Imbecilul de Gheorghiță și cuvenita rectificare din partea DNA: Nu 23 de milioane ci 451.970.280 de români s-ar fi ”imunizat” cu flacoanele de ”vaccin” comandate de menajul Cîțu-Voiculescu-Mihăilă

De Victor Roncea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Îl mai știți pe imbecilul din imaginea de mai sus?

Chiar dacă s-a dat la fund, imbecilul nu trebuie uitat.

Imbecilul este cel care spunea pe toate canalele că „vaccinurile” Covid sunt „sigure și eficiente”.

Imbecilul avansa și date „certe”, de la „experți”, preluate cu fanatism de „organele media”: eficiență în procent de 95%. Te vaccinezi și nu te mai îmbolnăvești, salvezi copiii și bunicii, mergi la mall și la cafea cu Cîțu, iar de moarte nici vorbă!

Aiurea!

În realitate, nu au fost nici sigure, nici eficiente, după cum s-a dovedit. Iar procentul de eficacitate a fost inversat: de la 5% spre zero. Mai precis, 0,84%.

Imbecilul habar n-avea, oricum. Repeta cu un papagal ce i se ordonase. Cu efecte mortale, după cum se vede azi.

Imbecilul susținea că „vaccinurile” sunt „sigure și eficiente” și pentru bolnavii de cancer. Deși nici un bolnav de cancer nu a făcut parte din vreun studiu clinic de testare al vreunei companii producătoare de seruri experimentale Covid.

Turbo-rezultatele se văd azi.

Imbecilul recomanda „vaccinurile” ca „sigure și eficiente” și gravidelor și mamelor care alăptează cu toate că, după cum s-a dovedit, Pfizer a întrerupt testele pe femei gravide. Studiul clinic pentru femei însărcinate a fost început dar nu s-a realizat niciodată. Acesta a fost oprit când au fost constatate primele rezultate dezastruoase.

Documentele confidențiale Pfizer pe care FDA a fost forțată să le elibereze prin ordin judecătoresc dezvăluie că 82% până la 97% dintre femeile care au fost expuse în mod eronat la injecția de ARNm Covid-19 au suferit un avort spontan sau au trebuit să asiste la moartea nou-născutului lor la și după naștere.   

Femeile însărcinate și cele care alăptează au fost excluse și din studiile clinice de fază 3 ale Pfizer și Moderna. S-au realizat doar teste pe femele șobolan. În număr de 22, pentru Pfizer. Șobolani care au fost uciși înainte de evaluarea pe termen lung. Iar femele de la Moderna au avut pierderi fetale sau au născut pui cu malformații.

„Studiul” efectuat pe 22 de femele de șobolan, cu un rezultat incert, a fost pentru imbecil suficient ca să recomande serul Pfizer drept „sigur și eficent” tuturor mamelor din România.

La fel a făcut imbecilul și pentru AstraZeneca, deși un biet inginer din Târgu Jiu murise subit la două zile după injectare. Imbecilul a recomandat în continuare vaccinarea cu AstraZeneca și a catalogat orice interogare firească asupra cazului drept „fake news”. 

Astăzi nu mai e „fake news”: în Marea Britanie are loc un proces colectiv contra AstraZeneca în urma deceselor și reacțiilor adverse grave provocate de vaccinului recomandat ca „sigur și eficient”. 80 de persoane cer despăgubiri de 80 de milioane de lire sterline.

Companiile de producere a serurile experimentale Covid, în frunte cu Pfizer, au dosit și faptul că au folosit în procesul de fabricație sau dezvoltare linii celulare de la bebelușii avortați și uciși de vii.

Nici când s-a dezvăluit adevărul, un alt imbecil sinistru, care umblă cu un băț înfipt în cur pe la Patriarhie, nu a recunoscut că recomandând vaccinarea s-a făcut părtaș la crimă, comițând și un păcat împotriva Sfântului Duh.

Încă din 2021, reputata publicație de specialitate British Medical Journal scotea la lumină zeci de documente interne, fotografii și înregistrări audio care dovedeau că Pfizer a modificat datele din rezultatele studiilor clinice ale vaccinului Covid

Dar imbecilii... Batman, Batman... Vaccin, Vaccin...

Iar ultimele documente Pfizer desecretizate - pe care afaceriștii mili-miliardari le voiau secretizate pentru 75 de ani - dezvăluie MULT MAI MULTE decese și spitalizări suspecte ale pacienților din studiul clinic față de cele declarate oficial.

Fostele documente secrete au devoalat că Pfizer și FDA au ascuns timp de patru luni informația că injecțiile provoacă leziuni cardiace la tineri, în timp ce o campanie agresivă de propagandă a determinat milioane de persoane din întreaga lume să se injecteze.

