Întrebarea-Cheie: Mai poate fi oprit Bibi?

De Adrian Pătrușcă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Războiul din Orient seamănă tot mai mult cu Războiul din Ucraina.

Poate pentru că sunt opera aceluiași scenarist. Poate și pentru că personajele principale seamănă leit. Netanyahu și Zelenski par scoși din aceeași matriță.

Doi indivizi egolatri, prea-plini de ei și gonflați artificial de anturaj, context și interese până la punctul de Poc.

Acum, simt cum le fâsâie aerul din personalitate, cum le fuge pământul de sub picioare și sunt disperați.

Sunt ca înecatul gata să moară cu salvatorul de gât.

Ca scorpionul care ucide broscuța ce-l poartă în spinare peste lac.

A fost nevoie de doi ani pentru ca Zelenski să devină incomod pentru cel care l-a creat și l-a umflat cu pompa: „Biden”.

(Sub această etichetă, în spatele Senilului de la Casa Albă se înghesuie o liotă întreagă de păpușari, politruci, globaliști, oportuniști, afaceriști...)

Netanyahu a avut nevoie doar de câteva luni să devină jenant.

Și Zele și Bibi sunt acum ca scaiul de care personajul colectiv „Biden” nu știe cum să mai scape.

În cazul pianistului de la Kiev, pare să fi găsit totuși fraierul dispus să preia cartoful fierbinte pasat peste Ocean.

Macron visează să realizeze el ce nu a reușit idolul său, Napoleon: înfrângerea Rusiei. Drept care e gata să trimită trupe în Răsărit care să caute cu lumânarea o nouă Berezina.

Cu Netanyahu e mai complicat. Butoiul cu pulbere pe care stă el e mult mai mare decât al lui Zelenski. Poate arunca mai ușor lumea în aer.

Bibi e conștient de acest atu exploziv. Cum pentru el alternativa nu e doar pierderea puterii, ci probabil pușcăriae dispus să își joace cartea până la capăt. Orice ar însemna acest „capăt”.

Raidul de sâmbătă noaptea al Iranului  i-a șifonat și mai mult imaginea, și așa boțită grav după șase luni de eșecuri în Gaza.

El a promis o ripostă puternică pe teritoriul Iranului.

„Biden” a încercat să-și tempereze pupilul, avertizându-l că Statele Unite nu vor participa la o operațiune a Israelului împotriva Republicii Islamice.

Cu atât mai mult cu cât Iranul însuși, satisfăcut că și-a reperat onoarea după uciderea generalilor în atacul de la 1 aprilie de la Damasc, pare că nu dorește o escaladare și e dispus să pună batista pe țambal.

Site-ul american Axios, excelent informat pe subiect, a publicat un rezumat al discuției telefonice dintre Biden și Netanyahu care a a avut loc după raidul Teheranului.

Tutorele îi cere imperios pupilului nervos să se mulțumească cu faptul că atacul iranian a produs mai multă gălăgie decât pagube și să stea potolit:

„Ai avut o victorie. Mulțumește-te cu ea.”

Într-un alt material senzațional, NBC News scrie că, înainte de atacul iranian de sâmbătă noaptea, „Biden și-a exprimat în privat îngrijorarea că Netanyahu încearcă să târască SUA într-un conflict mai mare”.

În plus, un înalt oficial al administrației Biden a descris comportamentul Israelian drept „frenetic”.

El a adăugat:

„Este vorba de această pripeală de a acționa, și asta s-a întâmplat și la Damasc (atacul împotriva consulatului iranian de la 1 aprilie)”.

Și NBC conchide:

„Astăzi, SUA riscă un posibil război între state-națiuni rivale, a declarat înaltul oficial al administrației americane. Ar fi o extindere dramatică și periculoasă a conflictului care se coace de mult între Iran și Israel și care ar putea destabiliza și mai mult Orientul Mijlociu.”

Dar Bibi nu are de ales. Inclusiv marele său aliat, Donald Trump, l-a lăsat din brațe.

Dacă nu vrea să dispară, Scaiul de la Tel Aviv trebuie să rămână agățat de „Genocide Joe”.

Și să-l târască într-un război mai mare.

Întrebarea cheie este: mai poate fi oprit Netanyahu?

Întrebare suplimentară: dacă da, de către cine?

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Înmormântarea Părintele nostru Justin Pârvu

Ioan Alexandru de Paști în Piața Universității

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (8)
  • Rodica BACIU 14.04.2024 15:41
    https://youtu.be/6mTel8pFTXI?si=C-M1nGlNaHIeZqqY

    Interviul dat unui jurnalist rus de PS Neofit din Cipru.
    Voi atasa si traducerea pe care am facut-o pentru cateva cunostinte.

    Planul lui Iisus Hristos

    Putin vs NOM

    Interviu luat de un jurnalist rus (J.R.) (in 16 Februarie 2024) Mitropolitului Neofit din Cipru

    J.R. As vrea, in primul rand sa va intreb daca ati vazut interviul luat de jurnalistul american Tucker Carlson lui Vladimir Putin. Ce v-a impresionat cel mai mult? Cum puteti comenta acest interviu?

    P.S.N.C. Da, desigur, l-am urmarit cu mult interes. Fac parte din acea categorie de oameni care cauta sa asculte interviurile oamenilor care influenteaza istoria acestei lumi. Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, pentru mine este o persoana familiara, desi nu ne-am intalnit niciodata. De ce? Pentru ca la fiecare Sf.Liturghie il pomenesc pe Vladimir Putin, pe Serghei Lavrov, pe Dimitri Medvedev si pe sotia sa Svetlana. Ma rog pentru ei. Svetlana Medvedev m-a rugat sa ma rog pentru ei cand ne-am intalnit prima data in Moscova si ulterior cand a venit intr- -un pelerinaj in Cipru. De atunci, ca raspuns la rugamintea ei, ma rog pentru acesti oameni care prin gandurile lor, prin deciziile lor, prin actiunile lor corecte sau gresite influenteaza viata intregii lumi.

