Ioan Sperling: COȘMARUL și SFÂRȘITUL. Cuvântul Cititorului

De Ioan Sperling  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


COȘMARUL

Acum peste 30 de ani am plecat din România dezamăgit de conaționalii mei! Am avut o șansă să devenim ce ne-am dorit tot timpul sub comuniști, ba mai eram și o națiune fără datorii și „pretenă” cu țările africane, arabe, adică cu o piață de desfacere, pentru produsele noastre industriale/ agricole!

Șansa asta am ratat-o, mai întâi alegând DE BUNĂ VOIE ȘI NESILIȚI DE NIMENI alți comuniști, în locul celor pe care i-am dat jos, iar mai apoi, auto-distrugându-ne tot ce aveam, ca să putem intra în UE și NATO!
Mie mi-a fost prea mult să o iau de la început, tot sub comuniști, în speranța că vreodată vom ajunge să trăim ca cei din vest, așa că am plecat și am profitat din plin ( cu bune și rele) de faptul asta! Nu m-am îmbogățit, pentru asta trebuie niște „calităti” pe care nu le am și nici nu le doresc, dar am trăit demn și îndestulat, din munca mea cinstită!

După alți 30 de ani, din nou mă găsesc în situația de a trăi tot in socialism, tot dezamăgit de cei intre care trăiesc! Ei au avut șansa să traiască in cea mai bogată tară a Europei și au cedat-o, au distrus economia, sistemele sociale, de dragul de a deveni comuniști! Nu au învățat nimic din istorie cum nu am făcut-o nici noi după „revoluție”!

Și de data aceasta nu mai am unde să emigrez, pentru că toată lumea a devenit un lagăr comunist, o dictatură! Da, dictatura asta mondială are încă picioare fragile, dar oamenii sunt incapabili să o recunoască, să reactioneze, să se împotrivească, așa că cu fiecare zi, dictatura se consolidează și devine de nedistrus!
După doi ani, în care am pre-gustat de ce e capabilă, încă nu ne-am lămurit că nu a fost o „întâmplare” un „accident„, care nu o să se mai repete, ci un proces care continuă și acum, iar acești doi ani, o să fie un vis, în comparație cu ce ne așteaptă! Nu trebuie să fi foarte inteligent ca să-ți dai seama de acest lucru, ci doar un pic informat! Trebuie să te uiți la alte națiuni care încă mai au restricții, deși ele nu aduc nimic, în schimb nu mai au de mult cazuri grave! De ce? Trebuie să te uiți cum se cumpără încă tone de „vaccinuriși să te întrebi „de ce și pentru cine?” Trebuie sa vezi cum peste tot se renunță la drepturile naționale în favoarea unor instituții internaționale! De ce? Cui folosește? Trebuie să vezi cum se „alimentează” un război care nu avantajează pe nimeni, care nu poate fi câștigat de nimeni? Cui folosește? Ce se urmărește prin el?

Și trebuie sa-ți dai seama că toată Media din lume e setată să ne îngrozească cu orice preț sa ne facă sa gândim într-o anumită direcție și refuză să pună întrebări „incomode” deși asta ar fi rolul ei!

Mie unuia nu-mi vine să cred cât suntem de liniștiți, resemnați cu toții! Nu-mi vine să cred că nu este un coșmar din care cândva trebuie să mă trezesc! Nu pot crede ca asta e realitatea! Ca nu pot face nimic și mai ales că parcă numai la doi-trei DIN LUME li se pare ( ca și mie) că trebuie ceva făcut!

Domnule Musk, dacă cauți oameni care vor să emigreze pe altă planetă eu sunt gata oricând, să o părăsesc pe asta!

20.05.2022

SFÂRȘITUL

Lumea se va sfârși printr-un război,
sau va muri flămânda și însetată!
Ori poate, așa zisul „vaccin,” din noi,
curând de ce-i „capabil” ne arată!

Toate aceste fiindcă sunt dorite,
de niște boșorogi, senili și criminali
,
pe care un lucru, mai pare să-i excite:
mirosul morții, ca și pe șacali!

