În plină revoluție Satanistă pentru „Dreptul de a Ucide Pruncii”, Papa Francisc binecuvântează Avortul

De Adrian Pătrușcă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Statele Unite sunt răvășite de un val de proteste violente, după ce Curtea Supremă de Justiție a decis că avortul NU este un drept constituțional.

Grupările de extremă stânga care organizează protestele sunt susținute de liderii Democrați, începând cu președintele Joe Biden și cu șefa Camerei Reprezentanților, Nancy Pelosi, care au îndemnat fățiș la nesupunere față de sentința instanței supreme a SUA.

„Dreptul” de a ucide pruncii a devenit o piatră unghiulară a politicii demonice care se face astăzi la Washington.

Nu este de mirare că organizația Templul Satanic se află în primele rânduri ale protestelor, susținând, alături de grupări evreiești de extremă stânga, monstruozitatea că „avortul este un drept religios”.

Pe acest fond incendiar, satanist de-a dreptul, cine s-a trezit să toarne gaz peste foc?

Ați ghicit: revoluționarul nostru de serviciu, troțkistul cu tiară, Papa Francisc.

El a binecuvântat-o pe Nancy Pelosi și a permis să fie împărtășită în Basilica Sfântul Petru din Roma.

Or, ierarhul diecezei de care aparține Pelosi, la ea acasă, în Statele Unite, arhiepiscopul de San Francisco, Salvatore Cordilione, i-a interzis liderei Democrate dreptul de a se împărtăși din cauza atitudinii sale constant pro-avort, incompatibilă cu doctrina Bisericii Catolice.

Într-un mesaj adresat lui Pelosi, ierarhul a înștiințat-o:

„Nu trebuie să vă prezentați la Sfânta Împărtășanie, iar dacă o faceți nu trebuie să fiți primită la Sfânta Împărtășanie, atâta vreme cât nu repudiați public activitatea dvs. în favoarea legitimării avortului, cât nu vă spovediți și nu primiți iertare pentru acest grav păcat în taina Pocăinței.”

Gestul lui Cordilione a stârnit valuri uriașe: era primul gest de opoziție fățișă al unui ierarh catolic la adresa unui politician pro-avort proeminent. Unul care dictează linia politică în țara sa, cum e Pelosi.

Era și un gest mult-așteptat în Biserica Catolică: un gest de rezistență la curentul stângist, cvasi-ateist, impus sistematic și tenace de Papa Francisc de la începutul pontificatului său și înrolat perfect în curentul Build Back Better al Marii Resetări.

Foarte mulți episcopi americani și-au declarat solidaritatea cu Cordilione.

Acest val de solidaritate i-a pus în mare dificultate pe liderii Partidului Democrat, care obișnuiesc să se prezinte în fața electoratului ca buni creștini, buni catolici.

Tăcerea Papei Francisc, refuzul Vaticanului de a comenta interdicția dictată de ierarhul de San Francisco pentru oaia sa rătăcită din fruntea Statului american a făcut și mai delicată poziția administrației de la Washington.

Și iată că Papa a reacționat în sfârșit: miercuri, el a primit-o pe Nancy Pelosi la Vatican, după care aceasta s-a împărtășit în timpul Mesei Papale de la San Pietro.

În ciuda faptului că, sâmbătă, Papa adusese un elogiu familiei și nașterii de prunci, evitând să pomenească expres decizia Curții Supreme din SUA, acum el a binecuvântat-o pe una dintre cele mai înrăite promotoare ale uciderii pruncilor, împărtășind-o cu Sfintele Taine.

Și, nu! Papa nu a binecuvântat o păcătoasă pocăită, infierând în schimb păcatul, așa cum este normal să procedeze orice duhovnic.

Nancy Pelosi nu s-a pocăit pentru atitudinea sa pro-avort. Nici după ce Cordilione i-a interzis accesul la Sfintele Taine. Nici măcar după decizia Curții Supreme.

Iată cum a comentat ea sentința:

„În dimineața aceasta, o Curte Supremă radicală a golit de conținut drepturile americanilor, punând în pericol sănătatea și siguranța lor... Astăzi, Curtea Supremă controlată de Republicani și-a atins scopul întunecat (!) , extremist, răpind dreptul femeii de a lua singură deciziile de sănătate reproductivă... Ipocrizia face ravagii iar răul este infinit. Pentru femei este o veritabilă insultă. Este o palmă peste față dată femeilor, în privința folosirii propriei judecăți și a luării propriilor decizii legate de libertatea lor reproductivă.”

După cinci zile, Pelosi a fost împărtășită de Papa în basilica Sfântul Petru, chiar în ziua hramului Catedralei romane. Și a sfidat și subminat decizia unuia dintre ierarhii săi.