    In legatura cu interviul pot impartasi urmatoarele observatii. In primul rand m-a impresionat faptul ca intreaga prima jumatate de ora a interviului a fost pur si simplu istorie. Pentru ca presedintele Putin sa ajunga la problemele actuale ale Ucrainei si in general la relatiile Rusiei cu Vestul, presedintele s-a intors cu 1000 de ani in urma. As vrea sa subliniez ca acest mod de gandire este clasic pentru Bizant si Est. Doar conducatorii unui popor istoric pot discuta in acesti termeni istorici despre probleme contemporane. Pentru o persoana din Vest indiferent ca este din Europa sau din America, perceptia este ca politica inseamna in primul rand interese, bani, gestionare energetica sau geostrategie. Dar prin acest interviu, Putin a pus o alta baza de discutie, inca de la inceputul interviului. “Doamnelor si domnilor nu discutam despre ce a fost ieri sau alaltaieri. Mai mult, noi suntem un popor istoric, noi toti suntem rusi.”

    Al doilea lucru care m-a impresionat a fost sfarsitul interviului. Observati ca sfarsitul interviului a fost conectat direct cu naratiunea istorica din prima jumatate de ora a interviului. Cand a fost intrebat de jurnalistul american: “Bun, acum cum rezolvati lucrurile cand pare ca razboiul din Ucraina se termina? Cum rezolvati problemele dintre ucrainieni si rusi aparute in urma razboiului?” Daca tin bine minte, raspunsul presedintelui a fost aproximativ urmatorul: “Sunt atat de multe lucruri care ne unesc: credinta ortodoxa, originea ruseasca, o limba comuna (rusa), obiceiurile si legile noastre morale, parcursul nostru istoric comun, în acesti 1000 de ani de istorie a Rusiei unitare. Nu conteaza ce s-a intamplat in secolul 21, ceea ce ne uneste pe noi este atat de puternic incat ne va ajuta sa vindecam ranile razboiului.”

    Acum, centrul interviului are o multime de lucruri dar nu avem timp sa-l discutam. Voi mentiona totusi un aspect. Apare ca Vladimir Putin nu doreste razboi. El doreste pace. Deasemenea rezulta din interviu ca cei care imping lumea spre al III lea razboi mondial, in lunile si anii urmatori sunt elitele, asa cum le-a numit el, elitele lumii vestice. Nu lumea vestica, atentie, ci elitele lumii vestice. Cred ca am spus destul, daca nu doriti sa discutam doar despre interviul domnului Putin.

    J.R. Stiti ca dupa sanctiunile impotriva Rusiei, zborurile dintre Rusia si Cipru au fost intrerupte. Din acest motiv, turismul in Cipru dinspre Rusia s-a stopat, incluzandu-i si pe cei care veneau in Cipru in pelerinaj. Cum se poate rezolva aceasta problema? Poate Biserica Ciprului influenta in rezolvarea acestei probleme?

    P.S.N.C. Uite, inainte de toate, aceasta nu este o problema ecleziala. Acesta este rezultatul politicii, intereelor militare si geostrategice si conducerea Ciprului a hotarat ca noi apartinem vestului. Personal eu nu agreez aceasta pozitie. Noi avem mai multe in comun cu rusii, sarbii, romanii si bulgarii dacat cu tarile vestice. Acest lucru este demonstrat de multele casatorii intre ciprioti si rusi. Din ceea ce se aude, sunt deja 200.000 de frati si surori, rusi si rusoaice, care traiesc in Cipru. Spun “frati” nu emotional ci d.p.d.v teologic. Oricine are credinta ortodoxă și comuniune cu Trupul si Sangele lui Hristos in Sfanta Liturghie este fratele nostru indiferent de nationalitatea sa. Un turc crestin ortodox este fratele meu. Daca noi ca si conducator al Bisericii Ciprului, am putea exercita o influenta asupra Presedintelui Ciprului, dl. Christodoulidis, aceasta nu ar fi pentru organizarea pelerinajelor. Acesta este un argument capitalist. Argumentul dvs. nu este potrivit pentru un ortodox. Eu cred ca Biserica Ciprului va incerca sa remedieze aceasta pauza intervenita in comuniune, i-as zice schismă intre ortodoxia greacă și cea rusească, intervenită după autocefalia Ucrainei. Noi avem un exemplu excelent al Arhiepiscopului Greciei, al unei Biserici autocefale care s-a mișcat în felul pe care-l voi descrie: Anastasios al Albanei. Avem deasemenea pe vecinul nostru, Patriarhul Teofil al Ierusalimului. Noi vom acționa, mai devreme sau mai târziu, deoarece vom fi forțați de evenimentele declansate de marea infrangere iminenta a lui Zelensky. Nu doar a lui Zelensky ci a intregii lumi vestice din Ucraina. Apoi Biserica Ortodoxa de pretutindeni, adica multe Arhidioceze si Patriarhii ortodoxe vor fi fortate sa vada istoria nu prin lentilele generalilor si ale taberelor. Deoarece, din pacate, in acest moment, patriarhii vad istoria in felul urmator: nu teologic ci geostrategic. Aceasta este o cadere si este un pacat oriunde apare.

    J.R. Ce se poate spune despre situatia Bisericii canonice din Ucraina care este persecutată în zilele noastre.

