Ion Cristoiu: ”Ciolacu îi face lugu-lugu Gabrielei Firea ca să-i ia gâtul”

De Ion Cristoiu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Până la ora 23:15 se mergea pe candidatul unic. La ora 01:10 presa este anunțată că se va merge pe candidat separat.
 
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎMPUȘCAREA LUI TRUMP. TRANSMISIE LIVE:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
 • Bizar 24.04.2024 10:45
  Dan Puric ".......institutiile au tradat ......."

  https://youtu.be/7BBeWLLkqx8
 • vasile grozav 24.04.2024 13:42
  În situația doamnei Firea l-asi fi refuzat categoric pe Ciolacu. După ce a umilit-o prin neimplicarea in frauda de la alegerile de acum patru ani, dupa ce i-a cerut demisia in urma scandalullui azilelor, in care nu avea nici o implicare, după ce a inlaturat-o din cursa pentru primăria capitalei și a pus-a ca să-l prezinte pe Carstoiu, după ce a trimus-o la Europarlamentare, acum ii cere sa scoată partidul, adică pe el, din rahat. Cred ca e cazul sa dea dovada de demnitate și sa le întoarcă spatele. Sa candideze cine o vrea.
  PS. Cred ca acum se încearcă compromiterea ei definitiv. Prin cele doua noi candidaturi i se deschide drum lui Nicușor. Ce trist. Sa-ti sacrifici un om destoinic din partid ca sa faci jocul neomarxistilor. Ambasada Anericii a spus ce a avut de spus. Acum e rândul serviciilor și STS -ului sa-si facă datoria și, firește a trădătorilor antinationali și antisuveranisti de are partidele, serviciile, justiția, ministerele, armata; etc, sunt doldora,.
 • Patriot Roman 24.04.2024 13:17
  Din partea mea sa il ia! Firea a platit mil. de euro din bugetul primariei antenelor pe diverse reclame, ca sa-i mulțumeasca Varanului ca din prompterista a ajuns primar al Bucureștiului și nu a facut nimic in cei 4 ani ,cum nimic nu a facut nici Oprescu,Crin Halaicu,Viorel Lis,Băsescu,clothilde ,etc.Iar după alegeri o sa-i ia alții ,,gatul” și lu ciolacu acest tradator al românilor.
Ultima oră

21:50

SolidNews: Lavrov a citat din Ferma Animalelor la ONU

21:47

Convenția Republicanilor dă de pămînt cu mișcarea LGBTQ: ”Vom pune capăt nebuniei de gen de stânga”

21:33

Comunicat al Patriarhiei Române: Răspuns la reacția institutului “Elie Wiesel” privind canonizările recente ale Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române

19:37

10 ciudățenii majore în tentativa de asasinare a lui Donald Trump. Analizate de Dr. Peter McCullough și John Leake - VIDEO

19:36

Tucker Carlson a intrat în Colimatorul evreiesc: Vor să-l izoleze de Donald Trump

18:30

Constantin Barbu: Plagiatorul Cărtărescu, urmașul proletcultiștilor Ovid S. Crohmălniceanu și Paul Cornea, un ipochimen incult peste limitele admise (I)

17:46

Doi eurodeputați români, de stânga și extremă stânga, aleși vicepreședinți ai Parlamentului European

17:08

O româncă jurnalistă în SUA, martoră la tentativa de asasinat asupra lui Trump: Ce a spus despre acele momentele teribile

15:17

Ion Cristoiu: Împotriva lui Donald Trump vor fi folosite toate mijloacele, inclusiv cele criminale

14:49

Iranul respinge acuzațiile ”malițioase” de implicare în tentativa de asasinare a lui Trump

13:53

Patriarhia Română face apel la rugăciune pentru încetarea secetei

13:34

Caz halucinant în justiția din Mehedinți: a ucis un om și a fost lăsat în arest la domiciliu!

13:18

Von der Leyen a pierdut procesul privind secretizarea contractelor de achiziție a vaccinurilor COVID

13:11

Iată cât de aproape a trecut glonțul de capul lui Trump (VIDEO)

12:27

Politicile de angajare în Serviciile Secrete bazate pe diversitate sunt acuzate pentru eșecurile din timpul atentatului asupra lui Trump