Irina Bazon: Persoanele vătămate de vaccinurile COVID-19 își împărtășesc poveștile DE GROAZĂ – analiză de Dr. Joseph Mercola

De Irina Bazon  /  

Foto: alethonews.com

Foto: alethonews.com

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Rezumat: În iunie 2021, senatorul din statul Wisconsin Ron Johnson a susținut o conferință de presă cu familii care au vorbit despre leziunile pe care le-au suferit în urma vaccinului COVID-19.

Pe 10 septembrie 2021, WXYZ-TV Channel 7 a postat o solicitare pe Facebook, cerând persoanelor care au pierdut o persoană dragă nevaccinată din cauza COVID-19 să îi contacteze pentru a-și împărtăși povestea. Postarea a primit peste 241.000 de comentarii, iar cele mai multe sunt despre persoane care au fost vătămate sau au murit din cauza vaccinului anti-COVID sau care au făcut forme severe de COVID-19 în ciuda faptului că au fost complet vaccinate.

Jodi O’Malley, o asistentă medicală autorizată care lucrează pentru Departamentul de Sănătate și Servicii Sociale din SUA, avertizează cu privire la vătămările provocate de vaccinurile pentru COVID-19. Leziunile suspectate a fi cauzate de vaccin nu sunt raportate, chiar dacă este necesar acest lucru. De fapt, puțini lucrători din domeniul sănătății cunosc această cerință și ei nu știu cum și unde să depună astfel de rapoarte.

Brandon Schadt, un lider regional de afaceri pentru Johnson & Johnson, a fost surprins într-o înregistrare spunând că copiii nu trebuie să primească vaccinul COVID, iar mass-media nu poate fi considerată de încredere, fiindcă nu va spune adevărul despre vaccinuri.

Justin Durrant, un om de știință de la Johnson & Johnson, este de acord că bebelușii și copiii mici nu au nevoie de vaccinul COVID și îi spune reporterului sub acoperire să nu primească „vaccinul” anti-COVID de la Johnson & Johnson. 
*

La sfârșitul lunii iunie 2021, senatorul din Wisconsin Ron Johnson a susținut o conferință de presă cu familii care au vorbit despre vătămările pe care le-au suferit în urma primirii vaccinului anti-COVID. Puteți urmări conferința de o oră, care a fost cenzurată și suprimată masiv pe Internet. VIDEO:
 
Deși Johnson este diplomat, afirmând că majoritatea oamenilor nu au nicio problemă după ce primesc injecția și că injecțiile ar fi salvat multe vieți, este clar că efectele secundare ale injecțiilor COVID sunt MULT mai frecvente decât se recunoaște public.

Caz concret: pe 10 septembrie 2021, WXYZ-TV Channel 7 a postat o solicitare pe Facebook [1], [2], cerând persoanelor care au pierdut o persoană dragă nevaccinată din cauza COVID-19 să îi contacteze pentru a-și împărtăși povestea.

Până pe 29 septembrie 2021, postarea a acumulat peste 244.000 de comentarii, iar marea majoritate a acestora sunt despre persoane care au fost afectate sau au murit din cauza injecției anti-COVID sau care au făcut forme severe de COVID-19, în ciuda faptului că a fost complet vaccinate. Puteți răsfoi aici printre sutele de mii de comentarii. Mai jos sunt câteva exemple de comentarii postate:

„Bunicul bunului meu prieten tocmai a murit în urma primirii rapelului.”

„Ce-ar fi să scrieți despre unchiul meu, care era într-o stare bună de sănătate până când a primit vaccinul. Sau despre unchiul șefului meu, care era sănătos și avea 50 de ani, dar care a murit subit la o săptămână după vaccinare?”

„Tatăl cumnatei mele a murit de un accident vascular cerebral la 48 de ore după primirea vaccinului Moderna. Era activ și sănătos.”

„Ce spuneți de șeful soțului meu, care a suferit două accidente vasculare cerebrale după a doua doză?! Nu sunteți interesați de această poveste?”

„Injecția l-a ucis pe prietenul meu la trei săptămâni după ce a primit-o.”

„Am un prieten apropiat care acum are miocardită după injectare. Există riscul de mortalitate ridicată în 5 ani. Perfect sănătos înainte de vaccin.”

„Cunosc două femei care au suferit atacuri cerebrale imediat după vaccinare.”