    P.S.N.C. Vorbiți cu Mitropolitul de Morfu. Eu am o poziție fermă despre ce este, cu exactitate, Biserica canonica din Ucraina. Pentru mine există un singur arhiepiscop, Mitropolitul Onufrie al Kievului, pe care il respect și ca pe un episcop ascet. Stiti, in aceste vremuri dificile, cand oamenii tai se afla in aceste conditii dificile si in altele mult mai aspre, cand citesc despre ele si imi dau seama ce se intampla in subsolurile si camerele intunecate ale Ucrainei eu ma infior. Nu stiu daca intelegi ce inseamna “ma infior”. Oribil. In asemenea momente eu sunt impresionat de dragostea lui Hristos pentru umanitate. El trimite fiecarei Biserici ortodoxe care este testata, n-as spune un sfant dar un arhiepiscop virtuos si smerit. Aceasta a facut cu Serbia in 2000. Va aduceti aminte cand NATO a lovit Serbia cu bombe nucleare (si nu ne-au spus asta!)? In zilele noastre pamantul Serbiei este inca contaminat de bombele nucleare NATO, aruncate la acea vreme. Imi aduc aminte si de rachete, cred ca le ziceau Tomahawk. In zilele noastre, se nasc in Serbia copii fara maini, fara picioare, cu dizabilitati, cu boli cronice si cancere. Pamantul nu poate fi cultivat. Ultima data cand am trimis o delegatie in pelerinaj pentru venerarea Sfantului Iustin Popovici, marele sfant sarb al sec.XX, si cipriotii au vazut acele campuri au intrebat: “De ce nu cultivati aceste campuri?” “Dar cum am putea face asta?” au raspuns ei. “Pamantul este otravit din 2000.” Pe cine a trimis atunci Hristos ca si conducator al Bisericii, pentru a se ruga zi si noapte pentru pace? A trimis pe Sfantul Patriarh, P.S. Pavle al Serbiei. Acesta este modelul pentru rolul lui Onufrie de acum. Vedeti, Dumnezeu ingaduie un razboi deoarece uneori anumite probleme nu se pot rezolva decat prin razboi. Anticul Heraclius a spus ca “Razboiul este tatal a toate si regele a toate.” Acolo unde esueaza o pace corupta vine razboiul ca sa impuna o noua pace. Toate acestea se intampla cu “Biserica Autocefala ortodoxa” condusa de Epifanie care este o foarte, foarte mare nedreptate, nedreptate care se va manifesta in curand de la o margine la alta a lumii. Cerul stie ca este nedrept. Unde se vor duce maine cei ce-l sustin pe Epifanie cand trupele lui Putin vor intra in Kiev? Aceasta este o profetie pe care ne-au spus-o sfintii si care se va intampla. Unde se vor duce? Din fericire nu sunt multi. Sunt doar cativa. Oamenii nu-l urmeaza in ciuda puterii si a autoritatii pe care el o are acum. Unde se vor duce? Daca ar fi smeriti ar merge si ar cere iertare de la Onufrie. Pana acum nu au aratat semne de smerenie ortodoxa, ci aroganta si rautate demonica, satanica, asa ca ei probabil vor merge la uniatii papei care sunt in vestul Ucrainei. Si atunci va fi evident cine sunt ei in realitate. Noi deasemena trebuie sa ne pocaim deoarece am lasat acesti oameni sa creada ca sunt Biserica canonica a Kiev-ului.

    J.R. Deoarece este usor sa separi albul de negru.

    P.S.N.C. Un ierarh trebuie sa separe intre cele doua oriunde ar fi. Discutam despre ierarhi ortodocsi, noi nu credem ca exista preotie intre romano-catolici. Aceasta este ceva despre care Biserica Rusa ar trebuie sa tina seama. Biserica romano-catolica nu are preotie, papa nu este o biserica. Acum problema este de ce noi, ierarhii ortodocsi, nu vedem nedreptatea care se face in Ucraina fratelui nostru Onufrie si turmei sale. Raspunsul a fost dat de binecuvantatul Arhiepiscop a Ciprului Hrisostom II in felul sau celebru si indraznet. El i-a spus apoi, actualului Kyrill al Rusiei: “Lasati ierarhii ortodocsi, in special pe cei care guverneaza, sa opreasca comportamentul dupa criterii nationale. Exista greci, rusi, slavi si arabi dar lasati-i sa gandeasca si sa actioneze ca si crestini si nu in mod nationalist.” Aceasta este o logica care contine ecoul vocii apostolului Pavel. Un motiv adevarat. La un moment dat, arhiepiscopul nostru, Hrisostom, a renuntat la aceasta opinie si a urmat metodele politice ale actualei Patriarhii Ecumenice care foloseste criterii nationale. Intelegeti ca relatia dintre credinta ortodoxa si constiinta nationala este o foarte mare problema. Rusii au aici o problema, sarbii la fel. Deciziile sinoadelor si ale ierarhilor nu sunt intotdeauna bazate pe criterii ecleziastice. Astfel oamenii Bisericii esueaza in a transmite oamenilor pacea si adevarul lui Hristos, ale smeritului nostru Hristos, permit politicienilor, militarilor, economistilor, epidemiologilor sa actioneze. Este foarte important pentru un episcop sa fie capabil sa se intemeieze el insusi pe adevar si adevarul este Hristos. Sa nu aiba egoism, interese egoiste, adica sa nu se gandeasca la el insusi. Personal eu nu gandesc prezentul in acest fel. Am invatat de la sfintii mei batrani si de la sfanta mea mama Milia, sa las deoparte interesele personale si nationale. Este suficient sa servim adevarul lui Hristos. Cred ca am spus destul.