Timp ar mai fi destul, ca să-i oprim,
pe sataniștii ce se adună la Davos,
dar preferăm mai bine să murim,
decât să ne întoarcem, spre Hristos!

20.05.2022

Ioan Sperling

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Gheorghe Becali: VACCINUL E LEPĂDARE! Toți cei care au împins la vaccinare trebuie să facă mai mult

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (17)
  • Ghita Bizonu' 21.05.2022 19:45
    Domnule Sperling ,

    u stou ca cum sa va spui ... sunetiu prea batram ca sa catindati ptr emigrarea pe altă planetă!

    Si daca suneti ... nemultumit de rezulatele emigrarii dvoastra sau ale Romanie parasite de dvoastra .. [oatye ar fi bine sa va intrebati unde ati gresit dvoastra . Ca ati gresit

    Si va rog ASTA ESTE REALITATEA!!!

    Cat despre ce si cum ati gresit .. cauatati va rog "La trei secole de Paris– Ghita Bizonu’. despre – Seculara inapoiere a Romaniei" . "Curios .. doar 2 insi au scris ceva in domeniu " eu si Bogdan-Costin Murgescu. Eu am cca 6 luni de prooprotate (cunoscuta doar de mine .. de poa insa verifica), domul Bogdan-Costin Murgescu. are de partea sa calitatea (a informarii,. surselor, prezentarii). Deh "amatir" contra profesopnist ctg grea .
    Cu avanatajul ca eu sunt mai usor de citit ! Adica manual de ciclu I vs universitar

    Dar va recoamnd "Seculara inapoiere a Romaniei" .. asta ca sa intelegeti despre ce naiba va plangeti!

    A ptr active News .... dacav a ontereseaza nu am nici impotriva sa preluati Seculara.Oricum va injura destui .... cer dpoar sa parara numelle meu "de razboi" Ghita Bizonu'
  • Orizont 22.05.2022 16:36
    D-le Bizonu' ,o minima corectie a textului inainte de postare. Poate erati grabit , insa devine interpretabil si echivalent cu lipsa de respect fata de adresant si fata de cititori.
  • Adrian Razvan 21.05.2022 19:57
    Cu tot respectul dar ce propuneti domnule Sperling inafara de a ne resemna? Cu cine vreti sa luptam? cu statul paralel? cu WEF? cu iluminatii? reptilienii? Dumnezeu? sau cu energia cosmica? Vreti sa luam demonii de coarne?
    Aveti trei variante aici pe pamant: sa va faceti prieten cu dracu si sa treceti puntea, sa luptati contra lui dar nu va fi prea usor sau sa fiti neutru. Eu unu aleg varianta 3.

    Va inteleg frustrarea de a nu duce o viata implinita (am si eu multe neajunsuri in viata de care nu ma plang neaparat pentru ca sunt parte din viata mea) dar totodata nu stiu de ce va zbateti atat de mult sa scapati de starea de fapt din moment ce viata unui om e atat de scurta si neinsemnata printre miliardele de oameni care mai traiesc pe langa el?
    De ce nu invatati sa innotati prin viata dusi de val in loc sa va consumati toata energia innotand impotriva curentului?
    Ati fugit din Romania (tara in care s-a putut trai linistit in toti acesti ani de absenta daca nu aveai ambitii uriase, chiar si fara pile, cunostinte si relatii), acuma vreti sa fugiti de unde sunteti pe Marte daca e posibil pentru ca nu va mai multumeste nici caminul care 30 de ani v-a oferit demnitatea de care aveati atat de multa nevoie.
    Demnitatea nu ti-o ofera o tara oriunde ai merge pe planeta asta sau in univers. Deminitatea e o caracteristica/calitate umana cu care fie te nasti, fie o cultivi. E acea alegere pe care o faci in orice situatie dificila din viata.
    A cauta o tara care sa iti ofere demnitate e ca si cum te-ai retrage in munti si te-ai da sfant, fugind de toate pacatele lumii.

