Iulian Capsali: CAD MEDICI PE ALTARUL VACCINĂRII

De Iulian Capsali  /  

Foto: Spitalul Elias / Cetateanul.net

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Medicul neurolog Raluca G, 39 de ani, de la Spitalul Elias a făcut un AVC masiv în timpul nopții, imediat după ce s-a vaccinat cu A TREIA DOZĂ de Pfizer. 

Deși colegii au încercat să facă tot ce se putea ca să o salveze și să diminueze presiunea intracraniană, leziunile sunt mari, iremediabile. Neurologic este compromisă. 

Medicii care au luptat pentru viața ei povestesc despre imposibilitatea de a-i curăța arterele (tromboliză) de cheaguri: trombii se refăceau imediat după ce erau înlăturați. Niciun medic nu a mai văzut asemenea putere de refacere a cheagurilor, cu o asemenea virulență. 

Dacă va supraviețui, va fi un corp inert ale cărui funcții vitale vor fi susținute de aparate, o comă prelungită. 

În discuția dintre colegii de breaslă, din care vă redau acest printscreen, se mai vorbește de alte cazuri de medici, din alte spitale, care au suferit efecte grave post-vaccinale.

Totuși, întrebarea care reiese imediat este: DE CE MEDICII TAC? 

De ce au lașitatea de a nu recunoaște PUBLIC astfel de cazuri - și sunt sute la nivelul întregii țări - și de ce întrețin această omerta? Ca să nu deranjeze Sistemul? 

Dumnezeule, cum să "te rușinezi" când îți anulezi programarea la a treia doză?! Servești sănătatea publică, pacientul, sau o ideologie medicală care te fagocitează complet - ca în cazul reeducării de la Pitești aplicate tinerilor deținuți politici - in care omul se subsumează bolii? 

Care sunt resorturile psihologice pentru care tocmai ei, medicii care ar trebui să PROTEJEZE VIAȚA, nu recunosc public aceste consecințe post-vaccinale teribile, imediate (vaccinurile genetice fiind EXPERIMENTALE, nu se cunosc consecințele după ani de zile) care SE ÎNTÂMPLĂ SUB OCHII LOR?

De ce trebuie să ajungem ca în Taiwan, acolo unde DEJA MOR MAI MULȚI OAMENI DIN CAUZA VACCINĂRII DECÂT DIN CAUZA COVIDULUI?

Acum nu vorbesc cu trompetele sistemului, medicii - tonomate. Vorbesc cu medicii onești, care văd ce se întâmplă în jurul lor:
DE CE TĂCEȚI?

P.S.: Am lăsat unul dintre prenumele medicului în suferință ca să fie pomenită de toți cei care citesc aceste rânduri, mai ales de preoți.
 
 Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNewsTV

PREMIERĂ ACTIVENEWS: MAI ÎNTÂI, NU FACE RĂU! HOLD ON: PRIMUM NON NOCERE. FILMUL ÎN ROMÂNĂ:

MILITAR ROMÂN, EROU VETERAN DIN AFGANISTAN, RĂNIT DE VACCIN PE VIAȚĂ. EXCLUSIV ACTIVENEWS:

ActiveNews, primul portal românesc de știri pe https://rumble.com/c/ActiveNews

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (51)
 • Cacovean Adrian 15.10.2021 23:28
  Să nu-și dea organele! Familia ei să lupte pentru salvarea doamnei doctor!
 • DanielaBMED 16.10.2021 10:32
  Nici nu se va putea asa ceva. Nu cred ca sunt primite organe pt transplant de la cei ( recent ) vaccinati. Apoi, in vasele mici din organe nu pot fi trombi ???
 • Eli ► DanielaBMED 16.10.2021 14:30
  Naiba mai știe ce vor face, clar este că pentru cine trebuie o să dea ce trebuie. Este posibil ca dacă spike s-a localizat la creier de ex restul organelor să fie ok la ceva mai mult timp după injectare. Dar clar cei care sunt șmecheri vor lua numai de la cei ''puri''
  Ce întotdeauna, ce este mai bun pentru hoți
 • Tribi ► DanielaBMED 16.10.2021 14:34
  Corect!
 • Razvan Adrian 15.10.2021 23:29
  Partea cea mai proasta e ca incep sa aud in jurul meu in ultimul timp de tot mai multe persoane care au murit la scurt timp dupa vaccinare sau au facut tromboze. Numarul e aproape triplu fata de persoane pe care le stiu ca au avut covid si asta e doar in cercul in care ma invart.
  Si totusi oamenii se vaccineaza pe considerentul ca nu toti fac reactii adverse de parca toti ar avea simptome grave de la covid. Unii se vaccineaza si se lauda ca sunt "liberi". Alti dorm linistiti crezand ca au fentat moartea in timp ce altii am auzit ca se vaccineaza in insemn de recunostinta pentru cercetatorii care si-au dat sudoarea sa scape omenirea de moarte.
 • Enya 15.10.2021 23:34
  "De ce medicii tac"????

  Pai pentru ca AU INVENTAT UN "VIRUS" SI O PANDEMIE justificatoare de nazism medical pe care l-au pus in mainile borfasilor de la putere ca sa se finalizeze NWO prin vaxxare (cu seruri experimentale care cauzeaza boli si decese), nanocipare (pe mana dreapta sau pe frunte - exact cum sunt scanate acum, anticipat, oile ascultatoare, cuminti si fara pic de demnitate), control total al pamantenilor prin credit social si InteligentaArtificiala si intr-un final hibridizarea speciei umane, deci pentru ca sunt autorii directi ai GENOCIDULUI SI CRIMELOR IMPOTRIVA UMANITATII care se intampla acum in lume! Au interzis si autopsiile tocmai ca sa se ascunda realitatea, ca nu exista covid/sar-cov2!

  Daca nu ies in fata si nu spun Adevarul, vor fi sacrificati laolalta cu prostimea pentru ca oculta globalista satanista, care s-a folosit de ei contra avantaje materiale imense, ii va si trata ca pe niste tradatori ce sunt fata de semenii lor, injectandu-i fortat!

  Ca sa vorbeasca, domnule Iulian Capsali, trebuie mai intai sa refuze sa mai primeasca argintii lui Iuda, apoi sa-fi faca sincer mea culpa, apoi sa spuna Adevarul, ca nu, nu exista si nu au izolat nici un virus, ca testele impostoare PCR nu pot detecta un "virus" care nu exista, ca au mintit si-au manipulat de-au rupt, ca au sedat si intubat fortat pacientii, ca le-au administrat tratamente pentru un virus inexistent (halucinant!), agravandu-le bolile cronice sau chiar provocandu-le moartea, ca au inchis spitalele pentru pacientii si bolile reale, ca nu au pic de mila si empatie fata de bolnavi si ca da, sunt autorii celei mai mari fraude medicale din toata istoria umanitatii!