    J.R. Uneori ierarhii sunt motivati politic.

    P.S.N.C. Nu doar politic, dar si personal. Ei sunt condusi de interese politice si de interese personale. Asta este. De aceea un ierarh trebuie sa fie o persoana care este deasupra intereselor personale, deasupra intereselor politice, care sa nu aiba o fisa pusa in fata sa de KGB si KYP, Serviciu de Securitate Cipriot si de CIA. Intelegeti? Trebuie sa fie un om cu fata curata pentru a putea discuta si a se pozitiona pe baza Sfintei Evanghelii si canoanelor Bisericii Ortodoxe. In Rusia, in perioada sovietica, nu ati avut episcopi care au colaborat cu comunistii ateisti? Un ierarh este una si un sfant este alta. Cel mai bine pentru un episcop este sa-si doreasca sa devina un sfant si chiar sa incerce sa devina un sfant. Oamenii inteleg cand acesta este scopul episcopului, asa cum au inteles sfintenia lui Pavle al Serbiei. Acum ei merg si se roaga la mormantul lui. Asa cum majoritatea ucrainenilor inteleg virtutea lui Onufrie si-l urmeaza chiar daca Biserica Ucraineana se afla in aceste conditii dificile. Aceasta este foarte important in vremurile dificile, si va spun ca vor urma vremuri si mai dificile. Nu doar pentru Rusia si Ucraina ci pentru intreaga lume. Hristos va construi un nou echipaj pentru corabia Sa, care este Biserica.

    J.R. Ati spus deasemenea anterior ca exista membrii ai Parlamentului European care sunt pentru o Noua Ordine Mondiala si incearca sa lupte impotriva Crestinatatii si sa arunce cu pietre in Ortodoxie. Care sunt oamenii care fac acestea? Ii cunoasteti?

    P.S.N.C. O lume intreaga ii cunoaste, fiule. Tu nu sti cine sunt? Este Soros, sunt Rothschid-ii, Rockefeller-ii, Kisinger, sionistii. Nu evreii, sionistii. Zelensky care este un angajat al Noii Ordini Mondiale. Da, el are o poveste in spate. Da. Exact ca si Presedintele Macron al Frantei. Ce au in comun Macron cu Mitsotakis si Zelensky? Toti trei au origini evreiesti. Acestia nu sunt niste evrei oarecare. Eu nu sunt antisemit. Din contra. Fecioara Maria este din familie evreiasca. Toti apostolii au fost evrei. Si eu stiu foarte bine ce inseamna poporul evreu si contributia sa la planul lui Dumnezeu. Dar in anumite momente istorice, cand acest popor s-a imprastiat prin lume, in Ucraina ei au creat un stat, o natiune, natiunea kazara. Stiti acestea domnule Andrei? Este o natiune compusa din evrei rusi, cu o religie pseudo-iudaica. Asa ca ei pretind ca au religie iudaica. Daca va ganditi la cati copii sunt pierduti in orasele din Ucraina, America si vestul Europei si cat de multi copii imigranti sunt pierduti pe drum si daca faceti corelatia acestui fenomen progresiv si tragic cu ceea ce se intampla acum in Ucraina si cu legile homosexuale impuse de Noua Ordine Mondiala atunci veti vedea ce se ascunde in spatele Noii Ordini Mondiale(NWO). Este un plan, o incercarea de creare a unei pan-religii, un cocktail de religii, al caror viitor conducator va fi antihrist. Pana atunci ei il aduc in prim-plan, sau mai corect cand Hristos permite ca sa se intample acestea, ei vor crea o economie globala, o imoralitate globala, engleza ca limba globala, si o tehnologie globala. Ei aproape ca au realizat toate aceste lucruri. Ei vor produce, fi atent, o persoana artificiala care poate inlocui omul. Ei au realizat asta. Deja discutam despre, asa-numitul, “transumanism”.

    Asa ca intelegi, scopul NOW este unul foarte, foarte “inalt”. In 2010 a fost Siria, apoi Ucraina, si acum Europa. Fi atent si in curand vei vedea ca Israel si Iran vor fi noii porci de Guineea. De aceea ti-am spus inainte ca Putin are un foarte, foarte mare rol de implinit in lume. Nu este vorba doar de Ucraina. Daca Putin din neamul rusesc nu reuseste, Dumnezeu va trimite un altul care va reusi. Ar trebui sa stim ca scopul actual al NOW este de a reduce populatia globului. Cei mai buni si mai rezonabili, cei mai “filantropi” membrii ai acestei ordini, daca sunt asemenea membrii, spun ca scopul este de a se reduce populatia la un miliard de la 7.5 miliarde cat este acum. Unii spun ca un miliard este prea mult, 500 de milioane este suficient. Vezi tu, tehnologia digitala este pentru controlul oamenilor. Cu cat sunt mai putini oameni cu atat sunt mai usor de controlat. Defapt, cei care vor ramane vii vor amuti. Tu intelegi ca ADN-ul rusesc, ADN-ul slav, ADN-ul grec este prea plicticos pentru ei?! Noi suntem problema. Eh? Deoarece noi avem ortodoxia in sange. La sfarsitul interviului, cand Putin i-a explicat jurnalistului cum aceste rani ale poporului ucrainean vor fi vindecate dupa razboi, Putin a explicat ca aceasta se va intampla cu “credinta si cu tara noastra natala Rusia”. Razboiul nu este cu NATO. Este cu energiile si cu puterile demonice. Toata Ortodoxia trebuie sa inteleaga aceasta. De aceasta sunt porniti sa ne separe, sa lupte impotriva noastra. De ce? Deoarece doara Sfanta Liturghie da nastere sfintilor. Demonii si NWO se tem de sfinti. Am citit ca se gandesc sa ia sfintele moaste de la Lavra Kiev. Nu doar pe cele din pesteri ci si pe cele ingropate in pamant. Demonii sunt deranjati de sfintenie. De aceea ei trebuie sa sape tot pamantul, peste tot unde sunt sfinti ortodocsi. Tu intelegi ca este un razboi mult mai mare care se intampla chiar acum. Nu ca se va intampla ci se intampla acum. Uneori la vedere alteori ascuns.

