Ion Cristoiu: S-a declanșat campania compromiterea profesorilor

De Ion Cristoiu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jurnalul meu video | 2 iunie 2023

 S-a declanșat campania compromiterea profesorilor
 
Charles a venit să-și vadă acareturile din România
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Vlad Țăranu, elevul prigonit pentru Basarabia, la ActiveNews:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
  • Enya 04.06.2023 14:02
    De pe site-ul asta "inofensiv", datorita userului "marianm" care mi-a adus sub ochi cel mai important video care ar fi putut fi facut, cel al prof. dr. Gabriel Lupan, datorita lui Gabriel Lupan, cel mai curajos barbat al Romaniei in acel an al injectarii cu cancer si moarte a romanilor, SINGURUL MASCUL ADEVARAT AL TARII CARE A AVUT CURAJUL FENOMENAL SA SPUNA CA RHTUL ESTE UN CRIMINAL CU SANGE RECE CE TREBUIE INLATURAT CU ORICE CHIP SI A DESCRIS IN CEL FEL MAHOMEDANUL SI EROII II ASASINAU PE ROMANI IN SPITALE, punand apoi in carca unui covid inexistent GENOCIDUL, datorita Ziarului unde eu am putut sa ma exprim si datorita mie ca am transcris acel video care apoi a fost preluat de National si de toata tara, asa au aflat toti romanii cum erau omorati fratii si parintii si copiii lor cu sange rece de eroi, ingropati ca niste caini fara slujba, goi, in saci si fara organele furate si trecuti apoi la statistica mincinoasa a sistemului.

    Si am amintit aici doar o particica din lupta noastra crancena timp de 3 ani, a celor cinstiti de aici in alianta stransa cu ziaristii de la ACTIVENEWS!

    Heliocentrismul vine la pachet cu darwinismul si amandoua sunt ATEISM LUCIFERIAN!

    Tu latra acolo in continuare, ateu ipocrit, cu apele tale indoite cu tot si cu Agentia Mickey Mouse NASA la pachet, Adevarul si Revolutia Constiintei te vor reduce intr-o zi si pe tine la tacere.
  • Enya 04.06.2023 16:44
    Ce vrei tu, de fapt? Sa ma discreditezi, crezi tu, in fata romanilor cititori? N-o sa se intample niciodata.

    3 ani de zile au fost inaintea ta alte zeci si chiar sute de trepadusi ai sistemului care au incercat sa ma faca sa nu mai scriu Adevarul si sa nu-i mai incurajez pe fratii mei romani, aici e marea durere a sistemului malefic ucigas, ca noi cei de aici ne-am trezit, ca noi spunem Adevarul, ca noi nu mai acceptam Matrixul luciferian care e pe faras, ca se apropie sfarsitul sistemului diabolic statal care NE-A ASASINAT IN PANDEMIA INVENTATA DE EROI, ca agenda N.O.M. nu va ajunge la sfarsit asa cum vrea Lucifer, ci se va sfarsi la un moment dat intr-un esec asa cum s-a intamplat de fiecare data si cu alte incercari de "resetari" care au fost destule, ultima acum 100 ani!

    Mai, baiatule, mai, ateule, tu nu poti sa-mi anulezi niciodata ceea ce am facut eu aici timp de 3 ani, eu aici mi-am lasat la propriu ani din viata ca sa-i salvez nu numai pe cei pe care ii iubesc, ci sa ajunga Adevarul salvator de vieti la toti romanii, mi-am modificat TOATA viata, cu sute de nopti nedormite, cu stres dus la extrem, documentare, traduceri, lupte cu sistemul pe toate partile, n-o sa reusesti in veci sa ma discreditezi in fata celor care ma citesc sau sa-mi anulezi rolul! Esti prea neinsemnat si ai sosit prea tarziu, batalia am dat-o deja noi cei de aici, care am fost atat de uniti in 3 ani, umar la umar, noi cu ziaristii, incat am si castigat-o!

