Ioan Sperling: Biserica, raiul pe pământ?... Cuvântul Cititorului

De Ioan Sperling  /  

Foto: Digi24

Foto: Digi24

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Am o întrebare pentru cei care intră „mascați” în biserică și participă tot așa la Sfânta Liturghie, dar și pentru preoții care „se fac că plouă” și le permit lucrul acesta!

E foarte important să-și răspundă fiecare la această întrebare, fiindcă poate așa vom înțelege ce bătaie de joc, de cele sfinte, de Dumnezeu, este să stai ” înbotnițat” în biserică!

ÎN RAI SE POARTĂ MASCĂ?

Desigur răspunsul este unul singur: „Nu”! 

Dumnezeu le-a făcut pe toate, inclusiv virușii, care au co-existat cu toate „văzutele și nevăzutele” făcute de Dumnezeu!

O să spuneți că nu „atacau„, în rai, pe nimeni,  restul de viețuitoare, cum nu o făceau nici bacteriile, paraziții, animalele prădătoare și aveți dreptate! Abia după alungarea din rai, a aparut „dușmănia” între cele create! Doar păcatul din noi face să nu mai fim văzuți de restul creației precum Adam, stăpânul și cel care le-a pus numele! Dovadă este faptul că pe sfinți nu-i atacă salbăticiunile și nici ei nu se tem de ele!

Dar oare are un virus minte, să judece? Are picioare, să se deplaseze conștient spre o „gazdă„? Desigur nu! El urmează Voia lui Dumnezeu, voie căreia nimeni și nimic nu i se poate împotrivi, cu atât mai puțin o cârpă plină de pori/găuri DE O MIE DE ORI MAI MARI DECÂT ORICE VIRUS! Altfel spus, în rai, ca și în afara lui, tot ce se întâmplă, este cu voia lui Dumnezeu! Și această voie a Lui, noi creștinii dorim să se facă cu noi! Chiar ne rugăm, de mai multe ori pe zi, „facă-se voia Ta precum în Cer asa și pe pământ!,” Asta în timp ce purtăm o mască, care contrazice vizibil ceea ce spunem/cerem! „Facă-se Voia Ta, dar până la sănătatea mea!” Așa ar trebui să schimbăm și textul rugăciunii Tatăl Nostru, că una este ce spunem și alta ce de fapt dorim! Cu toată masca, chiar cu mai multe puse una peste alta, Voia lui Dumnezeu tot se face și fiecare cunoaște exemple de „mascați permanent” care tot au făcut boala!

Biserica este raiul pe pământ!

In ea este Dumnezeu, pentru că a promis să fie oriunde sunt adunați doi, trei, în Numele Lui! Iisus Hristos este și pentru că se jertfește pentru noi, de fiecare dată, la Sfânta Liturghie! Și la Jertfa lui desigur sunt prezenți intotdeauna Maica Sa, Sf. Ap.Ioan, Mironosițele, îngerii, îngerii păzitorii ai fiecăruia care intră în biserica, Sfinții ocrotitori ai fiecaruia, ( prin „fiecăruia” sunt incluși și cei de pe pomelnice și din suflete) Sfinții a căror moaște sunt în biserica aceea, Sfinții din icoane…Practic tot Raiul!

Și dacă suntem în rai, atunci de cine și de ce ne temem? Da, tot păcătoși suntem, dar nu există un loc mai sigur pe pământ, în care să fim mai feriți și apărați de tot „răul” ca în biserică, în timpul Sfintei Liturghii!

Este semn de mare necredință să ne temem de viruși, sau de poliție, mai mult decât ne încredem în Dumnezeu! Și este o mare rușine, un păcat, să mai și „afișăm” această necredință a noastră! Mai bine rămâneți acasă decât să intrați în biserică „mascați” Măcar nu mai smintiți pe nimeni!

Statul vă obligă să purtați mască, ca semn de supunere, față de el! Suntem obligați să ne supunem, iar Noul Testament ne recomandă să o facem, până nu ne primejduim mântuirea, dar în momentul în care intrăm în biserică, ieșim din lumea statului și intram in lumea lui Dumnezeu, a Sfinților și a Puterilor cerești! Iar în biserică ne supunem DOAR lui Dumnezeu, lepădăm toată grijea cea lumească, și arătăm supunere Lui, cu capul descoperit bărbații și acoperit femeile, îmbrăcați cuviincios, și fară să ne acoperim fața căci doar în iad, cei de acolo, nu-și pot vedea fețele!

Dumnezeu să înmulțească credința noastră măcar cât să-L credem, cum îl numim, „atot-puternic„! Să-L considerem „Apărătorul” și „Stăpânul” nostru pe El măcar în biserică și nu statul sau masca!

