Ion Cristoiu: Cu Ciprian Mega despre aventura sa la Moscova și cum i-a dat un ceas lui Vladimir Putin. INTERVIU VIDEO

De Ion Cristoiu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ion Cristoiu:  Cu Ciprian Mega despre aventura sa la Moscova și cum i-a dat un ceas lui Vladimir Putin   INTERVIU VIDEO
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Grupul Nectarie Protopsaltul - Slavă la Sfântul Dimitrie Izvorâtorul de Mir (26 oct):

Arhid. Mihail Bucă și Grupul Psaltic TRONOS - Ofrandă Sfântului Cuvios Dimitrie (27 oct):

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (6)
  • INJECTIA FINALA 29.04.2024 04:53
    Maestre dragă, am urmărit cu atenție interviul. Filmul pr Cristian MEGA (make Europe great again?!) , prin expunerea lui în satrapia lui Putin, sare din categoria cinema în cea de glonț , de vehicul militar, de armă nucleară.
    E ușor de imaginat în spatele ecranului pe care rulează filmul, atrocitățile războiului actual din Ucraina.
    Filmul ăsta e proiectat pe o mare de sânge. Același lucru s'ar întâmpla dacă ar participa la un festival de cinema în Israel, acum, când Gaza e o baltă de sânge, un carnagiu.
    E absolut imposibil să faci abstracție de contextul războiului în care pier, sălbatic, mii , sute de mii de nevinovați.
    Cum tu, un preot Român, al lui
    DUMNEZEU, înzestrat cu har și talent artistic, să ataci, pe drept cuvânt, corupția din biserică și să îndrăznești să prezinți "capodopera" în spațiul super corupt al lui kirill, generalul KGB, binecuvantatorul tancurilor și trupelor ce aveau să masacreze inocenți.
    Ai fost primit, Părinte, ca o creatură bizară, un propagandist al morții, te'a primit însuși țarul cel roșu, cu mâinile înmuiate în sângele Rușilor, Cecenilor, Musulmanilor din Orient, jurnaliștilor, opozanților.
    I'ai oferit ceasul stricat, oprit de grozăvia măcelului, unui măcelar de popoare, și inima 'ți nu s'a cutremurat de oroare?
    Ai dat mâna cu un ucigaș, l'ai privit în ochi, i'ai zâmbit unui despot crud, necruțător și sufletul tău creștin ce'a simțit?
    E clar că considerentele acestea te lasă rece, găsești justificări războiului, poți să trăiești și să slujești în biserică fără probleme de constiintă.
    E adevărat că Dl Vișan, masonul de grad înalt, te acompania și-ți șoptea poate cele dulci.
    SA NU UCIZI! E PORUNCĂ DUMNEZEIASCA, SFINȚIA TA!
    Poate de aceea, instinctiv, maestrul Cristoiu prefera apelativul de Dl regizor și nu de Părinte...
    Pt viitorul film, dacă vei mai face, poate ar fi bine să zugrăvești tabloul apocaliptic al unei conștiințe sacerdotale netulburata de sângele copiilor masacrați...
    Ce înseamnă un film în raport cu viața unui mort, sfartecat de bombe, fie el un frate Rus, ortodox sau musulman, o soră Ucraineană, un tânăr Român trimis de Zdrelenski la abator...
    Lupta pt pace, pt stoparea războaielor e datoria oricărui creștin.
    Știm miza planetară din Ucraina, războiul cumplit între dracii din NATO., UE și diavolii kremlinoizi, masacru prin interpuși ce riscă să aprindă o conflagrație atomică.
    Il ataci pe Bănescu și corupția eclesiala, pe bună dreptate, și ești orb la oceanul de sânge din apropierea noastră?