„Am pierdut un unchi din cauza inflamației inimii la două zile după ce a primit vaccinul.”

„Am pierdut un om foarte drag după a doua doză de vaccin și mi-a spus că regretă că l-a primit și m-a sfătuit să nu-l fac. Ce spuneți despre relatarea acestui caz? A murit de un anevrism cerebral și era un bărbat foarte sănătos.”

„Frumoasa mea mamă a murit recent, la 23 de zile după prima injecție cu AstraZeneca (nu știam că va face vaccinul). «Imunizarea» a fost «cauza morții», trecută pe certificatul de deces”.

„Cunosc acum mai multe persoane vătămate de vaccin decât persoane care au făcut covid.”

„Știu de două persoane care au murit de Covid după ce au fost complet vaccinate.”

„Unchiul meu a murit la 3 luni după a doua doză. A fost diagnosticat cu cancer de colon în stadiul 4, a suferit o intervenție chirurgicală, a fost internat la dezintoxicare și apoi a murit din cauza unui cheag de sânge. Mulțumesc Pfizer.”

„Cunosc două femei care au avut avorturi spontane la 2 zile de la administrarea [vaccinului].”

Aceste răspunsuri sunt ceea numim un INDICIU major. După cum a remarcat un comentator, „Se pare că nu primiți poveștile pe care le doreați, judecând după marea majoritate a acestor comentarii despre pierderile de persoane dragi după vaccin și despre efectele secundare. Din moment ce există un astfel de număr covârșitor de reacții la vaccin, poate faceți un material despre aceasta? Există o mulțime de oameni aici din care vă puteți inspira, din câte se pare.”

De asemenea, avem acum și specialiști medicali care sparg tăcerea, confirmând faptul că vătămările provocate de COVID-19 sunt incredibil de frecvente, iar majoritatea nici nu sunt raportate. Într-un articol viitor, voi prezenta analiza omului de afaceri Steve Kirsch, care arată clar că în privința rapoartelor din Sistemul de raportare a evenimentelor adverse ale vaccinurilor din SUA (VAERS) este vorba de o subraportare cu un factor de 41. Aceasta înseamnă că pot fi, de fapt, peste 200.000 de decese și până la 5 milioane de vătămări provocate de vaccinul COVID.

Persoană din interiorul HHS: „Răul la cel mai înalt nivel”

Într-un raport realizat de Project Veritas, Jodi O’Malley, o asistentă care lucrează pentru Departamentul de Sănătate și Servicii Sociale din SUA (HHS), dezvăluie că oficialii din domeniul sănătății ignoră și mușamalizează vătămările provocate de vaccinurile anti-COVID-19.

O’Malley spune că a văzut „zeci de oameni care au venit cu reacții adverse”, inclusiv miocardită, insuficiență cardiacă congestivă și decese, însă reacțiile nu sunt raportate. Aceasta în ciuda faptului că atât Administrația pentru Alimente și Medicamente din SUA, cât și Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor cer raportarea oricărei reacții adverse suspectate a fi de la un vaccin utilizat în condiții de urgență.

„Dacă toată lumea ar trebui să adune aceste date și să le raporteze, dar nimeni nu le raportează, de unde vom ști dacă vaccinul este cu adevărat sigur?”, se întreabă O'Malley.

Unul dintre motivele pentru care O’Malley a decis să vorbească, știind că probabil își va pierde slujba din cauza asta, este că unul dintre colegii ei care a fost constrâns să se injecteze a murit. „Nimeni nu ar trebui să fie pus în situația de a decide între mijloacele sale de trai și vaccin”, spune O’Malley. VIDEO:

Ea a mai subliniat că, deși există medicamente precum Ivermectina și Hidroxiclorochina care s-au dovedit a fi sigure și eficiente împotriva virusului, HHS va rezilia contractul celor care folosesc aceste medicamente. Dacă aceste medicamente ar fi permise, vaccinul pentru COVID nici măcar nu s-ar califica pentru utilizare de urgență. Atunci când O’Malley o întreabă pe Gayle Lundberg, un farmacist din cadrul DHHS, dacă Ivermectina poate fi administrată unui pacient în cazul în care medicul este dispus să o prescrie, Lundberg a răspuns:

„[Medicamentul] este blocat. Mi s-a spus că nu trebuie să administrez absolut deloc [Ivermectina], în nicio circumstanță pentru cineva cu COVID, dacă vreau să îmi păstrez locul de muncă. Nu îmi voi pierde slujba din cauza asta.”