  Eroilor, spuneti Adevarul si Adevarul va va elibera!
 • Orizont 15.10.2021 23:34
  "Structuri" biotehnologice cu TENTACULE gasite in Vacsinuri:
  https://www.trunews.com/stream/tentacle-tuesday-is-there-a-thing-in-covid-vaccines

  Today on TRUNEWS, Rick and the team delve into the recent videos being released showing products in the so-called vaccine operating systems growing tentacles
 • Românul vechi 16.10.2021 11:50
  Structuri fără viață în ele. Da, pot și fac rău. Poate că nu pot face atât de mult rău cât mătrăguna, dar sunt moarte, nu au nici o caracteristică vieții. Sunt o mulțime de otrăvuri în natură, nu înseamnă că trebuie să ne speriem de ele. Există bombe atomice, urâciunea pustiiri, dar nu ne temem de ele, căci sufletul nu-l pot distruge. Lucrarea pe care o vedem acum în lume este pentru înrobirea sufletului. Dacă vor să ne omoare o pot face într-o clipă, dar nu ăsta este scopul.
 • Orizont ► Românul vechi 16.10.2021 14:47
  Dacă urmăriți cu atenție transcriptul Dr. Franc, spune ca în vaXXin sunt inițial niște Oua din care au ieșit "creaturile" cefalopode. Oare nemernicii de la ANMDM au aplicat vre-o verificare a loturilor de "vaXXin" cu protocol de hazard biologic?
 • Tribi ► Orizont 16.10.2021 15:00
  Din nefericire, genul acesta de "imprastiere" duce in derizoriu lupta adevarata.
 • Orizont ► Tribi 16.10.2021 16:17
  Nu inteleg ce vi se pare atat de incredibil - "VIRUSUL"(agent biotehnologic) A FOST FACUT PENTRU VAXXIN si NU vaxxinul pentru combaterea virusului. Poate sunt loturi incarcate cu diferite experimente si aleatoriu se intampla ca unii cercetatori sa le descopere.
 • Orizont ► Tribi 16.10.2021 18:17
  In completare , un clip din zona "E.T." care prezinta o serie de informatii despre originea, componentele vaXXinului si contaminarea masiva PRODUSA DE CEI "VACCINATI" :

  Canal YouTube cenzurat - https://youtu.be/gAvUhSLxK9g

  https://www.brighteon.com/cd40bc54-2f52-4394-8d75-218058170dbd

  https://odysee.com/@CosmicAgency:c/vaccinestaygetanlab:8
 • manu_fx 17.10.2021 11:43
  Este o evolutie in nanotehnologie, de la smart dust si morgellons la hydra. https://thecovidblog.com/2021/10/15/hydra-vulgaris-graphene-oxide-merck-new-pill/

  http://www.youtube.com/watch?v=RvNDk2t8TGk
  https://www.bitchute.com/video/DRpImo975y0T/
  http://www.youtube.com/watch?v=1sVFjPbRpII
  http://www.youtube.com/watch?v=5w44f61TDcI
 • A.C. 15.10.2021 23:34
  Si noi ne punem vietile in mainile lor?!
  Romani, nu mai stati, actionati:
  "Destul!

  De doi ani își fac de cap și ne batjocoresc, la noi acasă, iar noi stăm și ne uităm.
  De doi ani ne fură și fac averi pe munca noastră.
  De doi ani ne nenorocesc copiii, obligându-ne să-i învățăm că, în și din România, scapă cine poate.
  De doi ani ne ucid bolnavii și bătrânii.
  De doi ani ne sfidează, impunând, la noi acasă, voința celor străini de țară.

  Ne iau pământul, ne iau bogățiile, ne iau banii, ne iau demnitatea, ne iau simbolurile, ne iau identitatea, ne iau limba, ne iau tradițiile.
  Ne iau eroii și-i pun în loc pe nemernicii care au asuprit poporul român.
  Ne trimit să jucăm golf când murim pentru că ei închid spitalele.
  Ne trimit să jucăm golf când copiii noștri se sufocă sub botniță.
  Ne trimit să jucăm golf când țăranii sunt batjocoriți de politica protecționistă la adresa străinilor.
  Ne invită la schi atunci când mor români arși de vii în lagărele de exterminare numite spitale.
  Ne dau la o parte de pe șosea ca să treacă ei, în drumurile lor pe care tot noi le plătim.

  Păduri, pământ, petrol, aur, apă, gaze, ne-au luat tot și tot noi trebuie să plătim pentru asta. România nu mai e a noastră, ci a LOR, a străinilor și a trădătorilor de neam.

  Suntem LA NOI ACASĂ iar ei sunt niște străini de neam, trădători ai țării în care s-au născut, ființe fără patrie, fără copii și fără Dumnezeu.
  Cât mai stăm să citim articole de presă fără să facem ceva? Cât îi mai răbdăm? Cât mai continuăm să dăm vina pe alții pentru pasivitatea noastră?
  Cât mai avem de gând să tolerăm străinii care-au venit la noi cu traista-n băț și acum au devenit stăpânii noștri?
  Când avem de gând să facem curat ACASĂ LA NOI?

  Adresez un apel, ca cetățean român, tuturor organizațiilor civice, organizațiilor studențești, organizațiilor profesionale.
  Rezistența pasivă este inutilă.
  Mișcările de stradă violente sunt în afara oricărei discuții.
  Trebuie să inițiem cele mai mari procese colective din istoria României: POPORUL ROMÂN CONTRA STATULUI ROMÂN și POPORUL ROMÂN CONTRA CETĂȚEANULUI KLAUS WERNER IOHANNIS.

  Nimeni, niciodată, nu va îndrăzni să ne stea în cale, nici cea mai coruptă justiție nu se poate lupta cu un popor întreg. Vremurile fricii au trecut demult. Nu ne mai vânează Securitatea pe stradă, nu ne mai bagă la beci dacă ne prinde pe frontieră, nu ne mai închide nimeni gura în afară de noi înșine.
  Dacă nu ne luăm soarta în propriile mâini, ne vor blestema copiii noștri pentru că i-am lăsat să devină sclavi în propria țară!
  Nu suntem „oamenii simpli”, domnule Klaus Werner Iohannis!
  Nu suntem „oamenii de pe stradă”, domnilor Câțu, Cioloș, Barna, Ciolacu, Simion, Hunor, Orban, Arafat, Voiculescu și ceilalți!
  Nu suntem „dragi români”, domnule Președinte al României, Klaus Werner Iohannis, care îndrăznești să ne faci xenofobi, antisemiți, naziști!
  Nu suntem „simpli cetățeni”, domnule Vasilică Câțu, care îndrăznești să ne faci analfabeți, teroriști, nespălați!
  SUNTEM POPORUL ROMÂN, și vrem să plecați de unde-ați venit, cu străinii voștri cu tot.

  Să dăm jos botnița!


