"Io-te, mamă, vin soldații!" - NATO vrea un Schengen Militar în Europa

De Adrian Pătrușcă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În timp ce spațiul Schengen original este pe cale de dispariție și libertatea de mișcare a civililor este tot mai îngrădită, NATO dorește în loc un Schengen în care soldații și armamentul să se deplaseze nestingherite.

În calea liberei deplasări a civililor se ridică tot mai multe piedici. Spațiul Schengen însuși este pe cale să devină trecut.

Pare să fie vremea bocancilor, care au dreptul să zburde liberi pe unde poftesc. Și a tancurilor care să calce în șenile, fără aprobare specială, orice graniță le stă în cale.

Generalul locotenent Alexander Sollfrank, șeful NATO pentru Logistică în Europa a declarat pentru Reuters că situația este gravisimă. Evident, din cauza pericolului pe care îl reprezintă Rusia.

De aceea, trebuie luate măsuri urgente.

Așa cum știm de la 11 septembrie 2000, și mai ales de la Covid încoace, orice Criză aduce cu sine tăierea cu barda a drepturilor civile și înlocuirea lor cu o nouă ordine socială cazonă, în care civilul nu are dreptul să miște în front.

Nu trebuie să așteptăm un război cu Rusia pentru a lua măsuri, se răstește Sollfrank.

„Timpul ne presează. Ce nu facem pe timp de pace nu va fi pregătit pe timp de război.”

Ce trebuie făcut urgent? Un „Schengen militar”, ne informează generalul NATO.

În mod ciudat, spune el, extinderea NATO cu peste 1000 de kilometri către Răsărit a creat multe probleme. Nu Rusiei, ci Alianței înseși.

Sollfrank explică:

„Extinderea spațiului, faptul că nu toate trupele sunt amplasate în față – toate acestea înseamnă că Alianța trebuie să fie rapidă în deplasarea trupelor din bazele lor spre locurile potrivite pe flancul estic.”

Or, vai!, în stadiul actual, NATO este nevoit să se supună unei serii de reglementări naționale impuse de țările membre, de la preavizul necesar pentru expedierea muniției până la autorizări speciale pentru deplasarea convoaielor militare.

Această situație este de nesuportat, afirmă generalul NATO. Ea trebuie să înceteze, pentru că este foarte periculoasă.

Este nevoie de un „Schengen militar”, o zonă de liberă circulație, în care soldații, armamentul și muniția să se miște nestingherite (id estfără control) prin Europa.

Fără să țină cont de națiuni și de granițe.

Odată aruncată Ideea în spațiul public, sper că nu se îndoiește nimeni că ea va deveni în scurt timp realitate.

Românul nu trebuie să dispere că nu a mai apucat să intre în Schengen și să vadă ce înseamnă adevărata libertate de mișcare după care a tânjit zeci de ani în comunism.

Grație noului „Schengen militar”, va putea să își scoată scăunelul la drumul mare și să admire defilarea tancurilor britanice, soldaților germani, obuzierelor franțuzești și rachetelor americane.

Dacă nu merge românul în Occident, vine Occidentul la el. Cu tot armamentul din dotare.

Desigur, unii ar putea spune că asta miroase a ocupație militară.

Însă aceștia sunt cu siguranță niște putiniști scârbavnici.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (8)
  • Wolf Edmond 23.11.2023 21:34
    Cum să nu fie convenabil un Shenghen NATO?
    Nu vor să se vaxxineze bulgarii? Rapid trimitem trupe în Bulgaria. Refuză românii să mănânce viermi de bălegar și insistă să meargă la liturghie? Trimitem trupe rapid în România. Ies ungurii în stradă și refuză emigranții de culoare și propaganda leghebeteq...? Trimitem transgenderii și emigranții pe tancuri ca să ocupe Ungaria.
    Am mai citit pe undeva prin anul 2022 declarația unui militar ukrainian care spunea că rușii nu dau semne că s-ar opri după cucerirea întregii Ukraine. Asta în condițiile în care rușii nu ocupaseră nici 20% din Ukraina.
  • Mars.60 Stefan 24.11.2023 09:23
    Nu cred ca rusii "ie problema"...Mai degraba, toate tarile lumii au ajuns doar niste jalnice kibutzuri khazare care, nu-i asa... trebuiesc "administrate" si resetate, gen Gaza... Dar asta se va vedea abia dupa "administrare", cand deja va fi prea... pustiu.
  • Bizar 23.11.2023 22:00
    Oare de ce teroristi au fost prinsi ,dezbracati ,legatii simai apoi dati drumu lasati sa sa plece acasa de catre IDF pe 7 oct .Noaptea minti .Teatru patetic.Fox News in direct ia prins.

    https://twitter.com/i/status/1727679463788335274
  • Mars.60 Stefan 24.11.2023 09:35
    Pai asa era scenariul, trebuiau sa "aresteze" si ei pe cineva acolo, la repezeala, sa fie credibili... Le-au dat drumul pentru ca erau de-ai lor, isi facusera treaba, regizorul Satanyahu era multumit, existau teroristii hamas pogromul avea motiv credibil in ochii lumii sa inceapa.
  • Simplu-Mihai 24.11.2023 10:10
    Noah,de ce?
    Poi la lovitura de stat din decembrie scenariul era fix la fel nu-i asa?
    Unii niste cineva,,ierau" arestați iar alți cineva îi ,,ieliberau"!Asta în timp ce noi ne bucuram prin gloanțe.Și unii chiar au murit! Dumnezeu să aibe milă de sufletele lor.Amin!
  • Mars.60 Stefan ► Simplu-Mihai 24.11.2023 10:59
    Exact ca atunci, de aceiasi scenaristi... ca-n toate lovirutiile...
  • siBemol14a 23.11.2023 22:02
    Pentru România poate să nu mai conteze ocupația militară de vreme de Parlamentul ei primește ordine de la structuri superioare (vezi întrebările lui Ion Spânu), Academia primește ordine de la structuri superioare (vezi intervenția lui Ion Cristoiu), rezultatul unui referendum de demitere a președintelui se validează la înalta poartă etc.
    În plus, pare că toate popoarele europene sunt încălecate de suprastructuri, așa că ceva care să conteze ar fi o mișcare (la nivel continental !) de re-igienizare...
  • Rusi 24.11.2023 16:38
    Tarile din est au devenit niste tari precum Gaza.
Ultima oră

23:30

SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

23:00

Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

22:00

MĂRTURISITORII: Cum a plecat la Domnul sfântul neomartir Constantin Oprișan (26 iulie 1959). MĂRTURII

21:00

Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

19:30

UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

18:47

Fapte, informații, date și... cifre: Dan Cristian Turturică, PDG al TVR, și-a mărit salariul brut la 42.000 lei/luna (5000 EURO NET)

17:55

BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

16:40

”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

15:44

Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

14:45

Mihai Tîrnoveanu: Viktor Orban și-a început descălecarea în România în uniforma de husar a criminalilor de români

13:50

ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

13:31

Jocurile sunt făcute: Obama o sprijină pe Kamala (VIDEO)

12:23

e-Factura B2C: Fiecare român ar putea avea un cod pentru cumpărături

12:05

Jocuri Olimpice incendiare - Franța acuză: "Atac masiv pentru paralizarea Căilor Ferate"

11:35

Carmen Iohannis, ținută de 5.000 de euro, la Paris - FOTO