    Viata aici pe pamant nu a fost, nu este si nici nu va fi vreodata un paradis. E doar o pepiniera de suflete, aruncate in niste trupuri ca sa se formeze si sa fie "recoltate" la un moment dat. Unii reusesc sa inteleaga sistemul si sa-l fenteze iar la altii le e mai greu. O viata traita in perfectiune nu v-ar oferi absolut nimic. Nu ati mai sti sa va bucurati de nimic pentru ca binele ar fi ceva obisnuit iar daca o luati din perspectiva unui suflet, acesta nu ar evolua in perfectiune fara competitie si fara alegeri.

    Daca va fi rau pe viitor? probabil! Nu a mai fost rau in istorie? Nu a trecut omenirea peste orori, sclavii, razboaie, imperii dominatoare? Nu va faceti griji ca nu va fi mai rau decat e ingaduit de cel care ne-a trimis aici fie ca e Dumnezeu, Alah, extraterestri... exceptand ideea ca provenim dintr-un pur accident cosmic ceea ce e putin probabil.

    Ne e nevoie sa emigrati in cosmos. Tot ce e nevoie , e sa fiti chiar dumneavoastra o licarire in intunecimea care a cuprins pamantul. O singura lumanare poate face suficienta lumina cat sa te ghideze prin bezna.

    Numai bine!
  • Taina Faradelegii 21.05.2022 23:31
    Ești penibil. După ce că arăți mari carențe și sofisme in expozeul tău absolut futil, o mai faci și pe deșteptu și dai sfaturi, demonstrând că nu ai înțeles nimic!
  • George ► Taina Faradelegii 22.05.2022 22:13
    @AdrianRăzvan are dreptate... deși este incoerent în ceea ce privește divinitatea. Iar cunoștințele lui teologice sunt pur intuitive... ilogice. Mă rog, e ca samânța care a căzut pe pământ bun, dar bălariile au înăbușit-o! Oricum, are dreptate când spune că Dumnezeu nu ne dă posibilitatea de a ne naște într-o țară de florile mărului. Din cauza asta și „diaspora", acest cuvânt care se folosește pentru a desemna populațiile care au emigrat, este un cuvânt din limba greacă care se traduce prin împrăștiere... Avem în cazul de față o împrăștiere a „trupului” țării. Știm de exemplu că oamenii sunt mădulare, iar capul este Iisus Hristos.
    Domnule Sperling, ... comunismul este o invenție* occidentală aplicată în partea orientală. Iar China este the top of the top. Normal că acolo se testează maxim pentru timpul potrivit. Dumnezeu îl știe! Oamenii pe pământ fac alegeri: cu Dumnezeu sau împotriva Lui (ca urmare a libertății cu care am fost înzestrați). Noi singuri, fără ajutorului lui Dumnezeu n-am rezista. Dumnezeu se uită la inima omului și nu la fața lui! Care este importanța sufletului pentru un om?
  • Carbid 23.05.2022 10:18
    Dle Adrian!
    Nu exista drac prost si om neutru!!!
  • Tic 21.05.2022 19:59
    D-le Sperling, dezamăgirea dvs o resimt și eu pana în măduva oaselor și totuși nu închin steagul speranței! Suntem din ce în ce mai mulți treziți! Mulți tineri care nu au totuși experienta de viață, mulți seniori care nu vor sa culce grumazul cum ordona călăii!
    Eu zic ca nu vor izbândi, chiar cu "succesurile" lor pas cu pas! Tot omenesc ce s-a făcut, se poate și desface. În Austria se cere tot mai tare ieșirea din OMS, din UE, păstrarea neutralității, deși vânduții din guvern dau fuga pe la Washington sa semneze tot felul de tratate intermediare.
    Oamenii totuși vad, simt, își clarifică lucrurile, căci asa cum crizele sunt bune pt ei, sunt și pt noi. Fără aceasta încercare, ne-am fi trezit vreodată?
    Eu zic sa nu pierdem curajul și încrederea în noi! Acum doi ani căzând sufletește bine de tot din cauza crimei planetare, am cerut sfatul unui prieten bun și vechi. Iar el mi-a spus sa repet orice rugăciune știu și "Am Incredere, am Curaj, am Aliați și Iubirea Dumnezeiasca!
  • Andri 21.05.2022 20:17
    Asa ma simt si eu. Asa de pierduta intr-o lume care pare pustie. Ca mine si ca dvs, si altii. Dar mai presus de intelegerea noastra e Hristos, tovarasul nostru de drum. Sa avem nadejdea la El.
  • Spring 22.05.2022 05:07
    Oamenii de stiinta spun ca ideea de Rai nu se potriveste cu descoperirile antropologiei moderne, deci trebuie reinterpretat totul pornind de la concluzia ca omul a evoluat din animale inferioare.
    Negresit aceasta conceptie duce la o filosofie a relativismului moral, caci, daca am fost candva altfel de fapturi, niste creaturi de felul maimutelor, atunci urmeaza sa ajungem altceva - ne indreptam catre Supraom (Yuval Harari ne-a trasat deja diagrama auto indumnezeirii luciferice in cartea "Homodeus" n.n.)
    Parerea aceasta duce si la alte idei religioase de tipul celor profesate de Teilhard de Chardin, care spunea intreaga lume evolueza spre o stare mai inalta (Dar atunci nu înseamnă că jertfa de pe cruce a fost zadarnică? Să nu fie! n.n.), ca lumea insasi este asemenea painii ce se preface intru cealalta lume, ca apoi totul sa devina Hristos. Desigur, aceasta seamana cu panteismul, o groaznica erezie - exact lucru de care are nevoie Antihrist spre a veni sa imparateasca. Oamenii se vor socoti zei, avand de fapt, o filosofie animalica.

