"Io-te, mamă, vin soldații!" - NATO vrea un Schengen Militar în Europa

De Adrian Pătrușcă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În timp ce spațiul Schengen original este pe cale de dispariție și libertatea de mișcare a civililor este tot mai îngrădită, NATO dorește în loc un Schengen în care soldații și armamentul să se deplaseze nestingherite.

În calea liberei deplasări a civililor se ridică tot mai multe piedici. Spațiul Schengen însuși este pe cale să devină trecut.

Pare să fie vremea bocancilor, care au dreptul să zburde liberi pe unde poftesc. Și a tancurilor care să calce în șenile, fără aprobare specială, orice graniță le stă în cale.

Generalul locotenent Alexander Sollfrank, șeful NATO pentru Logistică în Europa a declarat pentru Reuters că situația este gravisimă. Evident, din cauza pericolului pe care îl reprezintă Rusia.

De aceea, trebuie luate măsuri urgente.

Așa cum știm de la 11 septembrie 2000, și mai ales de la Covid încoace, orice Criză aduce cu sine tăierea cu barda a drepturilor civile și înlocuirea lor cu o nouă ordine socială cazonă, în care civilul nu are dreptul să miște în front.

Nu trebuie să așteptăm un război cu Rusia pentru a lua măsuri, se răstește Sollfrank.

„Timpul ne presează. Ce nu facem pe timp de pace nu va fi pregătit pe timp de război.”

Ce trebuie făcut urgent? Un „Schengen militar”, ne informează generalul NATO.

În mod ciudat, spune el, extinderea NATO cu peste 1000 de kilometri către Răsărit a creat multe probleme. Nu Rusiei, ci Alianței înseși.

Sollfrank explică:

„Extinderea spațiului, faptul că nu toate trupele sunt amplasate în față – toate acestea înseamnă că Alianța trebuie să fie rapidă în deplasarea trupelor din bazele lor spre locurile potrivite pe flancul estic.”

Or, vai!, în stadiul actual, NATO este nevoit să se supună unei serii de reglementări naționale impuse de țările membre, de la preavizul necesar pentru expedierea muniției până la autorizări speciale pentru deplasarea convoaielor militare.

Această situație este de nesuportat, afirmă generalul NATO. Ea trebuie să înceteze, pentru că este foarte periculoasă.

Este nevoie de un „Schengen militar”, o zonă de liberă circulație, în care soldații, armamentul și muniția să se miște nestingherite (id estfără control) prin Europa.

Fără să țină cont de națiuni și de granițe.

Odată aruncată Ideea în spațiul public, sper că nu se îndoiește nimeni că ea va deveni în scurt timp realitate.

Românul nu trebuie să dispere că nu a mai apucat să intre în Schengen și să vadă ce înseamnă adevărata libertate de mișcare după care a tânjit zeci de ani în comunism.

Grație noului „Schengen militar”, va putea să își scoată scăunelul la drumul mare și să admire defilarea tancurilor britanice, soldaților germani, obuzierelor franțuzești și rachetelor americane.

Dacă nu merge românul în Occident, vine Occidentul la el. Cu tot armamentul din dotare.

Desigur, unii ar putea spune că asta miroase a ocupație militară.

Însă aceștia sunt cu siguranță niște putiniști scârbavnici.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Părintele Arsenie Papacioc alături de IPS Teodosie, în 2004: Eu am militat pentru Mitropolia Tomisului!

Cine plătește pentru milioanele de decese provocate de vaccinurile Covid?

Prof. Constantin Barbu la ActiveNews și Starea de Libertate: Mitropolia Tomisului - Războiul și pacea documentelor

VIDEO: Marea Resetare contra BOR. Cum lovește România, Ortodoxia și păstorii ei, cu Ținta Teodosie. Emisiunea ActiveNews - Starea de Libertate cu Adrian Pătrușcă, Victor Roncea și Pompiliu Diplan:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (11)
 • Wolf Edmond 23.11.2023 21:34
  Cum să nu fie convenabil un Shenghen NATO?
  Nu vor să se vaxxineze bulgarii? Rapid trimitem trupe în Bulgaria. Refuză românii să mănânce viermi de bălegar și insistă să meargă la liturghie? Trimitem trupe rapid în România. Ies ungurii în stradă și refuză emigranții de culoare și propaganda leghebeteq...? Trimitem transgenderii și emigranții pe tancuri ca să ocupe Ungaria.
  Am mai citit pe undeva prin anul 2022 declarația unui militar ukrainian care spunea că rușii nu dau semne că s-ar opri după cucerirea întregii Ukraine. Asta în condițiile în care rușii nu ocupaseră nici 20% din Ukraina.
 • Mars.60 Stefan 24.11.2023 09:23
  Nu cred ca rusii "ie problema"...Mai degraba, toate tarile lumii au ajuns doar niste jalnice kibutzuri khazare care, nu-i asa... trebuiesc "administrate" si resetate, gen Gaza... Dar asta se va vedea abia dupa "administrare", cand deja va fi prea... pustiu.
 • Bizar 23.11.2023 22:00
  Oare de ce teroristi au fost prinsi ,dezbracati ,legatii simai apoi dati drumu lasati sa sa plece acasa de catre IDF pe 7 oct .Noaptea minti .Teatru patetic.Fox News in direct ia prins.

