Iulian Capsali: CAD MEDICI PE ALTARUL VACCINĂRII

De Iulian Capsali  /  

Foto: Spitalul Elias / Cetateanul.net

Foto: Spitalul Elias / Cetateanul.net

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Medicul neurolog Raluca G, 39 de ani, de la Spitalul Elias a făcut un AVC masiv în timpul nopții, imediat după ce s-a vaccinat cu A TREIA DOZĂ de Pfizer. 

Deși colegii au încercat să facă tot ce se putea ca să o salveze și să diminueze presiunea intracraniană, leziunile sunt mari, iremediabile. Neurologic este compromisă. 

Medicii care au luptat pentru viața ei povestesc despre imposibilitatea de a-i curăța arterele (tromboliză) de cheaguri: trombii se refăceau imediat după ce erau înlăturați. Niciun medic nu a mai văzut asemenea putere de refacere a cheagurilor, cu o asemenea virulență. 

Dacă va supraviețui, va fi un corp inert ale cărui funcții vitale vor fi susținute de aparate, o comă prelungită. 

În discuția dintre colegii de breaslă, din care vă redau acest printscreen, se mai vorbește de alte cazuri de medici, din alte spitale, care au suferit efecte grave post-vaccinale.

Totuși, întrebarea care reiese imediat este: DE CE MEDICII TAC? 

De ce au lașitatea de a nu recunoaște PUBLIC astfel de cazuri - și sunt sute la nivelul întregii țări - și de ce întrețin această omerta? Ca să nu deranjeze Sistemul? 

Dumnezeule, cum să "te rușinezi" când îți anulezi programarea la a treia doză?! Servești sănătatea publică, pacientul, sau o ideologie medicală care te fagocitează complet - ca în cazul reeducării de la Pitești aplicate tinerilor deținuți politici - in care omul se subsumează bolii? 

Care sunt resorturile psihologice pentru care tocmai ei, medicii care ar trebui să PROTEJEZE VIAȚA, nu recunosc public aceste consecințe post-vaccinale teribile, imediate (vaccinurile genetice fiind EXPERIMENTALE, nu se cunosc consecințele după ani de zile) care SE ÎNTÂMPLĂ SUB OCHII LOR?

De ce trebuie să ajungem ca în Taiwan, acolo unde DEJA MOR MAI MULȚI OAMENI DIN CAUZA VACCINĂRII DECÂT DIN CAUZA COVIDULUI?

Acum nu vorbesc cu trompetele sistemului, medicii - tonomate. Vorbesc cu medicii onești, care văd ce se întâmplă în jurul lor:
DE CE TĂCEȚI?

P.S.: Am lăsat unul dintre prenumele medicului în suferință ca să fie pomenită de toți cei care citesc aceste rânduri, mai ales de preoți.
 
 



Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Gheorghe Becali: VACCINUL E LEPĂDARE! Toți cei care au împins la vaccinare trebuie să facă mai mult

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (25)
  • Cacovean Adrian 15.10.2021 23:28
    Să nu-și dea organele! Familia ei să lupte pentru salvarea doamnei doctor!
  • DanielaBMED 16.10.2021 10:32
    Nici nu se va putea asa ceva. Nu cred ca sunt primite organe pt transplant de la cei ( recent ) vaccinati. Apoi, in vasele mici din organe nu pot fi trombi ???
  • Razvan Adrian 15.10.2021 23:29
    Partea cea mai proasta e ca incep sa aud in jurul meu in ultimul timp de tot mai multe persoane care au murit la scurt timp dupa vaccinare sau au facut tromboze. Numarul e aproape triplu fata de persoane pe care le stiu ca au avut covid si asta e doar in cercul in care ma invart.
    Si totusi oamenii se vaccineaza pe considerentul ca nu toti fac reactii adverse de parca toti ar avea simptome grave de la covid. Unii se vaccineaza si se lauda ca sunt "liberi". Alti dorm linistiti crezand ca au fentat moartea in timp ce altii am auzit ca se vaccineaza in insemn de recunostinta pentru cercetatorii care si-au dat sudoarea sa scape omenirea de moarte.
  • Enya 15.10.2021 23:34
    "De ce medicii tac"????

    Pai pentru ca AU INVENTAT UN "VIRUS" SI O PANDEMIE justificatoare de nazism medical pe care l-au pus in mainile borfasilor de la putere ca sa se finalizeze NWO prin vaxxare (cu seruri experimentale care cauzeaza boli si decese), nanocipare (pe mana dreapta sau pe frunte - exact cum sunt scanate acum, anticipat, oile ascultatoare, cuminti si fara pic de demnitate), control total al pamantenilor prin credit social si InteligentaArtificiala si intr-un final hibridizarea speciei umane, deci pentru ca sunt autorii directi ai GENOCIDULUI SI CRIMELOR IMPOTRIVA UMANITATII care se intampla acum in lume! Au interzis si autopsiile tocmai ca sa se ascunda realitatea, ca nu exista covid/sar-cov2!

