Ion Cristoiu: Prin intermediul Curții Penale Internaționale, americanii îi dau o lovitură groaznică lui Netanyahu

De Ion Cristoiu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jurnalul meu video | 20 mai 2024
 
Prin intermediul Curții Penale Internaționale, americanii îi dau o lovitură groaznică lui Netanyahu

Incalificabila gafă a AUR.

Mircea Geoană - strategia pânzei de paianjen.
 
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎMPUȘCAREA LUI TRUMP. TRANSMISIE LIVE:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
  • Davinci 24.05.2024 14:20
    Chiar așa? Citi evrei au fost trimiși in pușcărie? Pai Șimon Perez este pe lista ONU ca fiind criminal de război. La noi fie ei fie khazari in frunte cu Hannah Roibinson si terminind cu BUrah Tescovici nu sint nici in contumacie condamnați ca sa nu mai pomenesc de Saul BRuckner Brucan sau Adrian Severin nepotul Anei Pauker pentru revânzarea țării . Au arhive tari insa singurii care ii pot pune cu botul pe labe sint rușii dat fiind arhivele lor. Rețineți ce s-a intimplat in urma declarațiilor lui Lavrov min de externe rus care a afirmat ca mama lui Hitler a fost evreica? NU a mișcat nimeni in front. Daca România făcea aceasta afirmație eram duși... Cind tu ai vrăjit tot procesul de la Nurenberg ascunzând crimele făcute după război si amintite in Cartea Neagră a Comunismului unde pe timp de pace in țările noi populare au fost omoriti peste 100 de milioane de oameni cum stam atunci cu justiția. De la Soros la toată evreicea din guvernul american fac ce vor. Mai ieri Biden dădea av ertisment lui Natanyahu sau Trump muta capitala Israelului de la Tel Aviv la Ierusalim pentru a mrari si mai mult forță Israelului si șansă mica de a mai fi atacată sint cunoscute. Citi evrei nu au fost in serviciile secrete românești si nu au fost pedepsiți. Sint pedepsiți legionarii insa fără mila sau jegurile care l-au omorit pe ung URSU> Toți cei știuți cre a făcut parte din guvernul comunist alături de Leonte Rautu/ Oingesnstei, Teohari Georgescu/ BUrah Tescovici, Bruckner / Brucan, Roman/ Neulander, VOitec, BIrladeanu, Vasile Luka sint nepedepsiți dar un Antonescu , VUclcanescu , calciu , Galeriu , Staniloae sint dați uitării . INstitutul WISel dictează cine da si cine nu in România. SI nu numai. Criminali de război sint de origine evreiasca mulți dar dați uitării cu intenție. Așa ca nu va fi niciun alt proces al comunismului pentru ca s-ar afla adevarul iar genocidul se va muta in CHina unde zeci de milioane de oameni au fost măcelăriți de japonezi iar procesul pacifcului a fost dat uitării.

    Așa ca...
Ultima oră

23:08

Ce s-ar fi întâmplat cu SUA dacă Trump nu întorcea capul? Întrebări legitime cu privire la tentativa de asasinat. Care este acum situația privind alegerile

21:50

SolidNews: Lavrov a citat din Ferma Animalelor la ONU

21:47

Convenția Republicanilor dă de pămînt cu mișcarea LGBTQ: ”Vom pune capăt nebuniei de gen de stânga”

21:33

Comunicat al Patriarhiei Române: Răspuns la reacția institutului “Elie Wiesel” privind canonizările recente ale Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române

19:37

10 ciudățenii majore în tentativa de asasinare a lui Donald Trump. Analizate de Dr. Peter McCullough și John Leake - VIDEO

19:36

Tucker Carlson a intrat în Colimatorul evreiesc: Vor să-l izoleze de Donald Trump

18:30

Constantin Barbu: Plagiatorul Cărtărescu, urmașul proletcultiștilor Ovid S. Crohmălniceanu și Paul Cornea, un ipochimen incult peste limitele admise (I)

17:46

Doi eurodeputați români, de stânga și extremă stânga, aleși vicepreședinți ai Parlamentului European

17:08

O româncă jurnalistă în SUA, martoră la tentativa de asasinat asupra lui Trump: Ce a spus despre acele momentele teribile

15:17

Ion Cristoiu: Împotriva lui Donald Trump vor fi folosite toate mijloacele, inclusiv cele criminale

14:49

Iranul respinge acuzațiile ”malițioase” de implicare în tentativa de asasinare a lui Trump

13:53

Patriarhia Română face apel la rugăciune pentru încetarea secetei

13:34

Caz halucinant în justiția din Mehedinți: a ucis un om și a fost lăsat în arest la domiciliu!

13:18

Von der Leyen a pierdut procesul privind secretizarea contractelor de achiziție a vaccinurilor COVID

13:11

Iată cât de aproape a trecut glonțul de capul lui Trump (VIDEO)