  https://twitter.com/i/status/1727679463788335274
 • Mars.60 Stefan 24.11.2023 09:35
  Pai asa era scenariul, trebuiau sa "aresteze" si ei pe cineva acolo, la repezeala, sa fie credibili... Le-au dat drumul pentru ca erau de-ai lor, isi facusera treaba, regizorul Satanyahu era multumit, existau teroristii hamas pogromul avea motiv credibil in ochii lumii sa inceapa.
 • Simplu-Mihai 24.11.2023 10:10
  Noah,de ce?
  Poi la lovitura de stat din decembrie scenariul era fix la fel nu-i asa?
  Unii niste cineva,,ierau" arestați iar alți cineva îi ,,ieliberau"!Asta în timp ce noi ne bucuram prin gloanțe.Și unii chiar au murit! Dumnezeu să aibe milă de sufletele lor.Amin!
 • Mars.60 Stefan ► Simplu-Mihai 24.11.2023 10:59
  Exact ca atunci, de aceiasi scenaristi... ca-n toate lovirutiile...
 • siBemol14a 23.11.2023 22:02
  Pentru România poate să nu mai conteze ocupația militară de vreme de Parlamentul ei primește ordine de la structuri superioare (vezi întrebările lui Ion Spânu), Academia primește ordine de la structuri superioare (vezi intervenția lui Ion Cristoiu), rezultatul unui referendum de demitere a președintelui se validează la înalta poartă etc.
  În plus, pare că toate popoarele europene sunt încălecate de suprastructuri, așa că ceva care să conteze ar fi o mișcare (la nivel continental !) de re-igienizare...
 • georg xanthu 24.11.2023 00:23
  m-am näscut in comunism,am fugit din comunism,am trecut riul cel mare la cazane,m.am bucurat in sfirsit
  cä träiesc in occident.Si a fost bine multä vreme,dar teama cä acest flagel al omului prost,al socialismului
  tembel sprijinit de majoritatea prostimii si a ticälositilor,ne ajunge din urmä..Un mare strigät de urä si durere
  ne va invinge ptr.multä vreme..DIN NOU COMUNISM..e prea mult..
 • Mars.60 Stefan 24.11.2023 10:30
  Occidentul e un construct al celor care au inventat masoneria, comunismul, socialismul, nazismul, sionismul si capitalismul. E doar un teritoriu vremelnic lasat plin de stralucire, un fel de pamant al fagaduintei, borcanul cu miere spre care au fost ademenite toate masele de saraci care nu si-au mai gasit "fericirea" in tarile lor din cauza revolutiilor portocalii aranjate de inventatorii amintiti mai sus. E cartierul general al Babilonului reinventat, o adunatura de semintii si neamuri de sfarsit de lume, care nu se mai regasesc in identitatea lor nationala, nu mai apartin patriei din care provin. E diaspora, sau masa de oameni care se dizolva treptat in acest construct demonic lipsit de identitate nationala, de granite si de credinta autentica in Dumnezeu. E doar o uniune (UE), un ecumenism al popoarelor lumii intregi sub lucifer, si care se vrea raspandit intr-un final pe tot pamantul. Occidentul a fost este si va ramane doar o minciuna, o promisiune de "mai bine" pentru nemultumiti, in realitate o inchisoare. Nu e vorba de comunism ci de satanism. Si atat.
 • Tic 24.11.2023 21:46
  Sclavagism impus din nou cu tancurile!Blestemati fie toti cei ce au făcut posibil iarăși cosmarul ,neam de neamul lor!Si vor plăti până la a șaptea spita!Sa nu credeti ca e vorba goală.Sper sa citească cei carora le adresez urarea.
 • Rusi 24.11.2023 16:38
  Tarile din est au devenit niste tari precum Gaza.
 1. ”Noaptea, ca hoții!” Primăria Municipiului Iași a instalat o ”Hidră” jignitoare în fața Grupului Statuar al Voievozilor. ACTUALIZARE: Curatoare ”operei” este Ioana Ciocan, cea cu blasfemia de la ART SAFARI - FOTO/VIDEO

 2. Scrisoarea lui Dan Puric către conducătorii României de azi

 3. Șoc și groază pe culoarele puterii globaliste: Dan Puric președinte!