  Dacă doriți să ne punem la un loc și să începem să ne mișcăm, vă rog să-mi scrieți pe adresa de e-mail rprodan@protonmail.com.
  Sunt de acord ca adresa mea de e-mail să fie făcută publică pe acest forum.
  NU folosesc FB sau alte rețele sociale.

  Împreună cu alți patrioți români am inițiat deja demersul pentru deschiderea unor procese colective, POPORUL ROMÂN CONTRA STATULUI ROMÂN și POPORUL ROMÂN CONTRA CETĂȚEANULUI KLAUS WERNER IOHANNIS.
  NU se pune problema de donații de nici un fel, ci doar să vă alăturați nouă, pentru a constitui o opoziție cetățenească reală, de o amploare nemaiîntâlnită, probabil, nicăieri în lume, la abuzurile și bătaia de joc a Statului român, prin reprezentanții săi, la adresa Poporului Român."
 • Sweeping 15.10.2021 23:47
  Fatarnicia medicilor inseamna lipsa prezentei si lucrarii lui Dumnezeu in viata si activitatea lor medicala. De aceea tac, pentru ca sunt in primul rand fatarnici si formalisti. Adevarul nu lucreaza in ei si ei nu iubesc adevarul. Iar daca nu iubesc adevarul, minciuna este singura optiune.
 • Românul vechi 16.10.2021 12:03
  90% din medici au făcut facultatea pentru bani, pentru statut social. Nu ai ce să le ceri lor. Lucrează pentru cine oferă mai mult. Restul de 10% sunt cei care au ales medicina pentru a își ajuta semenii. Au suflete nobile și mintea deschisă, dar e greu de luptat împotriva sistemului. Sistemul promovează pe Arafat, Fauci, Mahler, Cercel și pe toți care le fac jocul. Celor cu suflete nobile li se dă un os de ros și li se arată bățul la fiecare semn de nesupunere. Bineînțeles că adevărul va învinge, oricât de mult timp ar lua și oricât de mult sânge ar curge. Iar cei care lucrează nedreptatea își vor lua plata nedreptății, prima dată aici pe pământ, cât sunt încă în trup și apoi vor lua o plată veșnică. Urmăriți viețile tuturor celor care au lucrat nedreptatea și veți vedea că așa e: Nero, Napoleon, Darwin, Lenin, Hitler, Stalin sau Ceaușescu. Sau urmăriți destinul persoanelor apropiate, nu atât de cunoscute și veți vedea același șablon: o durere intensă trupească și neîmpliniri pentru cei răi, pace și bucurie pentru cei buni, pentru că fericirea este o stare de spirit!
 • DanielaBMED 16.10.2021 08:57
  Cred ca unii se imbata cu ideea ca "sunt rare cazuri" de asemenea reactii adverse si ca NUMERIC vaccinul aduce mult mai multe beneficii. Vor fi si cei care sa zica ca era fumatoare sau ca "poate lua anticonceptionale" ( care pot da tromboze grave ), colea, "exceptie"... Sunt oameni care nu vad sau nu vor sa vada. Platiti ca sa nu vada ? NU VREAU SA CRED. Dar fiind sponsorizati, au o retinere mare sa vorbeasca contra narativei oficiale "vaccinati-va !" ; sau le e teama sa nu isi piarda serviciul, lucru posibil, sa nu fie tarati pe la Colegiul medicilor etc. Cand insa relele vaccinului se vor inmulti va fi greu sa nu iasa cumva la suprafata adevarul. Dumnezeu sa o aiba in paza pe doctorita Raluca Simona G. ( care exista ca neurolog la Elias ).
  Sunt curioasa daca altii decat activenews, la tv sau in alte parti, vor da stirea. Trist !
 • Eli 16.10.2021 14:15
  Păi și care este treaba că este fumătoare sau lua anticoncepționale? Dacă sunt contraindicate să scrie pe prospect. Cum este la unele vitamine de ex K2 - nu ai voie să iei dacă iei anticoagulante.
  Să spună și la vaxxurile astea: contraindicat pentru persoanele care iau anticoncepționale, sunt fumătoare, au alte lucruri sau anticorpi naturali etc.
  De ce nu dau contraindicații est superb și dacă o pățește cineva cineva care ar fi trăit mult și bine fără superbitatea de vax este la cazuri diverse, ce să-i faci, binele comun, empatia.
  Nu dai paracetamol la gravide dar este OK cu ser experimental care încă este în faza 3 de testare. La scară globală. Dar tot fază de testare.
  La copii se dă așa pe scară largă sărind etapele. Totul este razna cu vaxxinarea asta și cu ce se mai întâmplă pe glob ce vine de la clasa politică.
  Adică dacă ești fumător trebuie să iei vaxxinul și să mori sau să ai tromboze când s-au mirat absolut toți doctorii că fumătorii nu prea ajung la ATI, decât un număr foarte foarte mic? Deși se așteptau să fie mulți raportat la nr de fumători și la faptul că este o boială de plămâni.
  Nu au fost nici la noi nici peste tot. Așa că mai bine stătea în banca ei și nu se mai vaxxina sau măcar nu mai făcea doza 3 așa voluntar că pașaportul de vax îl avea oricum. Ăștia cu doza 3 sunt ăia super convinși, ăia de cred 100% în vaccin și care ''nu au avut nicio problemă'' de la doze - ceva mici frisoane, oboseală, altele mici nelegate de vax dar nimic super grav. Ăștia sunt că la noi nu se cere doza 3 pt a avea acces la muncă sau oriunde. Sunt benevolii cu doza 3 ăia de predică că trebuie să facă toți. NU a fost obligată. Îi plâng pe cei care sunt obligați pentru a le pune mâncară pe masă familiilor, dar celor care benevol? Nu am nici ceva contra, dar nici nu îi plâng, este ceva așa, la etc.
 • Tribi ► Eli 16.10.2021 14:37
  Foarte corect!
 • Tribi 16.10.2021 09:09
  Auzisem la un moment dat de un neurochirurg de la Iasi care a patit ceva asemanator. Sorete, parca. A ramas cu sechele.
 • Pixelu Albastru 16.10.2021 10:08
  De ce medicii tac?
  Pentru că sunt îmbuibați de bani și nu sunt dispuși să renunțe la modul de viață actual.
  La fel ca Mircea Badea, Bălăceanu-Stolnici, Rebengiucul Mircea...
 • Eli 16.10.2021 14:28
  Tac pentru că nu au fost presați să ia vax și probabil că dacă vor fi o să ia un placebo și o să spună că s-au vaxx. Atât. Fiecare face alegerile lui, pe care fiecare le va duce. Bine nu le va fi niciunuia care mint în chestia asta pentru că este vorba despre atâtea vieți nevinovate.
 • Tribi ► Eli 16.10.2021 14:57
  Iata ca prin proiectul de lege "care este" sunt obligati sa se vaccineze... Sa vedem cat de mare e lasitatea. Probabil, la cote maxime!
 • Tribi 16.10.2021 14:39
  Nu e adevarat neaparat..., poate pentru unii...
  Majoritatea sunt doar lași!
 • CristianBodgros 17.10.2021 00:26
  Badea e si retardat autentic, povestea cu gura lui cum respecta la virgula ineptiile lui Cercel si Musta. Cum i-a serbat el ziua lu fi-su, cum primea comanda de la curieri etc Nu mai tin minte daca o facea si p-aia cu arsul hainelor.
 • Cristia 16.10.2021 11:06
  Baiat de 35 de ani in coma ,vaccinat in aceeasi zi.
  Fata din Vaslui 22 ani, comotie cerebrala si moarta in seara vaccinarii.
  Sursa : medic veterinar , cunostine ale lui : 2 fete insarcinate vaccinate, au pierdut sarcina (una primul trimestru,cealalta ultimul trimestru de sarcina)- posibil tromboza pe cordonul ombilical
  Sursa medic ginecolog : 6 fete insarcinate , bolnave cu covid ,au murit copiii - tromboza pe cordonul ombilical.
  Tanar cca 40 ani mort, nevaccinat ,infectat covid.
  Alte cazuri bolnavi vaccinati si nevaccinati cam 50% din fiecare tabara.
 • Eli 16.10.2021 14:18
  Da mor și și. Dar pot că sunt 50/50 și la noi 70 sunt nevaccinați prelevanța este mai mare la vaccinați. Procentual au șanse mai mari.
  Cei care nu sunt vaxx și nu iau d3, omega 3, vit c, zinc de prevenție + o pastilă multivitamin o caută cu lumnarea mai ales dacă sunt supraponderali. Au dat cu ceva grav sau unde sau ce or face dar ceva îmbolnăvește oamenii. Și este mai grav decât anul trecut. Ce este virus sau unde, de data asta mai agresive. Tb să ne protejăm să avem grijă de sistemul imunitar!
 • Eli 16.10.2021 14:05
  Lol păi este simplu de aflat cine este: Dr. Raluca Simona Gurgu
 • lsyandex 16.10.2021 15:52
  Cu prilejul acestei pandemii m-am convins definitiv: medicii sunt, cu mici excepții, niște idioți. Au inteligența unui mecanic auto: știu să repare o mașină sau să-i facă revizia (mașina fiind omul, desigur) dar sunt incapabili să tragă o concluzie logică dacă le vin brusc în atelier 10 mașini bușite în același stil.
 • Eli 16.10.2021 17:10
  Modul acesta de gandire a fost regizat indocrinat de multe decade. Eliminarea gandirii critice, apartenenta la un grup, iei ca adevar ce auzi la tv sau din gura autoritatilor, certificat de anumite consilii acum foarte corupte samd.
  Daca in trecut geniile s-ar fi luat dupa ce spuneau consiliile de experti nu se mai facea nicio descoperire.
  Consiliul de experti de la noi a respins operele lui Brancusi :)
  Dar ma refer in general la cum s-a efectuat indobitocirea. Vitaminele CÂH. Imunitatea naturală, holistica CÂH. Prevenția CÂH. A da pe de o parte da pe de alta bombardezi oamenii cu micile plăceri ale vietii mesele imbelsugate posetele, sa fii acceptat spdv social. Asta este cireasa de pe tort: daca nu esti acceptat de aia misto ai zilei esti paria si inregimentarea aceasta s-a facut magistral.
  Asta s-a facut si pe fondul calcarii in picioare a tot ce este conservator si traditional ca invechit, prost, impotriva progresului.
  Cadn de fapt cei mai smecheri de pe lume aasta se trateaza holistic. Ca mai fac ei si transplanturi transfuzii asta este alta dar se trateaza si holistic.
  Au nevoie de transplanturi ca sunt atat de negri si din spiritual vin problemele de sanatate de fapt. Nu doar la oamenii intunecati ci si la cei buni coplesiti de griji, de probleme, de anxietati si suferinte, de frica, de prea putine bucurii, lipsa comunitatii de projin etc.
 • CARMEL 16.10.2021 19:49
  Nu sunt doctor, insa tocmai pentru ca am patit-o din cauza unor doctori incompetenti si sociopati, suflu si in iaurt. Daca privim la substantele active din acest medicament, Symbicort, vom vedea ca una dintre acestea este budesonida. Si acum ce ar trebui sa faca orice fiinta cu capul pe umeri? Sa verifice, ca in orice situatie in care vrem sa ne administram un medicament nou, daca nu cumva acesta interactioneaza cu ceva ce luam deja.