    Vaccinuri care folosesc terapia genetica mRNA. De ce acest razboi continua: pentru a se modifica ADN-ul, pentru a omori pe unii, pentru a-i mutila pe altii, pentru a-i face pe unii mai prosti, si in final oamenii nu vor mai avea bucurie, creativitate, inteligenta si cel mai important, libertate. Un preot care a primit 5 vaccinuri COVID m-a intrebat ieri: “Ce sa fac? Bucuria a plecat de la mine.” O problema, o greseala a lui Putin, hai sa specificam una din greselile lui Putin, hai sa nu cream un halo in jurul capului sau: el ar fi trebuit sa inteleaga si sa nu permita niciunul din aceste vaccinuri genetice pentru a fi folosite asupra populatiei ruse. Eu aproape ca am terminat, ma puteti intreba pana la noapte.

    Este o sfanta contemporana, ea a adormit cu 3-4 ani inainte in Creta, Gerondissa Galaktia. Am intalnit-o personal. Odata am discutat la telefon pe 1 aprilie 2016. Eu am intrebat-o la telefon: Gerondissa, vor fi necazuri care vin in lume?” Ea mi-a raspuns: “Da, copilul meu, pentru pacatele noastre. Si mai mult pentru pacatele ierarhilor si ale preotilor.”” Va fi la fel si in Cipru?” Am continuat eu.”Da, ceva mai mici vor fi si acolo. Turcii vor traversa prin Cipru pentru a veni in Creta.” Si asculta ce mi-a spus. Cand mi-a spus aceasta in 2016, parea a fi ca povestea unei neveste batrane. Eu chiar nu am crezut atunci. Dar acum totul este biopolitica si strategie. Asculta ce mi-a spus. “Lumea, oamenii, vor fi agitati. Hai sa nu ne temem. Noi avem un Stapan Atotputernic deasupra. Turcii vor veni aici. Mi-a spus aceasta cu un vechi cantec. Vor veni in mod secret si repede-repede. Ei nu vor realiza multe. Se vor ridica ciprioti bravi, cretani si chiar femei. Apoi Rusia le-o va plati bine. Odata si pentru totdeauna. Rusia este prietena noastra, cea mai mare natiune din Europa. Prietenii nostri, cresitini ortodocsi, ne vor ajuta. Ei au deasemenea arme secrete. Ei sunt uriasi. Hai sa ne rugam pentru rusi.” Sfintii au spus asta. Eu, in viata mea, am invatat sa ascult, mai presus de toti, de sfinti.

    J.R. Noi am auzit, cu putin timp in urma, ca in Grecia s-a legalizat casatoria dintre homosexuali. Credeti ca este posibil ca ceva similar sa se intample si aici in Cipru?

    P.S.N.C. Daca ar avea timp, ei chiar asta doresc. Daca o fac la timp. Problema aici nu este Guvernul pe cat sunt partidele. Atat partidele de stanga, care sunt inspirate de leninism si marxism, cat si cele de dreapta din care multi sunt francmasoni si sionisti precum si alti parlamentari din partide mai mici, tuturor le place sa fie mai mult europeni votand asemenea legi, cum este cea a identitatii digitale. Aceasta va fi urmatoarea incercare a lui Mitsotakis si cel mai probabil si a guvernului nostru. Identitatea digitala este legata de ceea ce am spus inainte. Este scavie digitala la toate nivelele. Peste tot. Economic, politic, legislativ, orientare sexuala. Totul, totul, totul, va fi monitorizat si inregistrat. Si daca nu esti de acord cu NWO nu vei putea calatori, nu doar in Rusia dar nici chiar pana la Limassol (district in Cipru). Sa nu uitam ca primul experiment a fost facut fara ca oamenii sa stie despre el. NWO a facut acest prim experiment cu vaccinurile, in Cipru 75% dintre ciprioti au primit vaccinul COVID. La inceputul primului meu raspuns am spus ca “daca o fac la timp”.

    J.R. La timp pentru ce?

