Incredibil! Incredibil! Incredibil! Invazie de Ploșnițe și în România! Posibila cauză: imigranții

De Horațiu Rădulescu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Intru în magazinul de animăluțe de la Bucur Obor, din Capitală. Să iau cronțănele pentru Pufu,  pisicul meu. În magazin o doamnă în vârstă se lamenta că nu mai știe ce să facă! De peste o lună și jumătate se chinuie să scape de ploșnițe! A aruncat și mobila veche din casă, a făcut și dezinsecție. Am privit-o mai atent. Curată,  bine îmbrăcată. Am intrat în vorbă cu ea. Și am aflat că și prietenele sale au casele pline de ploșnițe! La ea, crede că știe de unde i se trage. Băiatul ei, care trăiește la Paris, a venit împreună cu familia sa, de Crăciun. Au stat o săptămână și la scurt timp după plecarea sa, femeia a sesizat niște pete mici maro, pe cearșaf. Apoi a văzut o ploșniță pe perete, deasupra patului... Așa a început calvarul! I-a chemat și pe ăia cu dezinsecția, de două ori, la interval de o săptămână! Nimic!! Tot au apărut...

Venise la magazin să cumpere nu știu ce insecticid de ploșnițe...

Pe drumul spre casă, am intrat în alte cinci pet-shop-uri. Situate în cale de patru cartiere: Dimitrov-Iancului-Vatra Luminoasă-Muncii-Dristorului cu Mihai Bravu. M-am prefăcut că am ploșnițe și întreb ce să cumpăr pentru combaterea lor. Incredibil, peste tot am primit același răspuns, cu foarte mici variațiuni. Și anume că pur și simplu cei de la magazine sunt asaltați de oameni care au aceeași problemă!!! Zeci, sute!!! La câteva magazine!!!
Mi-am sunat niște amici care locuiesc la Timișoara, Cluj, Brașov, Constanța și Iași. I-am rugat să-mi verifice și mie chestia cu invazia ploșnițelor. Să intre la magazinele de profil și să ceară găsirea unei soluții pentru combaterea ploșnițelor. Toți prietenii mi-au spus că-i jale! Că se confirmă și la ei în oraș ”problema”. Doar că, la ei este mai multă discreție. Că oamenii se simt rușinați, caută discret și-n clandestinitate insecticide împotriva acestor gângănii...

Între timp, am intrat și pe motoarele de căutare ale internetului. Incredibil!! Un angajat de la Ikea Palady chiar atrage atenția să nu se cumpere nimic de acolo, pentru că-i plin de ploșnițe! Dă banii omul și duce acasă mobilier sau altceva care este plin de ploșnițe!

De asemenea, un cămin studențesc din Grozăvești este plin de ploșnițe, ca și vagoanele trenurilor, mai ales la cușetele de dormit...

Este incredibil! DeSePe-urile din toată țara cunosc situația și merg pe burtă! Pentru că, la cât de gravă este situația, la cât de răspândită în țară este invazia acestor bâzdâgănii, în mod normal ar fi trebuit să declanșeze, în colaborare cu Primăriile, proceduri complete de dezinsecție generală! Cu firme și soluții de dezinsecție bine controlate. Nu care să de-a cu ”apă chioară”, sau dezinfectanți diluați, așa cum se practică în majoritatea cazurilor în care administrațiile de bloc sau proprietarii caselor la curte constată că fac cei de la firmele de profil...
Stimați prieteni, aveți grijă! Situația este incredibil de gravă! Mare atenție!!

P.S. În București am verificat și-n alte sectoare și cartiere. Este grav...   Dragii mei n-am firmă de profil și nici prieteni cu așa ceva. Puteți să verificați și dvs. dacă invazia ploșnițelor este reală. Nu-mi permit să alarmez sau să scriu asta degeaba!
 
Nota Redacției: La Paris și Londra se presupune că o posibilă cauză a invaziei de ploșnițe este imigrația necontroloată și debordantă și condițile precare de viață ale migranților.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Conferință în direct Familia Ortodoxă: CE ESTE BĂRBATUL DE AZI

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (12)
 • Christinne Radu 03.02.2024 14:20
  https://vigilantcitizen.com/latestnews/the-top-6-most-deranged-moments-of-the-wefs-2024-davos-meeting/
 • Mielu' 03.02.2024 14:43
  Sa-mi fie iertata carcoteala, dar eu banui alte porcarii.
  In ultimii ani s-au inmultit fel de fel de insecte parazitare, devenind mai agrsive si mai periculoase pt raspandirea diverselor boli. De la capuse, la tantari si musculite de otet modificate genetic, la puhoaie de purici agresivi pe care cu greu ii mai poti eradica de pe animalele de companie, de furnici, la epidemia de plosnite pretutindeni in lume, incluzand hotelurile de lux. E o alta "unealta" de vaccinare experimentala si raspandire a bolilor, sigur si eficient. Plus, "injectarea" cu nanoboti.
  Sunt, de ex., medici care sustin ca boala Lime pe care o transmit anumite varietati de capuse de cerb nu e naturala, ci de fapt un alt "ehancement of function" (potentare a unei abilitati de contagiune), fabricat genetic in laborator.
  Se pare ca insectele au devenit o adevarata mina de aur in cercetarea militara si programul de resetare. A 4-a "revolutie industriala"
 • Tic 03.02.2024 20:15
  Subscriu.Sa nu uităm că filantropul bilutza porti de iad are ferme de lacuste ,dar si alte insecte cu gain of function,in Africa si nu numai.Iar aparitia lor la IKEA si in hoteluri in Paris,Londra,nu ar fi întâmplătoare: IKEA este parte a marii cufureli ,iar lanțurile hoteliere sunt in mâna cui sunt.Iar imigranții sunt numai buni de arătat cu degetul( destul de posibil si asta) si in felul acesta se asigură și de încă un motiv in plus pt pozitia noastră antagonista fata de ei.
 • Quintessence ► Tic 04.02.2024 02:31
  Tic, plosnitele sunt de la imigranti. Stiu pe cineva (maniaca cu curatenia si dezinfectia) in Timisoara care s-a umplut de plosnite de la "noii" vecini musulmani de la etajul superior.
  Stai ca ne vom umple si de o gramada de boli exotice tot de la ei, iar "expertii" vor spune ba ca-i boala X, ba ca-i covrig, nicidecum adevarata cauza sau diagnosticul corect.
 • Tic ► Quintessence 04.02.2024 22:08
  Nu contest .Deloc,doar ii văd în multe locuri.Doar că ne vor pe toți impotriva tuturor.Sincer eu nu dau pe dinafară de dragul unora care vin aici ,se declară minori,iar ei au barbă de un cot.Apoi când vad cum se impuiaza ,iarăși nu mai pot de drag.Dar ,inca o dată : modelul european de stăpânire este ghiveciului si divide et impera,iar modelul chinez este de monolit - nimeni nu mișcă în front!Ca atare orice mijloc e bun.
 • dejuan 03.02.2024 23:13
  Un reportaj recent la tv (DW?) arata ca migrantii in UK sunt deseori cazati la hoteluri de multe stele. Daily Mail are de asemenea multe reportaje despre asta.
  Oare "epidemia" de rujeola a lui Rafila o fi de fapt de la plosnite (Bedbugs)?
  https://www.healthline.com/health/healthy-home-guide/how-to-get-rid-of-bed-bugs#maintaining-a-bedbug-free-home
  Poze cu victime aici: 1 January 2012 Bed Bugs: Clinical Relevance and Control Options
  https://journals.asm.org/doi/full/10.1128/cmr.05015-11
  Cica SIDA in Africa se raspandeste si prin plosnite.
 • Zonal 05.02.2024 15:10
  Aveti dreptate 100%. Am trait la tara, prin padure, iarba, dormeam in fan si nu am auzit de capuse pana in 2001, cand am ajuns in Franta. Si nici de oameni care sa ajunga la doctor de la o piscatura de tantar.
  Aceste boli ale plantelor nu existau, acum nu mai poti tine plante de apartament, ca sint invadate de musculite, ciuperci, purici, desi le pun cel mai bun pamant.
 • Christinne Radu 03.02.2024 23:56
  https://www.thedefensepost.com/2024/01/11/ukraine-producing-drones-state/
 • Aly09 04.02.2024 23:07
  In orase precum Cluj, Timisoara, Oradea, Brasov, Bucuresti sunt deja invadate de aceste insecte aduse de migrantii veniti in tara noastra, vor urma si alte orase invadate, mai pe scurt toata tara noastra.

  Problema este ca statul roman sa ne scape de ele, daca tot ne invadeaza migranti din toate tarile, si vin spre Romania, atunci min. sanatatii sa ne scape de aceste insecte.

  Sa deie cu dozele de vaxx nefolosite pe aceste insecte, asta asa ca am umor :))))))))))))))
 • Mircea Dragan 05.02.2024 21:37
  Si daca se fac mai mari de la vax?
 • Rusi 05.02.2024 17:50
  Aceste plosnite sa le ducem celor de la guvern si parlament.
 • Mircea Dragan 05.02.2024 21:33
  Imigrantii au si paduchi .
 1. Statul Paralel se clatină din temelii: Florian Coldea și Dumitru Dumbravă audiați 15 ore la DNA. Fostul șef SRI ar fi primit șpagă sute de mii de euro ca să aranjeze un dosar deschis de prietena lui, Laura Kovesi, la EPPO. ACTUALIZARE: CONTROL JUDICIAR

 2. Petiție inițiată de doi tineri juriști basarabeni din Chișinău către autorități privind Tratatul pandemic OMS: “Cum putem accepta puterea unei astfel de organizații criminale? Oficialii care promovează interesele OMS sunt trădători de stat”

 3. EMANUIL GOJDU ȘI-A CONCEPUT FUNDAȚIA PE O PERIOADĂ DE 200 DE ANI. Ce prevedea pentru perioada 2021-2071

 4. Dar cine este Klaus Schwab, noul consort al ONU?

 5. Un pacient afectat de un malpraxis grav a câștigat procesul împotriva Institutului "Marius Nasta" DUPĂ 9 ANI! A rămas fără plămân după ce a fost operat de cancer, deși avea TBC. Medicul care a efectuat operația a scăpat nevinovat

 6. Un obstetrician-ginecolog dezvăluie cifre alarmante privind numărul de avorturi spontane. “Rata avorturilor spontane a fost de 80% în studiile Pfizer. Ei știau asta.” Și în România se înregistrează o situație mai puțin obișnuită

 7. Denunțătorul lui Florian Coldea, acuzații explozive: “Am depus peste 20 de înregistrări la DNA. Mi-au spus că o să-mi explodeze o bombă în față, că ei conduc România, că nu-mi dau seama cu cine mă pun”

 8. Referate extrem de interesante la Simpozionul de azi de la Mănăstirea Sâmbăta PROTEJAREA VIEȚII ȘI SĂNĂTĂȚII, O PRIORITATE A FEDERAȚIEI PRO VITA

 9. Soluția Casei Regale pentru unirea imediată a Basarabiei cu România

 10. Ecaterina Andronescu, sabotată la alegerile de la Academia Oamenilor de Știință din România: ar fi întârziat 5 minute cu depunerea candidaturii. Controversata Doina Banciu vrea să ajungă șefa AOSR, manevrată din umbră de actualul președinte, Adrian Badea

Ultima oră

01:00

Referate extrem de interesante la Simpozionul de azi de la Mănăstirea Sâmbăta PROTEJAREA VIEȚII ȘI SĂNĂTĂȚII, O PRIORITATE A FEDERAȚIEI PRO VITA

00:10

24 mai: Sfântul Cuvios Simeon cel din Muntele Minunat aflat cu moaște sfinte în România, dăruite de însuși Ștefan cel Mare și Sfânt Mănăstirii Neamț - cea mai veche inscripție păstrată de la Atletul lui Hristos. FOTO

23:00

EMANUIL GOJDU ȘI-A CONCEPUT FUNDAȚIA PE O PERIOADĂ DE 200 DE ANI. Ce prevedea pentru perioada 2021-2071

22:32

Petiție inițiată de doi tineri juriști basarabeni din Chișinău către autorități privind Tratatul pandemic OMS: “Cum putem accepta puterea unei astfel de organizații criminale? Oficialii care promovează interesele OMS sunt trădători de stat”

21:20

SFINȚII EROI ANTICOMUNIȘTI - PR. AMFILOHIE BRÂNZĂ ȘI MAICA STAREȚĂ JUSTINA BUJOR ÎNTR-O CONFERINȚĂ ASCOR LA BRAȘOV, VINERI, 24 MAI, ORELE 18.30

21:01

Sorin Gheorghe Suciu: Lancrăm - Sebeș, impresii la cald

20:33

Un pacient afectat de un malpraxis grav a câștigat procesul împotriva Institutului "Marius Nasta" DUPĂ 9 ANI! A rămas fără plămân după ce a fost operat de cancer, deși avea TBC. Medicul care a efectuat operația a scăpat nevinovat

20:00

Ecaterina Andronescu, sabotată la alegerile de la Academia Oamenilor de Știință din România: ar fi întârziat 5 minute cu depunerea candidaturii. Controversata Doina Banciu vrea să ajungă șefa AOSR, manevrată din umbră de actualul președinte, Adrian Badea

19:20

Un obstetrician-ginecolog dezvăluie cifre alarmante privind numărul de avorturi spontane. “Rata avorturilor spontane a fost de 80% în studiile Pfizer. Ei știau asta.” Și în România se înregistrează o situație mai puțin obișnuită

18:30

A început conferința și lansarea numărului din mai al Revistei Familia Ortodoxă, la Librăria Sophia - “Bărbatul și tatăl în epoca postidentitară”, unde sunt invitați Pr. Constantin Trăistaru și psihologul Irina Petrea-Sullivan – VIDEO LIVE

17:46

Denunțătorul lui Florian Coldea, acuzații explozive: “Am depus peste 20 de înregistrări la DNA. Mi-au spus că o să-mi explodeze o bombă în față, că ei conduc România, că nu-mi dau seama cu cine mă pun”

17:10

Istoria Neamului ale Țasta de la Vădastra, județul Olt, fost Romanați (I): "Să nu uitați, nepoții mei!"

17:07

În plin scandal privind cererea de arestare a lui Netanyahu și recunoașterea Palestinei, Israelul intră puternic și ucide zeci de palestinieni: atac dur în ultimele ore - VIDEO

15:50

NOVA TV: Atenție la afacerile UDMR în județul Harghita!

14:45

Candidaturile de la București ale PNȚ Maniu - Mihalache, blocate și azi, timp de 23 de zile. Declarația lui Valerian Stan