    Puzzle-ul a fost completat de noi toti aici, pe acest Ziar, desfasurat si aratat lumii si orice-ar face sistemul statal diabolic prin trepadusii ca voi, nu mai poate opri bulgarele Adevarului, el continua sa se rostogoleasca si aduna din ce in ce mai multa greutate care va zdrobi pur si simplu Matrixul luciferian!!!

    N-ai cum sa-mi anulezi vreodata sangele si viata si efortul si sufletul si tot ce-am lasat eu aici in 3 ani (TREI ANI!!!!!!!!!!!) si-am dat prin intermediul acestui Ziar fratilor mei romani de aici si de pretutindeni pentru ca eu binele l-am facut deja si oricat rht cu care arunci tu crezand ca o sa si reusesti sa manjesti cu el imensul meu efort si ani din viata consumati pentru Adevar, ti se intoarce fix in fata! Omule fara Dumnezeu si constiinta si suflet, tradator de neam si tara, vezi-ti de vietisoara ta, ca nu vei putea inlocui Binele pe care noi cei de aici l-am facut, cu Raul provenit din inima ta si din buzunarul sistemului!

    Noi, romanii cinstiti de aici, am facut cea mai tare echipa cu ziaristii de la ActiveNews si am dat romanilor toate Adevarurile care au spulberat si pandemia inexistenta, si certificatul "verde" nazist, si multe alte puncte ale agendei finale precum si informatii vitale care s-au raspandit de aici peste tot si care au aratat lumii ca nu,

    NU SISTEMUL DECIDE, CI NOI!!!!!!!

    Si ca oricat de spalati pe creier am fost cu totii, trezirea constiintei se poate intampla oricand, iar posibilitatea de a schimba inclusiv sistemul statal malefic ocult criminal mafiot STA NUMAI SI NUMAI IN PUTEREA NOASTRA!

    Tu si inca vreo cativa care ati venit mai nou pe AN sa ma desfiintati pe mine cu tactici securiste de joasa speta si mincinoase (mi-ai pus in carca in cel mai mizerabil si lipsit de caracter mod lucruri pe care nu le-am scris niciodata, crezand ca ma anulezi in fata cititorilor care te si cred pe tine, ateul trepadus securist prin care respira acest sistem dracesc statal), credeti ca veti avea vreodata credibilitate in fata romanilor pe care sistemul vostru, care traieste doar prin nulitati ca voi, le-a omorat rudele cu sange rece si i-a injectat cu cancer si moarte?

    Du-te, mai, omule, si fa o fapta buna, lasa porcariile pe care le faci aici pe Ziar, ca vine o zi cand vei da socoteala pentru toate faptele tale care indirect (sau poate chiar direct) au ucis romani! Vedeti-va, ma, securistilor, de viata voastra sub tutela sistemului criminal ca pe mine nu o sa reusiti sa ma faceti sa nu mai scriu Adevarul!

    Lighioane fara suflet ce sunteti, eu mi-am lasat parte din viata aici inclusiv pentru voi si copiii vostri, caci eu n-am facut diferenta intre romani, lupta mea a fost in slujba Binelui, a Adevarului si a salvarii vietilor romanilor fortati sa se injecteze cu cancer si moarte sau asasinati in spitale si pe langa spitale, lupta mea anti-sistem este facuta cu constiinta si in numele TUTUROR ROMANILOR, nu doar pentru mine sau familia mea, cand fac ceva, fac cu gandul la toti fratii mei romani, dar ce sa intelegeti voi conceptul divin de daruire si iubire a aproapelui, coropisnite vandute si sclavi pe vecie ai lui satan ce sunteti! Rusine sa va fie, sunteti oameni in toata firea si va tineti de mizerii, apelati la toate tertipurile sa ma desfiintati, dar asta nu veti reusi niciodata, pentru ca sufletul meu si lupta mea AU FOST, SUNT SI VOR FI CURATE SI PURE, necuantificabile, necumparate, gratuite, sunt pregatita sa indur inclusiv saracia, daca va fi cazul si care de fapt nici nu exista daca stii cum sa privesti viata, dar eu inima si constiinta nu mi le voi vinde niciodata si niciodata nu voi face pact cu sistemul diabolic statal criminal nenorocit asa cum ati facut voi!