    P.S.N.C. Pentru faliment. Falimentul financiar al Germaniei si al Americii. Diferite fenomene geofizice care se vor intampla in America si in Europa si in Asia si care vor fi teribil de distructive vor conduce in final la razboiul mondial. Acesta (razboiul) a inceput, asa cum am spus, in Siria, Ucraina, si Israel. Dupa ce evreii vor lovi impotriva programului nuclear al Iranului, atat China cat si Rusia vor fi fortate sa intervina. Profetiile sfintilor spun aceasta si notati nu doar sfintii greci, ci si sfintii rusi, romani, sarbi spun acestea. Toti spun ca tarile vor folosi armele nucleare. Intelegi ce lucru uimitor? Putin si China nu vor asta. NWO vrea acest lucru foarte, foarte, foarte mult. Eh? NWO ii impinge sa faca asta (razboi nuclear). Putin si China sunt presati sa faca asta. Apoi NWO poate spune: “Oh, este greaseala lor.” Dar noi am spus deja: Scopul NWO este depopularea pamantului. Asa ca arme nucleare, razboi mondial, precum si epidemii sunt niste instrumente exceptionale. Ele sunt alibi-uri excelente. Astfel acestea sunt niste oportunitati pentru ei. Deja multi oameni mor subit. Altii sunt mutilati de vaccinuri. Laureatul Nobel Luc Montagnier din Franta a spus prin 2020 ca cei care s-au vaccinat cu vaccinul COVID, chiar cu mai mult de 2-3 doze, ei vor avea o viata dificila si cam in sapte ani multi vor muri iar ceilalti vor avea dizabilitati permanente. Ce vor face toate aceste guverne si toti acesti ierarhi care au spus “vaccinati-va, vaccinati-va pentru binele vecinului vostru”. Cum vor acoperi ei aceasta crima? “Razboiul este tatal tuturor.” Elitelor vestice le plac acestea si le sprijina, unii pe fata si altii in secret. Intreaga lume va deveni o harababura, probleme economice, probleme politice, imoralitate, coruptie. Din pacate, razboiul va fi deasemenea un mijloc de curatire. Cand acest razboi se va termina si va fi pace, cei care vor trai vor vedea un mare Sinod Ortodox tinut de ierarhii din acel timp. Acest Sinod va pune lucrurile in ordine. Va gasi solutii si iesiri din impasurile create in anii si secolele anterioare. Ganditi-va la asta. Secole. Aceasta se va intampla ca un dar de la Dumnezeu pentru cei care vor rezista tuturor acestor imorali si antihristi. Cei care vor trai, ortodocsii care vor trai atunci isi vor asuma o misiune globala, sa evanghelizeze toti oamenii. Haideti sa credem sfintii ca ei sunt cu adevarat iluminati de Sfantul Duh si apoi noi vom vedea ca Hristos are deasemena un plan pentru noi, de a pastra credinta noastra ortodoxa nealterata, pura, adevarata si de a proteja institutia familiei, in special pe copiii tineri. Cand un crestin ortodox are aceste doua, adica familia si credinta, el este deasemenea si un patriot. Cel care iubeste patria din cer isi iubeste si patria natala de pe pamant, dar fara nationalism.

    J.R. In legatura cu relatiile dintre Biserica Rusa si Biserica Cipriota, martea trecuta (interviul a fost pe 16 februarie 2024) stiti ca Sinodul Bisericii Ruse a declarat ca nu poate pastra comuniunea euharistica impreuna cu Biserica Cipriota. Ce credeti? Exista cai, metode de restaurare a relatiilor noastre?

    P.S.N.C. Uite noi chiar nu vom avea timp sa restauram lucrurile prin actiuni umane. Trebuie sa intelegeti ca ca ceea ce eu v-am spus inainte este deja la usi (n.t. deci razboiul bate la usi!!!). La usi, intelegeti ce inseamna aceasta. Epidemiile, razboiul mondial, cutremure si inundatii bat la usa. Toate acestea vor face ca omul sa se smereasca pe sine insusi, sa ingenuncheze si sa se spovedeasca. “Unul este Duhul Sfant, Unul este Domnul, Iisus Hristos.” Ascultati? Tot ceea ce spuneti este uman. Aceste corectii se vor intampla dar ele inca nu s-au intamplat. Ceea ce este adevarat despre politicieni acum este adevarat si despre ierarhi si patriarhi.

    J.R. Va multumesc foarte mult.

    P.S.N.C. Sunteti binevenit.

    J.R. Va multumim pentru acest interviu si va dorim inca odata sanatate, bucurie si fericire.

    P.S.N.C. Sa avem toti bucurie si iluminare si poate sanatatea noastra va fi buna. Sanatatea mea nu este foarte buna dar ma bucur deoarece aceasta insemna ca sunt smerit. Voi deveni mai simplu si mai smerit, lucru de care am mai mare nevoie decat semenii mei si aceasta este minunat.

    J.R. Slava Domnului.