Sportivi, tineri, copii au murit și mor pe capete.

La noi, imbecilulul afirma senin că nu e o problemă așa de mare miocardita, chiar dacă afectează ”cel puțin două organe: ȘI INIMA ȘI CORDUL”.

Alte 10 dezvăluiri din documentele desecretizate despre cea mai mare crimă împotriva umanității din istorie, găsiți AICI.

Să revenim la imbecilul nostru de serviciu și presa imbecilă care l-a deservit. Pe bani grei. 40 de milioane de euro, oficial. 

Era evident că nici acum, când DNA a anunțat într-un limbaj greoi solicitarea pentru începerea urmăririi penale a fostului premier PNL Florin Cîțu (Ludovic Orban, nu?) și a miniștrilor Sănătății USR Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă (acum la REPER), presa, alături de DNA, nu va semnala corect aberația incomensurabilă a faptelor celor trei.

Conform Wikipedia (ne informăm din „surse oficiale”), în România s-ar fi vaccinat Covid cu prima doză 42,4% dintre români, respectiv 8,140,137, cu doza 2, 9.2%, respectiv 1,766,621 și cu doza 3 doar 0,1%, respectiv 27,519 de persoane.

Dacă ar fi să râdem de imbecilii de la Ministerul Sănătății, CNCAV, CNSU, DSU, DSP și CMPB, am aminti că în „Raportul Final” al RoVaccinare se susține că „1 din 2 români s-a vaccinat împotriva COVID-19 prin această campanie națională fără precedent”.

Dar aceeași gură de canal refula prin țevile de propagandă că doar cei cu cel puțin două doze pot fi considerați „imunizați”. Și doar cei cu 2 doze la activ apăreau în rapoartele INSP ca vaccinați atunci când trebuiau să prezinte numărul îmbolnăviților de Covid sau decedați. Vaccinații cu o singură doză erau trecuți la „nevaccinați”! 

Atunci nu cumva mărețul procent raportat pe ecranele televizoarelor și al telefoanelor se reduce, automat, la doar 9.2%?

Trecem de această aroganță și ne întoarcem la datele DNA. Direcția ne oferă o nouă cifră interesantă, când afirmă că cei trei pre-penali din Guvernul României, „cu încălcarea dispozițiilor legale și în lipsa oricăror documente/analize care să ateste necesitatea achiziției, ar fi contractat un număr mult mai mare de doze de vaccin (Pfizer și Moderna), în condițiile în care numărul persoanelor eligibile pentru vaccinare comunicat de statul român Comisiei Europene era de 10,7 milioane”.

Deci statul a știut că nu se vor vaccina niciodată peste 50% dintre români și a aproximat aproape corect către Comisie numărul de 10,7 milioane de posibili vaccinați.

Însă, aflăm tot de la DNA, Guvernul a contractat peste 90.000.000 de flacoane de seruri, dintre care 52.805.690 de flacoane ar fi fost complet inutile, pentru că, potrivit Comunicatului oficial, primele 37.588.366 cumpărate deja „ar fi fost suficiente pentru vaccinarea unui număr de peste 23 milioane persoane”. 

Dar calculele DNA sunt complet abracadabrante.

În primul rând, DNA trebuie să pună la punct Wikipedia, care afirmă că România, potrivit viitorului penal Florin Cîțu, a comandat 120 de milioane de flacoane de vaccin. Apoi, ce e cu cele 23 de milioane de persoane invocate? Cum facem calculul?

Pentru că ne întoarcem la imbecilul nostru bine și regulamentar apretat, machiat și rujat, care informa, prin surse ultra-oficiale, recte Digi 24, că din fiecare flacon - imprecis și inexact denumit „doză” în comunicatul DNA - se pot injecta până la 5 doze (!) de ser experimental denumit în mod fals „vaccin”. Ceea ce este chiar real, de data asta.

Carevasăzică, coane Fănică, cu cele 37.588.366 de flacoane invocate de DNA s-ar fi „imunizat” 187.941.830 de români virtuali, sau, dacă împărțim această cifră la 2, cu indulgență, pentru că în prima faza nu s-a vorbit niciodată de a 3-a doză, este vorba de 93.970.915 români care ar fi fost „complet imunizați”.

Dar dacă luăm în calcul numărul flacoanelor contractate, respectiv 90.394.056 înmulțit cu 5 doze, atunci s-ar fi „imunizat” 451.970.280 de români.