  In acest caz, ma intreb daca aceasta doctorita a avut macar curiozitatea sa verifice ce medicamente interactioneaza cu oricare dintre vaccinurile 'minune'. Ma tem ca nu, caci daca ar fi verificat la litera B, din paginile interactiunilor dintre medicamente si cele 3 vaccinuri existente si la noi, ar fi observat ca BUDESONIDA interactioneaza, nu se stie cum, cu aceste vaccinuri.

  1. Interactiuni vaccin Pfizer si alte medicamente:

  - https://www.drugs.com/drug-interactions-all/sars-cov-2-mrna-tozinameran-vaccine,pfizer-biontech-covid-19-vaccine.html#

  2. Interactiuni vaccin Moderna si alte medicamente:

  - https://www.drugs.com/drug-interactions-all/sars-cov-2-covid-19-mrna-1273-vaccine,moderna-covid-19-vaccine.html

  3. Interactiuni vaccin Johnson&Johnson si alte medicamente:

  - https://www.drugs.com/drug-interactions-all/sars-cov-2-covid-19-ad26-vaccine-recombinant.html

  Va rog sa transmiteti celor in masura sa inteleaga ceva si sa se foloseasca si de aceste informatii cruciale, atunci cand au in fata un posibil caz de reactie secundara sau efect advers grav, ca urmare si a unor tratamente pe care le ia deja.
 • DanielaBMED 16.10.2021 23:20
  Domnule Capsali, va rugam poate mai aflati ceva de aceasta doctorita. Cineva apropiat mie a pus la indoiala informatia aceasta. A zis ca e luata de pe FB si cine stie daca nu este inflorita oarecum... dupa obiceiul omului care vrand sa convinga mai pune si de la el ceva. Apoi, "la a treia mana", de la sursa pana la cititor sa nu iasa...altceva. Nu stiu daca s-a mai scris undeva in afara de aici despre neurologa de la Elias. Ori se ascund aceste informatii, ori e posibil sa se fi strecurat vreo eroare... Acum nu prea e voie sa vorbeasca presa de astfel de cazuri cand MOR OAMENII PE CAPETE DE COVID... Arafat zice ca sa se taie microfoanele antivaccinistilor. Se cam taie toate informatiile care fac "reclama negativa" vaccinarii.
  Dar important e sa stim sigur 100% ca informatia despre dr.neurolog de la Elias este adevarata. Daca tot a aparut...sa stim sigur !
 • Tribi 17.10.2021 00:01
  Din pacate pentru pacienta, cazul este real...
 • DanielaBMED 16.10.2021 23:23
  A murit, traieste, e in coma, e constienta...??? Care este starea dansei ACUM ?
 • Enya 17.10.2021 04:27
  Uitati, domnule Iulian Capsali, "DE CE MEDICII TAC"!