„Acesta este răul la cel mai înalt nivel”, spune O’Malley. „Avem FDA, CDC, care ar trebui să ne protejeze, dar sunt sub conducerea guvernului și tot ceea ce am făcut până acum este neștiințific.”

O altă persoană care a decis să vorbească, Deborah Conrad, a fost recent prezentă într-un interviu exclusiv pentru Highwire. Conrad, asistenta unui medic, dezvăluie că și la spitalul ei are loc o nerespectare totală a cerinței de a fi raportate vătămările provocate de vaccinurile pentru COVID-19. 

Oficiali Johnson & Johnson, surprinși într-o înregistrare a Project Veritas

 
În partea a 3-a a seriei de investigații privind vaccinul anti-COVID, Project Veritas expune adevăratele gânduri ale doi oficiali de la Johnson & Johnson: Brandon Schadt, lider regional de afaceri pentru Johnson & Johnson, și Justin Durrant, om de știință la Johnson & Johnson.

Vorbind cu un reporter sub acoperire de la Project Veritas, în timpul unei mese, Schadt recunoaște că nu este de acord cu insistența de a fi vaccinați copiii. „Copiii nu ar trebui să primească deloc vaccinul [pentru COVID]”, a spus acesta. „Este teribil... E un copil, pur și simplu nu faci asta, înțelegi? Nu este un lucru atât de necunoscut în ceea ce privește repercusiunile care apar în timp.”

Când a fost întrebat dacă putem avea încredere în presă atunci relatează despre cazurile de COVID-19, Schadt a spus: „În niciun caz nu ar trebui să avem încredere în vreo ceva din ceea ce spun ei”.

De asemenea, Durrant consideră că bebelușii și copiii mici nu au nevoie de injecție, spunând „Nu schimbă situația” faptul dacă copiii nu sunt vaccinați pentru COVID. Acestea fiind spuse, el pare să fie de acord cu politica corporatistă de a impune vaccinul în cazul adulților, indiferent de nevoia lor sau de convingerile personale.

El recunoaște însă că se urmărește să le fie făcută viața atât de incomodă nevaccinaților, încât aceștia să cedeze și să primească vaccinul. Totuși, Durrant îi spune reporterului sub acoperire: „Nu primiți vaccinul Johnson & Johnson. Nu ți-am spus [asta] totuși.”

Avertismente din partea FDA emise pentru Janssen, Pfizer și Moderna

La sfârșitul lui aprilie 2021, Administrația pentru Alimente și Medicamente din SUA a adăugat o avertizare în prospectul vaccinului Janssen anti-COVID cu privire la riscul de formare, potențial gravă, de cheaguri de sânge în creier și în alte zone, inclusiv în abdomen și picioare, în combinație cu trombocitopenia (număr scăzut de trombocite), în special în rândul femeilor. [3],[4]. La jumătatea lunii iulie, sindromul Guillain-Barre și imunocompetența alterată au fost adăugate pe lista de avertizări. [5],[6]

În iunie 2021, Pfizer și Moderna au primit avertizări adăugate în legătură cu vaccinurile lor anti-COVID, FDA concluzionând că există o „asociere probabilă” între injecțiile pe bază de ARNm și inflamația inimii la adolescenți și adulții tineri. [7]

Pe 24 iunie 2021, Fierce Pharma a raportat că „inflamația inimii s-a produs la o rată de 12,6 per milion în rândul celor cu vârsta între 12 și 39 de ani, potrivit Vaccine Safety Datalink de la CDC.” [8]

Probleme menstruale, un efect secundar larg răspândit

Unul dintre efectele secundare care încă nu a fost înregistrat de FDA și CDC îl constituie problemele menstruale la femei. Potrivit unui editorial din 16 septembrie 2021 din BMJ (British Medical Journal) [9], Au fost făcute peste 30.000 de raportări de menstruație neregulată și sângerări vaginale, raportări trimise, până pe 2 septembrie 2021, pe site-ul Yellow Card Scheme al Agenției Britanice de Reglementare a Medicamentului și Produselor de Sănătate (MHRA), care colectează și monitorizează reacțiile adverse la vaccin.