    Dumnezeul păcii și al dragostei să'ți dea minte, Părinte, să te ferești de vărsătorii de sânge!
  • Passagero 29.04.2024 11:01
    Pacea pe pamant este un ideal pe care unii il popaga in scop populist, iar altii din naivitate.
    Ceausescu trebuia sa ia Nobelul pentru pace caci a fost un promotor neobosit al instaurarii pacii pe pamant si "respectului reciproc intre natiuni".
    Acest lucru este imposibil pentru ca totdeauna in istoria acestui pamant Grivei al mare, hatz de coada pe Grivei al mic atunci cand acesta nu l-a lasat sa faca pishu pe el !
    Palestina este un Grivei mic, dar Rusia este un dulau puternic care sta in fata hienelor occidentale.
    Pentru mine Putin este un tip dubios prin masurile globaaliste pe care le-a implementat in Rusia, totusi, in momentul de fata Rusia reprezinta ultimul bastion care-i intarzie pe globaalisti, de aceea a fost inconjurata de toate puterile care vor sa-l impuna si care deja au instaurat in tarile lor "uraciunea pustiirii".
    Cred ca era total redundant si neproductiv ca Pr. Mega sa-i bata obrazul lui Putin pentru razboiul pe care Rusia il duce ca sa MAI EXISTE.
    Putin are acceptul poporului sau pentru acest razboi, de ce trebuie sa-l ostracizam razboiul rusilor in loc sa reactionam la ceea ce fac impotriva Romaniei Iudanni$, Ciulaku si Ciuka bsnczme impreuna cu argatii lor din partide si presa si sprijiniti de poporul care doarme ?
    In Gaza este alta situatie,ashkenazii au macelarit si macelaresc civili, barbati, femei si copii dupa nici un fel de lege a razboiului, ceea ce nu se intampla in Haholia.
  • INJECTIA FINALA ► Passagero 29.04.2024 19:11
    Frate, ce tare as vrea ca Putin să fie un naționalist creștin adevărat, hotărât să se războiasca cu Oculta mondială.
    Din păcate, cred că țarul roșu este supus cabalei diabolice ce vizează exterminarea a imensei majorități a umanității.
    Asemenea și despotul chinez.
    Nu am niciun dram de încredere în acești amici ai lui Schwab.
  • Dumitru 8915 ► INJECTIA FINALA 30.04.2024 08:43
    injectia finala - ai dreptate leaderii sint din aceeasi gasca ,doar joaca roluri diferite pentru a ocupa 100% asteptarile prostimii . bricsul daca ajunge la hatzuri va da penzii , ajutoare case , vouchere in nestire cum viseaza multi ?
  • Radu Comsuta 30.04.2024 10:59
    Dragă Injecție Finală, îmi cer iertare dacă mă bag și eu în seamă dar poate o sa reușesc puțin să descâlcim încurcatele căi ale Domnului. Cred că oricine e de acord că Putin nu e tocmai un arhanghel justițiar trimis de providență să se lupte cu globaliștii sataniști ca să aducă pacea în lume. Pace de acum încolo nu va mai fi până la a doua venire a lui Hristos pe norii cerului. Până acolo mergem spre venirea lui antihrist, asta este cert. Ai perfectă dreptate când spui că Putin este ”țarul cel roșu, cu mâinile înmuiate în sângele Rușilor, Cecenilor, Musulmanilor din Orient, jurnaliștilor, opozanților” și mai ales a unor fețe bisericești care au avut o moarte suspectă tocmai pentru că l-au criticat pe vlădica Kiril și prin aceasta părintele Mega e vinovat că s-a făcut părtaș cu ucigașii, și prin simplul fapt că i-a dat bună ziu, i-a strâns mâna și colac peste pupăză i-a mai oferit și un ceas.
    Însă vezi tu surioară dragă, greșeala ta este că tu gândești cu inima. În astfel de chestiuni foarte delicate, trebuie să gândim cu mintea și nu cu inima, să vedem lucrurile lucid cu sânge rece și nu sub imboldul pasiunilor nestăpânite. Dă-mi voie să dezvolt puțin problema. E adevărat că rușii au fost un popor sângeros, neîndurător, serviciile lor secrete criminale precum KGB-ul, GRU-ul, FSB-ul au comis crime abominabile și faptul că vesticii globaliști sunt niște criminali la fel de periculoși dacă nu cumva chiar i-au întrecut pe primii, însă în această chestiune, nu există altă soluție decât fie ca Dumnezeu să se folosească de ei unii împotriva altora, fie să trimită un înger exterminator cum a făcut-o în noaptea când a ucis în Egipt pe toți cei întâi-născuți ca să scape din robia lui faraon pe poporul evreu! Pentru că vezi, tu, altfel noi ăștia cuminței și neputincioși nu ne bagă nimeni în seamă, dacă ne-am duce la Bruxel și la Moscova și să le spunem: știți noi suntem oameni cumsecade, ne dorim pace, hai să ne comportăm ca oamenii botezați, să oprim orice conflict armat, orice interes politic meschin, fuga asta pentru resursele altora, vacinurile criminale, etc. și să trăim toți în pace și iubire... că n-or să se oprească nimeni din planurile lor diabolice.