  Cum sunt asasinati romanii (si probabil metoda e aceeasi in toata lumea) in spitale, la ATI:

  https://m.youtube.com/watch?v=-ALddac5JBc&feature=youtu.be

  Profesor dr. Gabriel Lupan

  "La ora actuala suntem sub asediul Fortelor Speciale ATI la comanda generalului arafat!

  Asediul asta a fost pregatit, asa cum trebuie sa faci cand pregatesti un asediu, din timp. Ai nevoie de personal specializat si de tehnica militara, de tehnica de lupta!

  Sunt 20 ani de cand auzim numai "Centrul de formare de la Tg.Mures", "Centrul de formare Prim-ajutor, Anestezie Terapie Intensiva" din cadrul retelei de detasamente de pompieri din tara de situatii de urgenta. Acolo faceau racolarile, faceau cursuri de prim-ajutor pentru civili si cei mai buni erau trimisi la Tg. Mures. De 20 ani se tot formeaza personal in tara asta ca noi numai asta auzim, "Medicina de Urgenta - ATI", de parca romanii ar fi in zona de razboi, parca am fi pe frontul de vest.

  Am uitat ca noi suntem primii la oncologie, la cancer de copii, la cancer, obezitate, boli metabolice, autism... nu, domnule, medicina de urgenta!
  Ma intrebam, domnule, dar ce se intampla, domnule? Se pregatea! Omul asta se pregatea din timp! Cine l-a plantat aici si l-a eternizat in Romania, l-a si finantat, n-a facut SMURD-ul ala din banii lui, ci din bani europeni care pana la urma se pare ca sunt din banii lui Soros.

  Personal, si-a facut! Acum mai e nevoie de tehnica militara. Asta si-a adus salvari, ventilatoare si alt gen de aparatura medicala. VENTILATOARELE SUNT GHILOTINELE LUI. Sunt tancurile lui de ucis!

  Sigur ca in clipa in care ai facut un protocol pentru covrig, care presupune automat sa pui pacientul pe ventilator, pacientul ala trebuie sa indeplineasca 2 conditii. Prima e sa nu respire singur, pentru ca nu poti respira si tu, si masina! Deci, respiratia trebuie suprimata! Ori in clipa in care un om nu mai respira singur, ala nu mai e constient. Deci, al doilea lucru - pacientul trebuie sa fie inconstient. Nu se duce nimeni la spital inconstient.

  E, aici esti deja la mana lor. AICI APARE SMECHERIA!

  Daca ai dispnee, dificultati in respiratie datorata scaderii suprafetei de schimb la nivelul alveolelor pulmonare, respiratia nu se va opri! Tot nu se va opri! Ei trebuie sa-ti opreasca respiratia ca sa te puna pe ventilator! Revin la chestia asta.

  Este incriminat oxigenul. Trebuie sa fac o paranteza. 90% sunt sigur ca este exact asa cum spun pentru ca este o metoda ieftina.

  DAR LUMINA CU ADEVARAT NU SE VA FACE PANA NU VA VORBI CINEVA DIN ARMATA ATI A GENERALULUI ARAHAT.

  Este incriminat oxigenul. Oxigenul e un gaz respirator, face parte din amestecul de gaze pe care îl respiram, care se numeste aer. Are un procent de 21% și în aer mai avem 1% dioxid de carbon și restul e azot și un procent infim de gaze rare, deci vorbim aici de o presiune parțială a oxigenului de 0,21%. Presiunea parțială a unui gaz dintr-un amestec de gaze creste și el dacă creste presiunea întregului amestec. Confom legii lui Dalton, presiunea unui amestec de gaze, deci a aerului, este egala cu suma presiunilor parțiale a gazelor din amestec și atunci presiunea aerului aici pe pământ de o atmosfera e egala cu suma presiunilor parțiale a oxigenului si a azotului și a dioxidului de carbon.
  Fiecare gaz la o anumita presiune parțială devine toxic, ai probleme. Presiunea parțială a oxigenului devine toxica dacă creste de la 0,21, cât avem acum în aerul respirator. La 1,6 - 1,8, deja te omoară. Nu se poate face asa ceva nici măcar dacă administrezi oxigen pur, dacă ii dau oxigen pur va avea presiunea 1, va fi suta la suta, ori eu trebuie sa ajung la 1,6 - 1,8 ca să îl omor.

  Pentru asta trebuie sa fac doua lucruri. Ori îl bag în barocamera, ori îl bag sub apa. Dacă ii dau sa respire oxigen pur și îl bag la 6 metri sub apa, acolo va avea 1,6 presiune. La 8 metri e mort, dar moare repede pentru ca oxigenul e neurotoxic. Ori, ei nu te baga in barocamera, te baga pe ventilator, și atunci dacă protocolul cere sa te bage pe ventilator, primul lucru trebuie sa te adoarmă. Nu e o problema, iti dau un hipnotic, un sedativ, etc. Dar respirația continua, respirația nu se opreste dacă dormi pentru ca exista automatism dictat de impulsurile din centrul respirator, din bulbul cefalic către mușchii respiratori. Atunci ce îți dau: îți dau un produs folosit în anestezie care taie legătura, influxul nervos dintre bulbul cefalic și mușchii respiratori.
  Se folosea esmeron. E, în clipa aia ai adormit Nici nu mai respiri și atunci deja respira mașina în locul tău, pot sa te bage pe ventilator. E, în clipa aia ești al lor! In mod normal, daca dai oxigen pur pt. o perioada scurta de timp, nu se intampla nimic, 15 - 30 de min. e ok, limita medicala pentru administrarea de oxigen pur este de 24 de ore pentru ca oxigenul e un gaz coroziv, produce arsuri. Dacă pe ei i-ar fi interesat sa-ți dea doar oxigen, ți l-ar fi dat pe masca, fără sa te intubeze sau sa te pună pe ventilator. Ți l-ar fi dat pe masca, dar pe masca tu ești conștient, ori dacă tu ești conștient și trece o ora, doua și tu ești tot pe oxigenul pur, în prima faza e benefic și simți o senzație de relaxare, de odihna, dar dupa aceea, capacitatea sângelui de a îl asimila se pierde și incet-încet te sufoci. Ori, dacă tu stai pe masca pe oxigen si zici, "domne, ma sufoc", atunci ei trebuie sa îți dea masca jos și îți revii.
  E, pentru chestia asta te-au trecut pe ventilator și atunci tu nu mai poți sa mai zici "domne, ma sufoc"! Și atunci te sufoci. De ce? Faci edem pulmonar. Exact ca și când te arzi și se face basica cu apa. Oxigenul este coroziv, arde țesuturile, de aia se da pe masca barbotat prin borcanul ala cu apa, sa fie umed. O sa vedeți ca acolo unde vine țeava de oxigen la nas, apare arsura. Același lucru se produce in plămâni, îți arde plămânii, se face edem pulmonar, se strânge lichid în plămâni și nu se mai face schimbul de gaze, deja orice ti-ar da, nu se mai face schimbul de gaze. Și nu numai orice ti-ar da, din punct de vedere al dinamicii respiratorice, al dinamicii gazelor, indiferent ce amestec îți dă, ești gata pentru ca nu se mai face schimbul de gaze, ci și orice ti-ar da din punct de vedere medicamentos, orice antibiotic, orice antiviral, la revedere, tu tot te sufoci!

  E, l-a adormit, l-a intubat, i-a dat oxigen pur sau altceva (dar cel mai ieftin e cu oxigen pur și nu bate la ochi), l-ai ținut pe oxigen pur, i-au ars plămânii, de aia s-au interzis autopsiile, și ala s-a sufocat în somn și în 24 de ore ești mort. Asta a fost, dar pana nu vorbește un medic (au fost bine de tot furajati, salariile ca în Germania, i-au cumpărat, le-au cumpărat tăcerea, i-au format și le-au cumpărat tăcerea), nu se va face lumina.

  Eu ce va pot spune, eu va vorbesc acum ca profesor universitar, va vorbesc ca instructor de scufundări, ma pricep la respirație sunt și instructor oxygen-provider, instructor de scuba, la dinamica respiratorie nu am probleme. Sigur ca eu nu va pot lamuri în ceea ce privește detaliile medicamentoase. Eu pot sa va spun de ceea ce au nevoie, dar nu o sa va pot spune produsul medical, sa va spun, domnule, au nevoie de ceva care suprima influxul nervos de la centrul respirator cefalic la mușchii scheletici, automatismul respirator, ca-i spune esmeron, ca-i spune altcumva, asta nu mai contează, dar asta e mecanismul, nu ai tu ce sa bagi pe ventilator un om care respira singur oricât ar fi de încărcați plămânii! Pentru ca aici e manualul doctorului Iuliu Hațeganu unde spune clar ca omul poate trai și cu o cincime din suprafața respiratorie. Deci, din 5 lobi pulmonari, 3 pe dreapta și 2 pe stanga, ca-i inima, dacă scot 4, omul tot trăiește. Dar la pat, nu mai poate face efort ca nu mai are suprafață de schimb alveolo-capilara. Apare dispneea, dificultatea în respirație numai când incepe sa facă efort.

  Dar un om care vine pe picioarele lui și acuza dificultăți respiratorii, l-ai adormit, l-ai împachetat frumos, i-ai dat esmeron, i-au oprit respirația, l-ai băgat pe ventilator pe oxigen pur, în 24 de ore e gata! Salut, a murit de covid, case closed, asta e firul.

  Deci, astea sunt asasinate, crima cu premeditare, cum vreți voi, deși fiind stare de război, asta e stare de război, suntem sub asediu, vorbim de crime de război, crime împotriva umanității, gândiți-vă ca dacă într-un rahat de oraș cum e Sibiul, au undeva la peste 500 de morți, va dați seama că probabil vorbim de 5.000 - 6.000 de morți sau mai mulți, asasinați.

  Sigur ca aia se zbat, ați văzut ca i-au legat de pat, v-am spus, principala problema este ca Universitatea nu formează caractere, dar vad ca nu formeaza nici oameni inteligenti, un medic e liber sa adopte ce protocol considera el, nu-l comanda nimeni, chiar atât de tampit sa fie sa nu știe lucururile astea? Chiar atât de mulți sa poți cumpăra cu bani și pentru cât timp??? Când se termina banii, ce o sa se întâmple???

  Gândiți-vă foarte bine, nu folosesc cuvintele în mod gratuit, suntem sub asediul forțelor specie ale lui arafat. Nu va pot spune exact cine e asta, cine l-a pus aici și de ce, lucruri similare se întâmplă în toată lumea, dar noi avem problema cu ce se întâmplă la noi. Asta trebuie eliminat, asta e președintele Romaniei, arafat.
  Arafat conduce România, de fapt, trebuie eliminat cu orice preț, e un pericol pentru siguranța naționala și pentru integritatea biologica și morala a poporului roman, atâta cât a mai rămas din el, deci este alerta roșie, extrema urgenta, trebuie scăpat de asta prin orice mijloace pentru ca nu se va duce de acolo, are profilul psihologic judiciar al criminalului în serie!

  Fiți binecuvantati și aveți grija sa nu alunecati."
 • Tribi 17.10.2021 13:12
  Nu e chiar așa.
  Pacientul care are nevoie de oxigen, primeste initial "din perete" 6-7-8 l/minut, apoi daca nu e ok, high-flow (chiar pana la 80 de litri/minut), pe masca (de preferat masca total face), apoi daca tot nu e bine este trecut pe CPAP, daca tot nu e bine il trec pe BiPAP si daca tot nu este bine este intubat orotraheal si ventilat mecanic. Cand pacientul se intubeaza este sedat si curarizat (esmeron). Unii pacienti, in stare grava fiind, din pacate, trebuie intubati "din prima"... Daca pacientul isi revine (exista cazuri, contrar celor vehiculate!), etapele sunt efectuate in sens invers. Etapele la care am facut referire nu sunt consecutive obligatoriu!
 • Primavera ► Tribi 18.10.2021 06:28
  @TRIBI Foarte interesante amanuntele.
  Oare doctorii romani stiu despre metodele altor medici in caz de Saturatie O2 in sange scazuta?

  1. Exista rezultatele Dr.Sabine Hazan, documentate cu poze. A salvat oameni cu hipoxie 72%, i-a readus la peste 93% si i-a tinut in propria lor casa!
  https://twitter.com/SabinehazanMD/status/1432028780797706248
  https://twitter.com/SabinehazanMD/status/1441810695717208072
  https://twitter.com/SabinehazanMD/status/1427850328255328262
  https://twitter.com/SabinehazanMD/status/1441260831690215433
  https://twitter.com/SabinehazanMD/status/1437092200387526658
  https://twitter.com/SabinehazanMD/status/1427846632507207687

  2. Exista rezultatele dr-lui Chetty, ai carui bolnavi nu au ajuns pe oxigen la spitale, iar cabinetul lui este un cort intr-o parcare!
  protocolul Chetty de ZIUA a 8-a: https://emlct.com/wp-content/uploads/2021/08/COVID-Rx-4-DR-CHETTY-8th_day_therapy_may_12_2021.pdf
  Over 6000 patients treated with ZERO COVID-19 deaths - Dr Shankara Chetty, South Africa https://www.youtube.com/watch?v=Y2JV3GKV0FY
  https://www.youtube.com/watch?v=OciYTW_BIEs
  Cata Promethazina? "Promethazine 25 mg stat (=IV), then tds x 5 days". This means: 25 mg immediately, followed by 25 mg x 3 times/day (75 mg total/day) for 5 days.

  3. Indonezia a oprit transmiterea bolii printr-o simpla revizuire a protocolului:
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/10/amazing-covid-19-cases-indonesia-plunge-government-authorizes-ivermectin-treatment/
 • Tribi ► Primavera 18.10.2021 16:17
  Se ascund in spatele protocoalelor oficiale...
 • DANA Q 17.10.2021 16:36
  Subscriu la tot ce ai scris.Ai perfecta dreptate si te felicit pt. tot ce/ai spus.
 • Enya ► DANA Q 17.10.2021 17:28
  Dana, multumesc. Chiar azi, dupa ce i-am aratat cuiva aceasta dovada terifianta, l-am intrebat: oare mai exista vreo falanga patriota prin serviciile astea ale noastre, care sa inceapa sa ia masuri si sa-l opreasca pe individ?

  Stii ce mi-a raspuns, de m-a intepat in suflet?

  - Numai poporul il mai poate da jos pe asta. E sustinut de oculta mondiala, dincolo de tara noastra, incat numai poporul mai poate face ceva. Cu mitinguri, proteste, presiuni. Practic "pandemia" de-abia acum incepe, tinta lor e sa vaxxeze toti oamenii, iar arafat face absolut orice, framantand sub bocanci Constitutia sfanta, pentru ca nu-i pasa de imagine, de romani, de Romania, de nimic, el are un rol pe care trebuie sa-l duca pana la capat. Romanii trebuie sa se inregimenteze toti in miscarea de rezistenta si sa nu mai accepte vaxxarea cu seruri experimentale ucigase, testele PCR, botnita, sa renunte definitiv la supermarketurile straine, banci, cumpararurile si platile pe card etc.
 • DANA Q ► Enya 20.10.2021 16:18
  Enya,ti/am trimis un raspuns,e drept mai lung,si azi constat cu stupoare ca nu mi/a fost publicat,Chiar, nu stiu ce i/a deranjat sa nu/mi publice raspunsul,,banuiesc doar,ca am atins niste corzi sensibile (securitate,ceva sugestii si acum chiar nu/mi mai amintesc ce/am scris)Daca si aici ni se cenzureaza comentariile,atunci,nu mai am nimic de spus decat ca, regret ca ni se subtiaza culoarul de comunicatii.Pacat.În rest îti doresc numai bine.
 • ActiveNewsRo ► DANA Q 20.10.2021 19:37
  Nu este de la noi. Am mai primit astfel de reclamații dar noi nu v-am cenzurat. Verificați-vă mijloacele tehnice. Nu este frumos sa faceti astfel de sugestii intr-un mesaj. Era mai simplu sa ne scrieti pe e-mail sau sa mai incercati inca o data.
  Noi pastram acest forum liber cu mici exceptii: interzis idiotilor si blasfemiatorilor.
 • DANA Q ► ActiveNewsRo 21.10.2021 16:02
  În cazul acesta,va rog primiti scuzele mele.
 • Enya ► DANA Q 20.10.2021 21:54
  Aaaa, Dana, mi-ai starnit curiozitatea, mai scrie-l o data! :)
 • DANA Q ► Enya 21.10.2021 16:20
  Enya draga mea,eu sant de destul de multa vreme pe pamantul acesta si,te rog,crede/ma ca nu mi/l prea aduc bine aminte.Ideile pe care ti le/am expus,mi/au venit instantaneu,ca un fel de riposta la situatia asta de tot rahatul,în care ne mentin criminalii astia( aici includ automat si securitatea tradatoare) de care,se pare ca n/o sa scapam prea curand,si a fost imediat ce ti/am citit comentariul.În mod cert ne vom mai întîlni asa ca ....
  P.S. Mi/am cerut scuze de la ACTIVENEWS,acuzîndu/i se pare pe nedrept.În acest caz,cred ca de vina sant altii si cred ca nu e greu de ghicit cine.
 • Enya ► DANA Q 21.10.2021 16:54
  Dana, am insistat pentru ca citesc cu mare placere comentariile de aici pentru ca imi resusciteaza SPERANTA, cand se mai stinge uneori.
 • DANA Q ► Enya 21.10.2021 20:01
  Speranta moare ultima si daca se întîmpla asa ceva,atunci chiar s/a terminat cu noi toti.Sa fim totusi optimisti.
  P.S.Azi am primit o veste naucitoare.Sasul l/a propus pe ciuca(sper ca la ora asta deja ai aflat).Tare ma tem ca de/acum încolo nu vom avea parte decat de o dictatura militara sanitara, iar acest lucru va fi ceva cat se poate de rau,de/a dreptul cumplit.Acum,nici nu vreau sa ma gandesc la asta.Am certitudinea ca de fapt asta a fost visul suprem al sasului,dupa ce/a primit directivele de la SEFII DE LA LUME,vorba Danei Budeanu.Cred ca de/acum încolo,comentariile vor fi de prisos.Poate ma însel.În rest numai de bine.
 • Enya ► DANA Q 17.10.2021 17:29
  Singur nu va pleca niciodata.
 • Enya 17.10.2021 05:14
  Sunt mai mult de 5.000 - 6.000 romani asasinati in spitale, la ATI, trebuie bagati la socoteala si urmatorii:

  - cei care au murit din cauza protocoalelor aberante date pentru un virus inexistent si care au agravat bolile cronice reale de care sufereau
  - cei care au murit din cauza neacordarii unui tratament medical de urgenta pentru bolile lor cronice reale (pe motiv de spital inchis din cauza covid) sau pentru accidente pe motiv de asteptare a rezultatelor unui test PCR impostor (care nu poate dovedi existenta unui virus inexistent si nedovedit stiintific ca exista!), si uite-asa au murit oameni doar cu un picior rupt, pentru ca au fost fortati, in cel mai inuman mod si lipsit de empatie si mila, sa astepte in dureri groaznice rezultatul unui test impostor, sau au murit de cancerul galopant pentru ca boala lor nu a mai contat si prin urmare nu a mai fost tratata pentru ca nu slujea pandemiei inexistente
  - cei care au murit din cauza malpraxisurilor, acoperite acum atat de convenabil de pandemia inexistenta (cine mama naibii mai poate trece macar dincolo de bodyguardul portar, daramite sa mai intre in vreun spital sau sa mai aiba acces la informatii???)
  - bolnavii de boli cronice reale internati in spital care au murit din cauza infectiilor intraspitalicesti sau sectantii covid ipohondrici si programati mental de propaganda ca au covid, care s-au dus singuri la spital la prima tuse sau febra, si care poate ca aveau afectiuni de care nu stiau sau pe care nu le tratau, si acolo, in urma unui sir de situatii care au scapat de sub control, din cauza unui sistem medical putred de corupt care el insusi a colapsat sanatatea si spitalele romanilor, prin furturi si CAPUSAREA BANILOR DIN SANATATE AI ROMANILOR DE CATRE MAFIA DIN SPITALE, MINISTERE, POLITICA, au ajuns sa se infecteze cu adevarat cu piocianic sau clostridium difficile, ca apoi sa ajunga la ATI si de acolo in saci sigilati
  - cei care au murit pana acum din cauza vaxxurilor!