 4. Pericolul Iohannis: Tornada Ucraineană amenință să înghită România

 5. Omenirea a fost deja infectată cu nanotehnologie de supraveghere de ultimă oră? Dr. Ana-Maria Mihalcea: Vaccinații Covid emit o strălucire fluorescentă, vizibilă sub o lumină UV - Luciferaza și fenomenul Ochiul lui Horus - VIDEO

 6. Breaking News: CANDIDEAZĂ LA PREȘEDINȚIA ROMÂNIEI! Dan Puric - Gladiatorul Președinte - ridică mănușa și intră în cușca cu lei de la Antena 3, azi, la orele 21.45. Va candida sau nu va candida? - aceasta este marea întrebare. VIDEO ÎN DIRECT

 7. Franța: Opoziția față de “vaccinurile” ARNm, infracțiune care ar putea fi pedepsită cu până la 3 ani închisoare și 45.000 de euro amendă - Fascism medical în ascensiune

 8. Jacob Rothschild, descendent al familiei de bancheri Rothschild, a murit la vârsta de 87 de ani – asocierea acestuia cu sataniști? - FOTO

 9. Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, a murit la doar 46 de ani. "Vaccinarea reprezintă încă un pas spre revenirea la normalitate"

 10. Instanța și ActiveNews spulberă MAE în scandalul Canalului Bâstroe declanșat exact acum un an. Tribunalul București obligă Ministerul Afacerilor Externe să ne spună cine a semnat pentru Afacerea Bâstroe. Adică CINE A TRĂDAT - DOCUMENT

Ultima oră

11:35

Pauză de șase săptămâni în războiul din Gaza. Biden a făcut anunțul

11:17

Ion Cristoiu: Piedone - otrava lui Marcel Ciolacu pentru Gabriela Firea

10:27

Doliu în lumea televiziunii! A murit cunoscutul jurnalist Horia Enesel

09:58

Un fotbalist din Sibiu a murit la doar 40 de ani, după un cancer diagnosticat vara trecută

09:03

Fermierii din UE, front comun împotriva Ucrainei

08:45

Macron nu exclude trimiterea de trupe NATO în Ucraina: ”Vom face tot ce este necesar pentru a ne asigura că Rusia nu poate câștiga”

07:00

Marele Duhovnic al Ortodoxiei de la Marea Neagră, categoric pentru Mitropolia Tomisului. Părintele Arsenie Papacioc alături de IPS Teodosie: Eu am militat pentru Mitropolie! Înaltpreasfințite, Dobrogea și Sf. Andrei vă așteaptă de 2000 de ani! VIDEO 2004

06:30

27 februarie: Sfinții Cuvioși Mărturisitori Procopie și Talaleu

23:10

Părintele Ioan Istrati: Cum se naște un izvor

22:21

Morți subite în ultimele zile în rândul unor persoane tinere din România – tănăr de 25 de ani, sănătos - infarct miocardic; decese cauzate de cancer: pancreas diagnosticat înaintea Crăciunului; cancer mamar diagnosticat în vara 2022; și alte cazuri

22:00

Monahul Filotheu, mărturie despre Părintele Marcu Dumitru de la Sihăstria – Mărturisitorul lui Hristos (+26 Februarie 1999). Declarație în fața Securității, la Aiud: ”Adevărata libertate ne-o dă Dumnezeu, adică eliberarea din păcat”

21:33

Prof. Constantin Barbu: Erudiții Patriarhiei plagiază și falsifică Istoria Ortodoxiei doar pentru a contesta reactivarea Mitropoliei Tomisului. Patriarhul știe? Mitropolitul Marcus al Tomisului a participat la primul Sinod de la Niceea din anul 325 (III)

20:59

Chatbotul Google Gemini AI, întrebat de un utilizator, a dat răspunsuri halucinante: “comunismul nu trebuie judecat printr-o lentilă negativă”, “a spune că toți pedofilii sunt răi este greșit” - VIDEO

20:30

26 februarie 1950: Prima victimă a Experimentului Pitești. In Memoriam Academician Radu Ciuceanu: Cum a fost asasinat bestial studentul ”cu față de copil”, Corneliu Niță

20:00

ADEVĂRATA BIOGRAFIE A AGENTULUI BOLȘEVIC MIHAI ȘORA: Documente CC al PCR, CNSAS, DSS, CIE, DIE, SIE, MAE, MEN