Amin!
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
  • Elina 12.09.2022 11:12
    Unde merg eu, unul din preoti nu se retine din a atrage atentia celor cu botnita ca nu asa intri in casa lui Dumnezeu. 99% din cei care participa la slujbe nu poarta si nu au purtat masca nici in perioadele in care era "obligatorie". Oamenii au inteles ca Dumnezeu e mare!
  • ioansperling 12.09.2022 12:29
    Dumnezeu sa-l binecuvânteze pe preotul dumitale!
    Unde merg eu ( și in Germania și în Romania) nu este asa! Ba acum de când a venit toamna au început sa se înmulțească cei cu "botniță"!
    "Revolta" mea de mai sus a pornit cand i-am văzut ca si-o dau jos scurt doar să se impărtășească!
    Nu sunt eu pus "învățător" în biserică asa ca nu am tras și nu voi trage pe nimeni de mână acolo, dar in speranța că unii chiar nu stiu ce fac trebuia să scriu toate acestea!
    Multumesc lui ActiveNews pentru republicare, ei având un "nume" și mai multi cititori o sa ajunga cu sigurantă și la cei avizati!
  • Andri 12.09.2022 19:12
    La diversele biserici pe unde merg, vad acelasi scenariu: ori preoti indemnand credinciosii sa poarte masca, ori se merge pe mana legilor di hotararilor in vigoare. Cu tristete zic ca nu am auzit preot care sa opreasca pe credinciosi de la a purta masca, sa incerce sa-i trezeasca, sa-i faca sa constientizeze ceva. Au lasat efectiv la latitudinea credinciosilor alegerea, sa faca acestia dupa cum ii taie capul. Pe de alta parte, bisericile pline de batrani tematori care nu vor sa renunte la masca. Tinerii se iau dupa cum bate vantul prin familiile lor.
  • Andri 12.09.2022 19:26
    Prin ce au trecut neintepatii in ultimii 2 ani, in linkul de mai jos. Dumnezeu sa ne ierte pe toti!!! Si va iertam pe voi, intepatilor, care ati vrut sa ne trageti si pe noi in aceeasi groapa a minciunii si a tradarii impreuna cu voi. Dumnezeu sa va lumineze, sa va intareasca si sa va trezeasca! Sa va dea curaj sa demascati minciuna in care v-ati lasat ademeniti cu mici, hamburgeri, cupoane, promisiuni desarte, iluzia ca veti reveni la viata de dinainte daca va injectati cu un ser experimental creat ca unealta a diavolului de a subjuga lumea, in care ati semnat un contract cu Big Pharma prin care v-ati despartit de Dumnezeu, l-ati dat la o parte pe Dumnezeu de frica. Stiu din bunavoirea Domnului ca va iubeste si pe voi, intepatitilor, si pe noi, neintepatii, dar cu alte boli sufletesti. Doar ca are o mila nesfarsita pentru voi Domnul, pentru ceea ce v-ati facut. Socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ. Nu ati castigat nici cafeaua cu prietenii, care v-a fost furata ilegal de acelasi guvern hot pe care-l avrm de 30 de ani, nu v-ati castigat nici viata de dinainte, iar de sanatate, nici atat.

    Never Forget What the Unvaccinated Had to Endure the Past Two Years [VIDEO

    https://www.redvoicemedia.com/video/2022/09/never-forget-what-the-unvaccinated-had-to-endure-the-past-two-years/ref/6/
Ultima oră

23:00

Ilinca și George Simion au un băiețel. Soția liderului AUR a născut azi, 24 aprilie 2024 - ”Mulțumesc, m-ai făcut bogat: tată de băiat!”

22:45

25 aprilie: Sfântul Apostol și Evanghelist Marcu; Sfântul Cuvios Vasile de la Poiana Mărului

21:39

Vrancea: Un polițist de la Penitenciarul Focșani de 43 de ani, găsit fără suflare la pământ într-o benzinărie. Botoșani: Un apreciat artist s-a stins din viață ”fulgerător” la doar 40 de ani: AVC

20:35

Marian Dumitru: ANTI-ROMÂNISMUL CA PROIECT DE ȚARĂ: După Valeriu Gafencu, Mircea Vulcănescu și Octavian Goga, acum a venit și rândul lui Mircea Eliade să fie "anulat", la Radio France Internațional (RFI)

19:40

Încălzirea globală, următoarea mare înșelătorie

18:20

Eduard Dumitrache: Părintele Ciprian Mega, aseară la Moscova

17:35

”Praful Saharian” - ”Teoria Conspirației”: ”Scoateți magneții. Puneți întrebări!” De ce autoritățile nu oferă nici o explicație despre compușii particulelor de pe cuprinsul României? Au murit ”experții” DSP? VIDEO

16:31

Syria TV: SIE refuză să comenteze știrea despre întâlnirea directorului cu președintele Al-Assad

15:53

Mihai Gheorghiu: Pitești 2024

15:30

Homo Blănosus: Marea Resetare se transformă în Desen Animat

15:05

În sfârșit o veste bună! 83% dintre suedezi doresc să folosească banii cash, în ciuda ultra-tehnologizării. Peste 6000 de persoane au primit deja implanturi de microcipuri în mâini pentru a le folosi la plățile fără numerar

14:15

Imaginile apocaliptice ale zilei - Atena, măturată de praful saharian

13:54

La Iași "praful saharian" a devenit argilă. Video de la Silviu Gurlui

13:43

Cristian Niculescu: Cine analizează praful saharian, totuși?

12:00

Av. Peter Costea: Domnule Cioloș, avortul nu înseamnă „îngrijire medicală”!