Dacă nu credem DNA-ul și ne încredem mai mult în Cîțu și Wikipedia, atunci 120.000.000 de flacoane x 5 doze ne va da cifra fantastică de 600.000.000 de români injectați cu o doză fiecare sau 300.000.000 de români „complet imunizați” sau 200.000.000 de români de-a dreptul „booster”-izați, cu 3 doze de caciulă.

Dacă suntem realiști și ne bazăm pe cifra recensământului, de 19.783.282 de români, cu tot cu bebeluși, asta ar însemna că fiecare român ar fi trebuit să fie injectat „obligatoriu”, cum se dorea, cu 30 și ceva de doze de căciulă.

Dacă vrem să înțelegem cu adevărat uriașa fraudă, trebuie să adunăm numărul oficial al tuturor injectaților și să împărțim la 5, numărul dozelor, cel puțin din flacoanele Pfizer, cu care s-a injectat majoritatea credulilor. La Moderna e vorba chiar de 10 doze / per flacon! Pentru precizie ar trebui să știm exact câte doze sunt și în flacoanele celorlalte mărci. 

Respectiv, primul total, 9,934,277, sumă pe care o vom împărți, cu dărnicie și indulgență, la 3, ca să luăm în calcul și pierderile inerente.

Rezultă, dragi cititori,  3,311,425.6666667 flacoane. Adică 3 milioane 300. Cu aproximativ 3.300.000 de flacoane s-ar fi acoperit numărul tuturor fraierilor care s-au inoculat, oficial, în România, cu seruri experimentale Covid.

Nu 90.394.056, cum ne spune DNA, sau 120.000.000, cum se afirmă pe Wikipedia.

Acum că am ajutat puțin DNA-ul și presa la fel de imbecilă ca persoana care și-a lăsat urmele de ruj pe buzele sau pe fundul ei, după caz, în funcție de apartenența și apetența la organe, rugăm să se facă cuvenita rectificare.

PS: Așteptăm și ancheta pentru „morțile subite”.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (16)
  • Wolf Edmond 24.11.2023 09:54
    Se vede clar că politicienii noștrii suferă de sindromul cumpărătorului compulsiv căruia medicul întotdeauna îi recomandă să nu iasă din casă cu cardul de debit la el.
    Boala asta face ravagii motiv pentru care guvernul, parlamentul și preșidenția ar trebui să nu mai fie finanțate.
    Guvernul și parlamentul cum prind banii pe mâna lor, imediat cumpără avioane militare, tancuri, rachete, toate expirate și bune de casat, după care se roagă zilnic să mai vină o plandemie că n-au ce face cu banii.
    Johhanis are boala călătoriilor de lux. Cum prinde ceva mălai, cum închiriază aeronave de lux și pleacă la vânat rinoceri în timp ce consoartă face antrenament la dansuri africane pe ritm de tobe.
    Ce ne facem cu ăștia?
  • Mars.60 Stefan 24.11.2023 11:40
    Cum ce ne facem? Ne facem in continuare ce ne facem din 89... ca ploua si poate-i trasneste!
  • RomeoB 24.11.2023 10:02
    Nu poti fi neica nimeni si fiind atat de tanar sa ajuni in fruntea tarii fara sa fii francmason. Acest neica nimeni a facut pact cu diavolul, si a primit slava si bogatiile acestei lumi.
    Sfantul Porfirie da exemplu cu un economist grec, FOARTE COMPETENT care fiind de buna credinta a intrat in masonerie pt a-si ajuta tara. Inainte de a inmtra in masonerie, Sf Porfirie l-a avestizat ca va muri daca intra in ace4asta organizatie. A FOST GASIT MOST LA LOCUL DE MUNCA (BANCA NATIONALA A GRECIEI) CATIVA ANI MAI TARZIU.
  • Radu Comsuta 24.11.2023 10:13
    451.970.280 de români? Nu ați uitat cumva vreo virgulă? Mai degrabă 451.970,280 de români, ca altfel ar însemna că românii sunt mai mulți decât populația SUA care sunt la recensământul din 2021 doar 331.000.000. Însă cum morții mai nou votează, probabil că i-au injectat și pe morții din ultimii 50 de ani. Așa da, poate ajungem la astronomica cifră.
  • Roncea.ro 24.11.2023 10:59
    N-am uitat, stimate domnule Comsuta. Aceasta e si poanta. Atatia oameni s-ar putea injecta cu serurile cumparate. Sunt romani virtuali! In realitate, daca urmariti calculul final, era nevoie doar de aproximativ 3.300.000 de flacoane pentru numarul total, oficial, de romani injectati. C'est la vie...
  • Mars.60 Stefan ► Roncea.ro 24.11.2023 11:33
    Arafat ar gasi si la asta o explicatie SF; datorita vaxxului eficient si sigur ar creste ametzitor natalitatea si... e bine sa fim pregatiti, virusu' pandeste din umbra, sanatatea romanilor conteaza, pai nu? :)
  • Vasile Pdure 24.11.2023 10:24
    Cum ce facem cu ăștia? Îi punem în ramă! Țara aceasta a devenit o glumă.
  • Andri 24.11.2023 13:02
    Niste % dintr-un video:

    (CARBID, 20.11.2023 12:56)

    1% controleaza lumea...
    4% sunt marionetele lor...
    90% dorm...

    5% știu despre asta și încearcă să-i trezească pe cei 90%

    Cei 1% îi folosesc pe cei 4%...
    Pentru a-i împiedica pe cei 5%..
    Să-i trezească pe cei 90%
  • Leonesse 25.11.2023 13:07
    Nu știu dacă este analiza d-voastră sau preluată, dar este cel mai mare adevăr! Mai trebuie menționat că deasupra la cei 1% mai sunt unii. 100% încă nu a aflat ca Dumnezeu e deasupra și va birui, pentru că satana nu e nici pe departe puternic. Doar atât de manipulabil încât mințile slabe ale oamenilor cred invers.
  • Nick Cohen 24.11.2023 13:31
    In afara de efectele secundare cauzatoare de suferinta, infirmitati sau moarte , medicul Ana Maria Mihalcea spune clar ca in ingredientele acestui vaccin sunt si nano microchipuri auto asamblabile , probabil la influenta anumitor frecvente . Deci microciparea populatiei este miza actiunii ." If you look at the image of the World Economic Fund , vaccination is in the center of digital identity and ultimate world control. To all those who still refute our findings in the C19 shots and human blood, take a look. How are people going to get chipped? They were through the shots they took. What has cybersecurity to do with vaccinations? Well, they made humans into WBAN hackable animals via the bidirectional nano sensors in the blood.
  • Ionel Palanic 24.11.2023 18:48
    In Hristos, nu gresesti niciodata!
  • Tic 24.11.2023 19:28
    Stimate Victor Roncea ,jos pălăria!
    Stimați comentatori ,va multumesc ca existați !
  • eu-noi 26.11.2023 02:36
    PS: Așteptăm și ancheta pentru „morțile subite”... Apoi ancheta pentru campana publica de substituire de termeni: pneumonie - gripa - covrig; apoi pentru mal-praxis etc. Este de treaba pentru zeci de ani. PS: baiatul imbecil (nu dam nume), caruia ii sta mai bine cu masca, lucreaza intr-o noua institutie (nu dam nume), aflata in slujba poporului. Poate ne inselam cu acuzatiile... :)
  • Rusi 26.11.2023 17:49
    Gheorghiță voia premeditat sa omoare oamenii cu vaccinul. Stiind ce contine vaccinul el nu si-a vaccinat cei doi copii.
  • Cucu mucu 27.11.2023 11:08
    Doamne, ce confuzie penibila face autorul articolului. Primul booster nu e același lucru cu a doua doza. A doua doza e rapelul
  • Tibi7 27.11.2023 11:17
    asta nu trebuie sa scape! ar trebui primul pe lista+al nostru coducator care l-a si pus
  1. În ce limbă bate "inima României" la Jocurile Olimpice de la Paris? – Fără pic de respect pentru "Team Romania"

  2. Clipul sinistru cu repetițiile pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024: Ritual ocult satanist și programare predictivă - VIDEO

  3. SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

  4. Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

  5. ”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

  6. Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

  7. UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

  8. BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

  9. ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

  10. Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

Ultima oră

23:30

SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

23:00

Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

22:00

MĂRTURISITORII: Cum a plecat la Domnul sfântul neomartir Constantin Oprișan (26 iulie 1959). MĂRTURII

21:00

Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

19:30

UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

18:47

Fapte, informații, date și... cifre: Dan Cristian Turturică, PDG al TVR, și-a mărit salariul brut la 42.000 lei/luna (5000 EURO NET)

17:55

BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

16:40

”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

15:44

Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

14:45

Mihai Tîrnoveanu: Viktor Orban și-a început descălecarea în România în uniforma de husar a criminalilor de români

13:50

ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

13:31

Jocurile sunt făcute: Obama o sprijină pe Kamala (VIDEO)

12:23

e-Factura B2C: Fiecare român ar putea avea un cod pentru cumpărături

12:05

Jocuri Olimpice incendiare - Franța acuză: "Atac masiv pentru paralizarea Căilor Ferate"

11:35

Carmen Iohannis, ținută de 5.000 de euro, la Paris - FOTO