În aceste zile, în America se joacă soarta Marii Revoluții Mondiale

De Adrian Pătrușcă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


America a luat foc din nou. Ca în 2020, străzile s-au umplut de lumpeni violenți. Atacă, jefuiesc, iau ostatici. Fac legea.

Regimul Biden a spus că au dreptate să fie furioși. Iată asigurarea că nimeni nu le va face nimic.

Ei sunt Puterea. Sau, în orice caz, brațul înarmat al Puterii. Iar ei au înțeles asta. Se simt importanți. Cred că fac istorie. Și poate chiar fac. O istorie însângerată. Ca în 1789, în 1933 sau în 1917.

Din doi ani, America este scena unei Revoluții. Această Revoluție l-a răsturnat pe Trump de la putere, servind drept camuflaj pentru cea mai mare fraudă din istorie.

În loc, s-a instalat un stat revoluționar. Adică un stat terorist. Regimul Biden este un regim terorist. În vremurile „pașnice”, conduce prin amenințarea gloatelor de mardeiași. Mârâitul acestora, răgetul lor înfiorător răzbate din subteranele societății până la suprafață, ca din beciurile Colosseumului, amplificat savant de megafoanele Presei și ale Rețelelor Sociale, aflate sub controlul Poliției Politice.

Când se simte la ananghie, statul revoluționar de la Washington slobozește hoardele pe străzi, ca în iunie 1990 la București. Acum, ca și atunci, hoardele asmuțite „fac ordine”.

Statul revoluționar din America era la mare ananghie. Pe fondul unei crize economice structurale și al unei nemulțumiri sociale generale, cel mai important organ de justiție a ieșit din rând. A trădat.

Deviația nu putea fi tolerată. Scânteia nesupunerii risca să aprindă o vâlvătaie colosală (necontrolată!), care să mistuie marionetele de mucava din DC.

Dar turbarea iscată de decizia Curții Supreme de Justiție reprezintă pretextul perfect pentru un  nou val de teroare care să revigoreze statul revoluționar.

Revoluția are un singur remediu împotriva anemiei: Sângele proaspă!

(Pentru a doua oară, în doi ani, alegerile din noiembrie 2022, se vor desfășura sub spectrul terorii și al stării de urgență.)

Turbarea socială este încurajată fățiș. De la Washington DC și din lumea întreagă. Liderii de mucava de pe mapamond își simt și ei amenințate postamentele revoluționare și ațâță gloatele de lumpeni cu încurajările lor isterice despre „drepturi”,  „libertăți” și „idealuri”.

De nimic nu se tem mai mult decât de o revoltă „legalistă”, care să demonstreze că sunt goi. Și care să îi „debuloneze” la rândul lor așa cum au „debulonat” și ei istoria.

În America acestor zile se joacă soarta Marii Revoluții Mondiale care se desfășoară sub ochii noștri de la căderea Comunismului.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

GIORGIA MELONI: NU SUNTEM NUMERE! SUNTEM PERSOANE ȘI TREBUIE SĂ NE PĂSTRĂM IDENTITATEA! Mă cheamă Giorgia, sunt femeie, mamă, italiancă, creștină!

CONSIMȚĂMÂNT NEINFORMAT - DOCUMENTAR TRADUS ÎN ROMÂNĂ:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
 • Constantin Dimulescu 25.06.2022 20:14
  Evident ca AVORTUL nu est undrept constitutional.
  La vremea cand s-a scris Constitutia SUA, cat si amendamentele sale nu se punea problema avortului.
  Reactia liberalistilor democrati este total exagerata si ei ar trebui sa se focuseze pe politica avorturilor in statele unde traiesc, caci legislatia statelor respectiva va limita sau stabili drepturile de avort.
  Mult zgomot pentru nimic, tipic idiotimii democrate.
 • A.C. 25.06.2022 22:37
  Alegerile din noiembrie 2022 vor avea loc pe 8 noiembrie.
  In 2016, alegerile in SUA au avut loc pe 8 noiembrie.
  8 noiembrie, ziua Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavril si a tuturor puterilor ceresti.

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


Ultima oră

22:30

CAZUL VISARION ALEXA - FIUL MASS MEDIA. Biserica are nevoie de duhovnici și rugători nu de vedete

21:39

Un studiu Oxford confirmă: decese din cauza miocarditei induse de vaccin

20:42

Cazul Visarion Alexa - Între duhul lumii și Duhul lui Dumnezeu

19:35

„Copiilor și nepoților să nu le fie rușine să se numească români”. Execuția învățătorului Ion Pridon din Făgăraș, erou al Rezistenței Armate Anticomuniste - 70 de ani - 27 septembrie 1952

18:36

Un imunolog european de top, expert în vaccinuri, crede că boosterul Covid-19 i-a accelerat dezvoltarea cancerului. STUDIU

18:00

Dacă folosim mașina de spălat noaptea salvăm Europa de Putin? „Mi-a fost foarte rușine pentru că nu am pus, real, umărul la binele comun și la a depăși acest obstacol cu care toți europenii se confruntă.” DILEMELE INFLUENȚĂRILOR

17:10

Marele protopsalt al Catedralei Patriarhale Mihail Bucă la aniversare. ÎNTRU MULȚI ANI!

16:34

Tucker Carlson: În Italia a fost o Revoluție Pașnică. S-ar putea ca în alte țări să fie Insurecții adevărate

15:40

Sabotaj, sau accident? Conducta Nord Stream 2, afectată de o scurgere de gaze în Marea Baltică. FOTO

14:40

Un medic anestezist din SUA a otrăvit săculeții de perfuzie mai multor pacienți. Un doctor a decedat, iar alți 11 pacienți se află în stare gravă. Tribunalul l-ar putea condamna la moarte

13:46

Romania se opune la Bruxelles reducerii efectivelor de vaci pentru a micșora emisiile. Petre Daea pune punctul pe ”i”: Nu suntem de acord cu o reducere atât de drastică

13:00

Combinatul chimic Chimcomplex concediază 400 de angajați ca urmare a creșterii alarmante a prețurilor la energie electrică și gaze naturale

12:30

Vladimir Putin ar putea anunța vineri anexarea la Rusia a teritoriilor ocupate din Ucraina. Astăzi este ultima zi a referendumurilor

11:45

Economistul Mircea Coșea, avertisment sumbru, pe fondul crizei din energie: Se vor închide firme, românii vor deveni șomeri! Este posibil chiar și un lockdown

11:00

Patronul B1TV aruncă bomba: Michael Schmidt, prietenul cel mai apropiat al președintelui Iohannis, e un șantajist filat de Interpol