Prin gestul său de ziua Apostolilor Romei, Papa a mai aruncat o lopată de cărbuni în cazanele Revoluției Sataniste.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

ROMÂNIA - MORȚI SUBITE CARE PUTEAU SĂ NU EXISTE:

VACCINAREA - SINUCIDERE? Articol pe ActiveNews. VIDEO:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
 • Auropa 30.06.2022 17:07
  Catolicii excomunica numai pentru cooperarea la avort, cum ar fi a personalului medical, nu pentru opinii pro sau contra. Pelosi nu a cooperat la niciun avort, deci nu vad cum papa Francisc „a binecuvantat avortul” si a evitat sa comenteze decizia Curtii Supreme:

  https://www.vaticannews.va/ro/mapamond/news/2022-06/curtea-suprema-sua-avort-academia-viata-paglia-2022.html

  https://www.catholicnewsagency.com/resource/55003/abortion-catechism-of-the-catholic-church
 • IC XC NI KA 01.07.2022 01:46
  Cum adică a împărtășit-o cu “Sfintele Taine”?! Cu părere de rău, dar nu aveți proprietatea termenilor .. ce, mai exact, Cine sunt Sfintele Taine? Trebuie să ajungeți la concluzia că, de pe poziția dvs., este impardonabilă confuzia dacă nu o reparați ..
 • Bendis Hestia 01.07.2022 13:41
  "Cuvânt la Împărtășirea cu Sfintele Taine"
  https://doxologia.ro/cuvant-de-folos/cuvant-la-impartasirea-cu-sfintele-taine

  Nota:
  Portalul doxologia.ro este un proiect al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei – Arhiepiscopia Iașilor, dezvoltat și administrat de Doxologia Media, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei.

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


Ultima oră

16:21

Kompromat ca la manual: Statuia lui Zelenski se prăbușește cu un zgomot infernal de Fiare Vechi

15:50

Icoana Maicii Domnului de la Ghighiu - minune cu fiica bolnăvioară a Arhidiaconului Mihail Bucă. Analizele de sânge ale micuței Irene Ecaterina s-au îmbunătățit rapid

14:45

David Popovici a obosit brusc de tot - nu va mai participa la nici un eveniment public. Sinistrul Sportului Eduard Novak nu a scăpat ocazia să se lipească propagandistic de tânărul campion

13:50

UCIS „SIGUR ȘI EFICIENT” DE ASTRAZENECA. Ancheta Medicinei Legale s-a finalizat, după un an: Rockerul Zion de 48 de ani a murit din cauza unui „traumatism cerebral catastrofal” generat de injecția cu serul experimental de la Oxford, lăudat la Trinitas TV

12:30

VACCINAREA - SINUCIDERE? Un cititor îi răspunde Oliviei Steer: Îndemnarea la vaccinare se regăsește în Codul Penal din 2009 la Art 191 - Determinarea sau înlesnirea sinuciderii. VIDEO: Tribunal din Franța: Moartea prin vaccinarea Covid este sinucidere!

11:25

Prof. Dr. Vasile Astărăstoae: Bioetica într-o societate orfană de Dumnezeu (III)

10:30

Înotătorul, vaccinul și cîmpenii. Olivia Steer: Am un lapsus

09:00

MARI ROMÂNI. 19 august: Nașterea marelui compozitor George Enescu

00:30

19 august: Sfântul Mucenic Andrei Stratilat, cel ce și-a convertit armata la creștinism și apoi a primit decapitarea. Sfinții Mucenici Timotei, Agapie și Tecla; Sf. Cuvios Teofan cel nou

23:16

Morți subite la copii și în Noua Zeelandă. O fetiță de 12 ani a decedat după ce a colapsat în timp ce alerga într-un parc din Auckland

22:02

Dan Diaconu - Telegram: Medic chirurg pediatru din Grecia care a operat de apendicită un copil vaccinat: Am găsit țesuturile copilului într-o stare asemănătoare jeleului. Așa ceva vedem uneori doar la bolnavii de cancer

20:43

Platforma Chimcomplex Borzești își întrerupe temporar activitatea din cauza prețului energiei electrice și gazelor naturale. ANUNȚ

19:30

Dovezile ASCUNSE: Vaccinurile ARN-mesager provoacă masiv AVORTURI și MALFORMAȚII

18:20

Rafila ne informează: Mai distrugem 8.000.000 de doze de „vaccinuri”. „Sunt costuri de sute de milioane de euro”. CINE LE PLĂTEȘTE ȘI CINE PLĂTEȘTE?

17:45

Un român a descoperit ce înseamnă cu adevărat OMS