    N-as mai avea pace in suflet sa fac vreodata cuiva ce incercati voi cu atata ravna securista sa-mi faceti mie, dar asta e diferenta dintre noi: eu am suflet.
  • Cotco-emy 04.06.2023 17:42
    Enya,te iubeeesc!

    Bravo,bine ai spus!

    Da,esti șefa,cum bine a spus cineva mai sus.

    Cele bune! Si luptăm in continuare,nu ne lăsăm!
  • Enya ► Cotco-emy 04.06.2023 18:02
    Draga Emy, iti multumesc din toata inima mea pentru cuvintele superbe, fara "sefa" insa pentru ca toti suntem egali, toti avem valoare divina chiar daca unii si-o vand lui satan sau o pierd pe parcurs, mi-ai scris un mesaj de suflet, ca de obicei, DA, SUNTEM SI RAMANEM IMPREUNA pentru ca lupta e crancena! Insa ce stie deja si sistemul satanist e ca

    FINALUL IL VOM DECIDE NOI!

    NOOOOOI!!!!!!!!!!!!!

    ❤❤❤
  • cristianyxtl ► Enya 04.06.2023 19:32
    @ENYA ,Buna seara va atasez un material aici;https://www.docdroid.net/qHvHCpO/o-prezentare-generala-a-sistemului-mondial-ce-ne-inrobeste-versiune-revizuita-pdf#page=10 .Preluare ,omuldinnordforever
    Sper din tot sufletul sa il sintetizati pentru cititorii activenews in maniera dvs obisnuita
    Va multumesc Cristian
Ultima oră

23:05

Doamna Galina Răduleanu, fostă deținută politic, despre puterea Postului în închisoare - Cum posteau și cum se nevoiau mărturisitorii în temniță, care deja îi supunea la foamete și chinuri greu de imaginat?

22:19

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. Cuvântul Înaltpreasfințitului Părinte Teodosie - VIDEO

21:00

ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

19:50

Cozmin Gușă, candidat independent la Cotroceni, având susținerea Clubului de gândire Gold - “Vrea ca naționaliștii pro-europeni și pro-NATO, dar care luptă pentru independența României în UE, să ajungă la putere”

19:21

Amendamentul Marjorie: Orice Congresmen care votează ajutoare pentru Ucraina să fie înrolat în armata lui Zelenski

19:09

Biserica din lemn de peste două secole din satul Măcăreuca, din Moldova, se poate prăbuși în orice moment

18:40

Ungaria, sfidare totală în România: Un demnitar ungur s-a plimbat prin Transilvania timp de 3 zile fără să menționeze o singură dată numele României

17:55

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS! VIDEO

17:22

CONTROLUL INTERNETULUI. O legislație propusă în SUA ar putea deschide calea către implementarea globală a identificării obligatorii online sub pretextul verificării vârstei

16:37

Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

16:25

Valerian Stan, candidatul PNȚ-MM la Primăria București, despre problemele din Capitală, banii pierduți din PNRR, și averea fabuloasă a doctorului Cîrstoiu

15:17

Suceava ar putea avea un preot ca primar. Cătălin Axinte de la Biserica Sf. Mina va candida din partea AUR

14:46

Se retrage Cătălin Cîrstoiu? Gabriela Firea anunță că situația medicului va fi discutată în weekend

14:37

Fotografia anului 2024: O femeie din Gaza îmbrățișează corpul neînsuflețit al nepoatei sale

13:45

Episcopul înjunghiat la Sydney și-a revenit: ”Îl iert pe atacator. Îl iubesc și mă voi ruga pentru el” - VIDEO