    Eu merg mâna profețiilor părintelui Arsenie Boca, și ce i-a spus Duhul Sfânt că se va întâmpla, acolo e soluția. Părintele a profețit încă de acum aproape o sută de ani că se va ridica un om cu stea în frunte și un neam fără cruce. Pentru mine e clar că omul cu stea în frunte este Putin și neamul fără cruce este China, pe care iată-i într-o alianță care ține în șah toți dracii globaliști cu ideologia lor neo-marxistă și tot restul la pachet! Sigur că asta nu-i face arhangheli ai dreptății deși Putin se folosește abil de această etichetă. Înțeleg politica lui de imagine. Toți se zugrăvesc în eroi apărători ai libertății și democrației, numai ceilalți sunt dușmanii. Cine crede că profeția se referă la altcineva, să fie sănătos și să aștepte pe altul ...dacă va mai veni.
    Acum dă-mi voie să îți arăt cu ce ticăloși și oameni de ultimă speță a mai lucrat Dumnezeu în istorie. Să ne întoarcem în vechiul Testament la judecătorul Ieftae (sau Iefte). Înainte de a fi ales de Dumnezeu în slujba lui, acesta a fost un ticălos ordinar de când s-a născut. A fost fiul unei desfrânate, deci era blamabil de tot disprețul societății. El este chiar ostracizat și alungat de restul societății, din casa tatălui său, și fuge în pustiu la Iordan în ținutul Tob. Acolo ajunge căpetenia unor tâlhari care jefuiesc și ucid. Așa trăia cel ce avea să devină ”omul lui Dumnezeu”. Dar cand poporul amonit îi amenință pe evreii din ținutul Gad, aceștia îl pun conducător în fruntea oștirii evreiești pe Iefte, peste care se zice că a ”venit Duhul Domnului” (Judecători 11, 29). După raționamentul frăției tale ar fi trebuit să fim scandalizați. Chiar dacă evreii i-au înfrânt și nimicit pe amoniți, totuși ar Dumnezeu a greșit că și-a trimis Duhul Sfânt asupra unui tâlhar și ucigaș de oameni, că doar El a dat porunca lui Moise pe Sinai, ”să nu ucizi” și mai era și fiul unei desfrânate, de parcă nu tot Dumnezeu a spus ”să nu fi desfrânat”. Ar fi trebuit oare Dumnezeu tras la răspundere pentru că ”încalcă” poruncile pe care le-a dat tot el? Și ține te rog bine seama, că Iefte după ce se întoarce acasă victorios, atât de bucuros este de victoria pe care Dumnezeu i-a dat-o asupra dușmanilor evreilor încât face un jurământ înfricoșător: prima ființă care-l va întâmpina o va aduce ca jertfă lui Dumnezeu. Și ce crezi, că-l va întâmpina vițelul din grajd, sau capra care a lăsat-o la păscut în fața porții în dimineața zilei când a plecat la luptă? Nu, ci singura lui fiică îl întâmpină și el, deși îi pare foarte rău, deși ar vi vrut să fie altfel dar se ține de cuvânt. Până la urmă și Manole a fost un călcător al poruncii a șasea și a zidit-o pe Ana de vie în pereții mănăstirii Argeștului. La trăznit cumva Dumnezeu din cer senin pentru asta, așa cum ar fi trebuit? Uite că nu a făcut-o.
    Părintele Mega sub oblăduirea Duhului Sfânt i-a acordat acest dar unui om, nu pentru că n-ar fi fost un criminal sau un om cinic deși foarte inteligent, deci periculos, ci unui om cu care Dumnezeu fie că ne place, fie că nu va fi unealta Lui pentru vremurile ticăloase pe care le trăim. Altfel o să ne rugăm să ni-l trimită Dumnezeu pe sf. Arhanghel Mihail să îi nimicească ciuma globalistă satanistă, pe cotropitorii ruși, pe chinezi, pe toți dușmanii ortodoxiei...Dar ce zic eu, Arhanghelul Mihail, trimite-L Doamne mâine în primii zori ai dimineții pe Însuși Fiul Tău, pe norii cerului așa cum ai promis să aducă pacea cea veșnică și Împărăția Cerurilor, sari te rog Doamne peste venirea lui antihrist, dă un forward că nu se mai poate altfel...cipuri, pașapoarte digitale, chemtrails, viermi și greieri în mâncare, închisori digitale transformate în orașe de 15 minute...să le ia benga pe toate...
    În fine, eu țin la frăția ta și te apreciez pentru tot ce faci și scrii aici pe AN, precum și pe ceilalți useri, și te rog să mă ierți dacă te-am supărat tocmai acum în săptămâna mare în preajma sfintelor Paști, dar să avem încredere în Dumnezeu că le va potrivi el pe toate cum știe mai bine și va întoarce răul evident în bine, cum a mai făcut-o deseori în istoria omenirii.
  • INJECTIA FINALA 24.05.2024 09:36
    RADU COMSUTA

