Irina Bazon: Spre un totalitarism biotehnologic: preluarea controlului genetic asupra tuturor ființelor vii

De Irina Bazon  /  

Foto: technocracy.news

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Traducere după „Biodiversity: The Genetic Takeover Of All Living Things”:

„Marea resetare” proclamată de Forumul Economic Mondial (FEM) constă din două componente: în primul rând, dintr-o transformare economică radicală, promovată ca „Dezvoltare durabilă”, alias Tehnocrația; în al doilea rând, se referă la transformarea radicală a tuturor viețuitoarelor, inclusiv a oamenilor, mai exact, transumanismul. Site-ul oficial al FEM vorbește clar despre ambele obiective.

În urma analizării acestor aspecte, am ajuns să descriu acest fenomen astfel: „Tehnocrația este pentru structura societății ceea ce este transumanismul pentru cei care trăiesc în acea societate”.

În acest context, marșul hotărât spre implementarea Marii Resetări a început pe 30 ianuarie 2020, odată cu declararea pandemiei de către Organizația Mondială a Sănătății. Frica și propaganda i-au făcut pe oameni să se supună unor politici absurde și distructive implementate în întreaga lume, fenomen pe care unii analiști l-au numit „psihoză în masă”.

Desigur, știm mare parte din aceste lucruri în mod intuitiv pentru că le trăim de peste 2 ani.

În paginile acestui site, ați auzit despre Agenda 21 a ONU, Agenda 2030, biodiversitate, dezvoltare durabilă etc. Ați luptat împotriva politicilor menite să vă distrugă, iar această luptă este încă în toi.

Acum să vedem ce am trecut cu toții cu vederea și cum putem pune lucrurile cap la cap pentru a înțelege unde suntem astăzi.

Doi martori și participanți la prima conferință din 1992 „Agenda 21” au participat, de asemenea, la Convenția privind biodiversitatea, care a avut loc în paralel. Ei au scris în cartea lor din 1994, „The Earth Brokers”:

„Nici [Comisia] Brundtland [Comisia Mondială pentru Mediul Înconjurător și Dezvoltare a Națiunilor Unite, n. tr.], nici secretariatul, nici guvernele nu au elaborat un plan prin care să examineze dificultățile comerțului liber și dezvoltării industriale. În schimb, au întocmit o convenție despre cum să «dezvolte» utilizarea biodiversității prin brevete și biotehnologie.” (pag. 3)

Brevete și biotehnologie? Aceasta nu este biodiversitatea cum o știam noi. Ei continuă:

„Convenția echivalează implicit diversitatea vieții – animale și plante – cu diversitatea codurilor genetice, înțelese ca resurse genetice. În acest mod, diversitatea devine un lucru pe care știința modernă îl poate manipula. În final, convenția promovează biotehnologia ca fiind «esențială pentru conservarea și utilizarea durabilă a biodiversității»”. (pag. 42)

Concluzia lor șocantă este că:

„Miza principală de la care pornește Convenția privind biodiversitatea este chestiunea proprietății și controlului asupra diversității biologice... preocuparea majoră a fost protejarea industriei farmaceutice și a industriei emergente a biotehnologiei.” (pag. 43)

Să observăm cu atenție că proprietatea și controlul asupra genelor nu constituia o chestiune secundară sau o miză minoră: era miza principală! De asemenea, să remarcăm că principalii actori erau industria farmaceutică și cea emergentă a biotehnologiei.

Este vorba de o definiție total diferită a biodiversității, care nu era cunoscută până la Marea Panică din 2020. Acum această definiție ne izbește.

Privind acum în urmă, nu trebuie să ne mire de ce Monsanto a creat un monopol global al semințelor modificate genetic, prin care și-au revendicat dreptul de proprietate asupra a tot ceea ce atingeau, impunând plăți sub formă de redevențe pentru fiecare sămânță germinată peste tot.

Nu trebuie să ne mirăm de existența insectelor modificate genetic, ceea ce i-a determinat pe oameni de știință sceptici să scrie lucrări precum „Insectele modificate genetic ar putea perturba comerțul internațional cu alimente”. 

Nu trebuie să ne mire existența animalelor modificate genetic, precum bovinele, porcii și caprele transgenice.

Mai mult, de ce ar trebui să ne mire faptul că industria farmaceutică încearcă să injecteze toți oamenii din lume cu un medicament experimental care conține ARNm sintetic, editat genetic, care determină eliberarea de proteine spike în corpurile noastre? (India a lansat recent un vaccin ADN asemănător).

Acest lucru s-a întâmplat chiar sub ochii noștri, în timp ce atenția tuturor se concentra asupra altor probleme. Ceea ce credeam că sunt obiectivele principale ale Agendei 21, Agendei 2030, ale Convenției privind biodiversitatea etc. au fost într-adevăr chestiuni reale, dar nu reprezentau problema principală.

De fapt, principala problemă a fost și este proprietatea asupra întregului material genetic de pe pământ.

Din punct de vedere istoric, transumanismul a fost doar o filozofie metafizică plăsmuită prin care se urmărea preluarea controlului asupra evoluției omului, pentru ca omul să scape de moarte și să atingă nemurirea. Astăzi, adevăratul obiectiv a fost trasat: piratarea genomului uman pentru a crea „Humans 2.0”.

Să ne întoarcem la Forumul Economic Mondial, care se consideră marele și singurul salvator al lumii.

În ianuarie 2021, Academia Europeană pentru Religie și Societate publica articolul Coronavirusul și viitorul transuman, în care scria:

„În timp ce cea mai mare parte a omenirii se află încă în toiul crizei legate de coronavirus, membrii extrem de influenți ai Forumului Economic Mondial au un plan referitor la ceea ce ar trebui să urmeze. Se numește «Marea Resetare» și prevede un viitor cu adevărat «transumanist» pentru noi toți.”

Cu certitudine, nu acesta este viitorul pe care îl dorim sau pentru care am optat, dar pare viitorul pe care îl vom avea dacă nu îi împiedicăm pe acești nebuni să ne decidă politicile publice.

Vechea serie Star Trek ne distra cândva cu introducerea săptămânală a navei spațiale Enterprise: „Ultima fronită... Să mergem cu îndrăzneală acolo unde nici un om nu a călătorit până acum”. Ei bine, iată-ne într-un astfel de scenariu în viața reală, insă eu, unul, nu văd nimic distractiv în asta.

Traducere de Irina Bazon

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

GIORGIA MELONI: NU SUNTEM NUMERE! SUNTEM PERSOANE ȘI TREBUIE SĂ NE PĂSTRĂM IDENTITATEA! Mă cheamă Giorgia, sunt femeie, mamă, italiancă, creștină!

CONSIMȚĂMÂNT NEINFORMAT - DOCUMENTAR TRADUS ÎN ROMÂNĂ:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
 • Lolek Bolek 09.03.2022 01:02
  In perioada PLANdemiei, s-au publicat aici mai multe scrisori / opinii ale arhiepiscopului Carlo Maria Viganò.

  Sunt tare curios, aceasta scrisoare de mai jos va fi publicata?

  https://www.marcotosatti.com/2022/03/07/declaration-of-msgr-carlo-maria-vigano-on-the-russia-ukraine-crisis/

  https://www.thefolliesofdistributism.com/2022/03/declaration-of-msgr-carlo-maria-vigano.html

  Daca atunci graia adevarul, acum il mai spune?

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


Ultima oră

22:30

CAZUL VISARION ALEXA - FIUL MASS MEDIA. Biserica are nevoie de duhovnici și rugători nu de vedete

21:39

Un studiu Oxford confirmă: decese din cauza miocarditei induse de vaccin

20:42

Cazul Visarion Alexa - Între duhul lumii și Duhul lui Dumnezeu

19:35

„Copiilor și nepoților să nu le fie rușine să se numească români”. Execuția învățătorului Ion Pridon din Făgăraș, erou al Rezistenței Armate Anticomuniste - 70 de ani - 27 septembrie 1952

18:36

Un imunolog european de top, expert în vaccinuri, crede că boosterul Covid-19 i-a accelerat dezvoltarea cancerului. STUDIU

18:00

Dacă folosim mașina de spălat noaptea salvăm Europa de Putin? „Mi-a fost foarte rușine pentru că nu am pus, real, umărul la binele comun și la a depăși acest obstacol cu care toți europenii se confruntă.” DILEMELE INFLUENȚĂRILOR

17:10

Marele protopsalt al Catedralei Patriarhale Mihail Bucă la aniversare. ÎNTRU MULȚI ANI!

16:34

Tucker Carlson: În Italia a fost o Revoluție Pașnică. S-ar putea ca în alte țări să fie Insurecții adevărate

15:40

Sabotaj, sau accident? Conducta Nord Stream 2, afectată de o scurgere de gaze în Marea Baltică. FOTO

14:40

Un medic anestezist din SUA a otrăvit săculeții de perfuzie mai multor pacienți. Un doctor a decedat, iar alți 11 pacienți se află în stare gravă. Tribunalul l-ar putea condamna la moarte

13:46

Romania se opune la Bruxelles reducerii efectivelor de vaci pentru a micșora emisiile. Petre Daea pune punctul pe ”i”: Nu suntem de acord cu o reducere atât de drastică

13:00

Combinatul chimic Chimcomplex concediază 400 de angajați ca urmare a creșterii alarmante a prețurilor la energie electrică și gaze naturale

12:30

Vladimir Putin ar putea anunța vineri anexarea la Rusia a teritoriilor ocupate din Ucraina. Astăzi este ultima zi a referendumurilor

11:45

Economistul Mircea Coșea, avertisment sumbru, pe fondul crizei din energie: Se vor închide firme, românii vor deveni șomeri! Este posibil chiar și un lockdown

11:00

Patronul B1TV aruncă bomba: Michael Schmidt, prietenul cel mai apropiat al președintelui Iohannis, e un șantajist filat de Interpol