    P.S.N.C. Interviul nostru a fost minunat. Am petrecut o jumatate de ora placuta impreuna.
  • Passagero 14.04.2024 17:27
    Netanyahu și Zelenski NU par scoși din aceeași matriță, SUNT DIN ACEEASI MATRITA, sunt amandoi kaitxi hashkenazi.
  • viorel craciun 14.04.2024 18:04
    Poate ar trebui , sa punem in context actual , o simpla declaratie a lui " Putin " privind Conferinta de la Geneva , adica daca " Daca nu ar fi plansul , ar fi de tot rasul " , se pare ca " excluderea Rusie " de la asa zisa Conferinta de la Geneva acum catva timp in urma , se manifesta prin " Noile evenimente " Securistul/analist Putin a exprimat in termeni " analisti/diplomatici " ce urmeaza , acum fiecare va fi cu " plansul sau cu rasul lui " de la caz , la caz , de la tara la tara , dar sigur " va urma mai mult plansul in Europa de Sud-Est si Orientul Mijlociu " si mai mult " rasul " in China si in SUA . ( doi aliati temeinici , primul prin finanta al doilea prin structura militara "
  • azazel 14.04.2024 20:33
    Biden? ala nici nu stie in ce secol suntem. SUA e 100% sub controlul evreilor. mai mult de 50% din senatorii americani sunt evrei. toate corporatiile sunt conduse de ei. acum ^i inlocuiesc pe albi cu mexicani si africani, iar albii din america nu au curaj nici macar sa spuna pis. lafel si in europa
  • Wolf Edmond 14.04.2024 20:33
    Da, Netaniahu Bibi poate fi oprit. Chiar arestat dacă e nevoie pentru că s-a dovedit a fi iresponsabil. Este nevoie imperioasă să fie oprit pentru că dacă se continuă escaladarea din partea Israelului prin atacarea Iranului e posibil ca toată economia mondială să intre în colaps. Este suficient ca armata iraniană să blocheze Strâmtoarea Ormuz și s-a terminat cu benzina de 8 lei litrul. S-ar putea ca prețul petrolului să crească într-un mod efectiv de necontrolat. Degeaba va înghesui NATO material militar câtă frunză și iarbă în strâmtoare pentru că acesta va deveni o țintă facilă pentru materialul de război iranian care material, s-a văzut în Ukraina, e foarte ieftin și ușor de fabricat. Dacă rușii și chinezii, care în ultimii ani au tot făcut manevre militare comune cu Iranul, le furnizează din materialul lor militar avansat, pe acest teren strâmt și înghesuit, armata navală a NATO e doar poveste.
    Netaniahu Bibi trebuie oprit.
  • Mars.60 Stefan 14.04.2024 22:08
    satanyahu nu e decat o marioneta militara turbata in mana papusarilor care detin si administreaza trezoreria statului Vatican si dolarul american. Unii se preumbla prin City of London, altii pe Wall Street, prin Ierusalim, sau aiurea unde nimeni nu-si imagineaza. Vor sa arunce omenirea in haos total, folosind razboiul mondial ca sa le acopere cea mai mare crima savarsita impotriva umanitatii din toata istoria ei, care devine de la zi la zi tot mai vizibila si mai monstruoasa prin numarul tot mai mare de morti rezultat in urma "vaccinarii" anticovrig. Vor spune ca ei nu doresc decat pacea, dar isi doresc razboiul mondial ca pe singura lor salvare si vor impinge omenirea tot mai mult in directia asta...
    Pana cand intr-o zi cand "după strâmtorarea acelor zile, soarele se va întuneca și luna nu va mai da lumina ei, iar stelele vor cădea din cer și puterile cerurilor se vor zgudui" de la cate bombe vor cadea peste tot pamantul... Si atunci, cine va mai fi in viata si va privi in sus isi va aduce aminte de cat de adevarata este Sfanta Biblie, cuvantul lui Dumnezeu..
  • Davinci 15.04.2024 02:26
    Fiecare crede ce vrea și se folosește de ceea ce știe pentru a-l putea analiza pe Bibi si pe Senil. Eu pornesc de la mutarea capitalei evreiești de la Tel Aviv la Ierusalim. Orice minte normală vede in Ierusalim un oraș stat precum Vaticanul care sa fie rulat pe rind de evrei, islamici si creștini. Dar iată ca aici Trump a dat gres murind capitala de la Tel Aviv la Ierusalim. Eu va întreb oare toate carnagiile făcute de Israel in Gaza sa fie in acest timp intimplatoare? Sau se apropie Pastele Ortodox si fuse si ăla Catolic unde mormintul lui Cristos din Ierusalim joaca un rol zdrobitor. Se dorește sa se arate cum psalmicul ataca simbolul creștinismului fixat in Ierusalim? Se prea poate pentru ca sint in stare sa facă diversiuni. NU acum ceva timp Bibi spunea de americani ca sint prosti si vor fi ușor de convins sa ii implice într-un război? SI totul era si mai elocvent daca va ginditi al senila de PELOSI care urla împotriva Iran-ului si își arată pofta de război cu islamicii. Pe o parte Biden bătea cu pumnul in masa împotriva lui Bibi si pe alta parte se arătau cit suport financiar pleca la Ierusalim din partea americanilor abandonând finanțarea Ucrainei. Deci după cum bate vinul si interesul. SInt momente importante intre cele doua învieri catolic si ortodox pentru a manipula creștinătatea împotriva islamului. Evreii mulți sint si la Washington si la Kiev diferența fiind ca la Kiev sint Khazari care nu fac parte din cele 12 triburi israelită dar ... purtători de Marx cineva si ajunși si in România prin cei știuți de la Hannah Robinson Pauker la Teohari Georgescu / Burah Tescovici. Se mai arunca așa ca pentru prosti ca islamicii au amenințat si campionatul de fotbal britanic sau viitorul eveniment sportiv major ce va avea loc in Franța lui "MICRON" un imbecil cu pedigree. Deci ideea este de manipulare uriașă. Sa nu se uite insa si atitudinea luI Edrogan care îl va forță si mai mult in pofida pierderii alegerilor locale sa fie cit mai islamic in aprecieri. Iresponsabilitatea acestui BIBi neuronless si fost killer de Mossad nu mai lasă loc fata de crimele făcute in Gaza. Pina si militarii americani știau ca se puteau evita țintele cu oameni pașnici care au fost măcelăriți. CRima? Da. Israelul trebuie sa revină la frontierele avute cind au primit cu au primit in urma declarației de la Balfour cu trădările americane, engleze si al evreilor marxiști germani , Palestina. Suportul american i-a ținut in viața iar miile de acte de diversiune si de crime ascunse lumii au pecetea Mossad. Vreți nu vreți america a falsificat istoria si măcelul din CHina făcut de Japonia nu s-a lăsat cu procesul pacifciului. Acest proces recent a adus mulți morți a junalistilor care au căutat sa reia ideea acestui proces unde au murit milioane de chinezi. Așa insa genocidul s-a mutat in Europa . Sa nu se uite ca RUsia au multe dovezi stinse in arhive. Aduceți-va aminte cind Lavrov a spus de mama lui Hitler ca era evreica.. AU strâmbat un pic din nas cei din Ireale si atit. Altcumva alta tara era rasa din toate punctele de vedere la aceste spuse... Deci Rusia are o arhiva bine documentată si luată din Germania in urma razboiuui doi mondial cistigata de ea. Așa ca da se dorește aducerea SUA in război cu islamul așa cum si JELINSKY a dorit sa o facă incercind diversiuni prin care NATO sa intre in război. Dar nu vor muri caii cind vor crinii. VOm mai vedea....
  • Davinci 15.04.2024 02:34
    si încă ceva... Oare S.U.A. nu dorește un război pentru a prelungi mandatul senilului? Asta s-ar numi crima. Iar eu sper ca toți cei implicai din SUA sa nu-și trimită copii la moarte dar si alte nații sa aibă înțelepciunea de a sta de-oparte. Este clar nu?
  1. Mama tuturor Teoriilor Conspirației validată de "Știință": "EI sunt printre NOI" – Între Mântuitorul Cosmic și Putiniștii Galactici