Editorialul a fost scris de Victoria Male, specialist în imunologie reproductivă la Imperial College of London. Potrivit lui Male, legătura dintre aceste cazuri de menstruație neregulată și vaccinurile anti-COVID, indiferent de marcă, este una plauzibilă și necesită investigații suplimentare. Ea a scris: [10]

„S-au raportat modificări menstruale după vaccinurile anti-covid-19 atât pe bază de ARNm, cât și pe bază de adenovirus, ceea ce sugerează că, dacă există o legătură, este posibil să fie vorba mai degrabă de un rezultat al răspunsului imun la vaccin, decât de o componentă specifică a vaccinului.

Vaccinarea împotriva papilomavirusului uman (HPV) a fost, de asemenea, asociată cu modificări menstruale. Într-adevăr, ciclul menstrual poate fi afectat de activarea sistemului imunitar ca răspuns la diverși stimuli, inclusiv la infecția virală: într-un studiu cu privire la femei aflate la menstruație, aproximativ un sfert dintre cele infectate cu SARS-CoV-2 au experimentat tulburări menstruale.

Din punct de vedere biologic, printre mecanismele care fac legătura între stimularea imunitară și modificările menstruale sunt influențele acestei activări imunologice asupra hormonilor care controlează ciclul menstrual sau efecte mediate de celulele imune din mucoasa uterului, care sunt implicate în formarea și descompunerea ciclică a acestui țesut.”

Profesorul asistent la Universitatea din Illinois Urbana-Champaign, Dr. Kathryn Clancy, care face cercetări cu privire la activarea imună acută și mecanismele de reglare a menstruației, a declarat pentru The Defender că este „consternată că cercetarea legată de testarea vaccinurilor [pentru COVID] face imposibilă la acest moment explorarea efectivă a acestei relații și sper că, în viitor, producătorii de medicamente și de vaccinuri vor lua în considerare aceste aspecte.” [11]

Rapoarte în SUA despre probleme menstruale

În SUA, Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) a înregistrat, până la 17 septembrie 2021, un total de 9.589 de rapoarte de tulburări menstruale în urma primirii vaccinului anti-COVID [12]. Dr. Lawrence Palevsky, medic pediatru, a analizat articolul din BMJ, declarând pentru The Defender: [13]

„Dacă am urma metoda științifică, așa cum este predată în manuale (știind foarte bine că nu se mai ține cont de metoda științifică), am considera imediat aceste rapoarte de modificări ale ciclului menstrual la zeci de mii de femei ca fiind un semnal, cu privire la care ar trebui puse întrebările necesare…

A ține cont cu adevărat de metoda științifică înseamnă a permite raportarea răspunsurilor fără părtinire sau prejudecăți pentru că s-ar aștepta un anumit rezultat dorit... Există o listă lungă de efecte secundare pe care producătorii vaccinului au trimis-o la FDA în toamna anului 2020.

Multe dintre vătămările pe care le raportează oamenii după ce au primit aceste vaccinuri – inclusiv sângerări, cheaguri de sânge, dezvoltarea de boli autoimune, sindromul Guillain-Barré și multe altele – sunt binecunoscute de către producători și FDA, dar autoritățile continuă să ignore raportările oamenilor despre aceste evenimente adverse, făcute în timp real, de parcă nu ar avea deloc legătură cu vaccinurile.

Practic, ei au adunat datele în studiile clinice, dar le-au ținut complet sub tăcere.”

Palevsky consideră că tulburările menstruale raportate de femeile care au primit vaccinul anti-COVID pot avea legătură cu efectele proteinei spike pe care corpul lor o produce acum.

NIH finanțează un studiu pentru a investiga tulburările menstruale

La începutul lunii septembrie 2021, Institutul pentru Sănătatea Copilului și Dezvoltare Umană și Biroul de Cercetare cu privire la Sănătatea Femeii, ambele făcând parte din National Institutes of Health (Institutele Naționale pentru Sănătate), au anunțat că vor acorda subvenții de 1,67 milioane dolari pentru cinci instituții de cercetare pentru a investiga cu privire la legătura dintre tulburările menstruale și vaccinurile pentru COVID. [14],[15].

