Isteria Testării se întoarce: nu doar la Oameni, ci și la Animale!

De Redacția  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Testele PCR au fost instrumentul prin care s-a creat Panica în timpul Covid. Mai departe, instaurarea Dictaturii Sanitare a fost o joacă de copil.

Un editorial de Jeffrey A. Tucker de la Brownstone Institute pe care l-am tradus pentru cititorii ActiveNews.

*

Deborah Birx (șefa echipei anti-Covid de la Casa Albă în timpul lui Trump – n.tr.) a reapărut: îndeamnă la testarea în masă pentru depistarea gripei aviare.

Ea dorește ca vacile și lucrătorii din industria laptelui să fie examinați pentru a se depista infecțiile asimptomatice și expunerile la animale și oameni.

Dispunem de tehnologie, așa că de ce să nu o folosim?, spune ea. Și adaugă: facem aceeași greșeală pe care am făcut-o la începutul Covid.

Rolul testării este relativ necontroversat, deși ar trebui.

La începutul crizei Covid, deși eram total împotriva lockdown-urilor, am fost un entuziast al testărilor, pur și simplu pentru că am crezut că acest lucru ar duce la depășirea vidului de cunoaștere care provoca panica în rândul publicului.

Dacă te temi de o boală și nu ai nici un mijloc de a ști dacă o ai sau nu, ce altă alegere ți se oferă decât să te conformezi fiecărui edict al autorităților?

În orice caz, aceasta a fost gândirea mea atunci... Trăim și învățăm.

În chestiunea testării, ceea ce nu este luat în considerare este marea întrebare: DE CE?

Este vorba de umărire, localizare și izolare?

Acest lucru s-a dovedit imposibil – și se știe de mult că este imposibil – în cazul unui virus respirator cu răspândire și mutație rapide, cu un rezervor zoonotic.

S-a încercat totuși, multe state angajând rapid zeci de mii de agenți de urmărire și depistare a contactelor.

Magazinele de aplicații iTunes și Google aveau programe de urmărire a contactelor pe care le puteai descărca.

Astfel, dacă vă apropiați de cineva care a fost testat pozitiv, erați avertizați.

Funcționa ca un clopoțel digital pentru leproși.

De fapt, chiar și acum, companiile aeriene încă mai fac urmărirea contactelor Covid pentru zborurile în și din SUA.

Există și un alt raționament posibil, și este cel din mintea lui Birx. Ea a fost formată în epoca SIDA, când obiectivul era zero infecții.

Încă de la început, Birx a fost susținătoarea politicilor zero Covid și a făcut-o foarte clar.

Ea este o adeptă a exterminării virusului: fiecare măsură are ca scop reducerea la zero a infecțiilor, cazurilor și chiar expunerilor, în ciuda faptului că acest obiectiv este absolut imposibil.

Un alt posibil motiv ar fi acela de a discerne terapiile de intervenție timpurie pentru persoanele care au nevoie de ele.

Dar realizarea acestui obiectiv depinde de alte două condiții: să avem la dispoziție tratamente și să știm cu un anumit grad de certitudine că o infecție asimptomatică se va agrava.

Gândiți-vă din acest punct de vedere la filmul Contagion (2011). Era vorba de un virus ucigaș pe care îl iei, starea ta se agravează și apoi mori, totul petrecându-se destul de repede.

În film, sarcina autorităților era întotdeauna de a găsi persoanele infectate și de a-i anunța pe toți cei cu care au intrat în contact.

Apropo, acest lucru nici măcar nu a funcționat în film, dar ne sunt prezentate niște expertize medico-legale impresionante care au dus la izolarea pacientului zero.

Din nou, întrebarea cheie: de ce facem toate acestea?

Obiectivele de a opri răspândirea, de a reduce expunerea la zero și de a trata eficient bolnavii (dacă sunt bolnavi vs. dacă sunt doar expuși) se bat cu certitudine cap în cap.

Dacă îți pui în cap să te lansezi într-un program minuțios și invaziv pentru a descoperi fiecare caz cu agent patogen, ar fi o idee bună să știi ce anume urmărești să obții prin acest efort.

Nici un ziarist nu a fost suficient de inteligent pentru a-i pune această întrebare fundamentală lui Birx.