  Cifrele fabuloase despre decedatii de "virusul ucigas" recitate zilnic romanilor se vor intoarce impotriva criminalilor, si desi false, de data asta vor fi luate si ele in considerare la NURNBERG2.0 pentru ca, nu-i asa, au fost cifre oficiale de stat, sunt pe hartii, au semnaturile eroilor!
 • P.M. 04.11.2021 08:29
  Aceste așa zise vaccinuri au fost create pentru tot felul de boli,boli care într un final duc la moarte;ce se vede acum este de abia începutul;ele au fost create pentru exterminare.

  Unii vor muri imediat,alții la cåteva ore,zile,săptămâni,luni.
  Unii de avc (atac vascular cerebral) sau de ima (infarct miocardic acut),alții de tromboze, miocarditã ori pericarditã; însa cei mai mulți vor muri la cațiva ani după injectarea „salvatorului”, vor muri rãpuși de cancere galopante și boli autoimune;binențeles,cei mai mulți dintre sinucigași nu vor mai face legãtura cu aceste așa zise vaccinuri;ãsta este și scopul:
  -cu cåt apar mai tårziu reacțiile adverse,cu atåt mai mici sunt șansele sã se punã īn legãturã cu otrãvurile conținute de vaccin.

  Nu trebuie sa mã credeți pe mine cei ce v ați vaccinat si cei ce urmeazã sã vã vaccinați,veți vedea singuri!nasol este cã atunci nu veți mai putea face nimic! totodată puteți contacta rudele celor morți sau mutilați sã întrebați direct cum erau acele persoane înainte de vaccinare.

  Adenom
  Blastom
  Carcinom
  Leucemie
  Limfom
  Mielom
  Papilom
  Sarcom

  Oameni buni și rãi,nu vã vaccinați!!!
  Daca țineți la integritatea voastrã fizicã,psihicã și sufleteascã,chiar de veți månca ceapã cu påine,NU vã vaccinați!!!
 • OMAGA 04.11.2021 11:37
  Bietii oameni, au crezut sloganul cu vaccinul eficient si sigur. Vaccinul, care numai vaccin nu este!
  Pe pielea lor vor vedea ce greseala au facut, dar va fi prea tarziu.

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


 1. PROTEST la Bruxelles pentru o Europă Liberă. Europarlamentarul Christian Terheș s-a alăturat protestatarilor. Spre deosebire de polițiști, care au activat tunurile cu apă și gazele lacrimogene. Danemarca și Georgia se revoltă la fel. FOTO/VIDEO

 2. Av. Elena Radu: Mare ședință de Guvern, azi. Puțin le pasă de virus și de starea de sănătate a populației, vaccinare și atât! În plus: Monitorizarea

 3. MAI ÎNTÂI, NU FACE RĂU! - FILMUL ÎN ROMÂNĂ. Ce civilizație suntem dacă vrem să forțăm adulți și copii să se injecteze cu un ser al cărui conținut este secret *? Documentarul REZISTAȚI / HOLD ON: Primum Non Nocere. PREMIERĂ ACTIVENEWS

 4. 12.383 de motive pentru care NU mă vaccinez cu Serul Experimental - O perspectivă Creștin Ortodoxă

 5. CEA MAI MARE BĂTĂLIE: BĂTĂLIA PENTRU SĂNĂTATEA TA. Virusologul Geert Vanden Bossche, despre vaccinarea obligatorie: Nu permiteți ca nimeni și nimic să interfereze vreodată cu sistemul vostru imunitar înnăscut sau să îl suprime. VIDEO

 6. Controlul total al populației începe cu „PLF”-ul, de la granița României. Și vaccinații și nevaccinații vor avea nevoie de test RT-PCR și certificat Covid iar nevaccinații mai sunt și băgați în carantină. Momentan nu în lagăre, ca în Australia

 7. Dr. Adrian Cacovean: Dl. Vasile Bănescu îl confundă pe Iisus Hristos cu Josef Mengele

 8. Inventatorul tehnologiei ARN mesager: Dictatura este mai periculoasă decât Virusul - Asistăm la o PSIHOZĂ în masă - Care este Tratamentul?

 9. Răspunsul banal pe care l-a dat IPJ Sibiu cetățeanului care i-a reclamat pe Klaus și Carmen Iohannis că nu au purtat mască

 10. Gheorghe Piperea: Efectele adverse severe ale serurilor care au împărțit lumea și istoria în două. Mai aveți încredere în știință?

Ultima oră

16:25

VAERS raportează aproape un milion de reacții adverse la vaccinul anticovid, printre care și decesul unei fetițe de 5 ani, care a murit la patru zile după inoculare

16:03

Elena Radu: FIȚI VIGILENȚI! Ședință mare in coaliția de guvernare azi, de la ora 18. Este foarte posibil să se vină cu un proiect de lege nou al Guvernului în procedură de urgență în Parlament prin care se trece la folosirea Certificatului Verde

15:29

Biden bate cuiele în coșciugul Imperiului: Ce se întâmplă dacă America este detronată de China?

15:21

Australia refuză pacienților nevaccinați transplantul de organe: Trebuie să aveți două doze de vaccin înainte de a primi un transplant de rinichi, plămâni sau inimă

14:40

COVID-19, o pandemie de frică "fabricată" de autorități. Verdictul epidemiologului Dr. Harvey Risch, profesor de sănătate publică la Universitatea Yale

14:07

Doliu în lumea baschetului: Sportiv de 32 de ani, decedat după un atac cerebral suferit în timpul antrenamentului

13:50

ADIO PORC DE CRĂCIUN, DIN GOSPODĂRIA ROMÂNEASCĂ!

13:33

Gheorghe Piperea: Efectele adverse severe ale serurilor care au împărțit lumea și istoria în două. Mai aveți încredere în știință?

13:05

STUDIU: Creștere considerabilă a riscului de infectare cu Covid-19 la 90 de zile după administrarea rapelului

12:23

Răspunsul banal pe care l-a dat IPJ Sibiu cetățeanului care i-a reclamat pe Klaus și Carmen Iohannis că nu au purtat mască

11:51

12.383 de motive pentru care NU mă vaccinez cu Serul Experimental - O perspectivă Creștin Ortodoxă

07:00

6 Decembrie - Declanșarea Experimentului Pitești. Fostul deținut politic Marcel Petrișor ne îndeamnă la cinstirea Sfinților din închisorile bolșevice antihristice