    Frate drag, iartă-mă, te rog, tocmai am descoperit comentariul tău...
    Ar fi multe de spus, dar sper să mai avem ocazia să elaboram pe tema aceasta în viitor.

    Pe scurt și în adevăr, cred că pozițiile noastre sunt f apropiate și în anumite puncte coincid.

    Nu sunt un pacifist orb, constat realitățile cumplite ale lumii de azi și mă lupt, ca fiecare, la nivelul omului de rând, cu răul din lume și, mai ales, cu păcatele mele.

    Cred că situația actuală se datorează faptului că oamenii s'au îndepărtat sau L'au uitat pe Dumnezeu și a uciderii pruncilor.
    Măcelul nenăscuților în sânul mamelor , cu concursul , de obicei, și al taților, mi se pare însă cel mai sălbatic, mai sângeros și oribil război.

    Îți dai seama, frate, mama și tata unui Nevinovat, cad de acord ca să'l elimine cu arma nucleară a avortului pe propriul lor copil, creația Parintelui Ceresc, minune în devenire. Micuțul-Uriaș Țăranul, Muncitorul, Intelectualul, Artistul, Inventatorul, Preotul...
    care avea să'si bucure părinții, semenii, să schimbe , poate, cursul tragic al istoriei... Război total, permanent, necruțător, împotriva Vieții.

    Acesta masacru , de proporții apocaliptice , cu nenumărate miliarde de morți inocenți pe întreaga planetă, face ca războaiele trecute și actuale, cele cunoscute, vizibile, să apară, paradoxal, mult mai puțin crude și ca un fel de osândă provocată de Satana pentru sângele vărsat de multe ori din inconștiența tinerilor.

    Mă lupt, frăție, cu slabele'mi puteri, în primul rand, contra acestui necurmat măcel.

    Fără frică de oameni, dar cu frica cea bună de Dumnezeu.
    Având credință și nădejde în Cel care m'a creat .
    Multumindu'I pentru orice clipă, pentru orice suflare, pentru toate splendorile și miracolele văzute și nevăzute.

    Pe curând, frate drag.

    Slavă Lui Dumnezeu pentru toate!

    PS Ai găsit ceva interesant în siturile de sănătate ?
Ultima oră

00:30

Astăzi e Ziua ta! La Mulți Ani Doamnei cântecului românesc, Corina Chiriac! Portret aniversar și Mărturisiri despre Părintele Arsenie Papacioc - VIDEO

00:10

ȘI PE LIE VEI BIRUI ȘI PENTRU HRISTOS VEI MĂRTURISI! Sfântul Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir - 26 octombrie

00:05

TREI NAȘTERI MIRACULOASE ÎN ACEASTĂ ZI DE 26 OCTOMBRIE: Mitropolitul Dosoftei acum 400 de ani, Dimitrie Cantemir acum 351 de ani, și Dimitrie Onciul, în 1856

00:00

Mihai Tîrnoveanu: Spre Valea Uzului! Cu Dumnezeu înainte!

23:00

Camelia Suruianu: RUGUL APRINS – simbol al isihasmului românesc

22:22

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, emisiune cu dr. Geanina Hagimă, dr. Oana Mihaela Secara, dr. Damian Baciu și dr. Dragoș Dinulescu, despre motivele candidaturii lor ca independenți, proiectele lor și noua carte despre crimele Pfizer – VIDEO LIVE

22:03

UCIDEȚI X-UL LUI MUSK & BLACK OPS PENTRU JFK - ”Centrul pentru Combaterea Urii în mediul Digital” condus de un bolnav de ură ordonă operațiuni secrete murdare pentru înlăturarea lui Robert Kennedy Jr. și a rețelei X a lui Elon Musk

20:48

Prof. Dr. Nicholas Dima: Alegerile din America: Cu cine votam?

19:49

Revoltător: Activiștii LGBT fac un marș chiar de Sfântul Dimitrie pentru a cere legalizarea de urgență a “parteneriatului civil” între persoane de același sex

18:21

TELEFOANELE MOBILE și CANCERUL: Dovezi ale Toxicității Celulare. EXPERIMENT și STUDIU din 2024

17:45

25 octombrie 1944, eliberarea Ardealului de sub ocupația trupelor horthysto-naziste. CAREI, ULTIMA BRAZDĂ!

16:56

Simion și Ciolacu în finală. Ionuț Apahideanu, despre partidele “de dreapta”: Ați rămas setați pe cea mai puțin credibilă linie de atac împotriva lui Simion. Vă meritați soarta

15:00

Ion Cristoiu: Dacă e cu adevărat patriot, Nicolae Ciucă trebuie să renunțe în favoarea Elenei Lasconi

14:14

Elon Musk a devenit donator constant pentru Trump: Suma imensă pe care a donat-o șeful SpaceX

13:32

Andrei Gușă și-a anunțat candidatura la alegerile parlamentare