XXV): Pățania unchiului Gheorghe și a tușei Zica cu patul conjungal în noaptea nunții

19:38

Iulian Capsali: GLOBALISMUL ESTE MOARTE

19:32

Luminița Arhire: PARTENERUL STRATEGIC ÎN CAMPANIE PREZIDENȚIALĂ- FAZA PE ATENTATE

17:33

Shannen Doherty, starul din Beverly Hills, a murit la doar 53 de ani

17:32

Fotograful Evan Vucci, omul potrivit, la locul potrivit

16:10

Cei mai importanți ideri mondiali au exprimat solidaritate după tentativa de asasinare a lui Trump

16:01

Doi ani de la Experimentul Philadelphia: Atacul asupra lui Trump a deschis vraiște Porțile Iadului

15:59

Profitând de haosul din America, rușii au început să atace Ucraina cu bombe de trei tone

15:39

Rapperul Wiz Khalifa și-a aprins joint-ul în fața copiilor, la Costinești. VIDEO de la festivalul de drogăngeală Beach, Please!

15:31

De-a prinsa pe cocoțate cu ANI

15:25

OVIDIU PAPADIMA – o Flacără a „GÂNDIRII” românești

15:06

Adrian Onciu: Autorii morali ai tentativei de asasinat

14:15

Rusia, reacție tăioasă la tentativa de asasinat a lui Donald Trump: Mai bine ați finanța poliția americană cu banii pe care îi trimiteți în Ucraina

13:25

Zelenski se declară ”îngrozit” de atentatul împotriva lui Donald Trump