Și rețineți că Birx nu dorește să limiteze testarea doar la oameni. Ea vrea ca și vacile și găinile să fie testate și nu există nici un motiv de a se limita doar la ele.

Ar putea fi inclus în programul de testare fiecare membru al regnului animal, fiecare făptură cu patru picioare, precum și fiecare pasăre sau pește.

Cheltuielile ar fi uriașe și cu adevărat de neconceput, aruncând în aer costul produselor din carne, mai ales dacă se au în vedere și sacrificările inevitabile care ar fi impuse.

Lucrurile sunt agravate – așa cum am aflat cu ocazia Covid – de testele PCR, care pot fi setate la orice frecvență de ciclu pentru a descoperi simpla prezență a unui virus în aproape orice.

Ultima dată, acest lucru a dus la presupuneri nejustificate de contagiozitate de până la 90% în 2020, după cum a relatat New York Times.

Pentru că a existat și încă mai există multă confuzie în legătură cu acest articol, să îl cităm direct:

„Testul PCR amplifică materia genetică a virusului în cicluri: cu cât sunt necesare mai puține cicluri, cu atât este mai mare cantitatea de virus sau încărcătura virală din probă.

„Cu cât încărcătura virală este mai mare, cu atât este mai probabil ca pacientul să fie contagios.

„Acest număr de cicluri de amplificare necesare pentru a descoperi virusul, numit prag de cicluri, nu este niciodată inclus în rezultatele trimise medicilor și pacienților cu coronavirus, deși le-ar putea spune cât de infecțioși sunt pacienții.

„În trei seturi de date de testare care includ praguri de ciclu, compilate de oficiali din Massachusetts, New York și Nevada, până la 90% din persoanele testate pozitiv abia dacă erau purtătoare de vreun virus, a constatat o analiză realizată de The Times.

„Joi, în Statele Unite s-au înregistrat 45.604 de cazuri noi de coronavirus, potrivit unei baze de date gestionate de The Times.

„Dacă ratele de contagiozitate ar fi aplicate la nivel național, atunci poate că, în realitate, doar 4.500 dintre aceste persoane ar putea avea nevoie să fie izolate și să se supună urmăririi contactelor.”

Deși nu este foarte exact să spunem că testele PCR generează 90% din rezultate fals pozitive, este corect să afirmăm că în acele teste analizate de NYT, în perioada de vârf a pandemiei, 90% din rezultatele pozitive nu au fost deloc îngrijorătoare. Ele ar fi trebuit aruncate la coș și omise total.

Aceasta este o problemă serioasă pentru regimul de testare, urmărire, localizare și izolare pe care îl propune Birx.

Este de mirare că, astăzi, oamenii sunt foarte suspicioși față de această idee?

Pe bună dreptate. Nu avem nimic de câștigat dacă aruncăm întreaga societate într-o panică misofobică, în condițiile în care testele în sine sunt atât de ineficiente în a discerne diferența dintre o expunere ușoară și un caz semnificativ din punct de vedere medical.

Pentru mai multe informații pe această temă, a se vedea interviul meu cu Jay Bhattacharya, care a descoperit această problemă foarte timpuriu.

Într-adevăr, tocmai testele PCR au fost cele care au creat această confuzie nebună între o expunere, o infecție și un caz real.

În trecut, cuvântul „caz” era rezervat pentru o persoană bolnavă și care avea nevoie de o intervenție medicală.

Din motive care nu au fost niciodată explicate, întregul vocabular a fost aruncat în aer, astfel încât OurWorldinData a început brusc să enumere fiecare expunere documentată la PCR ca fiind un „caz”, creând impresia de catastrofă, când în realitate viața funcționa perfect normal.

Cu cât autoritățile deveneau mai scrupuloase în materie de testare și cu cât obligativitatea testării era mai extinsă, cu atât populația PĂREA SĂ FIE MAI BOLNAVĂ.

Totul era provocat de confuzia dintre expunere, infecție și caz.

Odată ce este creată panica bolii, ceea ce mai rămâne de făcut se află în totalitate în sfera de competență a autorităților de sănătate publică.

Săptămâna trecută, autoritățile au ordonat sacrificarea a 4 milioane de pui.

Peste 90 de milioane de păsări au fost ucise din 2022 și până în prezent.