  2. A fost odată o fată frumoasă... și vaccinată: Anca Molnar

  3. Legebetizarea și țiganizarea spațiului public. Mădălin Pribu: PLAY COLD, STAY CHILL!

  4. 135 de ani de la asasinarea lui Mihai Eminescu. MARTOR OCULAR: ”Mâna îmi era plină de sânge”. Eminescu a cântat “Deșteaptă-te, Române!” cu câteva clipe înainte de a muri și a strigat ”România liberată!” când a fost internat

  5. Pentru prima oară de la începutul războiului, Putin și-a prezentat condițiile de pace cu Ucraina

  6. Dr. John Campbell avertizează că vaccinurile tradiționale vor fi actualizate pentru a conține periculoasa tehnologie ARNm. Moderna pregătește vaccinul combinat Covid/gripă, cu ARNm - VIDEO

  7. Mărturia medicului care a primit creierul lui Eminescu: Mutilarea și profanarea moaștelor acestui martir nu a fost românească. Prof. Constantin Barbu: Eminescu a fost ucis pentru Transilvania și credința ortodoxă. DOCUMENTE: Interogatoriul și Autopsia

  8. Mihai Eminescu a murit pe 16 iunie 1889, nu pe 15. Chipul de Hrist al Românului Absolut, chinuit și răstignit pe Golgota Neamului Românesc și întâlnirea cu Duhovnicul Neamului, Părintele Justin Pârvu

  9. Victorie în instanță contra Ministerului Justiției - După 70 de ani s-ar putea afla unde se află osemintele lui Iuliu Maniu

  10. Marine Le Pen promite expulzarea străinilor care susțin o „ideologie totalitară” în Franța - VIDEO

Ultima oră

23:10

Pr. Ioan Istrati: Despre Eminescu nu poți gândi decât în două cu lacrimi

22:00

ADEVĂRUL DESPRE ROMÂNUL ABSOLUT: MIHAI EMINESCU - MĂRTURIE DESPRE MINE ÎNSUMI. Mărturisesc: Vladimir Beliș, Dimitrie Vatamaniuc, Ion Filipciuc, Theodor Codreanu, Nae Georgescu, Ilie Bădescu, Mihai Ungheanu, PF Patriarh Teoctist

21:00

OPERA POLITICĂ a Românului Absolut, disponibilă tuturor online într-un portal unic: Mihai-Eminescu.Ro. Academia Română și NeamUnit oferă și aplicația gratuită Mihai Eminescu - Întreaga Operă

20:20

Istoria celor patru fotografii cunoscute ale lui Eminescu și primul film documentar despre Românul Absolut, realizat în 1914. GALERIE FOTO / VIDEO

19:45

George Simion: "Am luat decizia de a candida pentru funcția de Președinte al României!"

19:19

Pentru prima oară de la începutul războiului, Putin și-a prezentat condițiile de pace cu Ucraina

18:00

30 DE ANI de ZIUA și o anchetă celebră: LIICHEANU

17:00

Prof. Ilie Bădescu: 15-16 Iunie – Ziua nașterii în Cer a Dreptului Eminescu. ”De din vale de Rovine/ Grăim, Doamnă, către Tine…”

16:00

Moarte subită în fotbal la doar 26 de ani: Matija Sarkic, portarul naționalei Muntenegrului. Tot azi, a murit la 54 de ani, "după o scurtă boală", Kevin Campbell, fost atacant pentru Arsenal

14:41

Luminița Arhire: DESPRE LIICEANU sau O DEZAMĂGIRE CU DAMF DE „BOIS D’ARGENT”, DE LA DIOR

13:30

Mărturia medicului care a primit creierul lui Eminescu: Mutilarea și profanarea moaștelor acestui martir nu a fost românească. Prof. Constantin Barbu: Eminescu a fost ucis pentru Transilvania și credința ortodoxă. DOCUMENTE: Interogatoriul și Autopsia

12:30

Jurnalistul Ion Spânu scoate la lumină secretele privind Asasinarea lui Eminescu. ActiveNews publică în premieră extrase din volumul reputatului jurnalist, noua ediție

11:33

Mihai Eminescu a murit pe 16 iunie 1889, nu pe 15. Chipul de Hrist al Românului Absolut, chinuit și răstignit pe Golgota Neamului Românesc și întâlnirea cu Duhovnicul Neamului, Părintele Justin Pârvu

11:00

135 de ani de la asasinarea lui Mihai Eminescu. MARTOR OCULAR: ”Mâna îmi era plină de sânge”. Eminescu a cântat “Deșteaptă-te, Române!” cu câteva clipe înainte de a muri și a strigat ”România liberată!” când a fost internat

08:00

15 iunie: Sf. Proroc Amos; Sf. Mc. Isihie; Fericiții Augustin și Ieronim