    Parintele Serafim Rose


    "La venirea lui antihrist se va lasa asa o foamete, incat se vor epuiza cerealele".


    Schimonahia Nila despre vremurile de pe urmă: Uite ce au mai inventat! Pruncilor să le pună pecetea lui antihrist! - Apărătorul Ortodox
    https://www.aparatorul.md/schimonahia-nila-despre-vremurile-de-pe-urma-uite-ce-au-mai-inventat-pruncilor-sa-le-puna-pecetea-lui-antihrist/
  • Gligor ► Spring 25.05.2022 07:46
    "...Teilhard de Chardin, care spunea intreaga lume evolueza spre o stare mai inalta (Dar atunci nu înseamnă că jertfa de pe cruce a fost zadarnică? Să nu fie! n.n.)"
    Nu, jertfa de pe cruce nu a fost zadarnica; evolutia este creatia luminii din ziua intai.
  • ioansperling 22.05.2022 00:18
    Am sa va raspund la toti odată.
    Sunt un om simplu, imperfect, care greșește des si care încearcă ca voi toti sa traiasca mai bine ( bine desigur inseamna pentru fiecare altceva)!
    Nu am fost si nu o sa fiu niciodata multumit cu ce am realizat si spre deosebire de cei mai multi daca ar fi sa o iau de la capat as proceda complet altfel cu toate inclusiv cu cele care aparent mi-au iesit bine!
    Cineva vorbea de variantele pe care le am. Cred in Dumnezeu si incerc sa devin crestin ortodox nu doar cu numele ca acuma. Nu-mi prea iasa; cui i-a iesit sa se roage si pentru mine ca pe sfinti ii aude Dumnezeu!
    Convingerea mea ( si a multor părinți ortodocsi) este ca am intrat in Apocalipsa si eu ca de obicei nu sunt suficient de pregatit pentru ea! Felicitări celui care este! Ramane de vazut daca chiar e asa sau se minte singur!
    Singura mea speranta nu e de mai bine PENTRU CA NU O SA MAI FIE BINE NICIODATA la Dumnezeu la Maica Domnului la Sfinti si la Îngerul meu păzitor ca ma vor ajuta sa mor ÎN PICIOARE!
    In privinta textelor ele au fost publicate pe blogul meu unde "imi dau drumul" fiind in general un om care nu comunica. Active News are dreptul sa republice oricare dintre ele dar cine crede ca "m-a inteles" dupa un articol se înșeală iar cine ia mot a mot poeziile chiar asa subtiri cum sunt ale mele se inseala de două ori!
    La toti va doresc numai bine cât de bine se mai poate!
  • Spring 22.05.2022 14:25
    Parintele Athanasie Mytilineos:

