În plină revoluție Satanistă pentru „Dreptul de a Ucide Pruncii”, Papa Francisc binecuvântează Avortul

De Adrian Pătrușcă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Statele Unite sunt răvășite de un val de proteste violente, după ce Curtea Supremă de Justiție a decis că avortul NU este un drept constituțional.

Grupările de extremă stânga care organizează protestele sunt susținute de liderii Democrați, începând cu președintele Joe Biden și cu șefa Camerei Reprezentanților, Nancy Pelosi, care au îndemnat fățiș la nesupunere față de sentința instanței supreme a SUA.

„Dreptul” de a ucide pruncii a devenit o piatră unghiulară a politicii demonice care se face astăzi la Washington.

Nu este de mirare că organizația Templul Satanic se află în primele rânduri ale protestelor, susținând, alături de grupări evreiești de extremă stânga, monstruozitatea că „avortul este un drept religios”.

Pe acest fond incendiar, satanist de-a dreptul, cine s-a trezit să toarne gaz peste foc?

Ați ghicit: revoluționarul nostru de serviciu, troțkistul cu tiară, Papa Francisc.

El a binecuvântat-o pe Nancy Pelosi și a permis să fie împărtășită în Basilica Sfântul Petru din Roma.

Or, ierarhul diecezei de care aparține Pelosi, la ea acasă, în Statele Unite, arhiepiscopul de San Francisco, Salvatore Cordilione, i-a interzis liderei Democrate dreptul de a se împărtăși din cauza atitudinii sale constant pro-avort, incompatibilă cu doctrina Bisericii Catolice.

Într-un mesaj adresat lui Pelosi, ierarhul a înștiințat-o:

„Nu trebuie să vă prezentați la Sfânta Împărtășanie, iar dacă o faceți nu trebuie să fiți primită la Sfânta Împărtășanie, atâta vreme cât nu repudiați public activitatea dvs. în favoarea legitimării avortului, cât nu vă spovediți și nu primiți iertare pentru acest grav păcat în taina Pocăinței.”

Gestul lui Cordilione a stârnit valuri uriașe: era primul gest de opoziție fățișă al unui ierarh catolic la adresa unui politician pro-avort proeminent. Unul care dictează linia politică în țara sa, cum e Pelosi.

Era și un gest mult-așteptat în Biserica Catolică: un gest de rezistență la curentul stângist, cvasi-ateist, impus sistematic și tenace de Papa Francisc de la începutul pontificatului său și înrolat perfect în curentul Build Back Better al Marii Resetări.

Foarte mulți episcopi americani și-au declarat solidaritatea cu Cordilione.

Acest val de solidaritate i-a pus în mare dificultate pe liderii Partidului Democrat, care obișnuiesc să se prezinte în fața electoratului ca buni creștini, buni catolici.

Tăcerea Papei Francisc, refuzul Vaticanului de a comenta interdicția dictată de ierarhul de San Francisco pentru oaia sa rătăcită din fruntea Statului american a făcut și mai delicată poziția administrației de la Washington.

Și iată că Papa a reacționat în sfârșit: miercuri, el a primit-o pe Nancy Pelosi la Vatican, după care aceasta s-a împărtășit în timpul Mesei Papale de la San Pietro.

În ciuda faptului că, sâmbătă, Papa adusese un elogiu familiei și nașterii de prunci, evitând să pomenească expres decizia Curții Supreme din SUA, acum el a binecuvântat-o pe una dintre cele mai înrăite promotoare ale uciderii pruncilor, împărtășind-o cu Sfintele Taine.

Și, nu! Papa nu a binecuvântat o păcătoasă pocăită, infierând în schimb păcatul, așa cum este normal să procedeze orice duhovnic.

Nancy Pelosi nu s-a pocăit pentru atitudinea sa pro-avort. Nici după ce Cordilione i-a interzis accesul la Sfintele Taine. Nici măcar după decizia Curții Supreme.

Iată cum a comentat ea sentința:

„În dimineața aceasta, o Curte Supremă radicală a golit de conținut drepturile americanilor, punând în pericol sănătatea și siguranța lor... Astăzi, Curtea Supremă controlată de Republicani și-a atins scopul întunecat (!) , extremist, răpind dreptul femeii de a lua singură deciziile de sănătate reproductivă... Ipocrizia face ravagii iar răul este infinit. Pentru femei este o veritabilă insultă. Este o palmă peste față dată femeilor, în privința folosirii propriei judecăți și a luării propriilor decizii legate de libertatea lor reproductivă.”

După cinci zile, Pelosi a fost împărtășită de Papa în basilica Sfântul Petru, chiar în ziua hramului Catedralei romane. Și a sfidat și subminat decizia unuia dintre ierarhii săi.