După cum subliniază Joe Salatin:

„Politica de exterminare în masă fără a ține cont de imunitate, fără a cerceta măcar de ce unele păsări trăiesc bine mersi în timp ce altele din jurul lor mor, este o nebunie.

„Înseși principiile fundamentale ale creșterii păsărilor cer ca fermierii să selecteze sisteme imunitare sănătoase. Noi fermierii facem asta de mii de ani. Alegem cele mai robuste exemplare ca material genetic pentru a le înmulți, fie că este vorba de plante, animale sau microbi.”

Aici ne duce obsesia testării. Fie că e vorba de animale sau de oameni, puterea guvernului de a impune teste de boală și de a acționa în funcție de rezultate a condus la politici distructive de fiecare dată.

Se putea presupune că am învățat ceva.

Dar ziariștii au lăsat-o pe Birx să divagheze fără a-i pune întrebări fundamentale despre gravitate, scop, eficiență sau consecințe.

Probabil că în istoria guvernării nu a existat niciodată un program mai arogant decât cel al birocraților de a încerca să gestioneze întregul regn microbian.

Dar în această situație ne aflăm.

Niciodată nu a existat un moment mai potrivit pentru ca fiecare cetățean al unei națiuni care dorește să fie liberă să proclame:

Biologia mea nu este treaba Guvernului!

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Înmormântarea Părintele nostru Justin Pârvu

Primul film documentar despre Mihai Eminescu

Mihai Eminescu - Marturie despre mine însumi

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (9)
 • Bizar 07.06.2024 20:04
  Lasati isteria Guvrig , razbou este to mai aproape . De ce ai ataca tine civilie din Lugansk ? De ce ai provoca ursul bagand batul prin gard . Oare sa aibe legatura cu sangele lui Zelensky ,aceeasi religie satanica ca si in Gaza ? Vrei ca rusu sa loveasca cu bombardeaua mai tare , vrei sa provoci un rasboi Nato - Rusia ? Ma intreb si eu ca prostu care sunt .

  Ukraine launched an incomprehensible attack against civilians in Lugansk
  At least 35 victims (injured and kiIIеd)

  https://twitter.com/i/status/1799052627294204276
 • INJECTIA FINALA 07.06.2024 20:09
  Fraților, să mergem la vot!
  Orice schimbare, în peisajul politic actual, este binevenită.

  Partidele la putere si'au arătat de zeci de ani adevărata față: incompetența crasă, corupția, trădarea, crima, caracterul mafiot la scară națională, lupta împotriva Bisericii, a Neamului și a Țării.

  Personal voi vota AUR, pe toate buletinele.

  Un vot e un grăunte de muștar.
  Care poate încolți și crește până la Cer.

  Hristos a Inviat!


  +++
  Statul paralel, statul profund
  Va cădea pe fund
  Dacă din străfund
  Va ieși AURul pe prund

  Fulgi AURiferi vor ninge pe Țară
  Patrioții ochii spre Cer indreptară
  Domnul iubitor ne acordă iară
  Șansa rară să zdrobim o Fiară

  Fraților, forțe uriașe vor să ne distrugă
  Au slugi preaplecate, ioha, ciola, ciucă
  Prin vot, vom scăpa de a lor măciucă

  Ducă 'se în hău, Răul să se ducă!


  +++
  EUROPA CREȘTINĂ ȘI OCULTA, DUȘMANA EI DE MOARTE

  Cu ochii holbați, cu gura hulpavă
  Stau serviciile la pândă, să vadă
  Dacă sfortarile lor ne'ntrerupte
  Le vor permite să se tot înfrupte

  Cu ochii cruzi, de șacali nesătui
  Stau masonii avizi să vadă cărui
  Partid îi vor da premiul mare
  Pentru ei, AUR sună a condamnare