    Daca nu ies in fata si nu spun Adevarul, vor fi sacrificati laolalta cu prostimea pentru ca oculta globalista satanista, care s-a folosit de ei contra avantaje materiale imense, ii va si trata ca pe niste tradatori ce sunt fata de semenii lor, injectandu-i fortat!

    Ca sa vorbeasca, domnule Iulian Capsali, trebuie mai intai sa refuze sa mai primeasca argintii lui Iuda, apoi sa-fi faca sincer mea culpa, apoi sa spuna Adevarul, ca nu, nu exista si nu au izolat nici un virus, ca testele impostoare PCR nu pot detecta un "virus" care nu exista, ca au mintit si-au manipulat de-au rupt, ca au sedat si intubat fortat pacientii, ca le-au administrat tratamente pentru un virus inexistent (halucinant!), agravandu-le bolile cronice sau chiar provocandu-le moartea, ca au inchis spitalele pentru pacientii si bolile reale, ca nu au pic de mila si empatie fata de bolnavi si ca da, sunt autorii celei mai mari fraude medicale din toata istoria umanitatii!

    Eroilor, spuneti Adevarul si Adevarul va va elibera!
  • Orizont 15.10.2021 23:34
    "Structuri" biotehnologice cu TENTACULE gasite in Vacsinuri:
    https://www.trunews.com/stream/tentacle-tuesday-is-there-a-thing-in-covid-vaccines

    Today on TRUNEWS, Rick and the team delve into the recent videos being released showing products in the so-called vaccine operating systems growing tentacles
  • manu_fx 17.10.2021 11:43
    Este o evolutie in nanotehnologie, de la smart dust si morgellons la hydra. https://thecovidblog.com/2021/10/15/hydra-vulgaris-graphene-oxide-merck-new-pill/

    http://www.youtube.com/watch?v=RvNDk2t8TGk
    https://www.bitchute.com/video/DRpImo975y0T/
    http://www.youtube.com/watch?v=1sVFjPbRpII
    http://www.youtube.com/watch?v=5w44f61TDcI
  • A.C. 15.10.2021 23:34
    Si noi ne punem vietile in mainile lor?!
    Romani, nu mai stati, actionati:
    "Destul!

    De doi ani își fac de cap și ne batjocoresc, la noi acasă, iar noi stăm și ne uităm.
    De doi ani ne fură și fac averi pe munca noastră.
    De doi ani ne nenorocesc copiii, obligându-ne să-i învățăm că, în și din România, scapă cine poate.
    De doi ani ne ucid bolnavii și bătrânii.
    De doi ani ne sfidează, impunând, la noi acasă, voința celor străini de țară.

    Ne iau pământul, ne iau bogățiile, ne iau banii, ne iau demnitatea, ne iau simbolurile, ne iau identitatea, ne iau limba, ne iau tradițiile.
    Ne iau eroii și-i pun în loc pe nemernicii care au asuprit poporul român.
    Ne trimit să jucăm golf când murim pentru că ei închid spitalele.
    Ne trimit să jucăm golf când copiii noștri se sufocă sub botniță.
    Ne trimit să jucăm golf când țăranii sunt batjocoriți de politica protecționistă la adresa străinilor.
    Ne invită la schi atunci când mor români arși de vii în lagărele de exterminare numite spitale.
    Ne dau la o parte de pe șosea ca să treacă ei, în drumurile lor pe care tot noi le plătim.

    Păduri, pământ, petrol, aur, apă, gaze, ne-au luat tot și tot noi trebuie să plătim pentru asta. România nu mai e a noastră, ci a LOR, a străinilor și a trădătorilor de neam.

    Suntem LA NOI ACASĂ iar ei sunt niște străini de neam, trădători ai țării în care s-au născut, ființe fără patrie, fără copii și fără Dumnezeu.
    Cât mai stăm să citim articole de presă fără să facem ceva? Cât îi mai răbdăm? Cât mai continuăm să dăm vina pe alții pentru pasivitatea noastră?
    Cât mai avem de gând să tolerăm străinii care-au venit la noi cu traista-n băț și acum au devenit stăpânii noștri?
    Când avem de gând să facem curat ACASĂ LA NOI?

    Adresez un apel, ca cetățean român, tuturor organizațiilor civice, organizațiilor studențești, organizațiilor profesionale.
    Rezistența pasivă este inutilă.
    Mișcările de stradă violente sunt în afara oricărei discuții.
    Trebuie să inițiem cele mai mari procese colective din istoria României: POPORUL ROMÂN CONTRA STATULUI ROMÂN și POPORUL ROMÂN CONTRA CETĂȚEANULUI KLAUS WERNER IOHANNIS.