În următorul an, cercetătorii de la Universitatea Boston, Harvard Medical School, Universitatea Johns Hopkins, Universitatea de Stat din Michigan și Universitatea de Sănătate și Știință din Oregon vor căuta să stabilească dacă modificările menstruale sunt direct legate de vaccinurile COVID, cât durează tulburările și care este mecanismul de bază.

Se așteaptă ca în cele cinci studii să fie implicați între 400.000 și 500.000 de participanți, potrivit Dr. Diana Bianchi, director al Institutului pentru Sănătatea Copilului și Dezvoltare Umană.

Există, de asemenea, un grup independent care colectează date de la femeile nevaccinate care se confruntă cu sângerare anormală după ce au intrat în contact strâns cu o persoană vaccinată anti-COVID. Palevsky și Dr. Christiane Northrup fac parte, printre alții, din acest grup de cercetare. Puteți găsi mai multe informații despre acest proiect pe MyCycleStory.com. [16]

Datele cumulate până acum spun o poveste înfiorătoare

 
În încheiere, în timp ce autoritățile insistă că vaccinurile COVID sunt „sigure și eficiente”, datele care s-au adunat spun o poveste total diferită. Nu numai că vaccinurile își pierd eficacitatea în câteva luni, cum arată datele din Israel discutate în video-ul de mai sus, dar, până pe 17 septembrie 2021, VAERS a primit peste 726.960 de rapoarte de evenimente adverse în urma vaccinării anti-COVID, printre care 15.386 de decese și 66.642 de spitalizări. [17]

Aceste cifre sunt atât de șocante, încât nu se pot compara cu nimic. În nouă luni, aceste vaccinuri au dus la mai multe rapoarte VAERS de vătămări și decese în Statele Unite decât au dus toate vaccinurile disponibile în ultimii 30 de ani! O situație similară este în Regatul Unit, unde 30.305 de persoane au murit în decurs de 21 de zile după vaccinarea anti-COVID-19. Această situație a avut loc doar în primele șase luni de la începerea campaniei de vaccinare. [18]

În august 2021, Ministerul Sănătății din Japonia a suspendat utilizarea a 1,63 milioane de doze de vaccin Moderna după ce, în unele fiole, au fost descoperite substanțe străine care arătau ca niște particule de metal. Apoi, la mijlocul lunii septembrie, contaminanți suspectați au fost descoperiți și într-un anumit lot de vaccinuri Pfizer [19]. Totuși, ni se spune să nu punem întrebări. De ce?

După cum a spus Schadt, angajatul de la Johnson & Johnson surprins în înregistrarea Project Veritas, campania de vaccinare în masă nu are legătură, de fapt, cu sănătatea publică, ci este despre politică și bani. Pe lângă aceasta, cred că mai este vorba și despre construirea mecanismului de control necesar pentru Marea Resetare. Pașapoartele de vaccinare vor permite unor tehnocrați nealeși să controleze și să manipuleze întreaga lume după bunul plac.

După cum era de așteptat, problema nu se sfârșește cu două doze. În Israel, campania pentru o a patra doză Pfizer a fost deja lansată, iar anul nu s-a încheiat încă. Iar toți cei care au primit primele două doze își vor pierde din nou toate libertățile, până când își vor face toate rapelurile recomandate. Ne putem aștepta ca exact acest lucru să se întâmple peste tot în lume, unde pașapoartele de vaccinare sunt introduse.

Libertățile noastre vor depinde de gradul în care suntem „la zi” cu vaccinările și, odată ce COVID-19 va dispărea – dacă se va întâmplă vreodată –, vor veni cu altceva care va trebui injectat în noi dacă vrem să lucrăm, să mergem la școală, să călătorim, să cumpărăm sau să trăim o viață semi-normală.

În acest mod se construieste noul stat al biosecurității. Întrebarea este: ce fel de viață va fi aceasta? Așa vrem să trăim? Este aceasta lumea pe care o dorim pentru copiii și nepoții noștri? Dacă nu dorim o astfel de lume, trebuie să facem fiecare partea noastră și să ne opunem obligativității, pașapoartelor de vaccinare și restricțiilor bazate pe statutul de vaccinat sau nevaccinat. Vestea bună este că împreună putem birui, pentru că suntem mult mai mulți decât ei!