  Oculta globală controlează UE
  Acum putem să le dăm peste mUE
  Europa creștină să miște, de vrea
  Ca Domnul S'o păzească pe ea !
 • Coronoia 07.06.2024 21:01
  Asa, si daca gaina sau vaca pe care o mananc se intampla sa fie racita de gripa, de covrig , de tuse magareasca, ce o tufe grija pe Debora?! Sa se uite in troaca ei si sa lase pe restul in pace.
  1. virusul respirator isi duce veacul prin nas si gat. Nu prin copan, nu prin ficati, nu printre coastele animalului. Nu stiu ce consuma proasta de Birx din animale, probabil ea le mananca nasul plin de muci si de virusi insa majoritatea oamenilor mananca copane, cotlete, friptane si crispy strips care n-au nicio treaba cu mucii.
  2. noi oamenii normali mancam carnea animalelor pregatita termic deci chiar daca presupunand ca s-ar fi racit virusul grupei printre copane, oricum virusul o sa moara prajit cand bagam copanul la cuptor la 200 de grade. Probabil ca proasta de debora consuma carnea de pui cruda in stil sushi si i-e frica sa nu-i sara virusul din sushi. Insa nu toata lumea e proasta ca ea sa consume gaini in stil sushi.

  Grea e viata cu prosti din-astia zelosi si corupti care se dau de ceasul mortilor ma-sii sa ne protejeze.
 • Tic 08.06.2024 00:31
  Asta nu e proastă,doar face jocul "elitelor".
 • azazel 07.06.2024 21:31
  Vita nu stie ca vacile nu-s pasari? Ce ironie!
 • Radu Comsuta 07.06.2024 21:53
  Supa asta reîncălzite deja nu mai ține, după ce ne-am ars odată cu plandemia, oricât ar vrea ei s-o mai lungească cu o Boală X sau ce știu eu ce altă idioțenie care sună la fel de bizar. Și da, duminică mergem la vot. Se pare că avem motive, slavă Domnului că mai sunt!
 • mariusmioc 08.06.2024 02:15
  Încă din martie 2020 doctorul german Claus Kohnlein atrăgea atenția că molima covid este o epidemie de teste de laborator: https://mariusmioc.wordpress.com/2020/03/29/coronavirus-primejdie-sau-epidemie-de-teste-de-laborator-video/
  Și tot în 2020 Michael Yeadon, fost vicepreședinte al Pfizer, explica în articolul „Minciuni, minciuni sfruntate și statistici medicale”, Cum ne înșeală testele PCR de depistare a coronavirusului
  https://mariusmioc.wordpress.com/2020/10/27/michael-yeadon-fost-director-stiintific-la-pfizer-minciuni-minciuni-sfruntate-si-statistici-medicale-cum-ne-inseala-testele-pcr-de-depistare-a-coronavirusului/
  Schema epidemiei de teste de laborator pe baza căreia se poate pretinde că avem o pandemie se paote repeta la nesfîrșit, cu indiferent ce virus ori bacterie. Totul e ca populația și guvernele să respingă această înșelătorie.
  Niciodată nu m-am testat pentru covid, și astfel am evitat această boală!
 • PaulMtl 08.06.2024 17:52
  Nu stiu cine anume a atras primul atentia Kohnlein sau Luc Montagnier. Mai jos este un citat din declaratia lui Luc Montagnier de la inceputul lui 2020
  “We have arrived at the conclusion that this virus was created.” He accused “molecular biologists” of having inserted DNA sequences from HIV into a coronavirus, “probably” as part of their work to find a vaccine against AIDS.

  He said that it was not clear how the virus had been able to escape the laboratory, and condemned scientists for doing “the work of a sorcerer’s apprentice”.

  IMHO Luc Montagnier este cel care a atras atentia primul daca consideram violenta cu care a fost atacat dupa acest gen de declaratii.
  Doar un citat dar daca va intereseaza puteti sa descoperiti cate vreti:
  Professor Montagnier is well-known for his radical, and often controversial, views within the scientific community.
 • RealMe 10.06.2024 15:23
  Se va intoarce nebunia daca omenirea va accepta iar. Speram ca experianta acumulata sa deschida ochii si altora.
 1. Dispărută de la Crăciun, Prințesa Kate, lovită de cancer la 42 de ani, și-a făcut prima reapariție - VIDEO

 2. Pentru prima oară de la începutul războiului, Putin și-a prezentat condițiile de pace cu Ucraina

 3. O știre care lipsește cu desăvârșire din întreaga mass-media: ”Opriți Genocidul! - Miting și Marș la București pentru eliberarea Palestinei de sub ocupația Israelului” - VIDEO

 4. 16 iunie: 11 ani de la trecerea la Domnul a sfântului Părinte Justin Pârvu de la Mănăstirea Petru Vodă. ”Vor veni vremuri în care numai cei ce vor simți harul lui Dumnezeu vor putea distinge binele de rău. Cu mintea omenească va fi cu neputință de ales”

 5. A fost odată o fată frumoasă... și vaccinată: Anca Molnar

 6. 135 de ani de la asasinarea lui Mihai Eminescu. MARTOR OCULAR: ”Mâna îmi era plină de sânge”. Eminescu a cântat “Deșteaptă-te, Române!” cu câteva clipe înainte de a muri și a strigat ”România liberată!” când a fost internat

 7. Prăznuirea Voievodului Ortodoxiei Românești, Părintele Justin de la Petru Vodă - 11 ani de la înveșnicire. FOTO-REPORTAJ și OMAGIU VIDEO

 8. Mama tuturor Teoriilor Conspirației validată de "Știință": "EI sunt printre NOI" – Între Mântuitorul Cosmic și Putiniștii Galactici

 9. Mărturia medicului care a primit creierul lui Eminescu: Mutilarea și profanarea moaștelor acestui martir nu a fost românească. Prof. Constantin Barbu: Eminescu a fost ucis pentru Transilvania și credința ortodoxă. DOCUMENTE: Interogatoriul și Autopsia

 10. 30 DE ANI de ZIUA și o anchetă celebră: LIICHEANU

Ultima oră

01:10

16 iunie: 11 ani de la trecerea la Domnul a sfântului Părinte Justin Pârvu de la Mănăstirea Petru Vodă. ”Vor veni vremuri în care numai cei ce vor simți harul lui Dumnezeu vor putea distinge binele de rău. Cu mintea omenească va fi cu neputință de ales”

00:30

16 iunie: Sfântul Ierarh Martir Neofit Cretanul, Mitropolitul Țării Românești; Sf. Ier. Tihon, Episcopul Amatundei; Sf. Sfințit Mc. Marcu, Episcopul Apoloniadei

23:45

Dispărută de la Crăciun, Prințesa Kate, lovită de cancer la 42 de ani, și-a făcut prima reapariție - VIDEO

23:28

Prăznuirea Voievodului Ortodoxiei Românești, Părintele Justin de la Petru Vodă - 11 ani de la înveșnicire. FOTO-REPORTAJ și OMAGIU VIDEO

23:10

Pr. Ioan Istrati: Despre Eminescu nu poți gândi decât în două cu lacrimi

22:35

O știre care lipsește cu desăvârșire din întreaga mass-media: ”Opriți Genocidul! - Miting și Marș la București pentru eliberarea Palestinei de sub ocupația Israelului” - VIDEO

22:00

ADEVĂRUL DESPRE ROMÂNUL ABSOLUT: MIHAI EMINESCU - MĂRTURIE DESPRE MINE ÎNSUMI. Mărturisesc: Vladimir Beliș, Dimitrie Vatamaniuc, Ion Filipciuc, Theodor Codreanu, Nae Georgescu, Ilie Bădescu, Mihai Ungheanu, PF Patriarh Teoctist

21:30

O zi întreagă de manifestări omagiale pentru Eminescu în Arhiepiscopia Tomisului - VIDEO

21:00

OPERA POLITICĂ a Românului Absolut, disponibilă tuturor online într-un portal unic: Mihai-Eminescu.Ro. Academia Română și NeamUnit oferă și aplicația gratuită Mihai Eminescu - Întreaga Operă

20:20

Istoria celor patru fotografii cunoscute ale lui Eminescu și primul film documentar despre Românul Absolut, realizat în 1914. GALERIE FOTO / VIDEO

19:45

George Simion: "Am luat decizia de a candida pentru funcția de Președinte al României!"

19:19

Pentru prima oară de la începutul războiului, Putin și-a prezentat condițiile de pace cu Ucraina

18:00

30 DE ANI de ZIUA și o anchetă celebră: LIICHEANU

17:00

Prof. Ilie Bădescu: 15-16 Iunie – Ziua nașterii în Cer a Dreptului Eminescu. ”De din vale de Rovine/ Grăim, Doamnă, către Tine…”

16:00

Moarte subită în fotbal la doar 26 de ani: Matija Sarkic, portarul naționalei Muntenegrului. Tot azi, a murit la 54 de ani, "după o scurtă boală", Kevin Campbell, fost atacant pentru Arsenal