Iulian Capsali: CONDAMNAȚI PENTRU CURAJ

De Iulian Capsali  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


De departe știrea sfârșitului de an '23 a fost condamnarea la pușcărie cu suspendare a unor părinți care au făcut homeschooling cu copiii.
 
Ei au fost turnați la DGASPC de directorul Liceul Teoretic Bratca, de unde și-au retras copiii, care "este una din cele mai slabe unități de învățământ din Bihor, fiind pe antepenultimul loc din județ la Bacalaureat. În 2023, la acel liceu s-a intrat la Științe Sociale cu media 4,84 și la Mate-Info cu media 3,32."

Despre mizeria socială, pornografia, drogurile și violența propagată în liceele de proastă factură, adevărate fabrici de rebuturi sociale (liceele de fițe din marile orașe  adaugă la acest cocktail și ideologie LGBT), guvernanții nu ne spun cum trebuie să ne ferim copiii. 

Părinții - în acest caz doi oameni simpli - sunt obligați de Statul Totalitar să-și ducă copiii în aceste abatoare sociale. Sunt condamnați la pușcărie pentru că vor să-și țină copiii într-o zonă a salubrității sufletești. Iar aproape tot învățământul din România este o rețea pesedistă de interese care pendulează între mediocritate crasă și imbecilitatea sincronizării cu o educație "occidentală", indusă de ONG-urile de tip Soros.

Cea mai tăioasă radiografie a acestei stări de fapt este cartea "Deșcolarizarea României" a lui Mircea Platon.

PS: De remarcat cum toată pegra globalistă din presa românească infiltrată de servicii a fost unanimă în a saluta condamnarea în cauză.
 
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

UN „CONDENS” EFECTUAT CU UN AVION MILITAR LA MARE:

DOVEZI CHEMTRAILS DE LA ARMATA SUA:

ARTICOL PE ACTIVENEWS

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
  • Vasile Pdure 09.01.2024 11:11
    Bun! Și? PSD- ul nu e bun! Capcana în care se cade adeseori. USR- ul e bun? PNL- ul e bun? AUR- ul e bun? Nu dragii mei. Cei care conduc experimentul scoaterii lui Dumnezeu din sufletele românilor și îndracirea noastră. Cei care pun la cale războaiele, cei care se cred rasă superioară...și mai sunt multe de spus.
  • Tic 09.01.2024 12:11
    Nenorocitele de scoli publice(de stat sau private) dau voie altor nenorocite de organizații dubioase (și chiar coparticipă cu entuziasm )sa faca "școala altfel"(sau săptămâna altfel,nu stiu exact numele),cu toate mizeriile si sunt în "legalitate",iar cei ce isi apără copiii sunt înafara legalitatii?
    Directorului liceului(?)ăstuia ii spun ca astfel de rezultate se obțin prin Austria sau Germania în școli generale unde majoritatea elevilor este cu origine migrationista si care acasă nu vorbesc germană,părinții sunt analfabeți sau care nici măcar nu stiu ca sunetul,vorba,poate fi pusa in scris!Dar astia macar nu au pretenția de a merge la liceu!
Ultima oră

14:27

Israelul a lansat operațiunea “Brațul întins”, la 1.800 de km distanță – prima data când atacă o țintă din teritoriul Yemenului: Este cea mai amplă operațiune din istoria țării - VIDEO

14:00

PS Ignatie: Curajul nu înseamnă obrăznicie! ”Sunt atâția care fac gălăgie, aroganți, indolenți, vulgari, și toți se ascund sub masca faptului că ei sunt oameni curajoși”

13:53

Condurul și Scatoalca: Lui Zelenski i se pregătește o Înfrângere prezentată ca Victorie

13:30

Claudia Marcu: Roboții pun stăpânire pe Europa. Dictatura inteligenței artificiale - Control absolut al populației

13:20

Cornel Nistorescu: Cine-i Nicu Ștefănuță și de ce?

12:30

Elena Solunca: Când credința devine lucrătoare prin iubire. Gând de Duminică – Vindecarea slugii sutașului

11:30

Un pumn în nas pentru idioții utili cu ”E DOAR CONDENS”. Armata SUA obligată să recunoască oficial pulverizările chemtrails de pesticide toxice, întreprinse fără acordul populației. CUM ARATĂ AVIONELE DE CHEMTRAILS ÎN INTERIOR - FOTO US AIR FORCE

07:00

21 iulie: Sfinții Cuvioși Rafael și Partenie de la Agapia Veche. Sf. Cuv. Simeon și Ioan Pustnicul; Sfântul Proroc Iezechiel

23:00

”Îl rog fierbinte pe Dumnezeu să aibă grijă de România!”. Marele actor Radu Beligan s-a născut la 14 decembrie 1918, ”odată cu România Mare” și de Sf. Mc. Filimon, ocrotitorul artiștilor, și a plecat la Domnul pe 20 iulie 2016, de Sf. Ilie. VIDEO-POVESTE

22:00

Virgiliu Gheorghe: BĂRBĂȚIĂ DUHOVNICEASCĂ

21:19

Părintele Arsenie Papacioc, blândețea și bunătatea întruchipată

20:15

Polițist de frontieră mort subit în baie la 47 de ani

19:44

Pentru cei care se plâng de căldură îmbrăcați sumar vedeți cum a oficiat IPS Teodosie rugăciunile pentru ploaie la 40 de grade Celsius în mijlocului câmpurilor aride din Constanța - FOTO

18:46

Cea mai rușinoasă coadă din istoria Europei (VIDEO)

18:35

20 Iulie: Adrian Păunescu ar fi împlinit 81 de ani. Ascultă cele mai frumoase scrieri ale poetului între care și celebrul Doamne, ocrotește-i pe Români! VIDEO