Dr. Joseph Mercola

Traducere de Irina Bazon

Surse și referințe

1 Facebook WXYZ-TV Channel 7 10 septembrie 2021  https://www.facebook.com/80221381134/posts/10158207967261135/?d=n 
2 World Tribune 13 septembrie 2021 https://www.worldtribune.com/unexpected-and-heartbreaking-thousands-flood-abc-affiliates-facebook-page-with-vaccination-horror-stories/ 
3 Yale Medicine 21 aprilie 2021, actualizat 4 august 2021 https://www.yalemedicine.org/news/coronavirus-vaccine-blood-clots 
4 Comunicat de presă al FDA 23 aprilie 2021 https://www.fda.gov/news-events/press-announcements/fda-and-cdc-lift-recommended-pause-johnson-johnson-janssen-covid-19-vaccine-use-following-thorough 
5 FDA.gov Janssen COVID Vaccine Package Insert https://www.fda.gov/media/146304/download 
6 CNBC 12 iulie 2021 https://www.cnbc.com/2021/07/12/fda-to-announce-new-warning-on-jj-covid-vaccine-related-to-a-rare-autoimmune-disorder-report-says.html 
7, 8 Fierce Pharma 24 iunie 2021 https://www.fiercepharma.com/pharma/fda-says-label-warning-coming-for-heart-inflammation-pfizer-bnt-moderna-covid-19-vaccines 
9, 10 The BMJ 2021; 374:n2211 https://www.bmj.com/content/374/bmj.n2211 
11, 13 The Defender 22 septembrie 2021 https://childrenshealthdefense.org/defender/30000-women-uk-report-menstrual-problems-covid-shots/ 
12 date NVIC MedAlerts VAERS din 17.09.21 https://medalerts.org/vaersdb/findfield.php?TABLE=ON&GROUP1=AGE&EVENTS=ON&SYMPTOMS%5B%5D=Amenorrhoea+%2810001928%29&SYMPTOMS%5B%5D=Dysmenorrhoea+%2810013935%29&SYMPTOMS%5B%5D=Menopausal+disorder+%2810058825%29&SYMPTOMS%5B%5D=Menopausal+symptoms+%2810 
14 NIH 30 august 2021 https://www.nichd.nih.gov/newsroom/news/083021-COVID-19-vaccination-menstruation 
15  The Defender 8 septembrie 2021 https://childrenshealthdefense.org/defender/covid-vaccines-menstrual-changes-nih-awards-grants-study/ 
16 Mycyclestory.com https://mycyclestory.com/ 
17 OpenVAERS https://openvaers.com/ 
18 The Expose 15 septembrie 2021 https://theexpose.uk/2021/09/15/30k-people-died-within-21-days-of-having-a-covid-19-vaccine-in-england/ 
19 KyodoNews 14 septembrie 2021 https://english.kyodonews.net/news/2021/09/d85bab0a5c9f-contaminants-found-in-pfizer-vaccine-in-2-cities-near-tokyo.html 

Sunt utile și aceste pagini despre efectele secundare ale vaccinurilor: 
(Irina Bazon)
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
  • Enya 26.11.2021 22:41
    URGENT un site cu victimele vaxxurilor din Romania!

    E atat de vital sa se stranga LA VEDERE, sa poata accesa si ultimul om de pe creasta muntelui, dovezile mortilor si pagubelor pe viata cauzate de vaxxuri!...

    Modele:

    https://thecovidblog.com
    https://nomoresilence.world
  • Coronoia 26.11.2021 23:44
    In Olanda stiu ca exista un comisie independenta de investigatie a plandemiei initiata de un cetatean cu doctorat in teologie impreuna cu fiica lui. Cei doi strang inr-un dosar marturii ale unor victime ale vaccinurilor (pe langa ale dovezi) si au de gand sa le tipareasca in mai multe exemplare pe care sa le inmaneze personal membrilor parlamentului olandez.
    Ca apoi parlamentarii sa nu poata sa pretinda niciunul in fatza unui tribunal ca "vai, dar n-am stiut si de-aia n-am intervenit ".
  • Mircea Dragan ► Coronoia 27.11.2021 10:10
    Si in Romania trebuie intentate actiuni in justitie impotriva astora de i-au injectat. Cunosc cazuri dar nu le inteleg pasivitatea. Parca-s batuti in cap.
  • Mircea Dragan 27.11.2021 10:08
    Imi pare rau de toti care nu mai sunt. Nu cred ca li s-au spus toate efectele adverse ale acestor seruri inclusiv efectul :MOARTE.
  • Filipan Daniel Marius 27.11.2021 11:02
    Deci nu am treaba cu nimeni dar oamenii au ajuns sa spuna cu jumatate de gura adevarul sau sa mai taie din el pentru ca le e frica de urmari ... suna cunoscut ?
    Trebuie sa ne alaturam platformelor care ne ofera posibilitatea de exprimare, nu ma intereseaza de 1 miliard de clipuri cenzurate, prefer sa aleg din 10.000 in care oameni cu pregatire sau nu pot sa spuna ceea ce gandesc !
  1. Vești proaste pentru vaccinați: s-a descoperit ingredientul din ARNm care dă cancer și suprimă imunitatea