    Protocoalele Înțelepților Sionului, dacă le veti citiți, veti sesiza la prima vedere ca arată ca niște mituri conspirationiste. Si ne-ar putea spune cineva: duceti va de aici, ce sunt acestea? Dar vedem, dragii mei, că aceste lucruri se întâmplă deja. Deci Protocoalele Înțelepților Sionului - o broșură care este tiparita si se găsește in librarii - este o agenda de lucru pentru a corupe națiunile. Scopul este să distruga și să corupă națiunile.
    Are un rol determinat televiziunea care influenteaza prin tot ceea ce transmite, prin emisiunile de divertisment, prin politică, prin economie, prin educație. Citește Protcoalele Inteleptilor Sionului și vei fi uimit. Vei spune: dar de ce vor sa distruga natiunile?
    Acesta este scopul de a lovi națiunile ca si cum ai plesni o caracatiță de o stâncă pentru a o înmuia. Se urmareste sa se paralizeze națiunile.
    Și apoi, Antihristul va veni cu solutia și va spune: va voi salva acum, va voi rezolva. Pentru că națiunile vor fi prinse ca intr o cusca si nu vor mai putea reacționa la nimic. În schimb, vor accepta un conducător, un salvator care să le conducă la nivel mondial, deoarece corupția lor va fi atins deja punctul culminant, asta și datorita sioniștilor care lucreaza subversiv si intens la realizarea acestui plan.
    Antihristul va avea în mâinile sale absolut toată puterea lumească. Toată puterea planetara. Legislatia și Justitia in mâinile sale vor fi. Justiția, Băncile, OMS, FMI, conducătorii natiunilor, generalii din armata, absolut totul va fi în mâinile sale. Antihristul va deține toată puterea la scara planetara.
    Vedem deja acest lucru întâmplându-se și realizându-se. Ați observat, dacă puteti înțelege acest lucru, că si în istorie, dar si în zilele noastre, se încearcă să se predea totul în mâinile unei superputeri? Puterea economică la început, ca să aiba monopolul banilor, și apoi începe să acapareze celelalte parghii politice si sociale. Și nu mai este un secret ca în aceasta organizatie ONU s-a evidentiat cine monopolizeaza bogatia tuturor popoarelor de pe pământ: sioniști, sionismul. Ei adună toată puterea, încet, cu răbdare, cu planuri pe termen lung, nu se grăbesc. Se mișcă într-un mod uimitor.
    Ideea este că sionismul este cel mai important inaintemergator al Antihristului. Am spune, într-un sens larg, că este falsul profet. Spun in „sens larg”, deoarece Falsul Profet, așa cum v-am mai spus, este o persoană anume.
    Sionismul îl va introniza pe Antihrist ca lider mondial. Da. Pentru că Antihristul va fi evreu, așa cum se stie....
    Dar aici se iveste o ispită pentru noi crestinii. Observați acest lucru acum. O ispită teribilă pentru creștini. Este o inselare care ne poate cuprinde...
    De ce ar trebui noi creștinii care nu suntem în sfârșit o cantitate neglijabilă, să lăsăm această putere lumească în mâinile adversarilor și să nu ne o insusim in favoarea noastră? Aceasta este ispita teribila!
    În acest moment înțelegeți ce va spun? Mulți dintre voi înțeleg acum ce vreau sa spun. Adică, atunci când Biserica se mobilizeaza, forțele creștine sa doresca si sa și insusesca toată puterea seculară. Dar vedeti cum ne derutam? Creștinismul nu poate fi o putere laică absolutista; creștinismul vine să izbaveasca lumea de puterea drăcească, sa ne mantuiasca sufletele pentru a le salva, pentru a le sfinți. Pentru nimic altceva nu vine crestinismul.
    Evanghelia lui Hristos a marcat deja cursul Bisericii de-a lungul istoriei.si anume că Biserica va fi întotdeauna persecutată. V-am spus că este o tentație teribila ca să doreasca creștinii să se preia puterea mondială chiar si cu scuza de a neutraliza Antihristul....
    Parcă vrem să ne întoarcem împotriva a două lucruri. În primul rând, împotriva duhului Evangheliei care este răstignirea, jertfa și [al doilea], împotriva profețiilor care arată că în cele din urmă Antihristul va acapara toată puterea lumească cu care va lupta împotriva credincioșilor ortodocsi si a celor care i vor opune rezistenta...
    Deci ce vom face? Ne vom lipi de deșertăciunea lumeasca? Nu numai ca ne am lipi de deșertăciunea lumeasca, dar cred că am gresi profund dacă ne-am întoarce împotriva duhului Evangheliei care este răstignirea noastra a fiecaruia, jertfa.
    Duhul Evangheliei este așa cum ne arata Sfantul Apostol Pavel! Să ne reamintim continuu acest verset, dragii mei:

    „Toți cei care doresc cu evlavie să trăiască în Hristos Iisus vor fi persecutați”.

    Extrase din cuvantarile 45-46 la Apocalipsă.


    Parintele Athanasie Mitilineos:

    V ati întrebat, care ar fi portretul robot sau mai bine zis descrierea exactă a fiarei care iese din mare sau a Antihristului? Da, este foarte important. Când poliția caută pe cineva, un criminal, le oferă tuturor jandarmilor o fotografie dacă ar fi posibil să aibă fotografia lui, dacă fac portretul robot, il ofera cetățenilor, le arata fotografia criminalului, astfel încât fotografia să poată fi publicată, astfel avand caracteristicile sau trasaturile, oamenii, oriunde ar fi sunt pregatiti pentru a-l detecta. Aceasta înseamnă ca trebuie să cunoaștem exact trasaturile Antihristului, astfel încât atunci când va aparea public pentru ca sa si faca lobby să nu ne înșele, sa știm foarte exact: acesta este Antihristul. Când, de exemplu, apare cineva într-un costum, într-o pozitie de republican, asortat cu cravată, „Doamne” așa cum ar trebui să fie - pun cuvântul între ghilimele - și ne spune că este grozav, îl privim în sus și în jos și daca deosebim duhurile îi spunem: pleacă de aici, scamatorule! Pentru o clipă, cineva s-ar contraria și ar spune: il numiți pe acest domn, așa de onorabil, un escroc? Da, când caracteristicile sale sunt identificate si decodate și puteți vedea care sunt scopurile sale, îl veți putea demasca ca escroc: „ieși de aici escrocule” ...
    Și imaginați-vă, dragii mei, că Antihristul va apărea ca un sfânt, bland ca un miel! Va apărea ca un filantrop pana când va prelua puterea mondiala! Va spune: să dam pâine săracilor, ca să nu mai existe săraci în lume! Va face minuni, va vindeca bolnavii!
    Ei bine, toti se vor repezi si vor spune: acesta este „Messiah”! Iata L pe "Hristos"! Și se vor închina fiarei, antihristului, escrocului, ucigașului sufletelor. De aceea, Sfintii Părinți au avut grijă să ne dea criteriul - mai întâi Sfanta Scriptura, cuvântul lui Dumnezeu - și pe Sfintii Părinți care subliniaza, analizeaza semnele venirii Antihristului, astfel încât să putem identifica fiara care iese din mare. Este un lucru grozav, permiteți-mi să spun, și va doresc celor care auziti talcuirea Scripturii lui Dumnezeu să aveti această posibilitate, căci va fi privilegiul credincioșilor traitori care urmeaza sfinților, ca sa distinga si recunoasca fiara: Antihristul! Numai acestia vor fi privilegiati, ceilalti, rationalistii cu logica lor vor fi înșelati. Deci nu ți-ar prinde bine să discerni atunci si sa eviti pecetea 666? Este foarte important! Și dacă țineți cont de faptul că înainte mergatorii Antihristului vin cu aceleași idei ( vezi proiectul "Hrana, Apa, Energie" n.n.) vom vedea mai jos că există și un profet fals, fiara de pe pamant, care nu va fi altcineva decat inaintemergătorul care pregateste venirea lui "Messiah" adica a Antihristului. Dar pentru deosebirea chipului falsului profet există deja indicii care il vor demasca, „situații”, nu neaparat trasaturi personale, cat agenda de lucru care il va demasca pe prorocul mincinos caci se va evidentia prin actiuni de justiție socială universală, caritate, "dragoste" și toate celelalte care vor pregati si vor converge la pregatirea venirii Antihristului. Să luăm cazul ecumenismului. Cel care trag sforile în Consiliul Mondial al Bisericilor, ce credeti că sunt dragii mei? Artizanii acestui cal troian, ecumenismul! Deci, ce este ecumenismul? Ecumenismul este un cal troian care ne conduce la picioarele Antihristului. Da! Deci extazul ecumenismului este: "dragostea"! Și acum slujesc această formă de ecumenism, au exhibat o și o slujesc în acest moment, și preotii ortodocși, chiar cu înalte binecuvantari! Sfantul Justin Popovici spunea că ecumenismul nu este o erezie, ci este o atot-erezie, adică are toate ereziile cuprinse în ea! Este, de fapt, abolirea creștinismului. Chiar așa apare ecumenismul în numele iubirii! Și când cineva se întoarce împotriva ecumenismului, i se pune stigmatul că „se întoarce împotriva iubirii, a egalității”. Este stigmatizat ca predicator al urii, nu? Ei bine, de aceea trebuie să deosebim duhurile cu acest cal troian, pentru a putea dezvalui pe Antihrist. Este nevoie sa fim atenti pentru că este posibil să nu trăim intens si cu trezvie în zilele pregatirii venirii Antihristului. Nimeni nu știe exact. Semnele abia încep să apara. Nu contează dacă suntem învinși de Antihrist sau de înaintemergatori Săi. Dacă astăzi suntem biruiti de inaintemergatorii Antihristului, este ca și cum am fi pierduți in fata lui Antihrist, este la fel. Adică nu mai avem nadejde mântuire!

    Extras din cea de-a 45-a cuvantare la cartea Noului Testament

    https://youtu.be/g38aqAOaLX0
  • Carbid 23.05.2022 10:27
    Dle Sperling,
    Germania si tot occidentul intotdeauna nu a fost altceva decat un sac cu rahat acoperit cu un strat de miere!
    NU a devenit acum ceea ce este...acum se reveleaza adevarul, se ridica vălul, acum se arata ce a fost intotdeauna occidentul!
    Nu va recomand sa cautati locuri calde ci sa va lasati in voia lui Dumnezeu! Adica putina jertfă nu face decat bine pentru mantuire!
  • ioansperling ► Carbid 23.05.2022 18:27
    Se prea poate sa ai dreptate dar spre deosebire de dumneata eu am mancat miere 30 de ani! Daca dumneata mancand rahat crezi ca te-ai jertfit pentru Dumnezeu te priveste!
    Cat despre voia lui Dumnezeu cat de sigur sunteti ca nu tocmai asta fac? Sigur interpretari la citatul de mai jos sunt multe dar eu ca un prost ce sunt si fara studii teologice il inteleg cum este scris pentru ca nu cred ca Dumnezeu sminteste prin cuvantul lui!
    "Când vă vor prigoni într-o cetate, să fugiți într-alta"
  • Gligor 25.05.2022 07:54
    "Sunt un om simplu, imperfect, care greșește des si care încearcă ca voi toti sa traiasca mai bine ( bine desigur inseamna pentru fiecare altceva)!"
    "Scopul vietii noastre pe Pamant nu e un trai mai bun, ci invierea!" (Corneliu Zelea Codreanu)
  • INJECTIA FINALA 22.05.2022 00:30
    Badie Ioane, ma scald in lumina
    Sufletul in mine suspina ,
    Plange, se bucura'n imensa gradina
    Daruita de Mana Divina

    Orice clipa'i miracol total
    Amenintat de'un grup criminal
    Oamenii imi par buni peste tot
    Dar pacaliti de negrul complot

    Resursele Terrei sunt infinite
    Visele noastre pot fi împlinite
    Cata splendoare, cata maretie
    Sa scapam de diavoli, Fratie!
  • Mircea Gherbovet 22.05.2022 11:23
    Rugăciune de fiecare zi a stareților de la Optina

    Doamne, dă-mi să întâmpin cu liniște sufletească tot ce-mi va aduce ziua care începe. Dă-mi să mă predau cu totul voii Tale sfinte. În fiecare ceas al acestei zile povățuiește-mă în toate și ajută-mă. Chiar dacă aș primi necazuri și nenorociri în timpul zilei, învață-mă să le primesc cu sufletul liniștit și cu credință tare, că în toate este voia Ta cea sfântă.

    În toate faptele și cuvintele mele, Tu călăuzește-mi gândurile și simțămintele. În toate întâmplările neașteptate, nu mă lăsa să uit că totul vine de la Tine. Învață-mă să fiu deschis și înțelept cu toți frații mei, pe nimeni amărând, pe nimeni întristând.

    Doamne, dă-mi puterea să port osteneala zilei de astăzi și toate întâmplările din vremea ei. Călăuzește-mi voia și învață-mă să mă rog, să nădăjduiesc, să cred, să iubesc, să rabd și să iert. Amin.
Ultima oră

02:00

Ultimă Oră: Gabriela Firea (PSD) și Sebastian Burduja (PNL), noii candidați la Primăria Capitalei! Alegerile de la București se încing

01:30

23 aprilie: Sfântul Gheorghe, purtătorul de biruință. Ștefan cel Mare și Sfânt l-a avut pe steagul său de luptă în toate bătăliile. LA MULȚI ANI!

01:10

”Aveam 30 ani când viața s-a oprit. Când s-a lăsat cortina și ziduri au început să fie înălțate” - Părintele Gheorghe Calciu Dumitreasa, martir anticomunist și mărturisitor ortodox al secolulul XX

00:30

ÎNDRĂZNEȘTE, VITEAZULE GHEORGHE! Cele 13 pătimiri ale Sfântului Mare Mucenic Gheorghe în iconografie

23:30

O profesoară îl apără din Olanda pe Vlad Țăranu, ”un stindard al iubirii de țară”: Scrisoare Deschisă către Ministerul Educației din România, direcția Colegiului Național "George Barițiu" Baia Mare și Inspectoratul Școlar Maramureș

23:10

Părintele Pimen Vlad din Muntele Athos a susținut conferința ”Povestiri din Sfântul Munte”, organizată de Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților - VIDEO

22:29

Subiți împreună! Un medic de pe Ambulanță din Italia a murit subit de infarct în timp ce resuscita un pacient care suferise un stop cardiac pe stradă

21:56

Primul pas spre eutansie legală în România? O lege ciudată a trecut de Senat: ”Terapia Durerii”!

21:32

Operațiune-fulger a Rusiei: Peste 20.000 de parașutiști iau cu asalt orașul ucrainean Ceasov Iar

19:59

Părintele Nicolae Tănase, replică incomodă la scandalul declanșat de progresiști

18:21

Fenomenul care ia amploare: Cazurile de cancer diagnosticate la persoane sub 50 de ani au crescut, la nivel global, cu 79%

17:30

Dan Puric conferențiază de Sfântul Gheorghe la Librăria Sophia. Marți, 23 aprilie 2024, orele 18.00, o nouă lansare în cadrul CONFERINȚELOR FAMILIA ORTODOXĂ

17:03

SUA, raport șocant: Planned Parenthood a încasat venituri de 2,9 miliarde de dolari anul trecut și a ucis în fiecare zi 1.075 de bebeluși în avorturi

16:20

Tragedie în lumea fotbalului! Milionarul Liviu Gălan, fostul finanțator al echipei FC Național, a murit la 68 de ani

15:59

Senatorul Claudiu Târziu, despre ”Codul de conduită pentru prevenția și sancționarea xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură”, adoptat de Ministerul Educației: ”Nebunie în stare pură! Devii fascist, legionar, rasist și xenofob”