Prin gestul său de ziua Apostolilor Romei, Papa a mai aruncat o lopată de cărbuni în cazanele Revoluției Sataniste.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Susține ActiveNews
PayPal
Participă prin sprijinirea noastră
la lupta pentru Adevăr!
Buton Donează acum
căci mâine nu se știe ce ne mai așteaptă.
Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Doamna Aspazia Oțel Petrescu, despre Sfântul Ardealului, Părintele Arsenie Boca:

Întreaga emisiune cu cercetătorii CNSAS Florin Duțu, Florian Bichir și Victor Roncea:

Adevărul despre bebelușii avortați și vaccinuri, de la ROR la PFIZER. Două VIDEO TRADUSE ÎN ROMÂNĂ

PFIZER: ”Ne-am străduit cât de mult am putut să nu menționăm liniile celulare fetale”

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (0)
  1. Olivia Steer: Și eu mi-am pus problema că dîrele albe din urma avioanelor ar fi fum de motor. Dar nu era “fum de motor”, ci cu totul altceva. Ce? Nu știu

  2. Olivia Steer: Nu sînt singura vinovată de "conspiraționism”! Din eternele abordări menite să ne intimideze și să ne închidă gura, despre dârele avioanelor: chiar dacă ar fi să se sprayeze cu metale grele sau alte chimicale, șanse zero de a ajunge în orașe

  3. Olivia Steer: Studiu de pe site-ul NASA: Formarea eficientă a aerosolului stratosferic pentru ingineria climatică prin emisia de vapori condensabili din avioane

  4. Reîntoarcerea MARELUI PONEI ROZ direct pe TRINITAS TV. Diana Maria Brăgaru: Slugă la doi stăpâni?! Bănescu îl promovează pe H.R. Patapievici, pe față, în BOR. Pe când și pe Mungiu-Pippidi și "Evangheliștii" ei?!

  5. Eu Săndesc, nu gândesc! Directorul Spitalului Județean Timișoara, dezamăgit de rata scăzută de vaccinare din România: ”Suntem în afara lumii civilizate”

  6. Falsurile noii ”investigații” Recorder demontate punct cu punct. Hărțuirea unor preoți ortodocși și a soțiilor lor pare o producție la comandă. Familiile Marinela și Mădălin Iscru și Raluca și Ionuț Lipan reacționează: RECORDER - FABRICA DE FAKE NEWS

  7. Libertatea de exprimare nu trebuie să încalce alte drepturi. Comunicat PNȚMM

  8. Daniel Polifrone: O filmare cu o aeronavă aflată la altitudine mare, care are pauze în eliminarea gazelor. Nimeni nu a reușit încă să vină cu o explicație pertinentă - VIDEO

  9. Tandemul Poturaev - Bănescu și Hristosul de Plastic

  10. Marș LGBT în București, de Sfânta Parascheva, cu sprijin financiar din străinătate

Ultima oră

21:56

Tatăl Laurei Roșca după autopsie: ”Nu-i drog, nu-i alcool, nu-i nimic”. Doi DJ români morți în condiții neelucidate: DJ Lalla pe plajă, DJ Claudiu Găzdaru, alias Dubphone, găsit mort în casă după 7-8 zile de la deces

21:10

Adevărul despre bebelușii avortați și vaccinuri, de la ROR la PFIZER. Două VIDEO TRADUSE ÎN ROMÂNĂ pe adresa Patriarhiei Române - Pfizer: ”Ne-am străduit cât de mult am putut să nu menționăm liniile celulare fetale”

20:30

Antonio Guterres, despre pregătirea pentru “următoarea pandemie” - ONU îndeamnă guvernele și platformele să-i urmeze instrucțiunile pentru cenzurarea “dezinformării” și “discursurilor instigatoare la ură”

20:00

Profesoara Emilia Corbei din Gorj și Oana Mocanu din Roman au murit subit la 48 și 44 de ani. Ambele lasă în urmă câte un soț și un copil mic

19:15

Ce mai aduce preotul-influencer Vasile Ioana

18:35

† Daniel Arhiereul: Până la canonizare, răstignirea Părintelui Arsenie Boca continuă!

17:37

Mărturia sfintei închisorilor comuniste, Aspazia Oțel Petrescu, despre Sfântul Ardealului, Părintele Arsenie Boca - VIDEO

16:30

Mihai Tîrnoveanu: Perversitatea regizorilor alogeni și a figuranților lor. Atacul la Sfântul Ardealului, Arsenie Boca

15:45

USR-ista Clotilde Armand a fost prinsă de Poliția Rutieră

15:00

DON'T LOOK UP! Să nu cumva să îndrăzniți! Nu ridicați privirea din pământ! Priviți numai in jos!

14:07

În buricul UE se formează un Nucleu Anti-Război

13:00

1 octombrie: Rugăciune pentru Acoperământul Maicii Domnului

01:00

1 Octombrie 911: Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului - minunea de la ora 4 din Vlaherne. Maica Domnului mereu cu noi

00:10

1 octombrie: Sfinții Cuvioși Iosif și Chiriac de la Bisericani. „Rămâneți pe loc, că și aceasta este Grădina Mea” - Minunea de la Bisericani: Grădina Maicii Domnului. Ce a făcut Sfântul Ștefan cel Mare

22:00

Av. Marina-Ioana Alexandru: Filmul "Arsenie. Viața de apoi" este o imensă blasfemie la adresa ortodoxiei, la adresa creștinilor ortodocși români, la adresa Bisericii Ortodoxe Române