  2. Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

  3. Theo Bratosin, AZnews: “Dacă mizerabilii, ipocriții și deontologii consideră că Părintele Tănase e o țintă care trebuie lovită, trebuie să facem scut în jurul său”

  4. Noi decese ale unor sportivi tineri, în ultimele zile: tânără gimnastă a murit la doar 17 ani, răpusă de o boală fulgerătoare. Tânăr fotbalist din Republica Moldova, de doar 23 de ani, a murit subit pe terenul de fotbal. Alte cazuri de moarte subită

  5. Luminița Arhire: ALINIEREA STELELOR

  6. Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Dr. Oana Mihaela Secara, despre tratamentul de detoxifiere de proteinele spike, creșterea ratelor mortalității cauzate de cancer, simptomele long-Covid post-inoculare și Tratatul pandemic al OMS – VIDEO Live

  7. Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

  8. Scandalos: Parlamentul german a adoptat o lege care permite minorilor să-și schimbe legal sexul o dată pe an

  9. Ungaria, sfidare totală în România: Un demnitar ungur s-a plimbat prin Transilvania timp de 3 zile fără să menționeze o singură dată numele României

  10. Monahul Filotheu Bălan: Elemente istorice și melurgice ale Acatistului Bunei Vestiri. Autorul inițial al Imnului Acatist este pînă astăzi necunoscut

Ultima oră

23:00

Monahul Filotheu Bălan: Elemente istorice și melurgice ale Acatistului Bunei Vestiri. Autorul inițial al Imnului Acatist este pînă astăzi necunoscut

22:30

Theo Bratosin, AZnews: “Dacă mizerabilii, ipocriții și deontologii consideră că Părintele Tănase e o țintă care trebuie lovită, trebuie să facem scut în jurul său”

21:48

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Dr. Oana Mihaela Secara, despre tratamentul de detoxifiere de proteinele spike, creșterea ratelor mortalității cauzate de cancer, simptomele long-Covid post-inoculare și Tratatul pandemic al OMS – VIDEO Live

21:27

Luminița Arhire: ALINIEREA STELELOR

20:55

Noi decese ale unor sportivi tineri, în ultimele zile: tânără gimnastă a murit la doar 17 ani, răpusă de o boală fulgerătoare. Tânăr fotbalist din Republica Moldova, de doar 23 de ani, a murit subit pe terenul de fotbal. Alte cazuri de moarte subită

19:06

Vești proaste pentru vaccinați: s-a descoperit ingredientul din ARNm care dă cancer și suprimă imunitatea

17:04

Scandalos: Parlamentul german a adoptat o lege care permite minorilor să-și schimbe legal sexul o dată pe an

16:00

Un nou partid la orizont? Petru Romoșan: An electoral ciudat: anul independenților

15:40

OMS, ”profund îngrijorată” de răspândirea gripei aviare la oameni, după ce o persoană din Texas s-a infectat. Din 800 de cazuri înregistrate, jumătate ar fi fost mortale. NOUA PLANDEMIE?

15:15

Adrian Onciu, OPOZIȚIA: A doua diversiune ”suveranistă” pentru propulsarea lui Geoană la Cotroceni

14:40

PSD era să cadă din lac în drogat. Marcel Ciolacu: Negoiță să stea pe sectorul lui

13:42

Un renumit medic malaezian și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid în perioada pandemiei: ”Vă rog să mă iertați. Sunt incapabil să vă ajut financiar, dar vă pot oferi sfaturi medicale”

13:41

Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

11:40

Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Și care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”

11:15

Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste