Incredibil! Incredibil! Incredibil! Invazie de Ploșnițe și în România! Posibila cauză: imigranții

De Horațiu Rădulescu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Intru în magazinul de animăluțe de la Bucur Obor, din Capitală. Să iau cronțănele pentru Pufu,  pisicul meu. În magazin o doamnă în vârstă se lamenta că nu mai știe ce să facă! De peste o lună și jumătate se chinuie să scape de ploșnițe! A aruncat și mobila veche din casă, a făcut și dezinsecție. Am privit-o mai atent. Curată,  bine îmbrăcată. Am intrat în vorbă cu ea. Și am aflat că și prietenele sale au casele pline de ploșnițe! La ea, crede că știe de unde i se trage. Băiatul ei, care trăiește la Paris, a venit împreună cu familia sa, de Crăciun. Au stat o săptămână și la scurt timp după plecarea sa, femeia a sesizat niște pete mici maro, pe cearșaf. Apoi a văzut o ploșniță pe perete, deasupra patului... Așa a început calvarul! I-a chemat și pe ăia cu dezinsecția, de două ori, la interval de o săptămână! Nimic!! Tot au apărut...

Venise la magazin să cumpere nu știu ce insecticid de ploșnițe...

Pe drumul spre casă, am intrat în alte cinci pet-shop-uri. Situate în cale de patru cartiere: Dimitrov-Iancului-Vatra Luminoasă-Muncii-Dristorului cu Mihai Bravu. M-am prefăcut că am ploșnițe și întreb ce să cumpăr pentru combaterea lor. Incredibil, peste tot am primit același răspuns, cu foarte mici variațiuni. Și anume că pur și simplu cei de la magazine sunt asaltați de oameni care au aceeași problemă!!! Zeci, sute!!! La câteva magazine!!!
Mi-am sunat niște amici care locuiesc la Timișoara, Cluj, Brașov, Constanța și Iași. I-am rugat să-mi verifice și mie chestia cu invazia ploșnițelor. Să intre la magazinele de profil și să ceară găsirea unei soluții pentru combaterea ploșnițelor. Toți prietenii mi-au spus că-i jale! Că se confirmă și la ei în oraș ”problema”. Doar că, la ei este mai multă discreție. Că oamenii se simt rușinați, caută discret și-n clandestinitate insecticide împotriva acestor gângănii...

Între timp, am intrat și pe motoarele de căutare ale internetului. Incredibil!! Un angajat de la Ikea Palady chiar atrage atenția să nu se cumpere nimic de acolo, pentru că-i plin de ploșnițe! Dă banii omul și duce acasă mobilier sau altceva care este plin de ploșnițe!

De asemenea, un cămin studențesc din Grozăvești este plin de ploșnițe, ca și vagoanele trenurilor, mai ales la cușetele de dormit...

Este incredibil! DeSePe-urile din toată țara cunosc situația și merg pe burtă! Pentru că, la cât de gravă este situația, la cât de răspândită în țară este invazia acestor bâzdâgănii, în mod normal ar fi trebuit să declanșeze, în colaborare cu Primăriile, proceduri complete de dezinsecție generală! Cu firme și soluții de dezinsecție bine controlate. Nu care să de-a cu ”apă chioară”, sau dezinfectanți diluați, așa cum se practică în majoritatea cazurilor în care administrațiile de bloc sau proprietarii caselor la curte constată că fac cei de la firmele de profil...
Stimați prieteni, aveți grijă! Situația este incredibil de gravă! Mare atenție!!

P.S. În București am verificat și-n alte sectoare și cartiere. Este grav...   Dragii mei n-am firmă de profil și nici prieteni cu așa ceva. Puteți să verificați și dvs. dacă invazia ploșnițelor este reală. Nu-mi permit să alarmez sau să scriu asta degeaba!
 
Nota Redacției: La Paris și Londra se presupune că o posibilă cauză a invaziei de ploșnițe este imigrația necontroloată și debordantă și condițile precare de viață ale migranților.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (10)
  • Mielu' 03.02.2024 14:43
    Sa-mi fie iertata carcoteala, dar eu banui alte porcarii.
    In ultimii ani s-au inmultit fel de fel de insecte parazitare, devenind mai agrsive si mai periculoase pt raspandirea diverselor boli. De la capuse, la tantari si musculite de otet modificate genetic, la puhoaie de purici agresivi pe care cu greu ii mai poti eradica de pe animalele de companie, de furnici, la epidemia de plosnite pretutindeni in lume, incluzand hotelurile de lux. E o alta "unealta" de vaccinare experimentala si raspandire a bolilor, sigur si eficient. Plus, "injectarea" cu nanoboti.
    Sunt, de ex., medici care sustin ca boala Lime pe care o transmit anumite varietati de capuse de cerb nu e naturala, ci de fapt un alt "ehancement of function" (potentare a unei abilitati de contagiune), fabricat genetic in laborator.
    Se pare ca insectele au devenit o adevarata mina de aur in cercetarea militara si programul de resetare. A 4-a "revolutie industriala"
  • Tic 03.02.2024 20:15
    Subscriu.Sa nu uităm că filantropul bilutza porti de iad are ferme de lacuste ,dar si alte insecte cu gain of function,in Africa si nu numai.Iar aparitia lor la IKEA si in hoteluri in Paris,Londra,nu ar fi întâmplătoare: IKEA este parte a marii cufureli ,iar lanțurile hoteliere sunt in mâna cui sunt.Iar imigranții sunt numai buni de arătat cu degetul( destul de posibil si asta) si in felul acesta se asigură și de încă un motiv in plus pt pozitia noastră antagonista fata de ei.
  • Quintessence ► Tic 04.02.2024 02:31
    Tic, plosnitele sunt de la imigranti. Stiu pe cineva (maniaca cu curatenia si dezinfectia) in Timisoara care s-a umplut de plosnite de la "noii" vecini musulmani de la etajul superior.
    Stai ca ne vom umple si de o gramada de boli exotice tot de la ei, iar "expertii" vor spune ba ca-i boala X, ba ca-i covrig, nicidecum adevarata cauza sau diagnosticul corect.
  • Tic ► Quintessence 04.02.2024 22:08
    Nu contest .Deloc,doar ii văd în multe locuri.Doar că ne vor pe toți impotriva tuturor.Sincer eu nu dau pe dinafară de dragul unora care vin aici ,se declară minori,iar ei au barbă de un cot.Apoi când vad cum se impuiaza ,iarăși nu mai pot de drag.Dar ,inca o dată : modelul european de stăpânire este ghiveciului si divide et impera,iar modelul chinez este de monolit - nimeni nu mișcă în front!Ca atare orice mijloc e bun.
  • dejuan 03.02.2024 23:13
    Un reportaj recent la tv (DW?) arata ca migrantii in UK sunt deseori cazati la hoteluri de multe stele. Daily Mail are de asemenea multe reportaje despre asta.
    Oare "epidemia" de rujeola a lui Rafila o fi de fapt de la plosnite (Bedbugs)?
    https://www.healthline.com/health/healthy-home-guide/how-to-get-rid-of-bed-bugs#maintaining-a-bedbug-free-home
    Poze cu victime aici: 1 January 2012 Bed Bugs: Clinical Relevance and Control Options
    https://journals.asm.org/doi/full/10.1128/cmr.05015-11
    Cica SIDA in Africa se raspandeste si prin plosnite.
  • Zonal 05.02.2024 15:10
    Aveti dreptate 100%. Am trait la tara, prin padure, iarba, dormeam in fan si nu am auzit de capuse pana in 2001, cand am ajuns in Franta. Si nici de oameni care sa ajunga la doctor de la o piscatura de tantar.
    Aceste boli ale plantelor nu existau, acum nu mai poti tine plante de apartament, ca sint invadate de musculite, ciuperci, purici, desi le pun cel mai bun pamant.
  • Aly09 04.02.2024 23:07
    In orase precum Cluj, Timisoara, Oradea, Brasov, Bucuresti sunt deja invadate de aceste insecte aduse de migrantii veniti in tara noastra, vor urma si alte orase invadate, mai pe scurt toata tara noastra.

    Problema este ca statul roman sa ne scape de ele, daca tot ne invadeaza migranti din toate tarile, si vin spre Romania, atunci min. sanatatii sa ne scape de aceste insecte.

    Sa deie cu dozele de vaxx nefolosite pe aceste insecte, asta asa ca am umor :))))))))))))))
  • Mircea Dragan 05.02.2024 21:37
    Si daca se fac mai mari de la vax?
  • Rusi 05.02.2024 17:50
    Aceste plosnite sa le ducem celor de la guvern si parlament.
  • Mircea Dragan 05.02.2024 21:33
    Imigrantii au si paduchi .
  1. În ce limbă bate "inima României" la Jocurile Olimpice de la Paris? – Fără pic de respect pentru "Team Romania"

  2. SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

  3. Clipul sinistru cu repetițiile pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024: Ritual ocult satanist și programare predictivă - VIDEO

  4. Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

  5. ”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

  6. Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

  7. BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

  8. UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

  9. ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

  10. Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

Ultima oră

08:00

27 iulie: Sfântul Mare Mucenic și Tămăduitor Pantelimon, ocrotitorul medicilor cinstiți și fără de arginți

23:30

SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

23:00

Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

22:00

MĂRTURISITORII: Cum a plecat la Domnul sfântul neomartir Constantin Oprișan (26 iulie 1959). MĂRTURII

21:00

Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

19:30

UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

18:47

Fapte, informații, date și... cifre: Dan Cristian Turturică, PDG al TVR, și-a mărit salariul brut la 42.000 lei/luna (5000 EURO NET)

17:55

BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

16:40

”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

15:44

Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

14:45

Mihai Tîrnoveanu: Viktor Orban și-a început descălecarea în România în uniforma de husar a criminalilor de români

13:50

ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

13:31

Jocurile sunt făcute: Obama o sprijină pe Kamala (VIDEO)

12:23

e-Factura B2C: Fiecare român ar putea avea un cod pentru cumpărături

12:05

Jocuri Olimpice incendiare - Franța acuză: "Atac masiv pentru paralizarea Căilor Ferate"