    Nimeni, niciodată, nu va îndrăzni să ne stea în cale, nici cea mai coruptă justiție nu se poate lupta cu un popor întreg. Vremurile fricii au trecut demult. Nu ne mai vânează Securitatea pe stradă, nu ne mai bagă la beci dacă ne prinde pe frontieră, nu ne mai închide nimeni gura în afară de noi înșine.
    Dacă nu ne luăm soarta în propriile mâini, ne vor blestema copiii noștri pentru că i-am lăsat să devină sclavi în propria țară!
    Nu suntem „oamenii simpli”, domnule Klaus Werner Iohannis!
    Nu suntem „oamenii de pe stradă”, domnilor Câțu, Cioloș, Barna, Ciolacu, Simion, Hunor, Orban, Arafat, Voiculescu și ceilalți!
    Nu suntem „dragi români”, domnule Președinte al României, Klaus Werner Iohannis, care îndrăznești să ne faci xenofobi, antisemiți, naziști!
    Nu suntem „simpli cetățeni”, domnule Vasilică Câțu, care îndrăznești să ne faci analfabeți, teroriști, nespălați!
    SUNTEM POPORUL ROMÂN, și vrem să plecați de unde-ați venit, cu străinii voștri cu tot.

    Să dăm jos botnița!


    Dacă doriți să ne punem la un loc și să începem să ne mișcăm, vă rog să-mi scrieți pe adresa de e-mail rprodan@protonmail.com.
    Sunt de acord ca adresa mea de e-mail să fie făcută publică pe acest forum.
    NU folosesc FB sau alte rețele sociale.

    Împreună cu alți patrioți români am inițiat deja demersul pentru deschiderea unor procese colective, POPORUL ROMÂN CONTRA STATULUI ROMÂN și POPORUL ROMÂN CONTRA CETĂȚEANULUI KLAUS WERNER IOHANNIS.
    NU se pune problema de donații de nici un fel, ci doar să vă alăturați nouă, pentru a constitui o opoziție cetățenească reală, de o amploare nemaiîntâlnită, probabil, nicăieri în lume, la abuzurile și bătaia de joc a Statului român, prin reprezentanții săi, la adresa Poporului Român."
  • Sweeping 15.10.2021 23:47
    Fatarnicia medicilor inseamna lipsa prezentei si lucrarii lui Dumnezeu in viata si activitatea lor medicala. De aceea tac, pentru ca sunt in primul rand fatarnici si formalisti. Adevarul nu lucreaza in ei si ei nu iubesc adevarul. Iar daca nu iubesc adevarul, minciuna este singura optiune.
  • DanielaBMED 16.10.2021 08:57
    Cred ca unii se imbata cu ideea ca "sunt rare cazuri" de asemenea reactii adverse si ca NUMERIC vaccinul aduce mult mai multe beneficii. Vor fi si cei care sa zica ca era fumatoare sau ca "poate lua anticonceptionale" ( care pot da tromboze grave ), colea, "exceptie"... Sunt oameni care nu vad sau nu vor sa vada. Platiti ca sa nu vada ? NU VREAU SA CRED. Dar fiind sponsorizati, au o retinere mare sa vorbeasca contra narativei oficiale "vaccinati-va !" ; sau le e teama sa nu isi piarda serviciul, lucru posibil, sa nu fie tarati pe la Colegiul medicilor etc. Cand insa relele vaccinului se vor inmulti va fi greu sa nu iasa cumva la suprafata adevarul. Dumnezeu sa o aiba in paza pe doctorita Raluca Simona G. ( care exista ca neurolog la Elias ).
    Sunt curioasa daca altii decat activenews, la tv sau in alte parti, vor da stirea. Trist !
  • Cristia 16.10.2021 11:06
    Baiat de 35 de ani in coma ,vaccinat in aceeasi zi.
    Fata din Vaslui 22 ani, comotie cerebrala si moarta in seara vaccinarii.
    Sursa : medic veterinar , cunostine ale lui : 2 fete insarcinate vaccinate, au pierdut sarcina (una primul trimestru,cealalta ultimul trimestru de sarcina)- posibil tromboza pe cordonul ombilical
    Sursa medic ginecolog : 6 fete insarcinate , bolnave cu covid ,au murit copiii - tromboza pe cordonul ombilical.
    Tanar cca 40 ani mort, nevaccinat ,infectat covid.
    Alte cazuri bolnavi vaccinati si nevaccinati cam 50% din fiecare tabara.
  • CARMEL 16.10.2021 19:49
    Nu sunt doctor, insa tocmai pentru ca am patit-o din cauza unor doctori incompetenti si sociopati, suflu si in iaurt. Daca privim la substantele active din acest medicament, Symbicort, vom vedea ca una dintre acestea este budesonida. Si acum ce ar trebui sa faca orice fiinta cu capul pe umeri? Sa verifice, ca in orice situatie in care vrem sa ne administram un medicament nou, daca nu cumva acesta interactioneaza cu ceva ce luam deja.

    In acest caz, ma intreb daca aceasta doctorita a avut macar curiozitatea sa verifice ce medicamente interactioneaza cu oricare dintre vaccinurile 'minune'. Ma tem ca nu, caci daca ar fi verificat la litera B, din paginile interactiunilor dintre medicamente si cele 3 vaccinuri existente si la noi, ar fi observat ca BUDESONIDA interactioneaza, nu se stie cum, cu aceste vaccinuri.

    1. Interactiuni vaccin Pfizer si alte medicamente:

    - https://www.drugs.com/drug-interactions-all/sars-cov-2-mrna-tozinameran-vaccine,pfizer-biontech-covid-19-vaccine.html#

    2. Interactiuni vaccin Moderna si alte medicamente:

    - https://www.drugs.com/drug-interactions-all/sars-cov-2-covid-19-mrna-1273-vaccine,moderna-covid-19-vaccine.html

    3. Interactiuni vaccin Johnson&Johnson si alte medicamente:

    - https://www.drugs.com/drug-interactions-all/sars-cov-2-covid-19-ad26-vaccine-recombinant.html

    Va rog sa transmiteti celor in masura sa inteleaga ceva si sa se foloseasca si de aceste informatii cruciale, atunci cand au in fata un posibil caz de reactie secundara sau efect advers grav, ca urmare si a unor tratamente pe care le ia deja.
  • DanielaBMED 16.10.2021 23:20
    Domnule Capsali, va rugam poate mai aflati ceva de aceasta doctorita. Cineva apropiat mie a pus la indoiala informatia aceasta. A zis ca e luata de pe FB si cine stie daca nu este inflorita oarecum... dupa obiceiul omului care vrand sa convinga mai pune si de la el ceva. Apoi, "la a treia mana", de la sursa pana la cititor sa nu iasa...altceva. Nu stiu daca s-a mai scris undeva in afara de aici despre neurologa de la Elias. Ori se ascund aceste informatii, ori e posibil sa se fi strecurat vreo eroare... Acum nu prea e voie sa vorbeasca presa de astfel de cazuri cand MOR OAMENII PE CAPETE DE COVID... Arafat zice ca sa se taie microfoanele antivaccinistilor. Se cam taie toate informatiile care fac "reclama negativa" vaccinarii.
    Dar important e sa stim sigur 100% ca informatia despre dr.neurolog de la Elias este adevarata. Daca tot a aparut...sa stim sigur !
  • DanielaBMED 16.10.2021 23:23
    A murit, traieste, e in coma, e constienta...??? Care este starea dansei ACUM ?
  • Enya 17.10.2021 04:27
    Uitati, domnule Iulian Capsali, "DE CE MEDICII TAC"!


    Cum sunt asasinati romanii (si probabil metoda e aceeasi in toata lumea) in spitale, la ATI:

    https://m.youtube.com/watch?v=-ALddac5JBc&feature=youtu.be

    Profesor dr. Gabriel Lupan

    "La ora actuala suntem sub asediul Fortelor Speciale ATI la comanda generalului arafat!

    Asediul asta a fost pregatit, asa cum trebuie sa faci cand pregatesti un asediu, din timp. Ai nevoie de personal specializat si de tehnica militara, de tehnica de lupta!

    Sunt 20 ani de cand auzim numai "Centrul de formare de la Tg.Mures", "Centrul de formare Prim-ajutor, Anestezie Terapie Intensiva" din cadrul retelei de detasamente de pompieri din tara de situatii de urgenta. Acolo faceau racolarile, faceau cursuri de prim-ajutor pentru civili si cei mai buni erau trimisi la Tg. Mures. De 20 ani se tot formeaza personal in tara asta ca noi numai asta auzim, "Medicina de Urgenta - ATI", de parca romanii ar fi in zona de razboi, parca am fi pe frontul de vest.

    Am uitat ca noi suntem primii la oncologie, la cancer de copii, la cancer, obezitate, boli metabolice, autism... nu, domnule, medicina de urgenta!
    Ma intrebam, domnule, dar ce se intampla, domnule? Se pregatea! Omul asta se pregatea din timp! Cine l-a plantat aici si l-a eternizat in Romania, l-a si finantat, n-a facut SMURD-ul ala din banii lui, ci din bani europeni care pana la urma se pare ca sunt din banii lui Soros.

    Personal, si-a facut! Acum mai e nevoie de tehnica militara. Asta si-a adus salvari, ventilatoare si alt gen de aparatura medicala. VENTILATOARELE SUNT GHILOTINELE LUI. Sunt tancurile lui de ucis!

    Sigur ca in clipa in care ai facut un protocol pentru covrig, care presupune automat sa pui pacientul pe ventilator, pacientul ala trebuie sa indeplineasca 2 conditii. Prima e sa nu respire singur, pentru ca nu poti respira si tu, si masina! Deci, respiratia trebuie suprimata! Ori in clipa in care un om nu mai respira singur, ala nu mai e constient. Deci, al doilea lucru - pacientul trebuie sa fie inconstient. Nu se duce nimeni la spital inconstient.

    E, aici esti deja la mana lor. AICI APARE SMECHERIA!

    Daca ai dispnee, dificultati in respiratie datorata scaderii suprafetei de schimb la nivelul alveolelor pulmonare, respiratia nu se va opri! Tot nu se va opri! Ei trebuie sa-ti opreasca respiratia ca sa te puna pe ventilator! Revin la chestia asta.

    Este incriminat oxigenul. Trebuie sa fac o paranteza. 90% sunt sigur ca este exact asa cum spun pentru ca este o metoda ieftina.

    DAR LUMINA CU ADEVARAT NU SE VA FACE PANA NU VA VORBI CINEVA DIN ARMATA ATI A GENERALULUI ARAHAT.

    Este incriminat oxigenul. Oxigenul e un gaz respirator, face parte din amestecul de gaze pe care îl respiram, care se numeste aer. Are un procent de 21% și în aer mai avem 1% dioxid de carbon și restul e azot și un procent infim de gaze rare, deci vorbim aici de o presiune parțială a oxigenului de 0,21%. Presiunea parțială a unui gaz dintr-un amestec de gaze creste și el dacă creste presiunea întregului amestec. Confom legii lui Dalton, presiunea unui amestec de gaze, deci a aerului, este egala cu suma presiunilor parțiale a gazelor din amestec și atunci presiunea aerului aici pe pământ de o atmosfera e egala cu suma presiunilor parțiale a oxigenului si a azotului și a dioxidului de carbon.
    Fiecare gaz la o anumita presiune parțială devine toxic, ai probleme. Presiunea parțială a oxigenului devine toxica dacă creste de la 0,21, cât avem acum în aerul respirator. La 1,6 - 1,8, deja te omoară. Nu se poate face asa ceva nici măcar dacă administrezi oxigen pur, dacă ii dau oxigen pur va avea presiunea 1, va fi suta la suta, ori eu trebuie sa ajung la 1,6 - 1,8 ca să îl omor.

    Pentru asta trebuie sa fac doua lucruri. Ori îl bag în barocamera, ori îl bag sub apa. Dacă ii dau sa respire oxigen pur și îl bag la 6 metri sub apa, acolo va avea 1,6 presiune. La 8 metri e mort, dar moare repede pentru ca oxigenul e neurotoxic. Ori, ei nu te baga in barocamera, te baga pe ventilator, și atunci dacă protocolul cere sa te bage pe ventilator, primul lucru trebuie sa te adoarmă. Nu e o problema, iti dau un hipnotic, un sedativ, etc. Dar respirația continua, respirația nu se opreste dacă dormi pentru ca exista automatism dictat de impulsurile din centrul respirator, din bulbul cefalic către mușchii respiratori. Atunci ce îți dau: îți dau un produs folosit în anestezie care taie legătura, influxul nervos dintre bulbul cefalic și mușchii respiratori.
    Se folosea esmeron. E, în clipa aia ai adormit Nici nu mai respiri și atunci deja respira mașina în locul tău, pot sa te bage pe ventilator. E, în clipa aia ești al lor! In mod normal, daca dai oxigen pur pt. o perioada scurta de timp, nu se intampla nimic, 15 - 30 de min. e ok, limita medicala pentru administrarea de oxigen pur este de 24 de ore pentru ca oxigenul e un gaz coroziv, produce arsuri. Dacă pe ei i-ar fi interesat sa-ți dea doar oxigen, ți l-ar fi dat pe masca, fără sa te intubeze sau sa te pună pe ventilator. Ți l-ar fi dat pe masca, dar pe masca tu ești conștient, ori dacă tu ești conștient și trece o ora, doua și tu ești tot pe oxigenul pur, în prima faza e benefic și simți o senzație de relaxare, de odihna, dar dupa aceea, capacitatea sângelui de a îl asimila se pierde și incet-încet te sufoci. Ori, dacă tu stai pe masca pe oxigen si zici, "domne, ma sufoc", atunci ei trebuie sa îți dea masca jos și îți revii.
    E, pentru chestia asta te-au trecut pe ventilator și atunci tu nu mai poți sa mai zici "domne, ma sufoc"! Și atunci te sufoci. De ce? Faci edem pulmonar. Exact ca și când te arzi și se face basica cu apa. Oxigenul este coroziv, arde țesuturile, de aia se da pe masca barbotat prin borcanul ala cu apa, sa fie umed. O sa vedeți ca acolo unde vine țeava de oxigen la nas, apare arsura. Același lucru se produce in plămâni, îți arde plămânii, se face edem pulmonar, se strânge lichid în plămâni și nu se mai face schimbul de gaze, deja orice ti-ar da, nu se mai face schimbul de gaze. Și nu numai orice ti-ar da, din punct de vedere al dinamicii respiratorice, al dinamicii gazelor, indiferent ce amestec îți dă, ești gata pentru ca nu se mai face schimbul de gaze, ci și orice ti-ar da din punct de vedere medicamentos, orice antibiotic, orice antiviral, la revedere, tu tot te sufoci!

    E, l-a adormit, l-a intubat, i-a dat oxigen pur sau altceva (dar cel mai ieftin e cu oxigen pur și nu bate la ochi), l-ai ținut pe oxigen pur, i-au ars plămânii, de aia s-au interzis autopsiile, și ala s-a sufocat în somn și în 24 de ore ești mort. Asta a fost, dar pana nu vorbește un medic (au fost bine de tot furajati, salariile ca în Germania, i-au cumpărat, le-au cumpărat tăcerea, i-au format și le-au cumpărat tăcerea), nu se va face lumina.

    Eu ce va pot spune, eu va vorbesc acum ca profesor universitar, va vorbesc ca instructor de scufundări, ma pricep la respirație sunt și instructor oxygen-provider, instructor de scuba, la dinamica respiratorie nu am probleme. Sigur ca eu nu va pot lamuri în ceea ce privește detaliile medicamentoase. Eu pot sa va spun de ceea ce au nevoie, dar nu o sa va pot spune produsul medical, sa va spun, domnule, au nevoie de ceva care suprima influxul nervos de la centrul respirator cefalic la mușchii scheletici, automatismul respirator, ca-i spune esmeron, ca-i spune altcumva, asta nu mai contează, dar asta e mecanismul, nu ai tu ce sa bagi pe ventilator un om care respira singur oricât ar fi de încărcați plămânii! Pentru ca aici e manualul doctorului Iuliu Hațeganu unde spune clar ca omul poate trai și cu o cincime din suprafața respiratorie. Deci, din 5 lobi pulmonari, 3 pe dreapta și 2 pe stanga, ca-i inima, dacă scot 4, omul tot trăiește. Dar la pat, nu mai poate face efort ca nu mai are suprafață de schimb alveolo-capilara. Apare dispneea, dificultatea în respirație numai când incepe sa facă efort.

    Dar un om care vine pe picioarele lui și acuza dificultăți respiratorii, l-ai adormit, l-ai împachetat frumos, i-ai dat esmeron, i-au oprit respirația, l-ai băgat pe ventilator pe oxigen pur, în 24 de ore e gata! Salut, a murit de covid, case closed, asta e firul.

    Deci, astea sunt asasinate, crima cu premeditare, cum vreți voi, deși fiind stare de război, asta e stare de război, suntem sub asediu, vorbim de crime de război, crime împotriva umanității, gândiți-vă ca dacă într-un rahat de oraș cum e Sibiul, au undeva la peste 500 de morți, va dați seama că probabil vorbim de 5.000 - 6.000 de morți sau mai mulți, asasinați.

    Sigur ca aia se zbat, ați văzut ca i-au legat de pat, v-am spus, principala problema este ca Universitatea nu formează caractere, dar vad ca nu formeaza nici oameni inteligenti, un medic e liber sa adopte ce protocol considera el, nu-l comanda nimeni, chiar atât de tampit sa fie sa nu știe lucururile astea? Chiar atât de mulți sa poți cumpăra cu bani și pentru cât timp??? Când se termina banii, ce o sa se întâmple???

    Gândiți-vă foarte bine, nu folosesc cuvintele în mod gratuit, suntem sub asediul forțelor specie ale lui arafat. Nu va pot spune exact cine e asta, cine l-a pus aici și de ce, lucruri similare se întâmplă în toată lumea, dar noi avem problema cu ce se întâmplă la noi. Asta trebuie eliminat, asta e președintele Romaniei, arafat.
    Arafat conduce România, de fapt, trebuie eliminat cu orice preț, e un pericol pentru siguranța naționala și pentru integritatea biologica și morala a poporului roman, atâta cât a mai rămas din el, deci este alerta roșie, extrema urgenta, trebuie scăpat de asta prin orice mijloace pentru ca nu se va duce de acolo, are profilul psihologic judiciar al criminalului în serie!

    Fiți binecuvantati și aveți grija sa nu alunecati."
  • DANA Q 17.10.2021 16:36
    Subscriu la tot ce ai scris.Ai perfecta dreptate si te felicit pt. tot ce/ai spus.
  • Enya ► DANA Q 17.10.2021 17:28
    Dana, multumesc. Chiar azi, dupa ce i-am aratat cuiva aceasta dovada terifianta, l-am intrebat: oare mai exista vreo falanga patriota prin serviciile astea ale noastre, care sa inceapa sa ia masuri si sa-l opreasca pe individ?

    Stii ce mi-a raspuns, de m-a intepat in suflet?

    - Numai poporul il mai poate da jos pe asta. E sustinut de oculta mondiala, dincolo de tara noastra, incat numai poporul mai poate face ceva. Cu mitinguri, proteste, presiuni. Practic "pandemia" de-abia acum incepe, tinta lor e sa vaxxeze toti oamenii, iar arafat face absolut orice, framantand sub bocanci Constitutia sfanta, pentru ca nu-i pasa de imagine, de romani, de Romania, de nimic, el are un rol pe care trebuie sa-l duca pana la capat. Romanii trebuie sa se inregimenteze toti in miscarea de rezistenta si sa nu mai accepte vaxxarea cu seruri experimentale ucigase, testele PCR, botnita, sa renunte definitiv la supermarketurile straine, banci, cumpararurile si platile pe card etc.
  • DANA Q ► Enya 20.10.2021 16:18
    Enya,ti/am trimis un raspuns,e drept mai lung,si azi constat cu stupoare ca nu mi/a fost publicat,Chiar, nu stiu ce i/a deranjat sa nu/mi publice raspunsul,,banuiesc doar,ca am atins niste corzi sensibile (securitate,ceva sugestii si acum chiar nu/mi mai amintesc ce/am scris)Daca si aici ni se cenzureaza comentariile,atunci,nu mai am nimic de spus decat ca, regret ca ni se subtiaza culoarul de comunicatii.Pacat.În rest îti doresc numai bine.
  • ActiveNewsRo ► DANA Q 20.10.2021 19:37
    Nu este de la noi. Am mai primit astfel de reclamații dar noi nu v-am cenzurat. Verificați-vă mijloacele tehnice. Nu este frumos sa faceti astfel de sugestii intr-un mesaj. Era mai simplu sa ne scrieti pe e-mail sau sa mai incercati inca o data.
    Noi pastram acest forum liber cu mici exceptii: interzis idiotilor si blasfemiatorilor.
  • DANA Q ► ActiveNewsRo 21.10.2021 16:02
    În cazul acesta,va rog primiti scuzele mele.
  • Enya ► DANA Q 20.10.2021 21:54
    Aaaa, Dana, mi-ai starnit curiozitatea, mai scrie-l o data! :)
  • DANA Q ► Enya 21.10.2021 16:20
    Enya draga mea,eu sant de destul de multa vreme pe pamantul acesta si,te rog,crede/ma ca nu mi/l prea aduc bine aminte.Ideile pe care ti le/am expus,mi/au venit instantaneu,ca un fel de riposta la situatia asta de tot rahatul,în care ne mentin criminalii astia( aici includ automat si securitatea tradatoare) de care,se pare ca n/o sa scapam prea curand,si a fost imediat ce ti/am citit comentariul.În mod cert ne vom mai întîlni asa ca ....
    P.S. Mi/am cerut scuze de la ACTIVENEWS,acuzîndu/i se pare pe nedrept.În acest caz,cred ca de vina sant altii si cred ca nu e greu de ghicit cine.
  • Enya ► DANA Q 21.10.2021 16:54
    Dana, am insistat pentru ca citesc cu mare placere comentariile de aici pentru ca imi resusciteaza SPERANTA, cand se mai stinge uneori.
  • DANA Q ► Enya 21.10.2021 20:01
    Speranta moare ultima si daca se întîmpla asa ceva,atunci chiar s/a terminat cu noi toti.Sa fim totusi optimisti.
    P.S.Azi am primit o veste naucitoare.Sasul l/a propus pe ciuca(sper ca la ora asta deja ai aflat).Tare ma tem ca de/acum încolo nu vom avea parte decat de o dictatura militara sanitara, iar acest lucru va fi ceva cat se poate de rau,de/a dreptul cumplit.Acum,nici nu vreau sa ma gandesc la asta.Am certitudinea ca de fapt asta a fost visul suprem al sasului,dupa ce/a primit directivele de la SEFII DE LA LUME,vorba Danei Budeanu.Cred ca de/acum încolo,comentariile vor fi de prisos.Poate ma însel.În rest numai de bine.
  • Enya ► DANA Q 17.10.2021 17:29
    Singur nu va pleca niciodata.
  • Enya 17.10.2021 05:14
    Sunt mai mult de 5.000 - 6.000 romani asasinati in spitale, la ATI, trebuie bagati la socoteala si urmatorii:

    - cei care au murit din cauza protocoalelor aberante date pentru un virus inexistent si care au agravat bolile cronice reale de care sufereau
    - cei care au murit din cauza neacordarii unui tratament medical de urgenta pentru bolile lor cronice reale (pe motiv de spital inchis din cauza covid) sau pentru accidente pe motiv de asteptare a rezultatelor unui test PCR impostor (care nu poate dovedi existenta unui virus inexistent si nedovedit stiintific ca exista!), si uite-asa au murit oameni doar cu un picior rupt, pentru ca au fost fortati, in cel mai inuman mod si lipsit de empatie si mila, sa astepte in dureri groaznice rezultatul unui test impostor, sau au murit de cancerul galopant pentru ca boala lor nu a mai contat si prin urmare nu a mai fost tratata pentru ca nu slujea pandemiei inexistente
    - cei care au murit din cauza malpraxisurilor, acoperite acum atat de convenabil de pandemia inexistenta (cine mama naibii mai poate trece macar dincolo de bodyguardul portar, daramite sa mai intre in vreun spital sau sa mai aiba acces la informatii???)
    - bolnavii de boli cronice reale internati in spital care au murit din cauza infectiilor intraspitalicesti sau sectantii covid ipohondrici si programati mental de propaganda ca au covid, care s-au dus singuri la spital la prima tuse sau febra, si care poate ca aveau afectiuni de care nu stiau sau pe care nu le tratau, si acolo, in urma unui sir de situatii care au scapat de sub control, din cauza unui sistem medical putred de corupt care el insusi a colapsat sanatatea si spitalele romanilor, prin furturi si CAPUSAREA BANILOR DIN SANATATE AI ROMANILOR DE CATRE MAFIA DIN SPITALE, MINISTERE, POLITICA, au ajuns sa se infecteze cu adevarat cu piocianic sau clostridium difficile, ca apoi sa ajunga la ATI si de acolo in saci sigilati
    - cei care au murit pana acum din cauza vaxxurilor!

    Cifrele fabuloase despre decedatii de "virusul ucigas" recitate zilnic romanilor se vor intoarce impotriva criminalilor, si desi false, de data asta vor fi luate si ele in considerare la NURNBERG2.0 pentru ca, nu-i asa, au fost cifre oficiale de stat, sunt pe hartii, au semnaturile eroilor!
Ultima oră

14:26

Un miliard de dolari pentru primul studio de film fără influențe woke. Elon Musk a pus banii jos! Cu ce actori a bătut palma CEO-ul Tesla

14:11

România scrie istorie! Aur la Campionatul Mondial de Robotică din Texas

14:00

Dan Puric vă așteaptă azi, la 18.00, la Conferințele Familia Ortodoxă de la Librăria Sophia: TREZEȘTE-TE, POPOR ROMÂN!

13:48

Monseniorul Viganò: Legătura dintre Asasinarea lui JFK și Biserica Paralelă

13:34

Întorsătură de situație! De pe lista europarlamentarelor, la Primăria Capitalei - Gabriela Firea este oficial candidatul PSD

13:20

Agentul Rusiei Marchel Mihăiescu: corigent la istorie sau propagandist al Moscovei?

13:09

Filmul “Trei kilometri până la capătul lumii”, regizat de Emanuel Pârvu, a fost selectat în competiția oficială Cannes 2024

13:00

Zoe Dantes: Sfântul Gheorghe plânge. De doi ani!

12:13

Liviu Alexa și Anca Alexandrescu au avut dreptate: Monstruoasa rețea-caracatiță a lui Florian Coldea șantajează oameni de afaceri cu sute de mii de euro și ”rezolvă” dosare în justiție. Înregistrări halucinante

02:00

Ultimă Oră: Gabriela Firea (PSD) și Sebastian Burduja (PNL), noii candidați la Primăria Capitalei! Alegerile de la București se încing

01:30

23 aprilie: Sfântul Gheorghe, purtătorul de biruință. Ștefan cel Mare și Sfânt l-a avut pe steagul său de luptă în toate bătăliile. LA MULȚI ANI!

01:10

”Aveam 30 ani când viața s-a oprit. Când s-a lăsat cortina și ziduri au început să fie înălțate” - Părintele Gheorghe Calciu Dumitreasa, martir anticomunist și mărturisitor ortodox al secolulul XX

00:30

ÎNDRĂZNEȘTE, VITEAZULE GHEORGHE! Cele 13 pătimiri ale Sfântului Mare Mucenic Gheorghe în iconografie

23:30

O profesoară îl apără din Olanda pe Vlad Țăranu, ”un stindard al iubirii de țară”: Scrisoare Deschisă către Ministerul Educației din România, direcția Colegiului Național "George Barițiu" Baia Mare și Inspectoratul Școlar Maramureș

23:10

Părintele Pimen Vlad din Muntele Athos a susținut conferința ”Povestiri din Sfântul Munte”, organizată de Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților - VIDEO